Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Близо до изгрева-пат далтън-http://4storing.com/9pyse/82cd50c8a152a09cfe467dfad3edf5fe.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

:sobbing::sobbing::no-no: Благодаря! :wors::clap::clap:

За нищо-сори за забавянето.Да не казвам голяма дума,но следващата книжка ще е готова понеделник-вторник.Съботата ще има гости и няма да мога.

Здравей pepinka :) ,

Мерси за препоръчаните арлекинчета Голям фен съм на Арлекините, но съжаление нямам "Непреодоломо привличане" и "Не казвай сбогом" . Ако имаш възможност би ли ги сканирала? Ще ти бъда много признателна biggrin.gif

За Desi Zh

При първа възможност.И аз съм фен на Арлекин,но издирвам забавните като пристрастена :sobbing:

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Момичета, не знам коя е снимала книгата на Айрис Йохансен - "Богатият варварин", но моля ви, която я има, да ми сканира стр. 104 и 105, че липсват в скана sad.gif

Здравейте и от мен. От скоро съм регистрирана във този форум. С благодарност за това което правите Ви изпращам "Извън закона" на Елизабет Лоуъл - това е вторта книга от поредицата "Огън и дъжд", "Извън закона", "Мълчаливецът", Самотникът".

http://4storing.com/8gdxk/2b78482a13ffca44...0d08388dd4.html

Моля, някой от редакторите, ако може да я по оправи, защото за първи път сканирам и се разпилях на три файла. Все още немога да разбера как работи тази техника.

И докато сме на темата за Елизабет Лоуъл прочетох, че някой питаше дали Песента на гарвана е от поредица - отговора е да - преди нея е книгата Жена без лъжи - разказва се за Ейнджъл.

...

Моля, някой от редакторите, ако може да я по оправи, защото за първи път сканирам и се разпилях на три файла. Все още немога да разбера как работи тази техника.

...

Мила, скановете ти са много добри, особено първия 1-113.. Ще бъде лесно да я превърна в текстови формат, това, че не си ги събрала в един файл не е никакъв проблем cool.gif

Е, не обещавам, че ще стане тази седмица, все пак има доста събрани книжки, но отлично си се справила, особено като за първи скан :mark:

И докато съм на тази тема.. kasiljs.. много добри книжки заснимаш, но.. за съжаление са абсолютно невъзможни за обработка в текстови формат ;) .. На първа страница има едно малко файлче с кратки обяснения относно заснимането с фотоапарат.. вероятно не си го видяла, но.. мога ли да те помоля да го потърсиш и прочетеш.. Искрено се извинявам, ако те засягам с това, но.. нали целта е тези книги да стигнат до колкото е възможно по-голям кръг почитатели на такава литература.. :wors: .. а след обработката в текстови формат, тези книги се качват и в най-голямата българска онлайн-библиотека - http://www.chitanka.info/

Отделно, че ги качваме тук - във форума, отделно, че ги качваме и в тракера http://masters-tb.com/

А между другото, като любопитен факт.. в най-голямата руска библиотека, любовните романи са на второ място след фантастиката (нещо, което шефовете на "Читанката" им "присяда", но аз съм решила, че ще направя същото и тук, колкото и да им е мъчно) cool.gif

Пък знае ли човек.. може и да застанем на първо място.. Особено с този екип редактори, които се трудят наистина усърдно.. Момичетата са страхотни, направо нямам думи да опиша колко много се стараят, за което им БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ :wors:kiss.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Време е да се завърна с два скана. Извинявам се, че ги забавих цяла седмица. За сега пускам първите две от поредицата на Джуд. Следващите две утре вечер ;)

"Джудит" --> http://4storing.com/9rfre/6d3a1fa7a378035f...722f459120.html

"Алисия" --> http://4storing.com/vbufs/dde0dd252d33c146...dac87d2a87.html

Приятно четене! :wors:

П.С. Само да отбележа, че без да искам във файла на втората книга съм допълнила един излишен лист накрая.

Време е да се завърна с два скана. Извинявам се, че ги забавих цяла седмица. За сега пускам първите две от поредицата на Джуд. Следващите две утре вечер :mark:

...

