Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

проблема не е във вашия телевизор. сайта на дата.бг ,където са качени кориците не работи.в момента, в който се оправи ще се възстановят.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте всички почитатели на Джоана Линдзи и семейство Малори!

Искаме да ви зарадваме най-сетне с книжката за Джереми. Нека благодарим на Съни и на момичетата, които й помагаха!

Поздравления!

Да се влюбиш в негодник

Изключително приятна изненада!Благодаря момичета - това наистина е труд,който трябва да се оцени високо от всички нас! :clap::wors::wors::wors::P

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

И аз не по-малко от всички се радвам, че Джереми е най-накрая при нас на роден език! :) Но, моля ви, момичета, не ми приписвайте големи заслуги, съвестно ми е, превела съм едва три глави от цялата книга, за повече нямах време (за съжаление). Ели и Съни свършиха тежката работа, за което съм им безкрайно благодарна!!! :)

момичета,защо не ми се отварят картинките на книгите на първата страница,къде е проблемът,дали не е в мен ? ;):)

И на мен не ми се отварят от няколко дни.Мисля ,проблемът е в това ,че обновяват www.Data.bg,а Ralna беше споменала че ги качва чрез този сайт

• Автор

В дата правят някви нововъведения, и докато пишеше, че скоро сайта ще е активен, вече хич го няма. Дано скоро го пуснат. Съмнявам се, че всичко качено на него, като снимки, музика и филми ще липсва, затова малко търпение като гопуснат всичко ще се оправи. Тогава ще наслагам и всички нови книги.

И аз не по-малко от всички се радвам, че Джереми е най-накрая при нас на роден език! :) Но, моля ви, момичета, не ми приписвайте големи заслуги, съвестно ми е, превела съм едва три глави от цялата книга, за повече нямах време (за съжаление). Ели и Съни свършиха тежката работа, за което съм им безкрайно благодарна!!! :wors:

Три, не са никак малко. Цял ден писане си е. Така че си в кюпа скъпа и ще си поделяш благодарностите с нас. Ако вземат да ни мъмрят тогава ще те скатаем.

:offtopic_s:

Искам още редакторкиииииииииииии :help::wors::wors:

Имаме само по два зъркела и не можем да се клонирамееееее :)

Не можем да ви насмогнеееееееееееееемммммммммммм :questions:

Ще избягам вечееееееееееее :scared:

Няма ли някоя желаеща да се включи? cool.gif:)

:offtopic_s:

Искам още редакторкиииииииииииии :help::wors::)

Имаме само по два зъркела и не можем да се клонирамееееее :cant believe:

Не можем да ви насмогнеееееееееееееемммммммммммм :questions:

Ще избягам вечееееееееееее :scared:

за какво точно става въпрос ,ако е за превод от руски бих се справила но много бавно тъй като нямам почти никакво свободно време,но за английски хич ме няма;ако пък някой от вас намери книги на испански мога да се вклуча доста добра съм cool.gif

за какво точно става въпрос ,ако е за превод от руски бих се справила но много бавно тъй като нямам почти никакво свободно време,но за английски хич ме няма;ако пък някой от вас намери книги на испански мога да се вклуча доста добра съм cool.gif

Изобщо не става въпрос за преводи, а за експорт на сканираните вече книги в текстови формат cool.gif

Изобщо не става въпрос за преводи, а за експорт на сканираните вече книги в текстови формат cool.gif

с това въобще не сам наясно,съжалявам много

здравейте и от мене момичета :rolleyes: Първо нека се извиня,че немога да помогна в сканирането на книги или пък с превод.Английският ми е зле,руски незнам,а и бях споменала,че тука нямам никакви книги..

Искам да кажа още веднъж "МНОООООООООООООООООООООГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!СУПЕР СТЕ!"

Спомням си,че преди няколко години бях чела една поредица от 3 книжки.За съжаление се сещам само как се казваха 2 от книгите,не си спомням нито автора нито издателството.Едната се казва "Чейс" другата "Лъки".Незнам дали някой от вас ги е чел и дали може да се сети.Ужасно много ще ме зарадвате ако ги откриете и качите,ако ли не-здраве да е :huh:

Много целувки на всички ;)

здравейте и от мене момичета :) Първо нека се извиня,че немога да помогна в сканирането на книги или пък с превод.Английският ми е зле,руски незнам,а и бях споменала,че тука нямам никакви книги..

