Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей мила. Ще ми кажеш ли как се казва тази за Дениъл и Ана да си я изтегля. Аз съм чела само тази за внуците. А ми се ще да прочета и другите. Само дето ми е трудно да се ориентирам кой кой е. Блг предварително.

Тази за Ана и Дениъл е "Сега и завинаги" :white flag: . Приятно четене. biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Тази за Ана и Дениъл е "Сега и завинаги" :white flag: . Приятно четене. biggrin.gif

Бълъгъ още веднъж.

Ето и Нора Робъртс-Зовът на сърцето

Здравей мила. Ще ми кажеш ли как се казва тази за Дениъл и Ана да си я изтегля. Аз съм чела само тази за внуците. А ми се ще да прочета и другите. Само дето ми е трудно да се ориентирам кой кой е. Блг предварително.

сега и завинагитук

като имам време ще сложа един списък,защото и аз се замотвам с всичките тези имена

какво да правя Зовът на сърцето и Съпруг под наем не ми се отварят казва че файла е недостъпен :dancing18:

Аз ги изтеглих и нямах проблеми, ако искаш дай skype да ти ги изпратя.

За Магрегър започва още през хиляда и някоя си, разказва се за Серина Магрегър, която се жени за англичанин, там се развива историята с отнетата земя от краля и враждата с Кембъл, за която говори Дениъл, в някои от книгите

След това е книгата за Серина и Джъстин(дъщеря на Дениъл Магрегър),

После идва книгата за Кейн и сестрата на Джъстин (вторият син на Дениъл Макгрегър),

трета е книгата за Алън и Шелби (първородният син на Дениъл),

четвърта е за Грант Кембъл (пада се брат на Шелби),

пета е книгата за самия Дениъл,

след това е една книга, която обединява историята за три внучки

и до там съм ги чела, за да ти помогна. ;)

ако някой ги има следващите моля да ми ги пусне!!!

има някакъв списък с книги, които предстои да се сканират, бих желала да ме включите с него. Ще сканирам на Нора Робъртс и някои други книжки.

на Нора Робъртс - Сърцето на океана; за Макейдови - Рейн, Девин, Шейн; за Мади О Хърли. Ако някой има предпочитания да казва, имам почти всички книги на Нора, затова казвайте, че в края на януари и целия февруари ще снимам, да мога да ги намеря

Ще сканирам на Нора Робъртс и някои други книжки.

на Нора Робъртс - Сърцето на океана; за Макейдови - Рейн, Девин, Шейн; за Мади О Хърли. Ако някой има предпочитания да казва, имам почти всички книги на Нора, затова казвайте, че в края на януари и целия февруари ще снимам, да мога да ги намеря

[/quot

някои ги има вече-не се товари излишно

Нора Робъртс-Слънчевата Кембъл

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Специално за Съни и Деси едно арлекинче:

Джанис Кайзър-По закона на сърцето

Приятно четене :grimace:

ами много благодря няма да свърши работа но все пак трогната съм наистина бълъгъ 1000 пъти. почвам я веднага

нищо че няма да спя

целувки

За Магрегър започва още през хиляда и някоя си, разказва се за Серина Магрегър, която се жени за англичанин, там се развива историята с отнетата земя от краля и враждата с Кембъл, за която говори Дениъл, в някои от книгите

После идва книгата за Кейн и сестрата на Джъстин (вторият син на Дениъл Макгрегър),

и до там съм ги чела, за да ти помогна. :bedtime2:

има някакъв списък с книги, които предстои да се сканират, бих желала да ме включите с него. Ще сканирам на Нора Робъртс и някои други книжки.

ами аз така взех да разказвам малори и се оказа че най добре е да кажа с коя се почва другото се намества с помощ от приятели. Така че коя да хвана първо. Пък после като не знам ще питам. Явно има кого.

Специално за Съни и Деси едно арлекинче:

Джанис Кайзър-По закона на сърцето

Приятно четене ;)

Много благодарности за книжката kiss.gif

Нямам търпение да я подхвана :snowballfight:

Мога ли да помоля за две трилогии - "Родена в страст", "Родена в лед" и "Родена в грях" и "Дързост и мечти", "Тайни и мечти" и "Сбъднати мечти".

Ще чакам колкото е необходимо. Благодаря!

Ще сканирам на Нора Робъртс и някои други книжки.

[/quot

някои ги има вече-не се товари излишно

нора робъртс-слънчевата кембъл

Здравей можеш ли да дадеш друг линк на Слънчевата Кембъл защото в Мастерс няма трафик и неиска да се изтегли

Благодаря ти предварително

Здравей можеш ли да дадеш друг линк на Слънчевата Кембъл защото в Мастерс няма трафик и неиска да се изтегли

Благодаря ти предварително

не е проблем да се тегли от мастерс,стига да имаш регистрация.има сийд.

Може ли препоръка за нещо подобно на Джейн Еър?

