Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

продължавам да държа на своето че е увлекателна. почва не с побоя а с баса-единия благородник я праща в стаята на другия с "много важна бележка" в която пише че е заложил на бас че няма да свали момичето/или беше че ще я свали.и понеже нашта от пръв поглед си го харесва, не се дърпа много.после чичо й я пребива, главния я спасява и тя му става любовница.той иска да я остави в англия и да замине за ямайка.тя обаче се скрива на кораба му и така го последва.той като я открива на кораба си първо се ядосва, но после иска да й се извини и да са си пак заедно/много приятно "извинение" й поднася/.най готините моменти са на острова-пак когато той я спасява от банда отцепници и я води в плантацията си.когато разбират че ще имат бебе.много готино.е после вече ставаше нещо и тя го мисли за умрял затова се връща в англия и се жени за другия.после пък и той се жени по принуда почти за една монахиня,по същото време когато тя е женена за дядката.но монахинята умира и му дава благословията си да е с нашата. нея обаче дядката не я пуска. той се разболява от треската от която умира и монахинята.и без малко също да пукне.но главната го спасява някак си,след което си има разправии с деденцето.обаче нашия нали вече е почти излекуван-пак е смел лъв и пак я спасява.тогава разбират и че тя е от благородно семейство и че могат да се оженят без краля да го лиши от неговото богатство.и инсценират смъртта на "селянката" и "дамата" се жени за главния.

4 години минават в тази книга все пак.

няма да съжаляваш ако я довършиш.аз съм я чела няколко пъти. и сигерно ако ми остане време и за нея-пак ще я препрочета.

Пропусна момента където този...главния герой демек...спи с нашта Чериса и още една друга мацка...от едното легло в другото и си и го каза де в прав текст :P

Не че е много лоша книгата просто разминване във вкусовете има :) ще я сканирам все пак може от толкова дискусии на някои да му е станала интересна, само не гарантирам кога ще мога да я почна...

Рална може ли да те помоля само да махнеш от списъка ми Морийн (ако я има там) и Шантал, а утре ще кажа други книги за сканиране на тяхно място, че сега съм на работа и няма как :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
ако искате книжка която да се развива бързо бих препоръчала "принцът на моето сърце" или нещо подобно беше заглавието.действието се развива за две седмици.по принцип трябваше да е за 10 дена ама главния закъснява малко накрая.съвременно романче е -на бард.много мъничка но сладка книжка.

главния и главната се запознават в един парк докато тя го имитира.и....любов от пръв поглед.нашия се заинатява че до 10 дена ще се ожени за нашата.става нахален като въшка в преследването.а самия процес на ухажване е мнооооооооого смешен.

Звучи ми супер, нахален като въшка, отрепа рибата мила, супер израз. Искам я тая, я се сети как точно се казва и кой я е писал. biggrin.gif

Пропусна момента където този...главния герой демек...спи с нашта Чериса и още една друга мацка...от едното легло в другото и си и го каза де в прав текст :P

Не че е много лоша книгата просто разминване във вкусовете има :) ще я сканирам все пак може от толкова дискусии на някои да му е станала интересна, само не гарантирам кога ще мога да я почна...

Рална може ли да те помоля само да махнеш от списъка ми Морийн (ако я има там) и Шантал, а утре ще кажа други книги за сканиране на тяхно място, че сега съм на работа и няма как :)

да, ама с оная от немай къде по задължение почти.а си се прибра в бараката при нашата щото иска да е там.някой да не си помисли че са правили 3.и наистина си призна.

И аз харесвам двете книги "Игра на любов" и "Среднощна красавица " смятам че са доста добри и ги харесвам и двете но всеки си има свой собствен вкус и ако не харесваш героя да е груб да се отнася жестоко с тях не я започвай :P

Аууууууу, моля ти се! Недей да обиждаш Брет! :) хахаха Него много си го харесвам и наистина всеки си има вкус - аз наистина съм чела само 2 книги на Розмари Роджърс, но явно съм улучила хубавите :)

Ами то щом главната е била такава шаврантия, нищо чудно, че главния от първата книга я е зарязал. Не бих се учудила ако има и трета книга, в която главния от втората, щото е била и там разпасана, да вземе да я зареже и да я подхване трети. Явно авторката няма нищо против героините й да минат през самосвал пълен с мъже.

