Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ами добре ама и аз не съм съгласна...и в замундата ги има някои, но са двд т. е малко големички.

За какъв ъплоад говориш та аз с дни не мога да дръпна каквото и да е от там, че да го сийдвам...то всякакво желание ти умира като видиш с каква "скорост сваляш" (никаква)

Не ми се спори, а нямам намерение да дърпам и да трупам др програми на пс-то си заради този торент точно.Ще помоля само някой да качи и в 4storing Слънчевата Кембъл на Нора Робъртс, предварително благодаря!

и аз не споря-просто казвам с кой торент клиент ще нямаш проблем да "дърпаш каквото и да е"-това си е от правилата на сайта не е мое-не съм виновна че не си ги чела или че не искаш да ги спазваш.като не ти харесва-не тегли оттам и проблем няма да имаш. просто недей да настройваш негативно и другите.не всеки е длъжен да се съобрази с това какво може или не може твоят торент клиент-щом торентите са изтеглени по над 30 пъти/а "слънчевата кембъл" е изтеглена 116 пъти досега/ значи май има начин да се теглят , а?

sad.gif За съжаление успях само с Angels Fall, в момента сийдвам, а пък Carolina Moon в Мастерс е с ДВД големина, докато моята е 700МБ. Другите ми две са различни релийзи от тези, който са там. Ако все пак не можете да изтеглите и от другите линкове, които дадох, ще ги мъчим другояче. :)

благодаря ти много за усилията.не се мъчи.сигурна съм че който иска ще си ги изтегли все от някъде.аз си ги намерих.регистрирана съм в над 30 торент тракери и влизам и в още поне толкова в които не се иска регистрация.просто ми се щеше от мастерс да си ги дръпна щото него най много го харасвам след замундата. в мастерс екипа който прави сайта е по-добър и по-разбран и по-кадърен.ако можеше да не живеем в Егоистия/българия/,нямаше да имаме проблеми със сийдовете.но както и да е.

отново ти благодаря и то най вече за това че откри че има филмчетата на норчето.тези които са на даниел стийл ги знам.сега ще гледам с удоволствие и тези на нора робъртс.ако знаеш и други хубави книги които са филмирани кажи?

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето я и последната некачена книга за Малори - Твоята магия,приятно четене

http://4storing.com/6m8qa/e055e7a841c99503...83638d9fee.html

оле, петя,

много, много ти благодаря.на мен това ми е любимата от поредицата.

Мерси много :bedtime2:

Ralna би ли добавила в моя списък за сканиране:

Кристина Скай - Черната роза

Бренда Джойс - Завоевателят

Катлийн Удиуиз - Любимият непознат

Катлийн Удиуиз - Роза през зимата

Лора Паркър - Нощна лилия

Дано не съм написала някоя книга, която вече е за сканиране уж ги прегледах списъците :huh:

P.S NELG май имаш проблем с нещо, а?Ще си изказвам мнението където и както искам и ти си последния човек, който може да ми каже каквото и да било...пък който иска да ме слуша все ми е тази!

Приключвам тази тема с теб ако толкова искаш да продължиш да я дискутираш има си лични за тази работа.

P.S NELG май имаш проблем с нещо, а?Ще си изказвам мнението където и както искам и ти си последния човек, който може да ми каже каквото и да било...пък който иска да ме слуша все ми е тази!

Приключвам тази тема с теб ако толкова искаш да продължиш да я дискутираш има си лични за тази работа.

нямам проблем с теб,та аз дори не те познавам.извинявам се ако си ме разбрала неправилно.аз познавам мастерс и ми е криво когато някой обижда.винаги защитавам приятелите си.а мислех че тук сме се събрали такива.и че дискутираме за наше удоволствие,а не за да се обиждаме.права си в едно отношение-всеки има право на мнение.приключвам въпроса.