Тихи, мога ли да те обеся.. фигуративно.. Имам вече над сто книги за обработкааа ohmy.gif .. вече хапчета за успокоение ще пия любимке моя ;):wors: Като започнеш да сканираш и си направо неудържимааа :wors: Ама и си ми любимката де.. скановете ти са направо превъзходни ;)

Момичета, не знам коя е снимала книгата на Айрис Йохансен - "Богатият варварин", но моля ви, която я има, да ми сканира стр. 104 и 105, че липсват в скана sad.gif

Не разбрах дали я намери, затова ето:

http://4storing.com/zvqt6/ba22e229d57cd3d7...743035998a.html

Благодаря за новите книжки

Тихи, мога ли да те обеся.. фигуративно.. Имам вече над сто книги за обработкааа ohmy.gif .. вече хапчета за успокоение ще пия любимке моя :P:P Като започнеш да сканираш и си направо неудържимааа :) Ама и си ми любимката де.. скановете ти са направо превъзходни ;)

За теб винаги, скъпа! cool.gif Нали знаеш, че се старая да те улесня в работата. И да те зарадвам сега :) ( първо май ще е добре да вземеш онова успокоително, за което си споменала) и да ти кажа, че Съни ми възложи мисията да допълня няколко поредици. Така че... но не се притеснявай, скоро имам сесия, ще трябва да отделям повече внимание на ученето ;)

За теб винаги, скъпа! cool.gif Нали знаеш, че се старая да те улесня в работата. И да те зарадвам сега :) ( първо май ще е добре да вземеш онова успокоително, за което си споменала) и да ти кажа, че Съни ми възложи мисията да допълня няколко поредици. Така че... но не се притеснявай, скоро имам сесия, ще трябва да отделям повече внимание на ученето :P

Тъкмо и аз щях да пиша на хеси, че аз виновен да не ти се кара на теб. Спокойно може да си го изкара на мен. И слънце както сме се разбрали: първо изпитите после книжките. Целувки от мен

здравейте много ми харесва форума които сте направили всички исках да попитам книгата нежен бунт от накаква поредица ли е и дали има накои книгата вълкът и гълъбицата ;)

здравейте много ми харесва форума които сте направили всички исках да попитам книгата нежен бунт от накаква поредица ли е и дали има накои книгата вълкът и гълъбицата :)

Да това е любимата на всички ни поредица за Малори. Има ги всичките на първа страница. Ако искаш повече да ти разкажа пиши ми на лични да не досаждаме на останалите.

Поздрави

здравейте много ми харесва форума които сте направили всички исках да попитам книгата нежен бунт от накаква поредица ли е и дали има накои книгата вълкът и гълъбицата :)

Здравей, Нежен бунт е втората книга от поредицата за Малори, предхожда я Обичай само веднъж, а следващите са Покорителят, Твоята магия, Отровни думи и Подаръкът.

Вълкът и гълъбицата е книга на Катлийн Удиуиз, имам я и мога да я сканирам, но другата събота най-рано мога да я пусна, защото съм в сесия, която между другото започна вчера и да ви се похваля момичета първия ми изпит мина успешно! Стискайте палци за следващите cool.gif

Ето линк за още една книга от Тереза Медейрос - "Крадец на сърца" ;)

http://4storing.com/mjg5v/29afbaa258a8e150...bda67572a5.html

Мм, тази книжка е хубава, препоръчвам. :P

Здравей, Нежен бунт е втората книга от поредицата за Малори, предхожда я Обичай само веднъж, а следващите са Покорителят, Твоята магия, Отровни думи и Подаръкът.

Вълкът и гълъбицата е книга на Катлийн Удиуиз, имам я и мога да я сканирам, но другата събота най-рано мога да я пусна, защото съм в сесия, която между другото започна вчера и да ви се похваля момичета първия ми изпит мина успешно! Стискайте палци за следващите cool.gif

Честито за изпита, ще стискаме палци и за другите. ;) Моят първи изпит също наближава, на 27-ми, сигурно ще си умра от притеснение, но да не се замислям сега по въпроса.

А вместо това да допълня поредицата на Джуд, както обещах:

"Клариса" --> http://4storing.com/ymm9i/b127ff1d9d2e4e2d...388c57d444.html

"Фиона" --> http://4storing.com/p2k28/d118fa6c6e8cdfad...761196dd5f.html

Малко по-късно ще пусна и "Робинята на викинга" на Хедър Греъм, та да завършим трилогията. cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

дългоочаквания списък на романтичните времена.събрах малко студ докато почти го направя,че голамо ровене падна щото мойта библиотека е в студена стая/да се пооплача/ и е подредена по автори а не по издателство,но все пак направих каквото можах, преди да хукна за автобуса.имам някои пропуски които ще попълня следващата седмица може би.