Да точно така е и ако не беше това че героинята излиза шаврантия книжката щеше да се чете много по лесно иначе има доста интересно воображение и о6те някой забележки има в книгата :P но все пак я прочетох на един дъх

Аууууууу, моля ти се! Недей да обиждаш Брет! :) хахаха Него много си го харесвам и наистина всеки си има вкус - аз наистина съм чела само 2 книги на Розмари Роджърс, но явно съм улучила хубавите :)

хаха не споко не го обиждам хаха дори я препрочетох "Среднощна Красавица" аз си падам по такива книжки харесвам всякакви но незнам защо гробияните винаги са ми били любимите герой biggrin.gif

Редактирано от lilia (преглед на промените)

• Автор
Ох, моля ти се не я чети, ще вземеш да не я харесаш - после аз ще съм виновна :) :) :)

Ами в общи линии малко прилича като стил на "Игра на любов", но си е историческа. Главната героиня претендираше за наследството на баща си, но главния е някакъв мноооого далечен братовчед на баща и и не я признава, обаче я отвлича от един бал и я прави своя любовница, после уж я обича, ама я зарязва и й казва да се омъжи за най-добрия му приятел, но тя не иска и заминава за Америка. Там обаче той се появява пак и тогава вече след сум ти чудене се женят. Но си е хубава книгата, на мен поне ми харесва :)

"Чист грях" не съм я чела

Ок, няма, аз само щото е на Розмарито, не я почнах. Иначе ми харесваше резюмето, ама авторката не ме блазни и си я върнах. Иначе ама и аз съм една, хептен омотах заглавието. "Чисто удоволствие" е, благодаря на Боби за поправката. И съм съгласна с нея за книгите на Джейн Фийдър, разочароващи е точната дума. Аз не съм чела нито една от тея дето ги препоръчваш мила. АМа съм чела други. Трилогията за годениците. Първата не беше нещо особено, дето наща все я описват мършава мъжкарана. Във втората пък, главната Фийби се женеше за бащата на най-добрата си приятелка, който пък беше мъж на починалата й сестра. Оня не знаеше как да се държи с нея, тъпотия. Или третата, дето оня нещеше да се жени, дори и на края. Книгите имаха заряд, и тук таме проблясъци, но едва ли бих ги прочела повторно.

не й е баща, а нещо като чичо.но в общи линии си права.всеки си има мнение.тогава недей да четеш и другата-"Бялата роза"щото стила е почти същия-пак много се обичат, но пак е тежка книга.не се чете трудно но е натоварваща.много парипетии и много години са разказани и в нея

Не ми допадат тежките. Щом е подобна, няма да я чета. ;) Дразня се като така сума години минават и те се разделят, събират, разделят и пак събират. На мен ми дайте нещо като книгите на Джоана Линдзи, или пък нещо от калибъра на "Венчило с дявола" и не ме търсете. Ако някой ми каже книга, подобна на "Венчило с дявола", много ще го обичам. Обожавам така, да се оженят в началото и после само да си изкусуряват характерите, ама да си се обичкат и да не се разделят, нито да имат други афери.

Ок мила, ще ги махна, казвам ти, и предполагам, че и други ще потвърдят, че тея книги не струват.

Ок мила, ще ги махна, казвам ти, и предполагам, че и други ще потвърдят, че тея книги не струват.

Ок, няма, аз само щото е на Розмарито, не я почнах. Иначе ми харесваше резюмето, ама авторката не ме блазни и си я върнах. Иначе ама и аз съм една, хептен омотах заглавието. "Чисто удоволствие" е, благодаря на Боби за поправката. И съм съгласна с нея за книгите на Джейн Фийдър, разочароващи е точната дума. Аз не съм чела нито една от тея дето ги препоръчваш мила. АМа съм чела други. Трилогията за годениците. Първата не беше нещо особено, дето наща все я описват мършава мъжкарана. Във втората пък, главната Фийби се женеше за бащата на най-добрата си приятелка, който пък беше мъж на починалата й сестра. Оня не знаеше как да се държи с нея, тъпотия. Или третата, дето оня нещеше да се жени, дори и на края. Книгите имаха заряд, и тук таме проблясъци, но едва ли бих ги прочела повторно.