6. Love's Unfolding Dream, 2008

7. Love Takes Wing

8. Love Finds a Home

Всiчки досега излезли ги има в замунда с доста приличен сийд и за да не ги търсите поотделно в описанието на първата са дадени линкове към другите части. Аз лично съм гледала засега само първите две, но определено ми харесват.

PS:Всъщност за филмите на Нора спомена първа Peppinka, аз само споделих това, което знам.

можеш ли да кажеш тези по кои книги са-първите 5 ги имам.благодаря ти.бих искала освен филмите да прочета и книгите.благодаря ти предварително.

Ето я и последната некачена книга за Малори - Твоята магия,приятно четене

http://4storing.com/6m8qa/e055e7a841c99503...83638d9fee.html

Много благодаря :) :) ;) Откога я чаках само тази ми остана ;)

искам да попитам, има ли още някой, който не може да тегли от мастерс?не искам да се заяждам,не ме разбирайте погрешно.ако има и други с проблеми,може би трябва да потърсим друг торент тракер, където да се качват/знам поне за още два, които набират ъплоудери/,само че в тях не мога аз да определям кой ще бъде повишен в такъв/.но не е зле да опитаме да достигаме до колкото се може повече хора.така че, който има възможност да качва и на други места-моля нека дава линкове към няколко връзки към книжката.знам че има хора които не могат да свалят от bgshare имаше известно време проблеми и с 4istorning.също и с дата,където бяха кориците и първата страница не се виждаше изобщо.радвам се,че тези се избистриха.сега виждам че има едно момиче от нашата група, което има проблем с мастерс и възприе съвета ми за тракера като заяждане.

ако има и други идеи как да качваме книжките за да могат да се свалят от всички-нека ги споделим!

можеш ли да кажеш тези по кои книги са-първите 5 ги имам.благодаря ти.бих искала освен филмите да прочета и книгите.благодаря ти предварително.

За съжаление не знам нищо за книгите. :speak: На един от филмите попаднах съвсем случайно (дори не помня как ), като във папката имаше информация за другите филмирани части. Позаинтересувах се и един по един ги намерих. Но мисля, че и осемте книги са поредица. За всеки случай погледни тук - http://www.fantasticfiction.co.uk/o/janette-oke/ .

Дано съм ти помогнала. ;)

За съжаление не знам нищо за книгите. :speak: На един от филмите попаднах съвсем случайно (дори не помня как ), като във папката имаше информация за другите филмирани части. Позаинтересувах се и един по един ги намерих. Но мисля, че и осемте книги са поредица. За всеки случай погледни тук - http://www.fantasticfiction.co.uk/o/janette-oke/ .

Дано съм ти помогнала. ;)

да,помогна ми много.благодаря ти отново, мила.

да,помогна ми много.благодаря ти отново, мила.

пак заповядай biggrin.gif

Дами, извинявам се, но ще забавя скановете, които имам, с една седмица. Xesi ще си почине от мен този уикенд, но така се получи.

А от филмите по книгите на Джанет Оук съм гледала първите три, въртят ги доста по Халмарк и всеки от тях съм го гледала най-малко по два пъти (сладурски са), трябва да взема да погледна и другите три. Даже се опитвах да търся книгите като разбрах, че филмите са правени по тях, но уви, струва ми се, че не са издавани на бг.

Дами, извинявам се, но ще забавя скановете, които имам, с една седмица. Xesi ще си почине от мен този уикенд, но така се получи.

А от филмите по книгите на Джанет Оук съм гледала първите три, въртят ги доста по Халмарк и всеки от тях съм го гледала най-малко по два пъти (сладурски са), трябва да взема да погледна и другите три. Даже се опитвах да търся книгите като разбрах, че филмите са правени по тях, но уви, струва ми се, че не са издавани на бг.

тихи,

аз и на английски не можах да ги намеря,макар че все още не съм проверила навсякъде.ако ги мернеш някъде прати ми ги по скайп.

а дали има други филми по книги-тези на даниел стийл и кетрин куксън ги знам.