Искам да кажа още веднъж "МНОООООООООООООООООООООГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!СУПЕР СТЕ!"

Спомням си,че преди няколко години бях чела една поредица от 3 книжки.За съжаление се сещам само как се казваха 2 от книгите,не си спомням нито автора нито издателството.Едната се казва "Чейс" другата "Лъки".Незнам дали някой от вас ги е чел и дали може да се сети.Ужасно много ще ме зарадвате ако ги откриете и качите,ако ли не-здраве да е :)

Много целувки на всички :)

чейс

лъки

сейдж

авторът е сандра браун.не помня дали хронологията е точно така.наистина приятни книжки.имам ги, но и аз старадам от твоята болест-не мога да сканирам. дано някой, който може, да ги има.:)

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Да,да.Точно така бяха..Ехх,де да се намери някой да ги сканира

здравейте и от мене момичета :) Първо нека се извиня,че немога да помогна в сканирането на книги или пък с превод.Английският ми е зле,руски незнам,а и бях споменала,че тука нямам никакви книги..

Спомням си,че преди няколко години бях чела една поредица от 3 книжки.За съжаление се сещам само как се казваха 2 от книгите,не си спомням нито автора нито издателството.Едната се казва "Чейс" другата "Лъки".Незнам дали някой от вас ги е чел и дали може да се сети.Ужасно много ще ме зарадвате ако ги откриете и качите,ако ли не-здраве да е :)

да много са хубави наистина,някой нама ли я

Ето линкове към книгите, които сме сканирали, и такива които сме намерили в нета.

Bobych ще сканира:

На Джудит Макнот ми остават петте книжки:

Кралството на мечтите

Нещо прекрасно

"Воалът на нощта", Лидия Джойс

"Обещанието на Тъндър", Кони Мейсън

"Измамата" - Катрин Каултър

"Като цвят по течението 1,2" - Катлийн Удиуиз

Страст и омраза" на Кони Мейсън

"Пламъкът и цветето"

Djini ще сканира:

- Креолско сърце,

- Дяволско желание.

- Нежната измамница.

Ralna ще сканира:

"Блейз"

"Укротяването на Шарлота"

"Великолепният негодник"

"Среднощен Бродник"

"Годеницата на лъва"

"Пустинен пламък"

"Керван до Багдад"

"Наследникът" - Джоана Линдзи

"Кид"

"Хубава като пеперуда" - Патриша Грасо

"Цената на рая" - Катрин Каултър

Мisi_misi ще сканира:

3.Арабският принц

5.Вихреният танцьор

Лори Макбейн - Отвличане в рая

Джоана Маклийс - Испанската награда

Джесика Сен Клер - Чериса

Клер Лоримър - Шантал

Джанел Тейлър - Бъди моя завинаги

Lindsey ще сканира:

1."Златокосият великан"

2."Преплетени сърца"

3."Див и влюбен"

4."Любовницата на пирата"

5."Бриджит"

6."Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

"Тайната на Валантайн" на Катрин Каултър

Hol_back_girl ще сканира:

1.Нежен бунт-Джоана Линдзи

2.Покорителят-Джоана Линдзи

3.Твоята магия-Джоана Линдзи

5.Твой завинаги-Тереза Медейрос

6.Скандал-Аманда Куик

7.Принцесата, Джуд Деверо

NELG ще препише:

Любов и грях-Аманда Куик

Измама-Аманда Куик

Сърцата полудяват-Шели Такър

Бяло цвете-Жаклин Рединг

Принцеса Сесил-Сюзън Симънс

Sianaa ще сканира:

Неверница в сарая - Патриша Грасо

Диви мъгли - Каси едуърдс

Диво желание - Каси Едуърдс

Зовът на сърцето - Елизабет Лоуъл

Изпепеляваща жарава - Каси едуърдс

Люби ме тази нощ - Нан Раян

Авантюристката - Дженифър Блейк

Зимни огньове - Джоана Линдзи

Тайната принцеса - Джоана Линдзи

Синеокият Варварин - Джоана Линдзи

Пленница на любовта - Джоана линдзи

Само ти - Джоана линдзи

"Мургавият ездач" - Айрис Йохансен

Ритуалът на нощта от Джанет Дейли

Maxin ще сканира:

Рийган - Джуд Деверо

Пристанище за мъже - Нора Робъртс

3. Нора Робъртс - Опасна тайна

4. Джудит Макнот - Нежна победа

Savagejo ще сканира:

Нора Робъртс - Нежни урагани

Джуд Деверо - Спомен

Кит Гарланд - Ястреба и Гълъбицата

Кристина Дод - Вълнуващи нощи

Нора Робъртс - Съдружник по неволя

Сюзън Джонсън - Френска целувка

Нора Робъртс - Заливът на тайните

Нора Робъртс - Сладостта на живота

Нора Робъртс - Дух и материя

Нора Робъртс - Съкровището

Нора Робъртс - Въртележка на любовта

Нора Робъртс - Да изкушиш съдбата

Нора Робъртс - В плен на магията

Нора Робъртс - Магьосницата

Marrianka ще сканира:

1. „Шейхът” – Е. М. Хюл

2. „Сърце за превземане” – Шанън Бъзби

3. „Сърцето на амазонката” – Линда Хауард

4. „Сватбен хазарт” – Кейт Лоуган

5. ”Създадена за любов” – Хедър Греъм

6. „Тайната принцеса” – Джоана Линдзи

7. „Графинята и сребърния меч” – Хедър Греъм

8. „Заложницата” – Хедър Греъм

9. „Среща на разсъмване” – Дженифър Блейк

10. „Рандеву” – Аманда Куик

11. „Херцогът” – Катрин Каултър

12. „Прелъстяване” – Аманда Куик

13. „Най-силната магия” – Елизабет Лоуел

Джули Гарууд

1252332_orig.jpg 1196802_orig.jpg 1243821_orig.jpg

Джоана Линдзи

1184213_orig.jpg 1184211_orig.jpg 1207238_orig.jpg

1216376_orig.jpg 1184224_orig.jpg 1198413_orig.jpg 1188191_orig.jpg 1248397_orig.jpg 1196756_orig.jpg 1198157_orig.jpg 1216378_orig.jpg 1216381_orig.jpg 1238648_orig.jpg 1239852_orig.jpg 1271270_orig.jpg 1280660_orig.jpg

Катрин Каултър

1184215_orig.jpg 1271266_orig.jpg 1254546_orig.jpg 1184232_orig.jpg 1184249_orig.jpg 1243823_orig.jpg

Сюзън Джонсън

1184235_orig.jpg 1184236_orig.jpg 1184203_orig.jpg 1190942_orig.jpg 1199249_orig.jpg 1229330_orig.jpg 1245380_orig.jpg 1267064_orig.jpg

Лей Грийнууд

1184219_orig.jpg 1198573_orig.jpg 1199884_orig.jpg 1212763_orig.jpg 1216382_orig.jpg 1199885_orig.jpg

Джуд Деверо

1184204_orig.jpg 1186590_orig.jpg 1186592_orig.jpg 1222850_orig.jpg 1259218_orig.jpg 1259221_orig.jpg

Хедър Греъм

1183940_orig.jpg 1245383_orig.jpg 1250390_orig.jpg 1255097_orig.jpg

Джудит Макнот

1202336_orig.jpg 1259230_orig.jpg 1235258_orig.jpg

1222848_orig.jpg 1260104_orig.jpg 1242118_orig.jpg 1259426_orig.jpg

Кони Мейсън

1250107_orig.jpg 1250111_orig.jpg 1250116_orig.jpg 1250113_orig.jpg 1273919_orig.jpg 1278408_orig.jpg

Арнет Лем

1184222_orig.jpg 1184226_orig.jpg 1186610_orig.jpg 1252333_orig.jpg

Кристина Скай

1193805_orig.jpg 1184237_orig.jpg1222825_orig.jpg

1235255_orig.jpg

Аманда Куик

1196758_orig.jpg1235257_orig.jpg1252352_orig.jpg 1267060_orig.jpg 1268881_orig.jpg