Миличка, на Джейн Фийдър имам:

Безрасъдното ангелче

Бившият годеник

Брачни игри

В огъня

Жена с минало

Кадифе

Лисицата

Неочакваната годеница

Неукротимо сърце

Нефритови очи

Откраднатата годеница

Прегръдка в здрача

Смарагдовият лебед

Сребърната роза

Теменужени очи

Ти не си за мен

Целувката на черната вдовица

Но трепач са само Жена с минало и Бившият годеник.- към 1 категория книжки ги причислявам безрезервно. Чела съм ги по няколко пъти - забавни, вълнуващи и героите се обичат до полуда, без други афери. С удоволствие бих ги сканирала, горещо ги препоръчвам. Сега като стана въпрос за тях пак ми се ще да ги прочета. Заради тях се подведох и си купих останалите книги на тази авторка. Ама хич не ми допадат. :rolleyes:

Звучи ми супер, нахален като въшка, отрепа рибата мила, супер израз. Искам я тая, я се сети как точно се казва и кой я е писал. biggrin.gif

"принцът на моето сърце"-шерил уудс,издателство "бард"-съвременна.

любим момент/цитирам по памет/

- Марк, оня полицай ни гледа странно!

- Ама ние само се радваме на фонтана

- Марк, нормалните хора му се радват от външната страна!

хаха

досега рових из списъка който съм почнала да правя на книгите си.ех как да го направя с търсачка че само в ексел трудно се намира някоя определена книга?

• Автор
За Морийн не мога да си спомня дали съм я чела но Тамариск и Шантал ме разочароваха наистина доста е обаркано положението особедно края и на двете книги си е крагла нула всичко започва добре и накрая нищо при Шантал деиствието с пирата е много интересно докато неме разочарова че го зарязва и се жени за брат си ли каквто там и се пада

А мене знаеш ли как ме излъгаха. Една от книжарките от които купувам книги половин час ме обеждаваше да ги купя, ама аз нещях, нещо не ми допадаха още от резюметата, ама тя ме накара да ги купя и каза, ако не ми харесат да й ги върна, ако не да й ги платя другия път. Като прочетох цялата "Морийна" и цялатс "Тамариск" "Шантал" не я й преполових. Само в началтоо и й ги върнах. Ужасни книги просто ужасни. И сега като ми развалихте намеренията да чета "Бясът" кво да прочета? Направо идея си нямам.

"Дива кръв"-по точно 9 глава,ако си я чела вече.а после пак можеш да четеш нещо друго

Безрасъдното ангелче

Бившият годеник

Брачни игри

В огъня

Жена с минало

Кадифе

Лисицата

Неочакваната годеница

Неукротимо сърце

Нефритови очи

Откраднатата годеница

Прегръдка в здрача

Смарагдовият лебед

Сребърната роза

Теменужени очи

Ти не си за мен

Но трепач са само Жена с минало и Бившият годеник.- към 1 категория книжки ги причислявам безрезервно. Чела съм ги по няколко пъти - забавни, вълнуващи и героите се обичат до полуда, без други афери. С удоволствие бих ги сканирала, горещо ги препоръчвам. Сега като стана въпрос за тях пак ми се ще да ги прочета. Заради тях се подведох и си купих останалите книги на тази авторка. Ама хич не ми допадат. :rolleyes:

Ох, айде тогава да те помоля за "Бившия годеник", че съм чела резюмето и мн добре ми звучеше, но нали е Джейн Фийдър и все не се решавах да си я купя. :lol6: Ако не те затруднявам де, че виждам с колко мого книги си се наела :lol6:

• Автор

Безрасъдното ангелче

Бившият годеник

Брачни игри

В огъня

Жена с минало

Кадифе

Лисицата

Неочакваната годеница

Неукротимо сърце

Нефритови очи

Откраднатата годеница

Прегръдка в здрача

Смарагдовият лебед

Сребърната роза

Теменужени очи

Ти не си за мен

Е ама тва "Жена с минало" си е подвеждащо. Ама щом казваш, ако ги намеря ще си ги взема.

"принцът на моето сърце"-шерил уудс,издателство "бард"-съвременна.

любим момент/цитирам по памет/

- Марк, оня полицай ни гледа странно!

- Ама ние само се радваме на фонтана

- Марк, нормалните хора му се радват от външната страна!

хаха

досега рових из списъка който съм почнала да правя на книгите си.ех как да го направя с търсачка че само в ексел трудно се намира някоя определена книга?

