Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей, Violeta :huh:

Понеже видях, че на първо място в списъка ви за сканиране е "Пламъкът" на Кони Мейсън, искам да спомена, че тази книжка e сканирана от bobich и е във форума на 117стр.

Бих искала да ви помоля ако може да сканирате по-напред в списъка "Правилата на капитулацията", защото тази книга много отдавна искам да я прочета и все се чудех дали някой няма да я сканира biggrin.gif

Ще ви бъда много благодарна cool.gif

Въх... Добре, че ми казахте, аз сравнявах само със списъците на първа страница, а тези двете още не са прехвърлени там. Отремонтирах си списъка да е без тези двете cool.gif

Няма проблем да започна от Капитулацията мила, само да ми донесе Марианка книжките и я мятам :)

Редактирано от Violeta_63 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И аз да се разпиша с една книжка днес. Сканирана по препоръка на Съни, специално за Ели cool.gif :

"Див и опасен" - Тами Хоуг -- > http://4storing.com/klvww/c0e58b6580410aae...351a9445d1.html

Иначе бих искала горещо да препоръчам книжката на Ейми Фетцър - "Тес", която Violeta_63 има намерение да сканира. Радвам се, че някой се е сетил за нея, страхотна е, изпълнена със свеж хумор и романтика.

Съни, слънце, тази книга ще ти промени мнението за романите с пътуване назад във времето, помни ми думата! :huh:

Продължавайте в същия дух момичета, страшен екип сме! :)

И аз да се разпиша с една книжка днес. Сканирана по препоръка на Съни, специално за Ели cool.gif :

"Див и опасен" - Тами Хоуг -- > http://4storing.com/klvww/c0e58b6580410aae...351a9445d1.html

Иначе бих искала горещо да препоръчам книжката на Ейми Фетцър - "Тес", която Violeta_63 има намерение да сканира. Радвам се, че някой се е сетил за нея, страхотна е, изпълнена със свеж хумор и романтика.

Съни, слънце, тази книга ще ти промени мнението за романите с пътуване назад във времето, помни ми думата! :rolleyes:

Продължавайте в същия дух момичета, страшен екип сме! ;)

леле страхотна си! нали знаеш че много те обичам! и съни, естествено-благодаря за съдействието!

Съни, слънце, тази книга ще ти промени мнението за романите с пътуване назад във времето, помни ми думата! ;)

Благодаря на всички за новите книги, супер сте момичета!

Тихи "Тес", за която говориш от поредицата на Евразия ли е? И пак относно тяхната поредица някой може ли да ми каже дали има още книги след 17 номер :rolleyes:

Да се похваля от днес съм с три нови придобивки, от поредица от която за пръв път си купувам, на издателство Хермес, ще помоля някой да си каже мнението за тях, а те са:

Принцеса в изгнание - Сандра Дейвидсън

Лунна красавица - Хелън Минтермайър, която май я има сканирана вече

Непокорната Джилиън- Хелън Леър

Толкова съм щастлива, че не мога да не се изфукам, от адски много време не си бях намирала нещо ново cool.gif

леле страхотна си! нали знаеш че много те обичам! и съни, естествено-благодаря за съдействието!

И аз те обичам, мило, радвам се, че си ти хареса изненадката. :)

Благодаря на всички за новите книги, супер сте момичета!

Тихи "Тес", за която говориш от поредицата на Евразия ли е? И пак относно тяхната поредица някой може ли да ми каже дали има още книги след 17 номер :question:

Да се похваля от днес съм с три нови придобивки, от поредица от която за пръв път си купувам, на издателство Хермес, ще помоля някой да си каже мнението за тях, а те са:

Принцеса в изгнание - Сандра Дейвидсън

Лунна красавица - Хелън Минтермайър, която май я има сканирана вече

Непокорната Джилиън- Хелън Леър

Толкова съм щастлива, че не мога да не се изфукам, от адски много време не си бях намирала нещо ново cool.gif

Да, "Тес" е точно от поредицата на Евразия, номер 14. От същата поредица мога да препоръчам и "Лунна страст" на Мари Ферарела, която е един от първите романи, които съм чела и много харесвам, грабва те още от първата страница, трябва да взема да си я разлистя някой път да си я припомня, че съм я забравила вече. Иначе, не знам дали има книги след номер 17, аз имам само номерата 1,2,4,5,6,7,8,9,11,13,14,15,16.

