Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

От marrianka & Violeta_63

Заповядайте и следващата от списъка ни - Хедър Греъм - "Създадена за любов"

http://4storing.com/v8uki/66ea59bf0fb09f5b...8b886b9402.html

cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Много ти благодаря скъпа. Точно за тези си мислех, но ги бях забравила, защото отдавна ги изгубих. Не искам да моля някой да ги сканира, че като гледам всичко живо как е затрупано. Може би по-нанатък.Тази за ник и аз я нямах. А Никол мисля че беше от Лондонския клон на Миранда, но вече наистина не помня. Или пък беше дъщерята на Ник. Да, май така беше. Хубаво е,че си ги припомних поне. biggrin.gif

Т.к. харесвам Бренда Джойс и имам повечето й книжки, които са излизали у нас, мога само да добавя, че от тази поредица са издавани само тези пет книжки. Тази за Никълас мисля, че не е издавана въобще на BG. Издавани са само от Ирис, даже прерових списъка на Ирис, който тук беше качен от някой, но няма за съжаление шеста книжка ohmy.gif Съни, аз имам Пътуване към рая, Огнена стихия,Виолетов огън, Скандална любов (която е за дъщерята на Никълас).Ако искаш мога да ги сканирам. Имах и "Огньовете на рая" обаче съм я затрила някъде sad.gif Може би някой друг, който я има ще се включи за нейното сканиране. ;)

От marrianka & Violeta_63

Заповядайте и следващата от списъка ни - Хедър Греъм - "Създадена за любов"

http://4storing.com/v8uki/66ea59bf0fb09f5b...8b886b9402.html

cool.gif

Благодарности за книжката laugh.gif

Мила, само искам да добавя, че книжката "Прелъстяване" на Аманда Куик, която я има в твоя списък вече е сканирана и пусната тук.

Мила, само искам да добавя, че книжката "Прелъстяване" на Аманда Куик, която я има в твоя списък вече е сканирана и пусната тук.

Казаха ми вече за нея :lol6: Сега подхващам "Графинята и сребърния меч", следват "Заложницата" и "Ласката на огъня" - тези останаха от първата партида, които ми е донесла marrianka, до два дни ще ги кача cool.gif

Дами,

приключих с редакцията на "Да се влюбиш в негодник" от Линдзи. Пратих я на Хекси, за да я прикачи тук, а утре ще я метна и в Читанката.

Просто нямам думи! Преводът е страхотен! Редактирах досега няколко от Линдзи, но тази е може би с най-добър превод досега :)

Едно огромно "БРАВОС" на екипа cheetas, lindsey, pepetia, роси - преводачи и на Nelg за първата редакция. :wors:

Момичета, трябва да се замислите да имате свое издателство :) Съвсем сериозно го казвам!

И ако иска роси може да ми прати ника си, за да я пиша с него в инфото, или пък обратното - пратете ми имената си, за превода и редакцията. Ще ги напиша, както желаете.

Редактирано от maskara (преглед на промените)

Т.к. харесвам Бренда Джойс и имам повечето й книжки, които са излизали у нас, мога само да добавя, че от тази поредица са издавани само тези пет книжки. Тази за Никълас мисля, че не е издавана въобще на BG. Издавани са само от Ирис, даже прерових списъка на Ирис, който тук беше качен от някой, но няма за съжаление шеста книжка ohmy.gif Съни, аз имам Пътуване към рая, Огнена стихия,Виолетов огън, Скандална любов (която е за дъщерята на Никълас).Ако искаш мога да ги сканирам. Имах и "Огньовете на рая" обаче съм я затрила някъде sad.gif Може би някой друг, който я има ще се включи за нейното сканиране. :rolleyes:

Слънце не мога да опиша колко ще съм ти благодарна ако отделиш време. Аз не посмях да моля защото виждам как сте зетрупани всички със сканове. То няма насмогване. Страшно съм щастлива.

Дами, седмицата е към края си (делничната), а също и 14-дневните ми мъки от контролни, домашни и тем подобни. Остана само още едно контролно по Диференциално и интегрално смятане, но то е в Събота, утре ще го мисля. Тази вечер пълен релакс и естествено връщам се на поста си да сканирам, съвсем занемарих в последно време. Тази вечер ще пусна най-малко една книжка, пък може и две, ще видим как ще тръгне работата. :clap:

Тържествено се извинявам на Xesi, че ще й създам още работа ;)

...

Тържествено се извинявам на Xesi, че ще й създам още работа ;)

Хахахахаха

Ще се разведа с ваааас ;)

Дами,

приключих с редакцията на "Да се влюбиш в негодник" от Линдзи. Пратих я на Хекси, за да я прикачи тук, а утре ще я метна и в Читанката.

