Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приемане на нов потребител

Featured Replies

Поради зачестилите постове и теми от нови потребители, заради които се затварят теми (техни или стари), чийто тон и отношение е в разрез с останалите потребители и Правилника на Форума предлагам:

Новите потребители до 5-10 или 20 поста да нямат право на директна публикация. Това да става само след одобрението от страна на модераторите или админите. Всички постове се прочитат от тях и според мен, това няма да затрудни работата им в повече отколкото по-късно да се поправят/изтриват или отговарят и правят забележки по теми и мнения.

Едва след като Новия потребител докаже, своята толерантност и необходимост от този Форум - разбрал е правилата (прави ми впечатление за наказани нови потребители незнаещи правилата), да му се предоставят правата на свободни публикации.

Разбира се има какво още да се премисли/изглади в предложението.

Уважаеми съпотребители на Форума, очаквам и Вашите мнения.

• Отговори 66
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Поради зачестилите постове и теми от нови потребители, заради които се затварят теми (техни или стари),  чийто тон и отношение е в разрез с останалите потребители и Правилника на Форума предлагам:

Новите потребители до 5-10 или 20 поста да нямат право  на директна публикация. Това да става само след одобрението от страна на модераторите  или админите. Всички постове се прочитат от тях и според мен, това няма да затрудни работата им в повече отколкото по-късно да се поправят/изтриват или отговарят и правят забележки по теми и мнения.

Едва след като Новия потребител докаже, своята толерантност и необходимост от този Форум - разбрал е правилата (прави ми впечатление за наказани нови потребители незнаещи правилата), да му се предоставят правата на свободни публикации.

Разбира се има какво още да се премисли/изглади в предложението.

Уважаеми съпотребители на Форума, очаквам и Вашите мнения.

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен. И ще те допълня: Нека да върнем и комунизма, поне при него нямаше други забрани освен тази да се говори против Партията и партийната политика. Защото както е тръгнало скоро ще ни трябва разрешение и да дишаме въздуха. :hush:

Аз предлагам,да се очреди и комисия,която да преглежда аватарите и подписите,на новите потребители.... cool.gif

Аз предлагам,да се очреди и комисия,която да преглежда аватарите и подписите,на новите потребители.... cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Евалла, ашколсун, машалла. Браво. Казал си го по-добре от мен :hush:

Според мен не по мнения, а новите примерно потребител 1хххх. Тези които са 5/6ххх дори да имат по-малко мнения да публикуват без "проверка". Иначе всичко зависи от админите. :hush:

Бравус на chichomitko не виждам какво повече може да се допълни по темата!!! :hush:

Аз зъм новият ви потрбител рийш ли ! оти ша ми кажуете да не се изкажувам ! мИрси за фниманийто?

Напълно съм съгласен. И ще те допълня: Нека да върнем и комунизма, поне при него нямаше други забрани освен тази да се говори против Партията и партийната политика. Защото както е тръгнало скоро ще ни трябва разрешение и да дишаме въздуха. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

........и още...." другарски съд","народен съд","трибунал","линчуване",стоене мирно на новите, пред постовете на "старите.

Абе хора ,какво ви става?

........и още...." другарски съд","народен съд","трибунал","линчуване",стоене мирно на новите, пред постовете на "старите.

Абе хора ,какво ви става?

<{POST_SNAPBACK}>

И аз това се чудя. Това е твърде фелфебелски метод. Нали има система за репутация. Не виждам какво повече е нужно ?

Ето, че след време се сещам за един евентуален бъг на системата. Представете си, че новака почне да поства в раздел ВЕСЕЛБА. Прави си там теми и постове и достига заветното число след което може да поства без ограничение :yanim: И в следващия момент - О, небеса, започва да пише неуважително и да се противопоставя на общата нагласа. Какво да правим в този случай? Значи не трябва да има такъв раздел...