Готино е наистина. И ти ли си шантава като мен да си записваш смешни случки от книгите?

Дива кръв я намам. Сега ще драсна едно списъче с това което имам и не съм чела и ще ми дадете акъл

А мене знаеш ли как ме излъгаха. Една от книжарките от които купувам книги половин час ме обеждаваше да ги купя, ама аз нещях, нещо не ми допадаха още от резюметата, ама тя ме накара да ги купя и каза, ако не ми харесат да й ги върна, ако не да й ги платя другия път. Като прочетох цялата "Морийна" и цялатс "Тамариск" "Шантал" не я й преполових. Само в началтоо и й ги върнах. Ужасни книги просто ужасни. И сега като ми развалихте намеренията да чета "Бясът" кво да прочета? Направо идея си нямам.

Така незнам дали си я чела но ще ти препорачам няколко дано не си ги чела Джуд Деверо- Черният отмъстител,Шърли Бъзби -Лилия в ноща или Кони Мейсън - Дяволско Изкушение

Редактирано от lilia (преглед на промените)

Готино е наистина. И ти ли си шантава като мен да си записваш смешни случки от книгите?

Дива кръв я намам. Сега ще драсна едно списъче с това което имам и не съм чела и ще ми дадете акъл

не , не си записвам, ама тая съм я чела 300 пъти и това го помня.но съм си шантава щото мога да чета пак и пак книга която почти знам наизуст вече.давай списъка-насреща съм,поне за книгите които помня-помня само тези от 1 категория.другите или слабо или само мнението ми за тях,или нищо не помня. а дива кръв я има сканирана тук.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Искам да помоля някой който има повечко книги на Калпазанов, за нещо като списък на книгите, не мога да им хвана дирята на всичките им поредици, благодаря предварително.

Мила, покрай разгорещената дискусия, дето се разгоря тази вечер ;) забравих за твоето предложение, а то много ми допадна. Да се опитаме да направим списък на книгите, които са издали Калпазанов. Според мен е малко трудно, но може би с общи усилия ще успеем да направим богат списък с техни книги. :idea:

Ето книгите, които аз знам да са издавани от Калпазанов. За съжаление не съм ги подредила по поредици:

Отдаването 1 и 2 част-Аманда Куик

Рандеву-Аманда Куик

Скандал-Аманда Куик

Принцът на мечовете -Ан Стюарт

Годежът-Арнет Лем

Дамата измамница-Боби Смит

Дамски пасианс-Боби Смит

В плен на любовта-Велда Шерууд

Сянката на бурята-Дебра Диър

Волни и горди-Джанет Дейли

Диво сърце-Джоана Линдзи

Зимни огньове-Джоана Линдзи

Корона на славата-Евелин Роджърс

Смелостта да обичаш -Евелин Роджърс

Целувката на принца-Елен Танер Марч

Зовът на сърцето-Елизабет Лоуел

Необуздана страст Карин Робъртс

Пирати на любовта Карин Робъртс

Дива илюзия Каси Едуърдс

Диви мъгли Каси Едуърдс

Диво желание Каси Едуърдс

Рози след дъжд Каси Едуърдс

Страсти и копнежи Каси Едуърдс

Любовен порив- Катрин Кингсли

Страст- Катрин Харт

Сватбен хазарт- Кейт Лоуган

Нежният звяр- Колин Шанън

Обещанието на Тъндър-Кони Мейсън

Люби ме тази нощ- Нан Раян

Тексаската Лили- Патриша Райс

Магията- Робин Лий Хатчер

Пиратската лейди- Робин Лий Хатчер

Таен обет- Сю Рич

Отдаване в Монтана- Трейна Симънс

Време да обичаш отново-Флора Спиър

Червена роза-Флора Спиър

Красавицата и звярът-Хана Хаул

Дамата на лорда-Чарлин Крос

Аарон и Магдалена-Шърл Хенке

Жената на белия апах-Шърл Хенке

Условие за капитулация-Шърл Хенке

Завръщане към рая”, Шърл Хенке

Изпепеляваща жарава, Каси Едуардс

Много моля да ме допълвате! Нямам представа кои още книги са издавали. Така, надявам се, с общи усилия да направим по-пълен списък. А дали да не опитаме и един списък на Торнадо? То всъщност е било подразделение на Калпазанов.