Джейн Ан Кренц

1266967_orig.jpg

Kатлийн Удиуиз

1184210_orig.jpg

Андреа Кейн

1184200_orig.jpg

Вирджиния Хенли

1183950_orig.jpg1237433_orig.jpg 1278634_orig.jpg

Катрин Сътклиф

1184227_orig.jpg 1184243_orig.jpg 1202304_orig.jpg

Кат Мартин

1184228_orig.jpg

Джейн Фийдър

1184229_orig.jpg 1184247_orig.jpg 1268877_orig.jpg 1280664_orig.jpg

Тереза Медейрос

1184248_orig.jpg1235253_orig.jpg

Ребека Браундейн

1184244_orig.jpg1190033_orig.jpg

Ирис Йохансен

1187246_orig.jpg1254736_orig.jpg

Жаклин Рединг

1190030_orig.jpg

Дебра Диър

1190032_orig.jpg

Шърл Хенке

1190037_orig.jpg

Хелън Митермайер

1196749_orig.jpg

Патриша Грасо

1271852_orig.jpg 1199482_orig.jpg

Мари Кордоне

1200710_orig.jpg

Елизабет Лоуъл

1206943_orig.jpg1254739_orig.jpg 1268142_orig.jpg 1268141_orig.jpg 1268146_orig.jpg 1276693_orig.jpg

Барбара Картланд

1216717_orig.jpg

Линда Леъл Милър

1217288_orig.jpg

Аманда Блеър

1198420_orig.jpg

Стеф Ан Холм

1222826_orig.jpg

Сюзън Хейстингс

1222828_orig.jpg

Хедър Кулман

1224541_orig.jpg 1266982_orig.jpg

Дорийн О. Малек

1225019_orig.jpg

Виктория Александр

1227911_orig.jpg

Сандра Браун

1227864_orig.jpg1235261_orig.jpg1250120_orig.jpg

Нора Робъртс

1227865_orig.jpg 1268137_orig.jpg 1235378_orig.jpg1252349_orig.jpg 1271272_orig.jpg 1262328_orig.jpg 1263492_orig.jpg 1267040_orig.jpg 1267041_orig.jpg 1267039_orig.jpg 1268143_orig.jpg 1268144_orig.jpg 1268147_orig.jpg 1271269_orig.jpg 1271855_orig.jpg 1278635_orig.jpg

Шърл Хенке

1237432_orig.jpg

Линда Джоунс

1242121_orig.jpg

Кристина Дод

1242307_orig.jpg1248398_orig.jpg

Евразия

1243822_orig.jpg

Мери Джо Пътни

1245377_orig.jpg

Робин Гидиън

1248617_orig.jpg

Лори Ханделанд

1254740_orig.jpg

Линда Хауърд

1255411_orig.jpg

Ан Стюард

1259229_orig.jpg

Меган Чанс

1265570_orig.jpg

Сабрина Джефрис

1267043_orig.jpg

Бренда джойс

1266974_orig.jpg

Маги Дейвис

1268885_orig.jpg

Хана Хауъл

1270075_orig.jpg

Лори Макбейн

1276688_orig.jpg 1276692_orig.jpg

Арлекин "Романс"

1278410_orig.jpg 1278415_orig.jpg 1278420_orig.jpg 1279670_orig.jpg1279668_orig.jpg 1276718_orig.jpg

Арлекин "Страст"

1278419_orig.jpg 1278417_orig.jpg

За тези които искат да помогнат с попълването на електронната ни колекция, но нямат идея какво трябва да правят, може да си свалят подробна инструкция за сканиране, снимане и създаване на PDF файл. Xesi е описала всичко подробно, начини и изискваня за хубав скан с принтер или снимане с дигитален апарат.

Момичета здравейте от мен,аз сега ще се изкажа неподготвена,но сега се сетих.Благодаря на всички за Джереми,надявам се все пак да я издадат и в БГ.А аз да попитам,имам една книга на Джоана Линдзи с оригинално заглавие Glorious angel,главните герои са Анджела и Брадфорд,та въпроса ми е дали някоя знае издавана ли е на български и как се казва?Защото я имам на руски,а няма да е зле ако я имам и на български ;).И има една поредица на Бренда Джойс за семейство Браг,нещо ми се губи книгата за най-големия син Никълас май беше.Знаете ли нещо по въпроса?И момичета ако се сърси някоя книга пишете,много искам да се включа в сканирането,но засега не става,че компа ми незнайно защо не разпознава скенера. Като виждам момичетата как са затрупани със списъци,ми става малко неудобно да чакам наготово.