Ако някой се сети за нещо друго, да пише. :)

То както е тръгнало направо новите потребители да се затрият а също и да не се приемат нови и да си останат само старите потребители със над 100 поста

То както е тръгнало направо новите потребители да се затрият а също и да не се приемат нови и да си останат само старите потребители със над 100 поста

<{POST_SNAPBACK}>

DAVIDOV, моите уважения, но не мислиш никак положително. Бъди малко по-голям оптимист! Ако ги няма новите потребители кой ще чете постовете на старите?

Аз по принцип не мисля много положително но както и да е, но понякога нов потребител влиза и се регистрира, защото има някакъв проблем с компютъра а няма подобна тема и тои съответно трябва да пусне или е разглеждал форума и му е харесал и му се преисква да пусне някоя нова тема(след като се е уверил че няма подобна, защото аз направих такава грешка) която да си заслужава. И тук се явява проблема тъи като е нов потребител и .... какво той не може да пусне нова тема. Аз предлагам на новите потребители да се ограничи броя на пусканите теми примерно до 3-5 или по малко .

Цитат (SOLAR @ 1.05.2005г. в 17:56)

Едва след като Новия потребител докаже, своята толерантност и необходимост от този Форум - разбрал е правилата (прави ми впечатление за наказани нови потребители незнаещи правилата), да му се предоставят правата на свободни публикации

Даааа, виждам следното:

8 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 3 анонимни потребители)

Дали и анонимните потребители няма да кажат нещо по въпроса?

Ето, че след време се сещам за един евентуален бъг на системата. Представете си, че новака почне да поства в раздел ВЕСЕЛБА. Прави си там теми и постове и достига заветното число след което може да поства без ограничение :yanim: И в следващия момент - О, небеса, започва да пише неуважително и да се противопоставя на общата нагласа. Какво да правим в този случай? Значи не трябва да има такъв раздел...

Ако някой се сети за нещо друго, да пише. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз съм новак във форума Калдата, но преглеждайки темите се натъкнах на нещо интересно. Оказва се, че не само новоприети членове на форума правят непристойни неща и нарушават правилата. И в интерес на истината мисля, че се отнася за теб. Така, че как да смятам аз и останалите новобранци мнението ти за меродавно и разумно.

Аааааа... На принципа "Има човек - има проблем; няма човек - няма проблем" предлагам да се закрие целият форум. Или да се банва някой задето се е регистрирал. Или да ограничим новите с филтър - ако няма в поста им "Ти си велик", да не постват... Някой да има идеи за други глупости? :yanim: КоУеги, прекръстете темата на FUN: ... :)

Ами аз съм новак във форума Калдата, но преглеждайки темите се натъкнах на нещо интересно. Оказва се, че не само новоприети членове на форума правят непристойни неща и нарушават правилата. И в интерес на истината мисля, че се отнася за теб. Така, че как да смятам аз и останалите новобранци мнението ти за меродавно и разумно.

<{POST_SNAPBACK}>

А такаааа, стигнахне и до същината на въпроса! Тук си много прав, но какво да се прави. Прав си разбира се, за мен се отнася. Но има и нещо друго - темата ако забелязвате я няма, изтрита е. И се натрапват няколко въпроса:

1. Защо?

2. От кого?

3. Какво става във форума?

4. Дали и тази тема няма да последва съдбата на вече изтритата?

Очаквам отговори, надявам се и Вие.

Апропо, евреите казват: Уважение-всекиму, доверие-никому. С това мисля, че отговорих и на последното ти съмнение cool.gif

тука се нахвърлиха чудни идеи . . е с малко позабравен социалистически привкус...- но нищо ново под слънцето.!!

та по този повод предлагам:

1. Нов потребител да се приема само с писмената препоръка на поне двама модератори, в която да охарактеризират неговата надежност и преданната му отдаденост на всички правила и идеи на форума.

Така ръководството на форума, ще е идеологически спокойно, че винаги ще има кого да накаже.

2. Да се промени влизането във форума - при вход първо да се отварят правилата и изискванията(устава) на този форум - естествено дописани (в рамките на малка книжка), така че да обхващат всички аспекти на поведението на потребителя във форума. И след потвърждаване на тяхното прочитане, да се виждат темите на форума.