Ох, айде тогава да те помоля за "Бившия годеник", че съм чела резюмето и мн добре ми звучеше, но нали е Джейн Фийдър и все не се решавах да си я купя. :P Ако не те затруднявам де, че виждам с колко мого книги си се наела ;)

Ами с най-най-голямо удоволствие ще сканирам и двете: "Бившият годеник" и "Жена с минало" laugh.gif Пък после ще си решите дали ви харесват. Ели и Инче, като ви знам вкусовете мисля, че няма да се разочаровате, даже и на вас ще ви станат любими книжки. laugh.gif

• Автор

То книжата я има тук, ама нямам възможност да чета от компа. Тука са братовчедите и компа ми е окупиран нон стоп, ако седна да чета ще ми пилят на главата, а трябва 1000 години да я принтвам. Само да се махнат и е моя.

Иначе ей го списъка:

Самотникът и лилията - Даян Робинсън

Орелът и розата - Даян Робинсън

Смело сърце - Джанел Тейлър

Риск - Лора Паркър

Ярост - Лора Паркър

Пръстенът на медичите - Некол Сейнт Джон

Египетски нощи - Кони Брокуей

Господарят на замъка - Ан Лоурънс

Невъзможно бягство - Емисли Кармайкъл

Кръстът на любовта - Барбара Картланд

Невъзможна любов - Барбара Картланд

Целувката на тигъра - Ирис Йохансен

Приключението - Ирис Йохансен

Правилата на капитулацията - кристина дод

Дива любов - Колийн Фолкнър

Сладка лятна буря - Еми Елизабет Сандърс

Боса пред олтара - Джоан Джонсън

Магията - крстин Хана

Изкушението на съдбата - Жаклин Рединг

Дворцови интриги - Жаклин Рединг

Луна за двама - Дебора Сатинууд

Волни и горди - Джанет дели

Обладана от любов - Амбър Кей

Кръстоносецът - Мириам Мингър

Пламак - Мей Макгорлак

Луна на желанията - Пам Рок

Отхвърлената - Катрин Палмър

Изабел - Елизабет Хюит

Рози след дъжд - Каси Едуърдс

Нежна грубост - Катрин Харт

Огърлицата - Мелинда МакГрей

Идеалната съпруга - Виктория Александър

След полунощ - Тереза Медейрос

Забранена любов - Лори Ханделанд

Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

За любов и чест - Флора спиър

Таен обет - Сю Рич

Ако тука има някоя която се категоризира в първата точна от видовете книги на Боби, споделете да я почна.

Ами с най-най-голямо удоволствие ще сканирам и двете: "Бившият годеник" и "Жена с минало" laugh.gif Пък после ще си решите дали ви харесват. Ели и Инче, като ви знам вкусовете мисля, че няма да се разочаровате, даже и на вас ще ви станат любими книжки. laugh.gif

Еми щом казваш мило, ще ти ги сложа в списъка, пък да видим. Аз както се оплаках преди малко, в момента не мога да чета от компа, но при първа възможност ще се намърдам да принтирам нещо. Като ги свлаиш ще принтирам и тях.

То книжата я има тук, ама нямам възможност да чета от компа. Тука са братовчедите и компа ми е окупиран нон стоп, ако седна да чета ще ми пилят на главата, а трябва 1000 години да я принтвам. Само да се махнат и е моя.

Иначе ей го списъка:

Риск - Лора Паркър

Ярост - Лора Паркър

Магията - крстин Хана

Пламак - Мей Макгорлак

Изабел - Елизабет Хюит

Таен обет - Сю Рич

Ако тука има някоя която се категоризира в първата точна от видовете книги на Боби, споделете да я почна.

не мога да ти кажа за 1-ва категория, но само един съвет - без "Орелът и розата" много е скучна, повечето не съм ги чела

ееее, много ти благодаря :idea:

Напълно подкрепям Боби за двете книги на Джей Фийдър-"Жена с минало" и "Бившият годеник", и в двете книги историите са доста приключенски, но и романтиката е на ниво, хубави книги са, особено годеника.

Аз лично харесвам авторката, освен посочените книги съм чела и трилогията за годениците, която доста ми хареса с изключение може би на първата, която не прочетох втори път, чела съм и "Теменужени очи", също ми допадна.