1. Отдаването - Аманда Куик

2. Рандеву - Аманда Куик

3. Скандал - Аманда Куик

4. Годежът - Арнет Лем

5. Таен обет - Сю Рич

6. Страст - Катрин Харт

7. Пирати на любовта - Карен Робърдс

8. Робиня на любовта - Карен Робърдс

9. Изкушение - Катрин Харт

10. Необуздана страст - Карен Робърдс

11. Богатият варварин - Ирис Йохансен

12. Пиратската лейди - Робин Лий Хатчер

13. Сянката на бурята - Дебра Диър

14. Ласки и насилие - Кони Мейсън

15. Отдаване в Монтана - Трейна Симънс

16. Аарон и Магдалена - Шърл Хенке

17. Диви мъгли - Каси Едуардс

18.

19. Жената на белия апах - Шърл Хенке

20. Дива илюзия - Каси Едуардс

21. Отдай ми любов - Джоана Линдзи

22. Магията - Робин Лий Хатчер

23.

24. Условие за капитулация - Шърл Хенке

25. Тексаската Лили - Патриша Райс

26. Блез Уиндъм - Бъртрис Смол

27. Весела Коледа, Карол - Флора Спиър

28. Люби ме тази нощ - Нан Райън

29. Изпепеляваща жарава - Каси Едуардс

30. Волни и горди - Джанет Дейли

31. Покахонтас - Сюзън О'Донъл

32. Диво сърце - Джоана Линдзи

33. Зимни огньове - Джоана Линдзи

34. Любовен порив - Катрин Кингсли

35. Дамата на лорда - Боби Смит

36. В плен на любовта - Велда Шерууд

37. Дамата измамница - Боби Смит

38. Страсти и копнежи - Каси Едуардс

39. Дамски пасианс - Боби Смит

40. Целувката на принца - Елен Танер-Марч

41. Зовът на сърцето - Елизабет Лоуел

42. Сватбен хазарт - Кейт Лоугън

43. Корона на славата - Евелин Роджърс

44. Червена роза - Флора Спиър

45. Мургавия ездач - Ирис Йохансен

46. Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

47. Нежният звяр - Колийн Шанън

излязоха и две без номера

За любов и чест - Флора Спиър

Принцът на меча - Ан Стюарт

надявам се да съм помогнала. по нататък ще направя списък и на тези които са излизали от торнадо или калпазанов/или поне на които имам/ от звезди,влюбени сърца и такива откъснати дето са без поредици.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Най-накрая, да завършим великолепната трилогия за викингите на Хедър Греъм:

"Робинята на викинга" --> http://4storing.com/rw4rr/d4a9e001007132dd...53e530c1de.html

Приятно четене!

П.С. Инче, мила, като имаш време пиши на моя списък следните залавия за сканиране:

1. "Откраднатата годеница" - Джейн Фийдър

2. "Ти не си за мен" - Джейн Фийдър

3. "Дръзка любов" - Кони Мейсън

4. "Нежно изкушение / Дива любов /" - Кони Мейсън

5. "Дивата котка" - Хедър Греъм

6. "Не предавай любовта" - Хедър Греъм

7. "Див и опасен - Тами Хоуг

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Мм, тази книжка е хубава, препоръчвам. :)

Честито за изпита, ще стискаме палци и за другите. ;) Моят първи изпит също наближава, на 27-ми, сигурно ще си умра от притеснение, но да не се замислям сега по въпроса.

А вместо това да допълня поредицата на Джуд, както обещах:

"Клариса" --> http://4storing.com/ymm9i/b127ff1d9d2e4e2d...388c57d444.html

"Фиона" --> http://4storing.com/p2k28/d118fa6c6e8cdfad...761196dd5f.html

Малко по-късно ще пусна и "Робинята на викинга" на Хедър Греъм, та да завършим трилогията. cool.gif

Огромни благодарности за книжките :lol6: Ах, тази Клариса от колко време я издирвам безрезултатно ohmy.gif

Най-после ще мога да я прочета ;)

Стискаме палци на изпитите,Тихи!

Успех на всички студентки на изпитите и много късмет, момичета ;)

дългоочаквания списък на романтичните времена.събрах малко студ докато почти го направя,че голамо ровене падна щото мойта библиотека е в студена стая/да се пооплача/ и е подредена по автори а не по издателство,но все пак направих каквото можах, преди да хукна за автобуса.имам някои пропуски които ще попълня следващата седмица може би.

1. Отдаването - Аманда Куик

2. Рандеву - Аманда Куик

3. Скандал - Аманда Куик

4. Годежът - Арнет Лем

5. Таен обет - Сю Рич

6. Страст - Катрин Харт

7. Пирати на любовта - Карен Робърдс

8. Робиня на любовта - Карен Робърдс

9. Изкушение - Катрин Харт

10. Необуздана страст - Карен Робърдс

11. Богатият варварин - Ирис Йохансен

12. Пиратската лейди - Робин Лий Хатчер

13. Сянката на бурята - Дебра Диър

14.