дали например няма нещо по сандра браун, или нещо друго по нора робъртс.напоследък съм изпаднала в някакво състояние дето като гледам филм си мисля, че съм чела такава книга и знам кво ще стане, а като чета книга си мисля, че съм го гледала на филм.странно състояние.затова питам и ако някой се сети за някоя филмирана книга-моля споделете.

нямам предвид книги като "отнесени от вихъра" и тем подобни всеизвестни.имам предвид на тези автори които четем сега?

Аз по празниците гледах един филм, който направо се беше филмиран любовен роман, по книга на Барбара Картланд, участваше като главна героиня-Хелена Бонъм Картър, ама сиг беше на не повече от 18 години, та филма е доста старичък, гледах го по Диема Фемили, та баща й я губи на зарове заедно с имението им и я печели един "много гаден тип", баща й се самоубива, а главния праща главната при майка му която е брутална, много зла, прави какви ли не мръсотии, но в крайна сметка главния се влюбва в главната и се женят!Трябва да се раровя за заглавието поне на книгата, по късно ще го пусна

Аз по празниците гледах един филм, който направо се беше филмиран любовен роман, по книга на Барбара Картланд, участваше като главна героиня-Хелена Бонъм Картър, ама сиг беше на не повече от 18 години, та филма е доста старичък, гледах го по Диема Фемили, та баща й я губи на зарове заедно с имението им и я печели един "много гаден тип", баща й се самоубива, а главния праща главната при майка му която е брутална, много зла, прави какви ли не мръсотии, но в крайна сметка главния се влюбва в главната и се женят!Трябва да се раровя за заглавието поне на книгата, по късно ще го пусна

Филма се казва "заложени сърца",а оригиналното име е Hazard of Hearts.Много съм го търсила ,но го няма никъде.В YOUTUBE намерих филма разкъсан на 10 части и досега съм свалила 2 от тях(без субтитри е естествено sad.gif )Ако някой има информация от къде мога да го намеря със субтитри,цена няма да има

http://www.youtube.com/watch?v=CUo5arA60y4

Здравейте,много ми харесва поредицата на нора робъртс за макгрегърови и ще съм много благодарна ако качите и останалите книги.Благодаря предварително.

Редактирано от kasiljs (преглед на промените)

Относно този филм, искам да кажа че всяка събота и неделя дават исторически любовни филми по Диема фемили. Аз не очаквах че ще дават, но вече съм гледала 4-5 по тази телевизия

Ето линк за още един роман от великолепната поредица исторически романси на Джудит Макнот - "Кралството на мечтите" :)

http://4storing.com/96rve/f44d2c00be9af903...aaa54720ef.html

От цялата поредица от седем романса, остана да сканирам само "Нещо прекрасно". Ще гледам в следващите дни и нея да я опукам, та поредицата да бъде пълна laugh.gif

Току що прочетох "Надареният" от Дара Джой.Оказа се,че това е 3 -та книга от поредицато Matrix of destiny.Знае ли някой нещо за другите 2 книги-"Knight of trillion stars" и "Rejar".Има ли ги на бг?много се увличам по поредици,а и книгата е добра-разнообразие сред многото еднотипни.

някой ако има книгата на Барбара Картланд 'A hazard of hearts' ,много бих била благодарна,ако я сканира.

Благодаря предварително!

:down:

ХЕЙ ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.АЗ ОТДАВНА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В САЙТА И СЕГА КАТО ГО НАПРАВИХ ОТКРИХ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. :P АЗ СЪЩО ИМАМ СТРАШНО МНОГО КНИГИ И МОГА ДА СКАНИРАМ И ДА КАЧВАМ, НО МАЛКО СЕ ОБАРКВАМ, ЗАЩОТО НЕМОГА ДА ПРОВЕРЯ ВСИЧКИТЕ 110 СТРАНИЦИ И ДА ВИДА КОИ СА КАЧЕНИ И КОИ ИМАМ АЗ. МОЛЯ ВИ, АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН В НАЧАЛОТО ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКЪВ СПИСЪК С КНИГИТЕ, КОИТО СА КАЧЕНИ ЩЕ Е ПО-ЛЕСНО КАКТО ЗА МЕН ТАКА И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ. А СЪЩО МОГАТ ДА СЕ ДАДАТ И САИТОВЕТЕ ИМ ЗА ДА Е ПО-ЛЕСНО ЗА ТОЗИ, КОИТО СИ ТЪРСИ ОПРЕДЕЛЕНА КНИГА ДА Я НАМЕРИ ИЛИ АКО НЕ Я НАМЕРИ ТОГАВА ДА ПИШЕ.

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ОБИДИЛА НИКОГО. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

ХЕЙ ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.АЗ ОТДАВНА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В САЙТА И СЕГА КАТО ГО НАПРАВИХ ОТКРИХ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. ;) АЗ СЪЩО ИМАМ СТРАШНО МНОГО КНИГИ И МОГА ДА СКАНИРАМ И ДА КАЧВАМ, НО МАЛКО СЕ ОБАРКВАМ, ЗАЩОТО НЕМОГА ДА ПРОВЕРЯ ВСИЧКИТЕ 110 СТРАНИЦИ И ДА ВИДА КОИ СА КАЧЕНИ И КОИ ИМАМ АЗ. МОЛЯ ВИ, АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН В НАЧАЛОТО ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКЪВ СПИСЪК С КНИГИТЕ, КОИТО СА КАЧЕНИ ЩЕ Е ПО-ЛЕСНО КАКТО ЗА МЕН ТАКА И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ. А СЪЩО МОГАТ ДА СЕ ДАДАТ И САИТОВЕТЕ ИМ ЗА ДА Е ПО-ЛЕСНО ЗА ТОЗИ, КОИТО СИ ТЪРСИ ОПРЕДЕЛЕНА КНИГА ДА Я НАМЕРИ ИЛИ АКО НЕ Я НАМЕРИ ТОГАВА ДА ПИШЕ.

[/quotе]

На първата страница на темата са дадени списъците на книгите, които ще бъдат сканирани, а пък кориците на книгите по-долу всъщност са линковете ;) .

Повечето са качени в bgshare или 4storing, а също така и в masterstb.

ХЕЙ ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.АЗ ОТДАВНА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В САЙТА И СЕГА КАТО ГО НАПРАВИХ ОТКРИХ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. :yanim: АЗ СЪЩО ИМАМ СТРАШНО МНОГО КНИГИ И МОГА ДА СКАНИРАМ И ДА КАЧВАМ, НО МАЛКО СЕ ОБАРКВАМ, ЗАЩОТО НЕМОГА ДА ПРОВЕРЯ ВСИЧКИТЕ 110 СТРАНИЦИ И ДА ВИДА КОИ СА КАЧЕНИ И КОИ ИМАМ АЗ. МОЛЯ ВИ, АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН В НАЧАЛОТО ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКЪВ СПИСЪК С КНИГИТЕ, КОИТО СА КАЧЕНИ ЩЕ Е ПО-ЛЕСНО КАКТО ЗА МЕН ТАКА И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ. А СЪЩО МОГАТ ДА СЕ ДАДАТ И САИТОВЕТЕ ИМ ЗА ДА Е ПО-ЛЕСНО ЗА ТОЗИ, КОИТО СИ ТЪРСИ ОПРЕДЕЛЕНА КНИГА ДА Я НАМЕРИ ИЛИ АКО НЕ Я НАМЕРИ ТОГАВА ДА ПИШЕ.

Да видях това, но има още книги, които не са сложени на 1 страца, а да се ровиш 110 страници за да провериш дали книгата, която си сканирала не е качена е неприятно. просто си помислих, че могат всички книги, които сте качили да се сложат в началото и като се прибавят нови да се слагат пак в началото. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.