Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приемане на нов потребител

Featured Replies

Апропо, евреите казват: Уважение-всекиму, доверие-никому. С това мисля, че отговорих и на последното ти съмнение

Ами добре казваш за евреите какво са казали и излиза, че ти действаш на същия принцип. Така ли да бъде разбирано? Защото ако това казваш, значи не говориш истина - "Уважение всекиму.....". А ти точно това не си направил в постовете си към регистрирани потребители на форума, които като гледам написаното и темата "Наказани потребители"а те са се отнесли с уважение към теб все пак.

• Отговори 66
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Администратор

кое му е неудобното .. ОК .. давай задай всичките си "неудобни" въпроси тук и сега и аз те ти отговоря на всеки един.

Изумен съм.. ние да не се занимаваме с проституция, че да ни е неудобно да отговаряме на въпроси :yanim:

ЕТО!И тук се почва. Предложението ми е

простичко: някой преди мен го беше казал

много добре-при всяко влизане да ти излизат

първо правилата и нормите. Няма защо да

бъдат измъчвани :yanim: новобранците. Все пак

всеки от нас е бил от тях. Дори аз все още

се броя за такава :) .

Но всичко е добре щом завършва добре,

затова моля ви, няма смисъл да се започват/

продължават разни дрязги. Нека всичко си

продължи мирно и тихо-по старому. :) Да

подходим с любов и толеранс към другия! :)

Предлагам да затворите таз тема 'за да не

ви изкушава Лукавия'! :) :) :) :) :)

Христос Воскресе!

Лека нощ момчета!... :)

За новак като мен си е голям сеир, да гледам как от сърце се "джавкат" - администратори, модератори и почeтни потребители .. и после с какво желание поставят идеи за ограничаване на правта на новаците..?!!!?

То, не беше репутация - не беше чудо....

.." дълъг е пътя на обяснението, а кратък на примера" Сенека

Редактирано от kao (преглед на промените)

Ами добре казваш за евреите какво са казали и излиза, че ти действаш на същия принцип. Така ли да бъде разбирано? Защото ако това казваш, значи не говориш истина - "Уважение всекиму.....". А ти точно това не си направил в постовете си към регистрирани потребители на форума, които като гледам написаното и темата "Наказани потребители"а те са се отнесли с уважение към теб все пак.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисли малко I am Noname, мисли. Не приемай нещата буквално. Ще ти кажа и нещо друго: Демонстрираното "уважение" към мен е лицемерие. Надявам се с времето да разбереш някои неща cool.gif

• Администратор
За новак като мен си е голям сеир, да гледам как от сърце се "джавкат" - администратори, модератори и почeтни потребители .. и после с какво желание поставят идеи за ограничаване на прата на новаците..?!!!?

То, не беше репутация - не беше чудо....

.." дълъг е пътя на обяснението, а кратък на примера" Сенека

<{POST_SNAPBACK}>

личи си че си новак ...

никой, администратор, модератор, или човек част от екипа на сайта не е поставял "идеи за ограничаване на правата на новаците."

а ситемата за репутация е въведена много преди тези интриги :yanim: - така че понякога е по добре повече да четеш отколкото да пишеш :)

От репутацията на Биодизайн:

Жалко, уважвам те като човек допринясящ за развитието на форума, но не съм си позволил да те обиждам. Не ти прави чест да ми казваш да си завирам каквото и да било където съм знаел според думите ти.

Нима това е лицемерие.

И мисля достатъчно, защото си противоречиш. А и най- вероятно знам и съм разбрал доста повече неща от теб.

Защото в случай с последния си пост отново се опитваш да засегнеш човек на лична основа и то нов член на форума:

"Мисли малко I am Noname, мисли. Не приемай нещата буквално. "

и

"Надявам се с времето да разбереш някои неща"

Излиза,че само ти си мислещия в този форум, а новобранците и другите са балъци, които непременно трябва да са съгласни с теб. иначе са лицемери и малоумни.

Така излиза.

Нали ти мислиш, а аз не.

Редактирано от I am Noname (преглед на промените)

Че съв новак го пише точно под аватара ми, малко над репутациятя ....

Че в последно време си много заядлив - за баш-началник и това е вярно..

а сега - Кал - твоето мнение по проблемите трябва да се среща по-рядко, защото започва да губи категоричнста си.... за останалото си има модератори

ако продължаваш в този дух - денят за който говориш в подписа си, чука на вратата на форума

Жалко, уважвам те като човек допринясящ за развитието на форума, но не съм си позволил да те обиждам. Не ти прави чест да ми казваш да си завирам каквото и да било където съм знаел според думите ти.