15. Отдаване в Монтана - Трейна Симънс

16. Аарон и Магдалена - Шърл Хенке

17. Диви мъгли - Каси Едуардс

18.

19. Жената на белия апах - Шърл Хенке

20. Дива илюзия - Каси Едуардс

21. Отдай ми любов - Джоана Линдзи

22. Магията - Робин Лий Хатчер

23.

24. Условие за капитулация - Шърл Хенке

25. Тексаската Лили - Патриша Райс

26. Блез Уиндъм - Бъртрис Смол

27. Весела Коледа, Карол - Флора Спиър

28. Люби ме тази нощ - Нан Райън

29. Изпепеляваща жарава - Каси Едуардс

30. Волни и горди - Джанет Дейли

31. Покахонтас - Сюзън О'Донъл

32. Диво сърце - Джоана Линдзи

33. Зимни огньове - Джоана Линдзи

34. Любовен порив - Катрин Кингсли

35. Дамата на лорда - Боби Смит

36. В плен на любовта - Велда Шерууд

37. Дамата измамница - Боби Смит

38. Страсти и копнежи - Каси Едуардс

39. Дамски пасианс - Боби Смит

40.

41. Зовът на сърцето - Елизабет Лоуел

42. Сватбен хазарт - Кейт Лоугън

43. Корона на славата - Евелин Роджърс

44. Червена роза - Флора Спиър

45. Мургавия ездач - Ирис Йохансен

46. Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

47. Нежният звяр - Колийн Шанън

излязоха и две без номера

За любов и чест - Флора Спиър

Принцът на меча - Ан Стюарт

надявам се да съм помогнала. по нататък ще направя списък и на тези които са излизали от торнадо или калпазанов/или поне на които имам/ от звезди,влюбени сърца и такива откъснати дето са без поредици.

Ели, много, мнооооого ти благодаря за списъка :clap: Супер подреден и изчерпателен laugh.gif

На издателство Калпазанов най-трудно могат да се хванат спатиите, какво са издавали. Т.к. никъде нямат списък с издадените заглавия (или поне аз не знам за такъв :yanim: ).

Към изключитлено изчерпателния ти списък искам само да вмъкна две книжки, за които се сещам:

14. Ласки и насилие, Кони Мейсън

40. Целувката на принца, Елен Танер Марч.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Най-накрая, да завършим великолепната трилогия за викингите на Хедър Греъм:

"Робинята на викинга" --> http://4storing.com/rw4rr/d4a9e001007132dd...53e530c1de.html

Приятно четене!

П.С. Инче, мила, като имаш време пиши на моя списък следните залавия за сканиране:

1. "Откраднатата годеница" - Джейн Фийдър

2. "Ти не си за мен" - Джейн Фийдър

3. "Дръзка любов" - Кони Мейсън

4. "Нежно изкушение / Дива любов /" - Кони Мейсън

5. "Дивата котка" - Хедър Греъм

6. "Не предавай любовта" - Хедър Греъм

7. "Див и опасен - Тами Хоуг

е какво да кажа: Слънчице. Но моля те слънце не забравяй изпитите. Стискам палци. Както и на всички останали момичета, които са в сесия сега. Целувки от мен.

Момичета тъкмо дочетох Венчило с дявола, чете се на един дъх, и мога само да кажа превъзходна книга, откъм сюжет, стил, хумор-скоро не се бях смяла така-с глас, който не я е прочел още да я почва няма да съжалява, направо класика!

Благодарности на Тихи за четирилогията на Деверо, чаках я с нетърпение, мила успех и на теб през сесията и не се спарвай, ще се справиш отлично!

Големи благодарности и за Ели за списъка на Калпазанов!

среднощна фантазия-джасмин кресуел-http://4storing.com/mk7tv/f4ce5f5fceb1577fb414f0b9b54be6e1.html

kasiljs БЛАГОДАРЯ мила :) Така вече може да се работи cool.gif

Не разбрах дали я намери, затова ето:

http://4storing.com/zvqt6/ba22e229d57cd3d7...743035998a.html

Благодаря за новите книжки

Много благодаря, че се отзова така бързо kiss.gif

Ето линк за още една книга от Тереза Медейрос - "Крадец на сърца" ;)

http://4storing.com/mjg5v/29afbaa258a8e150...bda67572a5.html

Съжелявам, че малко късно,но искам да благодаря за книжката, bobych! :wors: :wors: :speak::clap: Както и на всички други за прекрасните книжки!!! :wors: :wors:

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.