От споменатите книжки на Хермес съм чела само "Лунна красавица" на Хелън Митермайър и мога да ти кажа, че определено си заслужава, много хубава книга. cool.gif Честито за новите придобивки.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Много сте бързидве минути ме няма и още нови книжки laugh.gif:)biggrin.gif

аз да питам някой чел ли е тези и какво му е мнението

Амбър Кей Обладана от любов

Кристина Дод Светлина в мрака

Дебора Сатинууд Луна за двама

Дебра Диър Мечтание

Катлийн Удиуиз Завинаги в твоята прегръдка

Катрин Каултър Робинята

:question:

И аз те обичам, мило, радвам се, че си ти хареса изненадката. :)

Да, "Тес" е точно от поредицата на Евразия, номер 14. От същата поредица мога да препоръчам и "Лунна страст" на Мари Ферарела, която е един от първите романи, които съм чела и много харесвам, грабва те още от първата страница, трябва да взема да си я разлистя някой път да си я припомня, че съм я забравила вече. Иначе, не знам дали има книги след номер 17, аз имам само номерата 1,2,4,5,6,7,8,9,11,13,14,15,16.

От споменатите книжки на Хермес съм чела само "Лунна красавица" на Хелън Митермайър и мога да ти кажа, че определено си заслужава, много хубава книга. cool.gif Честито за новите придобивки.

Благодаря, Тихи!

Напълна те подкрепям за Лунна Страст - книгата е фантастична, и една от първите ми, никога няма да забравя боя който Рейчъл хвърли на оная коза Кристина, май така се казваше laugh.gif

От номерата, който си подала видях, че нямаш 12 - Лия, аз я имам и мога да ти я сканирам живот и здраве ако я искаш :)

Много сте бързидве минути ме няма и още нови книжки laugh.gif:)biggrin.gif

Дебра Диър Мечтание

Катрин Каултър Робинята

:question:

Чела съм само "Обладана от любов", някъде по-назад, където обсъждахме книгите съм разказала за какво става на въпрос, моето лично мнение е че книгата е много добра, една от любимите ми, чела съм я над 10 пътти

Съни, слънце, тази книга ще ти промени мнението за романите с пътуване назад във времето, помни ми думата! :rolleyes:

чел чел, и напълно съм съгласна с теб, но като цяло time-travel не е моята стихия. Браво на всички момичета страхотни сте. Ние преводачите пъплим, но виж вие се справяте и заради нас. Все някога ще ви догоним обаче и ще видите тогава. Целувки на всички. Продължавайте все така. Хеси скюз ми слънце. Не нарочно.

А и тази книжка която сега предлагаме е една от любимите ми. Дано хареса не само на ели.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Много сте бързидве минути ме няма и още нови книжки laugh.gif;)biggrin.gif

Дебра Диър Мечтание

Катрин Каултър Робинята

:rolleyes:

От изброените мога да си кажа мнението само за "Завинаги в твоята прегръдка" на Катлийн Удиуиз, която според мен е много хубава книга. Вече ми се губи сюжета, че съм я чела някъде около 6-ти, 7-ми клас, но се сещам за една много забавна сцена, в която главния герой тръгна да преследва жена си по коридорите, както си беше гол голеничък, току що излязъл от банята... май се бяха спречкали за нещо, беше доста интересен момент.

Благодаря, Тихи!

Напълна те подкрепям за Лунна Страст - книгата е фантастична, и една от първите ми, никога няма да забравя боя който Рейчъл хвърли на оная коза Кристина, май така се казваше laugh.gif

От номерата, който си подала видях, че нямаш 12 - Лия, аз я имам и мога да ти я сканирам живот и здраве ако я искаш :)

Чела съм само "Обладана от любов", някъде по-назад, където обсъждахме книгите съм разказала за какво става на въпрос, моето лично мнение е че книгата е много добра, една от любимите ми, чела съм я над 10 пътти

Хм, срещала съм "Лия", но така и не се престраших да си я купя, не знам защо. Ако лично на теб ти харесва книгата, няма да откажа скан ;) Thanks.

Четох Светлина в мрака преди доооста време, но щом още си я спомням значи я бива. Главната беше сляпа и я бяха "наели" да се грижи за главния герой. Той пък беше ослепял при битка. Та тя беше страшно оправна, дойде в замъка му с братчето си, взе да се разпорежда, да чисти и т.н. Той отначало не знаеше, че е сляпа и даже си мислеше, че е някоя лелка, която само го командори. После лошите ги отвлякоха, цапнаха нашия по главата и ги захвърлиха двамата в една килия. Сещате се какво става в килията през нощта, въпреки че и двамата са слепи, брей. Само че сутринта нашия заради удара по главата прогледнал и няма как вече да не забележи, че мацката няма зрение и като се почват едни драми и прочие. Нещо сега не се сещам как точно свършваше, но знам че тя до края така и не прогледна, язък. Но все пак готина книжка, много интересна. А колкото до Луна за двама, ето какво пише за нея-"Любовта спохожда нежната, но смела девойка Ларк Балингтън и младия лекар аристократът Кристофър в най-неподходящото време- ирландският народ се бори за независимост. Неизменно тласкани един към друг, те все пак в себе си не искат да признаят, че класовите предрасъдъци не са по-силни от чудото на любовта."