Благодаря за романите! Много полезно четиво има тук. cool.gif

Момичета здравейте от мен,аз сега ще се изкажа неподготвена,но сега се сетих.Благодаря на всички за Джереми,надявам се все пак да я издадат и в БГ.А аз да попитам,имам една книга на Джоана Линдзи с оригинално заглавие Glorious angel,главните герои са Анджела и Брадфорд,та въпроса ми е дали някоя знае издавана ли е на български и как се казва?Защото я имам на руски,а няма да е зле ако я имам и на български :).И има една поредица на Бренда Джойс за семейство Браг,нещо ми се губи книгата за най-големия син Никълас май беше.Знаете ли нещо по въпроса?И момичета ако се сърси някоя книга пишете,много искам да се включа в сканирането,но засега не става,че компа ми незнайно защо не разпознава скенера. Като виждам момичетата как са затрупани със списъци,ми става малко неудобно да чакам наготово.

Мила били ме подсетила за заглавията на книжките от тази поредица защото я имах на времето и каквато съм давателна и нея затрих. Та поне да си спомня как се казваха. Тази поредица ми е любима.

Благодаря ти много предварително.

Мила,аз имам и трите книги и се наемам да ги сканирам,като започна със Сейдж.Между другото в хронология са :

1.Лъки

2.Чейс

3.Сейдж

Невероятна трилогия

Чао и целувки

Мила,аз имам и трите книги и се наемам да ги сканирам,като започна със Сейдж.Между другото в хронология са :

1.Лъки

2.Чейс

3.Сейдж

Невероятна трилогия

Чао и целувки

оле, :clap: :clap: :clap: много ти благодаря,страшна си :wors::yanim:

:clap:

Искам още редакторкиииииииииииии :help::wors::yanim:

Имаме само по два зъркела и не можем да се клонирамееееее :clap:

Не можем да ви насмогнеееееееееееееемммммммммммм :clap:

Ще избягам вечееееееееееее :wors:

Какво по-точно трябва да се прави.

Да,да.Точно така бяха..Ехх,де да се намери някой да ги сканира

Нали обещах да ги сканирам.Ако може Рална да ме сложи в списъка

Какво по-точно трябва да се прави.

Да се експортират сканираните вече книги в текстови формат (това става с програмка - да не си помислиш, че трябва да преписваш цели книги :beer: ) и после да се отредактират текстовете на местата, където има неразпознати или грешно разпознати думички cool.gif

Мила били ме подсетила за заглавията на книжките от тази поредица защото я имах на времето и каквато съм давателна и нея затрих. Та поне да си спомня как се казваха. Тази поредица ми е любима.

Благодаря ти много предварително.

Здравей мила ето ги моите книжки за семейство Браг

Пътуване към рая -за родителите Миранда и Дерек

Огнена стихия -за дъщерята Сторм

Виолетов огън -за малкия брат Рейд

Тук някъде трябва да е книгата за Никълас,може и преди тази да е.

Огньовете на рая -за Луси Браг

Скандална любов-за Никол Браг Шелтън -предполагам че е свързана с Никълас може да му е дъщеря?Понеже още не съм прочела книгата и гадая.Така де в един руски сайт видях,че има още и за Ник.Ако знаеш нещо пиши,да знам какво да търся.Чао за сега

Здравей мила ето ги моите книжки за семейство Браг

Пътуване към рая -за родителите Миранда и Дерек

Огнена стихия -за дъщерята Сторм

Виолетов огън -за малкия брат Рейд

Тук някъде трябва да е книгата за Никълас,може и преди тази да е.

Огньовете на рая -за Луси Браг

Скандална любов-за Никол Браг Шелтън -предполагам че е свързана с Никълас може да му е дъщеря?Понеже още не съм прочела книгата и гадая.Така де в един руски сайт видях,че има още и за Ник.Ако знаеш нещо пиши,да знам какво да търся.Чао за сега

Много ти благодаря скъпа. Точно за тези си мислех, но ги бях забравила, защото отдавна ги изгубих. Не искам да моля някой да ги сканира, че като гледам всичко живо как е затрупано. Може би по-нанатък.Тази за ник и аз я нямах. А Никол мисля че беше от Лондонския клон на Миранда, но вече наистина не помня. Или пък беше дъщерята на Ник. Да, май така беше. Хубаво е,че си ги припомних поне. biggrin.gif

1.Лъки

2.Чейс

3.Сейдж

Невероятна трилогия

Чао и целувки

Супер си!Много ти благодаря!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.