Искам да ви се ожаля, преди 3 дена си взех"Пиратът лорд" и бях толкова щастлива, отдавна не бях попадала на толкова дебел роман, но направо ме убихте като ви прочетох коментарите-плаче ми се!!!

Инче, аз също като теб обожавам да ги оженят героите, а те хич да не се понасят, препоръчвам ти "Скандал" и "Рандеву" на Аманда Куик ако не си ги чела вече, на един дъх се четат, аз лично много се запалих по тази авторка.,

И за последно да се оплача от моето най-голямо разочарование, и единствено мога да кажа, не съм се парила като вас от толкова лоши книги, въпреки че повечето ги имам, но вече едва ле ще ги прочета, както и да е..."Черната роза" от Кристина Скай, не знам защо не ми хареса тази книга, обожавам авторката, останалите й книги съм ги чела минимум по 10 пъти, а тази едвам я изчетох, вярно накрая се събраха, имаше много хубава сватба всичко беше цветя и рози, ама по време на действието нямаше такава омраза между героите особено в първата част, то бяха клетви, ругатни, който е чел книгата може и да не се съгласи с мен, защото между героите имало неудържима страст, която се скривала от омразата, ама на мен ми дойде в повоче сблъсъка между героите...а и да не коментирам изнасилването на главната, ужас.Абе изобщо голяма драма!

Мила, покрай разгорещената дискусия, дето се разгоря тази вечер ;) забравих за твоето предложение, а то много ми допадна. Да се опитаме да направим списък на книгите, които са издали Калпазанов. Според мен е малко трудно, но може би с общи усилия ще успеем да направим богат списък с техни книги. :idea:

Ето книгите, които аз знам да са издавани от Калпазанов. За съжаление не съм ги подредила по поредици:

Отдаването 1 и 2 част-Аманда Куик

Рандеву-Аманда Куик

Скандал-Аманда Куик

Принцът на мечовете -Ан Стюарт

Годежът-Арнет Лем

Дамата измамница-Боби Смит

Дамски пасианс-Боби Смит

В плен на любовта-Велда Шерууд

Сянката на бурята-Дебра Диър

Волни и горди-Джанет Дейли

Диво сърце-Джоана Линдзи

Зимни огньове-Джоана Линдзи

Корона на славата-Евелин Роджърс

Смелостта да обичаш -Евелин Роджърс

Целувката на принца-Елен Танер Марч

Зовът на сърцето-Елизабет Лоуел

Необуздана страст Карин Робъртс

Пирати на любовта Карин Робъртс

Дива илюзия Каси Едуърдс

Диви мъгли Каси Едуърдс

Диво желание Каси Едуърдс

Рози след дъжд Каси Едуърдс

Страсти и копнежи Каси Едуърдс

Любовен порив- Катрин Кингсли

Страст- Катрин Харт

Сватбен хазарт- Кейт Лоуган

Нежният звяр- Колин Шанън

Обещанието на Тъндър-Кони Мейсън

Люби ме тази нощ- Нан Раян

Тексаската Лили- Патриша Райс

Магията- Робин Лий Хатчер

Пиратската лейди- Робин Лий Хатчер

Таен обет- Сю Рич

Отдаване в Монтана- Трейна Симънс

Време да обичаш отново-Флора Спиър

Червена роза-Флора Спиър

Красавицата и звярът-Хана Хаул

Дамата на лорда-Чарлин Крос

Аарон и Магдалена-Шърл Хенке

Жената на белия апах-Шърл Хенке

Условие за капитулация-Шърл Хенке

Завръщане към рая”, Шърл Хенке

Изпепеляваща жарава, Каси Едуардс

Много моля да ме допълвате! Нямам представа кои още книги са издавали. Така, надявам се, с общи усилия да направим по-пълен списък. А дали да не опитаме и един списък на Торнадо? То всъщност е било подразделение на Калпазанов.

А аз ако мога да помоля за Зимни огньове когато има възможност.

Напълно подкрепям Боби за двете книги на Джей Фийдър-"Жена с минало" и "Бившият годеник", и в двете книги историите са доста приключенски, но и романтиката е на ниво, хубави книги са, особено годеника.

Аз лично харесвам авторката, освен посочените книги съм чела и трилогията за годениците, която доста ми хареса с изключение може би на първата, която не прочетох втори път, чела съм и "Теменужени очи", също ми допадна.

