Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стоичков си отива!

Featured Replies

Христо Стоичков напусна националния!!!

Наставникът на българския национален отбор Христо Стоичков е във Виго, за да уточни последните параметри около бъдещия си договор със Селта, съобщава каталунският вестник SPORT. Президентът на БФС Боби Михайлов заяви пред "Дарик", че Камата и Димитър Димитров - Херо вече не са част от представителния ни тим, след като молбата им за напускане е била удовлетворена.

"Наистина сме изненадани, но Стоичков и Херо подадоха молби за напускане, които бяха уважени. Те искаха да напуснат заради негативизма, който се изсипа върху тях след равенството с Албания.

Сега трябва да действаме бързо и да намерим техни достойни заместници. Нямаме време да търсим специалист от чужбина, така че ще разчитаме на българин", сподели Боби Михайлов.

Според испанската преса, Христо Стоичков ще замени Фернандо Васкес начело на галисииците и новината ще бъде официално оповестена в следващите няколко дни.

sport1.bg

-----------------------------

Еврика - Махна се!!!

Целият щаб на националния отбор по футбол на България начело със селекционера Христо Стоичков и главния мениджър Димитър Димитров-Херо е подал оставките си, съобщи пред БТА Димитров.

Заедно с тях си тръгват и помощниците им Красимир Безински и Любомир Шейтанов.

"Аз не искам да остана на този пост, след като хиляди ме упрекват в интриги и бъркане на състава. Човек трябва да има морал- след като ме обвиняват постоянно в какво ли не, смятам да отговоря по този начин", заяви Димитров малко преди да излезе на тренировка с клубния си отбор Черноморец.

"Не мога да приема критики от членове на изпълкома, клубни президенти и медии да се сипят непрекъснато. Затова реших да се махна. Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов знае, че съм работил честно и съм се водил единствено от интересите на националния отбор", каза още Херо.

Той допълни, че на същото мнение е и националният селекционер Христо Стоичков:

"И на него му писна да се занимава постоянно с обвинения и да отбива непрекъснато атаки"

gol.bg

------------------

Борислав Михайлов е удовлетворил молбата на Стоичков за напускане

10 април 2007 | 17:17 | Агенция "Фокус"

София. Президентът на БФС Борислав Михайлов е удовлетворил молбата на селекционера на националния отбор Христо Стоичков за напускане. Това съобщи официалният сайт на БФС. "Селекционерът на националния отбор по футбол на България Христо Стоичков е отправил лично до президента на БФС Борислав Михайлов молба да бъде освободен от длъжност по взаимно съгласие. В мотивите си Стоичков е посочил натрупаните негативни настроения към националния отбор на България и създалата се обстановка около него в решителната фаза на европейските квалификации. Христо Стоичков е изразил желанието си да бъде освободен в телефонен разговор с президента на БФС. Молба със същото съдържание до президента Борислав Михайлов е отправил и главният мениджър на националните отбори Димитър Димитров – Херо. Той също желае да бъде освободен от ангажиментите си на главен мениджър, като в мотивите си е посочил, че е бил част от екипа на националния отбор и се чувства задължен да напусне заедно със Стоичков. Молбите и на двамата са удовлетворени. Президентът на БФС Борислав Михайлов ще даде специална пресконференция през следващата седмица. През тази седмица в работната си програма президентът на БФС има вече приети неотложни ангажименти и пътувания за срещи в УЕФА и с президента на УЕФА Мишел Платини. За деня и мястото на пресконференцията медиите ще бъдат уведомени своевременно. На редовното си месечно заседание, чиято дата ще бъде съобщена допълнително, Изпълнителният комитет на БФС ще обсъжда и въпроса за нов селекционер на националния отбор на България", се казва в материала, подписан от Директора на Пресслужбата на БФС Борислав Константинов.

-----------------------------

Свърши се! Стоичков хвърли оставка!