Просто нямам думи! Преводът е страхотен! Редактирах досега няколко от Линдзи, но тази е може би с най-добър превод досега :mark:

Едно огромно "БРАВОС" на екипа cheetas, lindsey, pepetia, роси - преводачи и на Nelg за първата редакция. :wors:

Момичета, трябва да се замислите да имате свое издателство :) Съвсем сериозно го казвам!

И ако иска роси може да ми прати ника си, за да я пиша с него в инфото, или пък обратното - пратете ми имената си, за превода и редакцията. Ще ги напиша, както желаете.

Момичета здравейте.Знаете,че Малори се сродяват с Андерсън,след книгата за Ейми и Уорън има и за най-малкия брат Дрю.Случайно попаднах на нея,докато търсех "Да се влюбиш в негодник".Знаете ли нещо по въпроса?А за книгите на Бренда Джойс за сем.Браг искам да кажа,че са 7 на брой,има ги издадени на руски.Аз имам издадените в Бг,но като ти липсва книга от поредица е кофти.

Момичета здравейте.Знаете,че Малори се сродяват с Андерсън,след книгата за Ейми и Уорън има и за най-малкия брат Дрю.Случайно попаднах на нея,докато търсех "Да се влюбиш в негодник".Знаете ли нещо по въпроса?А за книгите на Бренда Джойс за сем.Браг искам да кажа,че са 7 на брой,има ги издадени на руски.Аз имам издадените в Бг,но като ти липсва книга от поредица е кофти.

знаем,знаем,

и Малори и Андерсън се сродяват още с Джеймс и Джорджина-покорителят е книгата. има книга не само за най-малкия брат, който се казва Бойд, но и за този преди него-Дрю.в момента момичетата нея са започнали да превеждат.имайте търпение, и тя ще стане страхотна.:)

а за Браг-мисля че и седемте ги имам на бг, но не са при мен.когато си отида ще ги проверя и ще ви пиша всичките заглавия.:)

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Здравейте всички почитатели на Джоана Линдзи и семейство Малори!

Искаме да ви зарадваме най-сетне с книжката за Джереми. Нека благодарим на Съни и на момичетата, които й помагаха!

Поздравления!

Благодаря много, страшни сте biggrin.gif

От кога чакам да излезе на български, нещо не ми вървят на английски cool.gif

А от мен с малко закъснение Кристина Дод - Вълнуващи нощи

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

знаем,знаем,

и Малори и Андерсън се сродяват още с Джеймс и Джорджина-покорителят е книгата. има книга не само за най-малкия брат, който се казва Бойд, но и за този преди него-Дрю.в момента момичетата нея са започнали да превеждат.имайте търпение, и тя ще стане страхотна.:)

а за Браг-мисля че и седемте ги имам на бг, но не са при мен.когато си отида ще ги проверя и ще ви пиша всичките заглавия.:)

Оле моля те виж за Браг,аз имам 5 от тях,прочела съм само 2,а тези на Джоана Линдзи мислех да си ги поръчам на руски,но нещо съм пропуснала за Бойд.Ще проверя пак,но се чудя дали няма все пак да ги издадат на български.И моля ви се някой да ми каже нещо за Glorious angel,има ли я в бг?Може би от "Плеяда"ще издадат нещо,нали започнаха?Аз попаднах на доста книги на Линдзи (44)и се побърках просто.Лошо е,че у нас не ги издават последолателно.

момичета предлагам да си сформираме група за преводи от руски,хем е близко до българския и ще е по-лесно дори да нямате големи познания,хем голяма част от книгите които търсим са на руски;пишете да се разберем :)cool.gif

П.П. ще се радвам да се съберем повечко,че ми става неудобно като не мога да сканирам,поне нещо да върша

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

момичета предлагам да си сформираме група за преводи от руски,хем е близко до българския и ще е по-лесно дори да нямате големи познания,хем голяма част от книгите които търсим са на руски;пишете да се разберем ;)cool.gif

П.П. ще се радвам да се съберем повечко,че ми става неудобно като не мога да сканирам,поне нещо да върша

Идеята е добра,може и да се пробваме.Аз със руския нямам проблеми,но никога не съм превеждала нещо :).

Оле моля те виж за Браг,аз имам 5 от тях,прочела съм само 2,а тези на Джоана Линдзи мислех да си ги поръчам на руски,но нещо съм пропуснала за Бойд.Ще проверя пак,но се чудя дали няма все пак да ги издадат на български.И моля ви се някой да ми каже нещо за Glorious angel,има ли я в бг?Може би от "Плеяда"ще издадат нещо,нали започнаха?Аз попаднах на доста книги на Линдзи (44)и се побърках просто.Лошо е,че у нас не ги издават последолателно.