Искам да ви се ожаля, преди 3 дена си взех"Пиратът лорд" и бях толкова щастлива, отдавна не бях попадала на толкова дебел роман, но направо ме убихте като ви прочетох коментарите-плаче ми се!!!

Инче, аз също като теб обожавам да ги оженят героите, а те хич да не се понасят, препоръчвам ти "Скандал" и "Рандеву" на Аманда Куик ако не си ги чела вече, на един дъх се четат, аз лично много се запалих по тази авторка.,

И за последно да се оплача от моето най-голямо разочарование, и единствено мога да кажа, не съм се парила като вас от толкова лоши книги, въпреки че повечето ги имам, но вече едва ле ще ги прочета, както и да е..."Черната роза" от Кристина Скай, не знам защо не ми хареса тази книга, обожавам авторката, останалите й книги съм ги чела минимум по 10 пъти, а тази едвам я изчетох, вярно накрая се събраха, имаше много хубава сватба всичко беше цветя и рози, ама по време на действието нямаше такава омраза между героите особено в първата част, то бяха клетви, ругатни, който е чел книгата може и да не се съгласи с мен, защото между героите имало неудържима страст, която се скривала от омразата, ама на мен ми дойде в повоче сблъсъка между героите...а и да не коментирам изнасилването на главната, ужас.Абе изобщо голяма драма!

миличка, моите съболезнования за "Пиратът лорд", продаи я или даже я подари на някого - в тази книга няма наистина нищо хубаво, много е глупава :idea:

• Автор

Ох милата, как си се прецакала с "Пирата Лорд". Направо те съжалявам, ама и аз съм прецакана с "Бяса", тъй, че не си единствена мила. Споко.

Айде де кажете коя да чета, че трябва да се дигам от компа.

А аз ако мога да помоля за Зимни огньове когато има възможност.

Мила, мисля, че я има в списъците за сканиране на първа страница. Така че скоро ще бъде сканирана. Иначе няма проблем, бих я сканирала, но да не стават дублажи :idea:

Риск - Лора Паркър

Ярост - Лора Паркър

Магията - крстин Хана

Пламак - Мей Макгорлак

Изабел - Елизабет Хюит

Таен обет - Сю Рич

Мила, половината от твоя списък ги имам, но още не съм ги чела и аз. А от другата половина, ще ти кажа само за "Правилата на капитулацията на Кристина Дод е точно като "моята любима годеница" на същата авторка. Дори е подобна тематиката. Аз в момента чета втората и бих казала, че са подобни. Някой сподели тук за "След полунощ" на Тереза Медейрос, че е страхотна. Обаче и аз още не съм я чела, а си я пазя за по-нататък. Таен обет е също хубава, ама може да решиш, че е към втора категория. ;)

Ох, сега видях, че имаш и две от книжките на Жаклин Рединг. Страхотни са, особено "Дворцови интриги". Задели си ги и тях. cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Боби благодаря за списъка, не го бях видяла.

Инче от твоя списък съм чела единствено "Обладана от любов", и тя е една от любимите ми книги въпреки че свършва много гадно!

Главната се жени за главния Ян-тя има много пари а той и шотландският му клан се нуждаят от тях за да оцелеят,преди да се ожени за Рейчъл, май така се казваше главната Ян е бил шпионин, женят се, той я прелъстява за да не може да се анулира брака, даже брачната нощ може да се каже че копира тази от "Не предавай любовта", след това заминават за Шотландия, а Рейчъл хич не се кефи от новото положение, но постепенно свиква с живота в "пустошта" и героите се влюбват силно един в друг.

Тук идва лошото, Ян го викат на мисия и по време на изпълнението й го убиват, като до трупа му намират фалшиви документи и го обявяват за шпионин. Но Ян се завръща при Рейчъл, но като дух, тая част от книгата е много тъжна но си заслужава, Рейчъл и Ян заминават за Лондон за да изчистят името му, Рейчъл го оневинява но убийците на Ян я раняват и книгата свършва как и тя умира и се събира с Ян във вечността.Знам че звучи адски гадно с вскичката тая смърт, но в книгата изобщо не се усеща така, не знам как да го обясня, но аз я обожавам тази книга много е трогателна и в крайна сметка тяхното "заедно завинаги" е най-сигурно.

Прочети я, няма да съжеляваш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.