10.04.2007

Спорт НетИнфо

Целият щаб на националния отбор по футбол на България начело със селекционера Христо Стоичков и главния мениджър Димитър Димитров-Херо е подал оставките си, съобщи пред БТА Димитров. Заедно с тях си тръгват и помощниците им Красимир Безински и Любомир Шейтанов. Според испанските медии Стоичков поема Селта.

"Всичко е много шокиращо. Започваме да търсим нов треньор. Трябва много бързо намерим решение на проблема. За чужд наставник нямаме време", допълни Борисла Михайлов.

"Създаде се излишно много напрежение около отбора. Моето решение е твърдо. Цялата тази помия, която се изсипа, ме накара да взема това важно решение. Щеше да е неморално и некоректно към Христо Стоичков да остана в националния отбор", заяви Димитър Димитров - Херо.

"Работихме в адска обстановка. Призовавам всички - осигурете нужното спокойствие на следващия селекционер. Няма да приема евентуална покана към мен и вече го казах на Борислав Михайлов. Казах доста неща, след които няма да е морално да застана начело на националите".

"Упрекват в интриги и бъркане на състава. Човек трябва да има морал- след като са ме обвиняват постоянно в какво ли не, смятам да отговоря по този начин", категоричен е Димитър Димитров.

Той допълни, че на същото мнение е и националният селекционер Христо Стоичков: "И на него му писна да се занимава постоянно с обвинения и да отбива непрекъснато атаки".

"Бившият футболист на Барселона и селекционер на България Христо Стоичков ще бъде новият старши треньор на първодивизионния испански клуб Селта Виго, съобщи ТВ3, цитирана от вестник "Спорт".

"Стоичков пътува към Виго, за да доуточни последните подробности около договора си със Селта и до края на деня ще бъде представен като треньор на отбора", пише в информацията.

Ако се договори с клуба, Христо Стоичков ще наследи на поста Фернандо Васкес, който бе уволнен. След изиграването на 29 кръга от шампионата отборът на Селта е на 18-та позиция в Примера дивисион с едва 27 точки и е застрашен от изпадане.

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

Херо се водил от интересите на националният отбор !?

Забрави ли той,че когато водеше националният отбор преди години,бе на подготовка с него,и изведнъж,хоп в един столичен отбор за повече пари,а националният...! angry.gif Хитрец !

Дано да е за добро, би трябвало да е за добро. Сега се надявам да изнамерят от някъде добър треньор от чужбина, който да работи за следващите квалификации. Тези 90% сме си заминали :)

И аз се нядявам да е за добро. който го замести ще се справи по-добре от него. Поне така смятам аз.

Голям футболист,но малък треньор!!!

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Ако ще сър Алекс Фъргюсън да ни е тренер,нищо няма да стане.Тия нашите манекени на са за футбола въобще.Това му дай да ходи по ревюта само,и го непускай на терена въобще.

Какво вика "Гацо Бацов" :

Тия нашите са чисти от всякъде,стаа игра е абсурд да са взимали допиг....

Ето и продължението

http://www.vbox7.com/play:1913fd3d

Димитър Пенев: Изненадан съм от решението на Ицо

Треньор номер 1 на България за 20 век Димитър Пенев остана изненадан от решението на Христо Стоичков да напусне националния отбор. “Изненадан съм от това решение на Ицо. Това си е лично негова отговорност. Ако той има някаква вина, тя е само 50%, другата е на всички около отбора”, заяви Пенев. Според легендарния наставник България изобщо не е загубила шансовете си за класиране на Евро 2008. “Новият селекционер на отбора, който ще бъде избран, има достатъчно време до мача с Беларус, за да се ориентира в обстановката. Шансовете за класиране не са изгубени. Днес не е като по мое време, когато Франция и Швеция се подиграха с нас, след като уредиха мача си. Виждате как Холандия вкарва в 85-ата минута на Словения. Ние приемаме в последния мач Румъния. Футболът сега е различен”, заяви Пенев. Той пожела на Стоичков успех в Селта и допълни: “Поздравявам Стоичков за новия му пост в Селта. Той отива да става треньор, а не пианист. Беше 5-6 години един от най-добрите футболисти в света. Стоичков може да стане треньор на всеки отбор, само на "Левски" не, защото на тях вкара много голове”, заяви Пената в типичния си стил.

