Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приемане на нов потребител

Featured Replies

• Администратор
Е как да забележа, като съм новак във форума и нямам все още право да гласувам?

Значи остава другото, което предложих за системата за репутация - всеки глас да е подкрепен с аргументи, а не с приказки не отговарящи на дейтвителността или уронващи авторитета на който и да е потребител.

<{POST_SNAPBACK}>

и това е направено още с пускането на системата .. глас без да напишеш нещо в полето "Причини" не можеш да пуснеш .. мисля, че отговорих на всичките ти въпроси ..

Някой друг желаещ да си сподели болката ?

• Отговори 66
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е аз нямах пред вид да не е писано нищо. То е ясно, че най вероятно е направено да се пише нещо, но по-важното е какво се пише. Та за това ми беше думата. За такива аргументи става дума. А не само да е писано нещо. Няма да цитирам.

Защото това е все пак е някакава система за оценка.

И не е "болка". Опитвам се да ако мога да бъда полезен с нещо. Стига да приемате съвети от новобранци де.

• Администратор
Е аз нямах пред вид да не е писано нищо. То е ясно, че най вероятно е направено да се пише нещо, но по-важното е какво се пише. Та за това ми беше думата. За такива аргументи става дума. А не само да е писано нещо. Няма да цитирам.

Защото това е все пак е някаква система за оценка.

И не е "болка". Опитвам се да ако мога да бъда полезен с нещо. Стига да приемате съвети от новобранци де.

<{POST_SNAPBACK}>

разбира се, оценявам това, че се опитваш да помогнеш, но явно си мислиш, че това е форум като всеки друг и се злоупотребява .. е не е повярвай ми, до сега не съм срещнал необоснован вот за пример може да разгледаш и своите: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showreputation=10925 , но някой ден и това ще има и тези които си гласуват просто хей така дали ще ги оставя безнаказано да го правят, как мислиш, след като виждаш какви нечовешки усилия полага екипа за този форум :)

Благодаря ти за хубавото отношения към потребителите ти, които ти пълнят форума и т.н.

Опитвах се само да кажа, че може нещата да си ги изясните на ЛС, за да не ви се смеят всички на заяжданията! Защото, ако това се беше случило между други потребители до сега да бяхте свикали района, че се флууди и че има ЛС за това! А модоведа да се бяха ориентирали към бутона "DEL" преди доста време.

Е да, но тук не се изказва, който и да е!

Благодаря за изчерпателната информация. Надявам се, че с общи усилия ще се подобри климата във форума и ще се избегнат неприятните моменти, които доколкото видях по темите са се развихрили в последната седмица.

Аз мисля, че всеки един регистриран потребител трябва да положи усилия да бъде по толерантен към чуждо мнение и да не дава воля на всякакви прояви на ниска култура.

Поне нека се постараем да го постигнем, защото иначе няма как да бъдат привлечени нови потребители, а също така и да бъдат задържани старите с опит, качества и принос за развитието на форума.

cool.gif

• Администратор
Благодаря ти за хубавото отношения към потребителите ти, които ти пълнят форума и т.н.

Опитвах се само да кажа, че може нещата да си ги изясните на ЛС, за да не ви се смеят всички на заяжданията! Защото, ако това се беше случило между други потребители до сега да бяхте свикали района, че се флууди и че има ЛС за това! А модоведа да се бяха ориентирали към бутона "DEL" преди доста време.

Е да, но тук не се изказва, който и да е!

<{POST_SNAPBACK}>

Не разбрах само какво си се опитвал да кажеш, ще се наложи да го повторя:

И аз си мислех, че съм попаднал в свестен форум?

Скрийте се, всички се скрийте някъде, че станахте за смях пред всички.

И после КАЛ ще каже, че някой си се държал като 99% от потребителите еди къде си! Срамота! Погледнете се вие и после смейте да обиждате (макар и задочно) другите!

ахаааа ... явно това означавало:

че може нещата да си ги изясните на ЛС, за да не ви се смеят всички на заяжданията!

брейййй колко дълбок смисъл имало .. от къде да се досети човек, че да се "скрием" означавало: "че може нещата да си ги изясните на ЛС, за да не ни се смеят всички на заяжданията!" прости невежеството ни ..

• Администратор
Радваш ме, че разбираш.

<{POST_SNAPBACK}>

:) ми разбирам .. макар и рядко .. и ти се извинявам сърдечно, че виждаш толкова често мои постове .. явно си свикнал от форума на дата-та да не виждаш или по точно да виждаш постове на админ-и един път в годината :)

Имам едно делово предложение: що не седнем някой хубав слънчев ден да изпием по една бира? Ама невъоръжени :)

Днес не беше хубав ден за демокрацията, но утре ..., както казват "Утрото е по-мъдро от вечерта"

Някой против?

• Администратор
Имам едно делово предложение: що не седнем някой хубав слънчев ден да изпием по една бира? Ама невъоръжени  :)

Днес не беше хубав ден за демокрацията, но утре ..., както казват "Утрото е по-мъдро от вечерта"

Някой против?

<{POST_SNAPBACK}>

ми аз на среща с бира съм бил винаги готов .. а когато пия задължително съм невъоръжен :) така че като решите аз съм готов и винаги съм бил за разумни дискусии.

Някой друг желаещ? Ще ме оставите сам с kal ли? А ако ме изяде cool.gif

Не всички сме от "Голямото село" (не го казвам с лоши чувства) :)

Иначе с най-голямо удоволствие.

<{POST_SNAPBACK}>

И аз не съм от там. Ама по-добре да се разберем на чаша бира. Може и задочно :) пред мониторите :)

Ееее, човек една бирена интрига да не може да спретне :) това не съм го казал

Плеснаха с ръце и се прегърнаха. После чукнаха виртуалните си халби бира и настана мир в царството Калдата.

Бурни ръкоплескания

:)

П.П. Само дето никой не знае до кога

Редактирано от I am Noname (преглед на промените)

• Автор

И аз бих дошъл на чаша бира, дори две, че както съм слънчасъл :) .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.