Фантомът от операта не ме грабна толкова, а сега чета Гордост и Предрасъдъци.

Едит: Имам и "Брулени Хълмове" , но така и нямам настроение да я започна.Незнам защо...

Редактирано от Phreaker (преглед на промените)

Едит: Имам и "Брулени Хълмове" , но така и нямам настроение да я започна.Незнам защо...

Скъпа, "Брулени хълмове" ми действат подтискащо.Не са като "Ема" или "Гордот и предразсъдаци".

Мога да ти препоръчам нещо смешно или фанта,но ако държиш да е по-тежичко прочети "Стършел " на Е Л Войнич.

Ама там няма много любов,доколкото си спомням :) .

Ако не си чела" Отнесени от вихъра"или продължението-пробвай може да ти харесат.

и до там съм ги чела, за да ти помогна. :wors:

Да току що направих справка.Ще ги дам без хронология.Доколкото разбрах ти си чела 1,2,4,5,6,които ги нямам и незнам дали са издадени на бг.

1.Серина Макгрегър и Brigham Langston-това е в далечното минало

2.Иън Макгрегър и Алана Флин-също в миналото.

3.Ана и Даниел Макгрегър(старши)-качена

4.Серена Макгрегър и Джъстин Блейд

5.Кейн Макгрегър и Даяна Блейд

6.Алан Макгрегър и Шелби Кембъл

7.Грант Кембъл и Дженвиев Грандо-качена

8.Булките-Джулия,Лаура,Гуен-издадена на бг

9.Младоженците-Д.К.,Дънкан,Иън-качена

10.МакМакгрегър и Дарси Уолъс-издадена на бг

11.Сибил Макгрегър и Престън Макуин-качена

Доколкото разбрах повече книги за Макгрегърови няма да има,защото Н.Р. не пише вече за Силоет букс.Жалко.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Да току що направих справка.Ще ги дам без хронология.Доколкото разбрах ти си чела 1,2,4,5,6,които ги нямам и незнам дали са издадени на бг.

Доколкото разбрах повече книги за Макгрегърови няма да има,защото Н.Р. не пише вече за Силоет букс.Жалко.

Да,така е sad.gif - http://www.noraroberts.com/macg.htm .Тук може да се види и родословното дърво на Макгрегър, само че започващо с Ана И Даниел

Да,така е sad.gif - http://www.noraroberts.com/macg.htm .Тук може да се види и родословното дърво на Макгрегър, само че започващо с Ана И Даниел

Е по ясно от това здраве му кажи. Сега ако успеем и да съберем всички книжки издавани в бг. Аз дадох моя скромен принос с внуците. Естествено не без незаменимото съдействие на тихи. За останалото разчитам на вас момичета. И мерси за вече качените книжки и ограмотяването на невежата мен. Та аз дори не знаех какво имам. Ужас и срам ама нейсе. Хубав ден на всички.

Ха!Открих(понеже явно съм мн.заета),че някои книжки на норето са филмирани:

Angels fall

Blue smoke

Montana sky

Carolina moon

първите три ги има само в Torrents masters,но пък нямат сийд.Жалко.

Ха!Открих(понеже явно съм мн.заета),че някои книжки на норето са филмирани:

Angels fall

Blue smoke

Montana sky

Carolina moon

първите три ги има само в Torrents masters,но пък нямат сийд.Жалко.

Ами аз ги имам и четирите филма :P , свалени от 4Storing. Заповядайте cool.gif

Blue Smoke - http://www.######/cat/show/Blue_Smoke

Carolina Moon - http://www.######/cat/show/Carolina_Moon

Montana Sky - http://www.######/cat/show/Montana_Sky

Angels Fall - http://www.######/cat/show/Angels_Fall

Мила,а дали ще ти представлява трудност срещу всеки номер да напишеш и заглавието на съответната книга

Ако ти хареса "Гордост и предрасъдъци" (най-най- красивата книга, издавана някога, според мен :blink:;):wors: ), можеш да продължиш с други книги на Джейн Остин - "Доводите на разума" или "Разум и чувства". Джей Остин е най-любимата ми авторка и имам всичките й произведения, включитално недовършените й романи, а също и продължението на "Гордост и предрасъдъци", което е писано от друг автор в последствие. Разбира се, не са за пренебрегване и нейните романи "Ема" и "Менсфийлд парк".

Ето линк и за последната (но не по хронология) книга от поредицата за семейство Браг на Бренда Джойс - "Огнена стихия": ;)

http://4storing.com/vo4m7/86b133bcd8326eeb...b62278de2c.html

Аз имам седем книги от поредицата за Макгрегър.

За да не става объркване, някой може ли да ми прати списъка с вече дадените за сканиране книги, че незнам от къде да си го дръпна. Скайпа ми е като това потребителско име. Ще съм ви благодарна, защото аз имам всички книги на Нора Робъртс с изключение на тези за Макгрегър. Така че да знам какво да сканирам

Предварително благодаря. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.