Източник: Агенция “Фокус”

Трябва да вземат Магат, но тъй като казва Боби, че искат да е Българин избора следва да се ограничи до Бала,Гочето и Мъри, но тъй като Бала едва ли ще иска да сърба на Ицо попарата то май остават само Гочето и Мъри о.О

PS:Много се радвам, че подписа ми се сбъдна :wors:)))

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

• Автор

Христо Стоичков треньор на Селта до 2008 г.

Ицо и Херо напуснаха националния, чужденец и трима българи варианти за нов селекционер

Христо Стоичков ще бъде новия треньор на испанския Селта, съобщи испанският в. "Спорт".

"В момента той пътува за Виго, за да подпише договор с клуба на мястото на Фернандо Васкес - каза за Топспорт.бг журналистът Давид Салинас от "Спорт". - Треньорският съвет на наставниците в Испания ще му даде разрешение да води отбора. От Селта заявиха, че Стоичков ще остане в клуба и ако отборът изпадне в Сегунда дивисион. Във Виго разчитат Христо да изкачи отбора обратно в елита веднага. До края на сезона има само 9 срещи, а Селта е 18-и и е на 2 точки от спасителната зона".

Христо Стоичков потвърди новината, че може да поеме Селта и пред каталунския вестник "Ел Мундо Депортиво". Галисийска телевизия съобщи, че двете страни вече са

постигнали споразумение и до броени часове Стоичков ще бъде представен като нов старши треньор на Селта. Договорът на българина ще бъде до лятото на 2008 година.

Вестта за назначаването на Христо е водеща и за местния в. "Ла вос де Галисия".

Спортният директор на Селта Феликс Карнеро нито потвърди, нито отрече новината. "Това е само една възможност", каза Карнеро. Както е известно в този отбор през 90-те години на ХХ век игра Любослав Пенев.

Ако бъде назначен, Христо ще дебютира на 15 април на стадиона на Селта "Балаидос" в галисийското дерби срещу Ла Коруня.

В същото време БТА разпространи информацията, че целият щаб на националния отбор по футбол начело със Стоичков и Димитър Димитров е подал оставка. С Ицо си тръгват помощниците Красимир Безински и Любомир Шейтанов. Бившият носител на "Златната топка" е уведомил президента на БФС Борислав Михайлов по телефона, че напуска.

Христо пое националния отбор след Евро 2004 от Пламен Марков и не успя да класира отбора за Мондиал 2006. В момента България е на трето място в група "G" за Евро 2008.

Не е ясно кой ще води националния тим. Вариантите са няколко - чужденец и трима българи. Говори се, че това са Пламен Марков, Красимир Балъков или Георги Василев.

ТОПСПОРТ

Много истина има в думите ти...Още повече, че като ни знаят футболистите, нито един от големите чуждестранни треньори, за които повечето копнеят, няма да се навият за никакви пари да ни водят и да си рушат репутацията....

Ако съберем всичките снимки на нашите национали по модните списания може да си спретнем 1 Претапорте....Че даже и почалгаклиповете се изтипосаха 2ма/3ма...

П.С.Някой да драсне на Бобито , че от лятото Жозето Моуриньо е фрее......

Не си прав бате Дончо,със същите тия футболисти се класирахме за Европейско и бихме Хърватска и с резултат и с игра.Това кой при кога и защо не играе е отделен въпрос.Ти би ли търпял някой работодател да те нарича: тюфлек,пияница и тем подобни?