Нима това е лицемерие.

И мисля достатъчно, защото си противоречиш. А и най- вероятно знам и съм разбрал доста повече неща от теб.

Защото в случай с последния си пост отново се опитваш да засегнеш човек на лична основа и то нов член на форума:

и

Излиза,че само ти си мислещия в този форум, а новобранците и другите са балъци, които непременно трябва да са съгласни с теб. иначе са лицемери и малоумни.

Така излиза.

Нали ти мислиш, а аз не.

<{POST_SNAPBACK}>

Моята репутация не е важна в случая. А колкото до мен мисля, че изобщо не мога да мисля. Що се отнася до израза "новобранците" - тази дума не ми харесва. Тук не е казарма. Дано това внесе малко успокоение в душата ти.

• Администратор
Че съв новак го пише точно под аватара ми, малко над репутациятя ....

Че в последно време си много заядлив - за баш-началник и това е вярно..

а сега - Кал - твоето мнение по проблемите трябва да се среща по-рядко, защото започва да губи категоричнста си.... за останалото си има модератори

ако продължаваш в този дух - денят за който говориш в подписа си, чука на вратата на форума

<{POST_SNAPBACK}>

:) знам много добре къде да гледам за да разбера кой с какъв ранг е :yanim:

Заядлив ти се струвам само .. не си пожелавай да ме видиш "заядлив" - причината да съм малко с изострени нерви е, че или аз откачам или в този форум има 2-3 персони нажежаващи обсатановката от няколко дни и аз ще "изкореня проблема още в зародиш" - това трябва да ти е познато от някъде :)

Докога всяка втора тема в този форум ще се пълни с лични нападки? Започнала като тема-бушон за отпускане на напрежението и майтап, тя пак се изроди до оная за куклите и парцалките... sad.gif Проявете малко разум и такт един към друг!

-=Упс, засекли сме се...=-

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Надявам се, че ще позволите на един новак във форума все пак да направи едно конструктивно предложение.

Няма как да се знае предварително, кой ще наруши правилата на форума, това е ясно. Както и отрицателния ефект за форума, който ще окаже една система ограничаваща публикуването от нови членове.

Моето предложение се състои от следните точки:

1. Да продължи да се използва системата за репутация, но всеки + или - да е подкрепен от аргументи. Да не може да се гласува от профил.

2. Да се използва бутона "Докладвай" за всяка проява на нетолерантност

3. Потребители, които неаргументирано и без да са предизвикани нападат други потребители и използват нецензурни думи да бъдат наказвани подобаващо, дори и с изключване от форума.

4. Това е малко на добра воля пожелание. Да бъдем толерантни един към друг и да уважаваме мнението на другия, а не да псуваме за това, че някой мисли различно от нас.

Аз нямам какво друго да кажа за сега.

Редактирано от I am Noname (преглед на промените)

• Администратор

това желаем и ние :yanim: не знам защо си мислиш, че сме на различна позиция ..

никой от администрацията не е предлагал ограничаването на новите потребители :)

:) знам много добре къде да гледам за да разбера кой с какъв ранг е :yanim:

Заядлив ти се струвам само .. не си пожелавай да ме видиш "заядлив" - причината да съм малко с изострени нерви е, че или аз откачам или в този форум има 2-3 персони нажежаващи обсатановката от няколко дни и аз ще "изкореня проблема още в зародиш" - това трябва да ти е познато от някъде :)

<{POST_SNAPBACK}>

Зародишът отдавна гледам се е развил. Направих си труда да попрегледам някои теми. Много преди да ме поканиш тук.

Спокойна вечер.

Жалко, темата добре си вървеше до средата на първа страница.

• Администратор
Зародишът отдавна гледам се е развил. Направих си труда да попрегледам някои теми. Много преди да ме поканиш тук.

Спокойна вечер.

Жалко, темата добре си вървеше до средата на първа страница.

<{POST_SNAPBACK}>

Тези спокойни вечери, дни, седмици и др. ми ги пожелаваш от много време, но с всеки пост който пуснеш виждам новата ти интрига ... даже ако не ме лъже паметта сам си даде 20% warn за да ти се постави бан и да не можеш да пишеш, но уви :yanim: продължаваш

Дано наистина най - накрая ни оставиш на спокойствие.

А те поканих преди време тук без да подозирам, че са ти промили мозъка във форума на дата.бг и се държиш като връсник на 99% от посетителите им.