Дебра Диър Мечтание

Катрин Каултър Робинята

;)

Мила, книжките, които си изброила ги имам всичките. Не съм чела Луна за двама и не мога да кажа дали си заслужава. :)

Но напълно подкрепям Тихи и Ayase. "Завинаги в твоята прегръдка" и "Светлина в мрака" са невероятни книги. Особено "Светлината..." е една от най-добрите книги на Кристина Дод, които са издавани у нас.

Откровено казано "Робинята" и "Мечтание" са от книгите, които ми доскучаха и не можах да ги дочета. Въпреки усилията, които положих :rolleyes:

Тихи, Петя, направо ме запалихте да прочета "Лунна страст". Че ми е от книжките, които още не съм прочела и все й се чудех. Ама сега щом я хвалите ще я грабна. laugh.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Уаууу, тая книга Светлина в мрака изглежда направо супер!

Тихи за Лиа, какво да ти кажа - книгата започва с любовна сцена между главните, когато са само на по 17 години, и в пиковия момент се появява бащата на Лиа, прогонва главния от града, не толкова щото е спал с дъщеря му, а защото е метис и жени дъщеря си за някакъв гадняр, в последствие Лиа се оказва бременна и толкоз с тази глава, след това действието се пренася напред с около 10 години, мъжа и сина на Лиа са отвлечени, вече не помня защо и тя с помощта на главния тръгва да ги търси, по време на търсенето героите пак се влюбват един в друг, в крайна сметка, обаче намериха само детенцето - мъжа на Лиа беше убит и главните се събраха, но имаха малко проблеми с детето, защото то не можеше да приеме новия си баща, който в действиетлност му беше и биологичен. Така че общо взето не е лоша книгата, ама само това не ми хареса че героите бяха дълго разделени, но то почти не се усеща, защото периода изобщо не е описан, с изключение на това че беше натяквано че Лиа така и не е имала истински брак с мъжа си - защото той никога не би се докоснал до жена спала с индианец.

Към края на месеца мисля че ще мога да я сканирам!

Момичета искам и да отбележа, че току що преброих сканираните книги и ги изкарах към 320 и мога само да кажа, че сте страхотни всички!!!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Уаууу, тая книга Светлина в мрака изглежда направо супер!

Тихи за Лиа, какво да ти кажа - книгата започва с любовна сцена между главните, когато са само на по 17 години, и в пиковия момент се появява бащата на Лиа, прогонва главния от града, не толкова щото е спал с дъщеря му, а защото е метис и жени дъщеря си за някакъв гадняр, в последствие Лиа се оказва бременна и толкоз с тази глава, след това действието се пренася напред с около 10 години, мъжа и сина на Лиа са отвлечени, вече не помня защо и тя с помощта на главния тръгва да ги търси, по време на търсенето героите пак се влюбват един в друг, в крайна сметка, обаче намериха само детенцето - мъжа на Лиа беше убит и главните се събраха, но имаха малко проблеми с детето, защото то не можеше да приеме новия си баща, който в действиетлност му беше и биологичен. Така че общо взето не е лоша книгата, ама само това не ми хареса че героите бяха дълго разделени, но то почти не се усеща, защото периода изобщо не е описан, с изключение на това че беше натяквано че Лиа така и не е имала истински брак с мъжа си - защото той никога не би се докоснал до жена спала с индианец.

Към края на месеца мисля че ще мога да я сканирам!

Хм, не знам дали ще ми хареса, но няма да е лошо да й дам шанс. Все пак не си поставяй срокове, когато имаш време. Аз лично не бързам, нали знаеш :lol6: А иначе все съм се чудила дали "Старлет", тя май беше 3-ти номер от поредицата, си струва. Защото честно казано резюмето не ми вдъхна доверие. Но пък това не винаги е показателно дали книгата е хубава.

Тихи, Петя, направо ме запалихте да прочета "Лунна страст". Че ми е от книжките, които още не съм прочела и все й се чудех. Ама сега щом я хвалите ще я грабна. laugh.gif

Хич не се чуди, ами я почвай, книжката се чете на един дъх!

Тихи и аз за Старлет съм се чудила неведнъж, то и как да не се чудиш "Коварство, измама, буйна страст и ЖЕСТОКА НО СПРАВЕДЛИВА МЪСТ" като се има предвид че главната трябва да отмъщава ва главния, зловещо звучи.

Някой може ли да изкаже трето мнение за тази книга, заслужава ли си !?