ще проверя. на бг има издавани

Пътят към рая

Огнена стихия

Виолетов огън

Огньовете на рая

Скандална любов

Тайни

След невинността

има и още от поредицата

на английски ето кои са всички

Bragg Saga

1. Innocent Fire

2. Firestorm

3. Violet Fire

4. Dark Fires

5. The Fires of Paradise

6. Scandalous Love

7. Secrets

Delanzas

1. Secrets

2. After Innocence

3. The Miracle

един от братята деланза се жени за една от Браг и затова ги обединявам.само остава да проверя дали и другите две са издавани в бг

Ето ме и мен,най -накрая.

(Ще снимам липсващите страници от Аманда.)

Скрити тайни-Нора Робъртс

Едва ли на finereader-а ще му хареса моето произведение,но това успях да надробя.Казвам произведение,защото минах през много перипетии за да се получи и гледам на него по тоя начин.То светлината ли не ставаше,фокуса ли;липсващи страници и т.н.Накрая дори (в готовия pdf)открих липсващи страници-4 пъти го правих тоя файл. :doh:

Не се оплаквам,а извинявам за качеството и забавянето.Надявам се книгата да ви хареса-наистина е една от хубавите на Н.Р.-не прекалено драматична,но симпатична и приятна за четене.

Голямо благодарско( за превода и другите работи ) на книгата на Джоана Линдзи-страшно добре сте се справили.За да превеждаш се иска не само да знаеш езика-така че браво и благодаря :wors: :wors: :wors::yanim:

ще проверя. на бг има издавани

Пътят към рая

Огнена стихия

Виолетов огън

Огньовете на рая

Скандална любов

Тайни

След невинността

има и още от поредицата

на английски ето кои са всички

Bragg Saga

1. Innocent Fire

2. Firestorm

3. Violet Fire

4. Dark Fires

5. The Fires of Paradise

6. Scandalous Love

7. Secrets

Delanzas

1. Secrets

2. After Innocence

3. The Miracle

един от братята деланза се жени за една от Браг и затова ги обединявам.само остава да проверя дали и другите две са издавани в бг

Леле, колко съм куха ohmy.gif Въобще не съм се усетила, че Тайни и След невинността са от поредицата. Тях също ги имам. Съни, ако искаш и тях ще ги включа в списъка ми за сканиране :huh:

ЦИТАТ(lunichkata90 @ 11.12.2008г. в 21:41ч.)

момичета предлагам да си сформираме група за преводи от руски,хем е близко до българския и ще е по-лесно дори да нямате големи познания,хем голяма част от книгите които търсим са на руски;пишете да се разберем

Идеята е добра,може и да се пробваме.Аз със руския нямам проблеми,но никога не съм превеждала нещо :huh:.

Милички, предлагам ви да помогнем в превода на книжката за Дрю на Съни ;) Има я на руски. Ако искате мога да ви я пратя cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Лелеее момичета страхотни сте :wors: , просто едно голямо мерси за всички нови книжки! biggrin.gif:clap:

Милички, предлагам ви да помогнем в превода на книжката за Дрю на Съни :clap: Има я на руски. Ако искате мога да ви я пратя cool.gif

да,с удоволствие! скайпа ми е paollli;ще чакам да ми я пратиш

П.П. предупреждавам,че съм доста заета и ниама да мога да превеждам бързо cool.gif

Леле, колко съм куха ohmy.gif Въобще не съм се усетила, че Тайни и След невинността са от поредицата. Тях също ги имам. Съни, ако искаш и тях ще ги включа в списъка ми за сканиране :clap:

След невинността я имам със сигурност за другата ще трябва да се поровя но пък са в любимото чекмедже. Лесно ще проверя. Бъ Лъ Гъ още веднъж. В превод благодаря :wors:

И така, дами, двете със Съни (Cheetah) ви подаряваме една книжка, специално за всички романтички души и най-вече за очевидно увеличаващите се на брой почитателки на Нора Робъртс! cool.gif Приятно четене:

"Сезони на любовта" --> http://4storing.com/3zbla/fd3944c96fc3fded...e631c0f611.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

да,с удоволствие! скайпа ми е paollli;ще чакам да ми я пратиш

П.П. предупреждавам,че съм доста заета и ниама да мога да превеждам бързо cool.gif

Можем да си я поделим ако искаш,аз също нямам много време но пак ще стане по бързо.Скайпа ми е dj4etora4ko,ако решиш пращай :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.