Тези спокойни вечери, дни, седмици и др. ми ги пожелаваш от много време, но с всеки пост който пуснеш виждам новата ти интрига ... даже ако не ме лъже паметта сам си даде 20% warn за да ти се постави бан и да не можеш да пишеш, но уви :yanim:

Дано наистина най - накрая ни оставиш на спокойствие.

А те поканих преди време тук без да подозирам, че са ти промили мозъка във форума на дата.бг и се държиш като връсник на 99% от посетителите на форума им.

<{POST_SNAPBACK}>

Не 20%, а 40% доколкото си спомням. И оттогава ако си забелязал не пускам теми. Само участвам в тях и то много културно.

• Администратор
Не 20%, а 40% доколкото си спомням. И оттогава ако си забелязал не пускам теми. Само участвам в тях и то много културно.

<{POST_SNAPBACK}>

което до колкото забелязвам няма никакво значение дори и така успяваш умело да изнервяш повечето потребители .. е ако продължаваш скоро ще ти отнема тази възможност повярвай ми.

което до колкото забелязвам няма никакво значение дори и така успяваш умело да изнервяш повечето потребители .. е ако продължаваш скоро ще ти отнема тази възможност повярвай ми.

<{POST_SNAPBACK}>

Доколкото виждам, изнервен си само ти. И не знам защо. С останалите както виждаш няма даже пререкания. Всички сме на едно мнение.

• Администратор
Доколкото виждам, изнервен си само ти. И не знам защо. С останалите както виждаш няма даже пререкания. Всички сме на едно мнение.

<{POST_SNAPBACK}>

Моля ... я се позагледай в това:

Нима това е лицемерие.

и

Така излиза.

Нали ти мислиш, а аз не.

Трябва ли да цитирам и случая с NickFox или за него и сам ще се сетиш?

това желаем и ние :) не знам защо си мислиш, че сме на различна позиция ..

никой от администрацията не е предлагал ограничаването на новите потребители :)

<{POST_SNAPBACK}>

Не мисля подобни неща. Просто направих предложение, в което позициите да са валидни за всички потребители на форума.

И аз си мислех, че съм попаднал в свестен форум?

Скрийте се, всички се скрийте някъде, че станахте за смях пред всички.

И после КАЛ ще каже, че някой си се държал като 99% от потребителите еди къде си! Срамота! Погледнете се вие и после смейте да обиждате (макар и задочно) другите!

• Администратор
Не мисля подобни неща. Просто направих предложение, в което позициите да са валидни за всички потребители на форума.

<{POST_SNAPBACK}>

Съжалявам но ако под "позициите да са валидни за всички потребители" имаш предвид всеки нов потребител да може да използва системата за репутация - това няма да се получи - защото аз на ден мога да си регистрирам 300 майла и да си направя 300 профила във форума и нали се сещаш какво се получава :) .. друго си е да имаш и 100 поста на всеки профил за да можеш да гласуваш :)

Значи както виждаш, аз не съм конкретизирал да се променя начина на действие на системата за репутация, а само съм казал да продължи да функционира и само да не може да се гласува от профил, а това да става от тема за даден пост или от този род.

Изчел съм темата за системата за репутация и инфото за това как функционира, така че знам какво предлагам.

• Администратор
И аз си мислех, че съм попаднал в свестен форум?

Скрийте се, всички се скрийте някъде, че станахте за смях пред всички.

И после КАЛ ще каже, че някой си се държал като 99% от потребителите еди къде си! Срамота! Погледнете се вие и после смейте да обиждате (макар и задочно) другите!

<{POST_SNAPBACK}>

Като не ти харесва :bye: .. намери си по свестен ..

Аз ще защитавам този форум с факти и доводи както го правя до сега .. и мисля, че никой не остана без отговор... отдавна не работя в data.bg че да се крия на всеки въпрос във форума.

Значи както виждаш, аз не съм конкретизирал да се променя начина на действие на системата за репутация,  а само съм казал да продължи да функционира и само да не може да се гласува от профил, а това да става от тема за даден пост или от този род.

Изчел съм темата за системата за репутация и инфото за това как функционира, така че знам какво предлагам.

<{POST_SNAPBACK}>

ми значи не си и забелязал че от близо седмица не може да се гласува от профил .. и че се гласува само и единствено от пост.

Е как да забележа, като съм новак във форума и нямам все още право да гласувам?

Значи остава другото, което предложих за системата за репутация - всеки глас да е подкрепен с аргументи, а не с приказки не отговарящи на дейтвителността или уронващи авторитета на който и да е потребител.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.