Елементарно възпитание требва бат Дончо за да си тренер,а Ицата е опериран от това.То не е като да гониш топката,трябва и акъл!!!

Както се казва по-добре късно от колкото никога.Евала му правим на Ицето защото през цялото време като национален селекционер това беше единственото правилно решение което взе.Нека наистина той да е бил проблемът за слабата игра която показват момчетата а не само оправданието.

Най-големият въпрос сега е кой ще е заместникът? :ph34r:

• Автор

Мисля, че Гочето също е добър вариант. Все пак не му е даван шанс до сега да ръководи националния отбор!

Най-големият въпрос сега е кой ще е заместникът? :ph34r:

Който и да е,незнам...нещо не съм оптимист,че ще се промени нещо в играта на нашите!

Пламен Марков ще замени Христо Стоичков начело на българския национален отбор, научи Sportal.bg. Бившият наставник на ЦСКА и Видима Раковски в момента е без работа, след като преди по-малко от два месеца бе освободен от ЦСКА. Севлиевският спец бе изненадан от новината за напускането на Стоичков, но засега отказа да коментира възможността той да застане начело на тима. ”Рано е да говоря каквото и да е. Все още не съм приключил взаимоотношенията си с ЦСКА”, коментира пред Sportal.bg наставникът класирал ”лъвовете” за Европейското първенство в Португалия през 2004 година.

Не мога да ги разбера,как може да назначават човек,който вече веднъж се е провалил?Да се надяваме все пак че втория престой на Пламен Марков в националния отбор ще е по-успешен.

Селта със сигурност ще изпаднат ! biggrin.gif

Малееее,тия от Селта не знаят какъв таралеж си слагат в гащите! biggrin.gif Чак ги съжалявам,горкичките! Отдавна им симпатизирам,а сега нашият пуяк ще им разкаже играта! :clap:

Бившият треньор на ЦСКА и Партизан Миодраг Йешич може да стане селекционер на България, твърдят сръбски източници. Сръбският наставник ще замени на поста подалият оставка вчера Христо Стоичков.

Йешич за последно бе треньор на гранда Партизан, но заради слабите резултати бе уволнен през зимната пауза и оттогава е без работа.

От БФС заявиха, че е малко вероятно чужденец да поеме националния, тъй като ще отнеме доста време за преговори и адаптация, но Йешич е свободен и познава българския футбол, затова вариантът изглежда напълно възможен.

Миодраг Йешич спечели титлата на България с ЦСКА през сезон 2004/2005, но бе уволнен, отново заради незадоволителни резултати.

По непотвърдена информация Йешич е пристигнал в България снощи, малко преди 21 часа.

:speak: За мен лично представянето на този човек като треньор на ЦСКа е мнооооого странно ... първия полусезон мачкаше,а втория го мачкаха.Но като гледам кво стана с Партизан,май наистина е един некадърник :angry:

НЕееееее!!! Ако сложат този простак и некадърник Йешич за треньор,ще се отрека от нашия национален отбор и вече ще викам за ... Тринидад и Тобаго,примерно... angry.gif

ТЕ са интересен отбор и играят не лош футбол....незнам,ще поживеем и ще видим кой ще е треньор и дали ще заиграем футбол

за мен треньорът трябва да е Холандец, но не ван Бастен ... нещо от сорта на Лео Бенхакер.

за мен треньорът трябва да е Холандец, но не ван Бастен ... нещо от сорта на Лео Бенхакер.

Гуус Хидинк !!! ;)

Жалко за Селта, симпатичен отбор са.

Гуус Хидинк !!! :)

Аз и на Адвокаат съм съгласен обаче нашите нали са стиснати и ще вземат някой наш за "без пари" :clap:

Стойчков не бе(без пари) но видяхме какво изака

Смятам че единственият наш треньор който може да направи в момента нещо с разлигавините ни футболисти е Балаков,но надали ще поеме националният Сега.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.