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Здравейте всички,

да се отчета и аз тази вечер с Кит Гарланд - Ястреба и гълъбицата.

Надявам се да ви хареса.

Приятно четене!

ПС: Благодаря на всички за новите книжки, особено за четирилогията на Джуд Деверо, от много време я търся :lol6:

Хич не се чуди, ами я почвай, книжката се чете на един дъх!

Ок,мила, сигурна съм, че ще ме грабне. Обичам такива книжки.Yes laugh.gif

Ако искаш ще включа "Светлина в мрака" в моя списък. Книгата е трепач :lol6:

Тихи, тази Старлет съм я чела, но да ме убиеш нищо не си спомням от нея. ohmy.gif Което само по себе си е показателно колко ме е "впечатлила" книжката. ;)

Ок,мила, сигурна съм, че ще ме грабне. Обичам такива книжки.Yes laugh.gif

Ако искаш ще включа "Светлина в мрака" в моя списък. Книгата е трепач :lol6:

Определено ми грабна интереса и то много даже, ама ми беше неудобно да си я поискам, но щом настояваш - едвам ме нави kiss.gif Мила ти си като духа от бутилката - сбъдваш всичките ми желания !

Здравейте всички,

да се отчета и аз тази вечер с Кит Гарланд - Ястреба и гълъбицата.

Надявам се да ви хареса.

Приятно четене!

ПС: Благодаря на всички за новите книжки, особено за четирилогията на Джуд Деверо, от много време я търся :lol6:

О, мерси за книжката, от известно време я търся! ;) На Кит Гарланд съм чела само "Пленница на вятъра", също една от любимите ми книги, а по думите на Съни тази е още по-хубава. И като стана дума, "Пленница на вятъра" ми е под ръка. Ако има желаещи може и нея да сканирам. Само кажете. ;)

Боби, добър избор ;) А иначе явно не съм пропуснала много като не съм чела "Старлет", успокои ме.

Определено ми грабна интереса и то много даже, ама ми беше неудобно да си я поискам, но щом настояваш - едвам ме нави kiss.gif Мила ти си като духа от бутилката - сбъдваш всичките ми желания !

Аааа, няма проблеми laugh.gif Книжката е много хубава и е истинско удоволствие да се прочете cool.gif Ще я сканна с огромна радост :)

Тези книжки, които сега издават Ирис от Кристина Дод са като чели по-повърхностни, по-неангажиращи. Докато "Светлина в мрака" и "Гняв" от тази авторка са от съвсем друг калибър- разтърсващи и впечатляващи, запомнящи се. Даже "Гняв" ми я загубиха и аз повторно си я купих, защото е невероятна книга. ;)

Въх... Добре, че ми казахте, аз сравнявах само със списъците на първа страница, а тези двете още не са прехвърлени там. Отремонтирах си списъка да е без тези двете cool.gif

Няма проблем да започна от Капитулацията мила, само да ми донесе Марианка книжките и я мятам ;)

Мерси много ;) , ще я чакам.

Аз забелязах само "Пламък", че е вече сканирана, добре че bobich отбеляза и другата книжка, за да не си губите времето да ги сканирате ;)

Днес започнах "Дръзко ченге" на Нора Робъртс, но кориците на книгата са в особено лошо състояние sad.gif Да помоля някой ако има тази книжка и има възможност да ми ги сканира да ми пише :)

Боби, добър избор ;) А иначе явно не съм пропуснала много като не съм чела "Старлет", успокои ме.

Ами, мила с такова усещане съм останала :) Ако ти е любопитно що за книжка е "Старлет", мога също да я включа в списъка ми за сканиране. И по-нататък да я прочетеш. ;)

Ами, мила с такова усещане съм останала :rolleyes: Ако ти е любопитно що за книжка е "Старлет", мога също да я включа в списъка ми за сканиране. И по-нататък да я прочетеш. ;)

Не искам да те претрупвам, мила, като гледам с колко книжки си се нагърбила. За сега ще я оставим в резерва. ;)

От мен толкова за днес, време е да му дам почивка на компа и да се посмея малко с "Това го знае всяко хлапе" преди лягане. Лека и до утре ;)

Днес започнах "Дръзко ченге" на Нора Робъртс, но кориците на книгата са в особено лошо състояние sad.gif Да помоля някой ако има тази книжка и има възможност да ми ги сканира да ми пише :rolleyes:

Мила аз я сканирах вчера, и я пуснах за разпознаване, до ден-два ще я кача в текстов формат направо.

Сори, че не съм казала sad.gif

Благодаря за изчерпателните отговори страшни сте може ли Завинаги в твоята прегръдка и обладана от любов ще чакам колкото е нужно cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.