Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета

Featured Replies

Надявам се много да ми помогнете..проблема е такъв става въпрос за моят компютър.До сега не съм имала никакви проблеми,даже никакви прекъсвания на нета.Обаче днес стана нещо странно,всъщност имам интернет,а не мога да посетя нито един сайт...отделно само скайпа ми е конектиран.Изобщо много странно.Очаквам да ми помогнете или поне да ме насочите на някъде?В мен ли е проблема или в доставчика?Благодаря предварително.

Може нещо временно да е правил доставчика.

Един сайт ли не си отваряла или всички?

Сега работи ли си всичко?

• Автор

Ми всички,сега пиша от лаптопа на баща ми и само се нервирам...какво ли не пробвах и не става.Пък и ако беше нещо от доставчика изобщо нямаше да е конектиран и скайпа.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Ми всички,сега пиша от лаптопа на баща ми и само се нервирам...какво ли не пробвах и не става.Пък и ако беше нещо от доставчика изобщо нямаше да е конектиран и скайпа.

Пробвай да сложиш в настройките на DNS следните числа: 141.1.1.1

Така би трябвало да стане!

Успех!

Пробвай с друг интернет браузър,защото ако истеглиш ъпдеит на експлорера,мигновенно се скапва всичко.

Защо ли,защото операционната систена се води нелегална.Тава е само вариант.

От друга страна провери за вируси,.Проблема може да не е в компютъра.//

• Автор

Оправих всичко с една преинсталация на целия windows...не било толко сложно.Сега съм много щастлива и всичко си е ок.

Мерси много на всички за отговорите.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Надявам се много да ми помогнете..проблема е такъв става въпрос за моят компютър.До сега не съм имала никакви проблеми,даже никакви прекъсвания на нета.Обаче днес стана нещо странно,всъщност имам интернет,а не мога да посетя нито един сайт...отделно само скайпа ми е конектиран.Изобщо много странно.Очаквам да ми помогнете или поне да ме насочите на някъде?В мен ли е проблема или в доставчика?Благодаря предварително.

по въпроса за kasperski един приятел ми я инсталира защото AVG-то се прецака.Помна че я дръпна от WRZRU.com и нямаше никакви кодове и кракове.засега съм много доволен.

• Автор

Отново същия проблем...моля ви помагайте защото си изтрових нервите,цял ден се занимавам с компютъра и нищо.Не мога да разбера изобщо от къде е проблема...

Може да е от доста неща...По принцип има доста теми за проблеми с Интернета в търсачката...Засега виж тази тема и кажи после има ли резултат...Ако ли не дай малко по-конкретна информация :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=47127

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор
' date='16.03.2007г. в 19:37ч.' post='478853']

1.Пробвай програмка за извличане на оптималните интернет настройки...който дори да не водят до увеличаване на скоростта на интернета поне ще доведат до някои леки подобрения...и по-пълноценно използване на наличната ти интернет връзка...

Advanced WindowsCare Personal 2.3.0 Final

http://www.iobit.com/files/AWCSetup.exe

Изобщо си нямам напредстава какво правя обаче при сканирането излезе това:

5b4cec8aaa.jpg

Какви са тези грешки?

Просто щракваш на бутона "Repair"...

Съветвам те да изпълниш и другите препоръки от линка ми :friends1:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Може някой да ти е откраднал МАС адреса. Един приятел имаше същия проблем. Обади се на системния администратор той ще измисли нещо, нали за това му плащарт ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.