3. Поради открития бъг от Биодизайн - темите насърчаващи пустословието, да се заключат и до тях достъп да имат само администраторите и модераторите - така само проверени хора ще имат достъп до идейно опасни изказвания - от рода на " следващия пие бира" и тн.... :)

Какво ви става бе хора???

от няколко дена постоянно се намира някой, който да предложи, как с превантивни забрани , да предотвратиме нещо, което може и никога да не се случи.????!!!???

Свободата ли ви доскуча или просто искате, да убиете форума? :yanim:

• Администратор

biodesign - човека не те пита за никаква тема а те пита:

Така, че как да смятам аз и останалите новобранци мнението ти за меродавно и разумно.

не обръщай темата в друга насока .. ако имаш въпроси задай ми ги с ЛС и ще получиш отоговор на всеки един.

Аааааа... На принципа "Има човек - има проблем; няма човек - няма проблем" предлагам да се закрие целият форум. Или да се банва някой задето се е регистрирал. Или да ограничим новите с филтър - ако няма в поста им "Ти си велик", да не постват... Някой да има идеи за други глупости? :yanim: КоУеги, прекръстете темата на FUN: ... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Wankata, моите уважения, но тук не си прав. Как ще се закрива форума или тази тема ще се прекръства във FUN? Другаря SOLAR си е направил труда да си доизмисли и поправи перфектния правилник (защо ли ми напомня Допълнението към Закона за защита на държавата?), а ти така реагираш. Защо никой не гледа положително?

И тъй като днес е Великден: Христос воскресе, уважаеми съфорумци.

Абе хора ЩО СЕ САНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ?!?!?!?!??!?!?! Този форум беше и ПРОДЪЛЖАВА да бъде НАЙ-СПРЕТНАТИЯ ФОРУМ!!!!! Проблемът е че като стане един скандал и явно е заразно, и всички се карат за нещо, винаги има нацупени и сърдити, винаги нещо или някой е крив на другия за нещо...... и така до безкрай! Единствените начини да се прекратят безмислиците е да има малко повече сдържаност, ДА НЕ СЕ ПРЕНАСЯТ ОТРИЦАТЕЛНИ емоции от външния свят тук(някой те е ядосал, и ти даваййййй да си го изкарам на някой та да ми мине), и ако възникне спор, кавга, семейни конфликти, расови дискриминации да се пращат 1-2 ЛС-та с дата и час, и дадените хора да се логнат в МИРК-в канала на сайта и да се разберат наживо без да занимават другите 99,98% от форума. И на мен не ми харесват мноо неща но си трайкам за общотио благо. Преди имаше любов към този форум от огромен % от потребителите му, сега се иска само УВАЖЕНИЕ, и разбирателство, а другото само ще се нареди!

biodesign - човека не те пита за никаква тема а те пита:

не обръщай темата в друга насока .. ако имаш въпроси задай ми ги с ЛС и ще получиш отоговор на всеки един.

<{POST_SNAPBACK}>

Уважаеми kal, на това вече отговорих ето така:

Апропо, евреите казват: Уважение-всекиму, доверие-никому. С това мисля, че отговорих и на последното ти съмнение  cool.gif
  • Автор

Това предложение е моя гледна точка.В полемика с никой няма да влизам. "Четири очи виждат по-добре от две" - значи написаното от мен е неприемливо, затова ОТТЕГЛЯМ предложението си като НЕУДАЧНО. Надявам се с това ще приключи и темата.

• Администратор
Уважаеми kal, на това вече отговорих ето така:

<{POST_SNAPBACK}>

Някъде да си прочел, че съм казал, че не си отговорил .. исках да кажа, че останалите ти въпроси бяха просто излишни и провокиращи и нямат нищо общо с темата.

Някъде да си прочел, че съм казал, че не си отговорил .. исках да кажа, че останалите ти въпроси бяха просто излишни и провокиращи и нямат нищо общо с темата.

<{POST_SNAPBACK}>

По-скоро неудобни. Това е точната дума, мисля.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.