Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
http://4storing.com/0vu89/a4d8c88efcc1af79...58d03426d3.html - Жена с минало- Джейн Фийдър

Тихи много ти благодаря за "Само твоето докосване", много мило от твоя страна че така бързо ми я снима!

Еха, поклон пред скоростта ти. Боби така я хвали, че ще хвана да си я принтна и да я прочета. :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Честита нова година и от мен, пожелавам на всички много радост и още повече любов. :gift:

И между другото хубава дискусийка сте си спретнали biggrin.gif . Напълно съм съгласна за Розмари Роджърс и Дженифър Уайлд. Бягам от тях като от чумави :) . На Джейн Фийдър попаднах преди няколко месеца, за съжаление си купих "Прегръдка в здрача" и не съм никак, ама никак очарована :no-no: , и май попадна и в моя черен списък.

А да се отчета за тази година с две книжки, които се надявам да ви харесат:

Нора Робъртс - Заливът на тайните

Бренда Джойс - Огньовете на рая

Приятно четене.

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

"принцът на моето сърце"-шерил уудс - ами как да ти я опиша.доста отдавна е-може би от 1996 година.и понеже е ей такава тъничка от около 100странички, може никой да не е сеща за нея.

фона е бяло с розово и в средата са показани уж главните-руса мацка с дънкови дрехи и един як пич.

от тази уж поредица излязоха две книжки и ги спряха.другата е "горещи нощи" но карла негерс.и тя беше яка. това са готини "двучасовки"/аз така им викам на арлекинчетата и розовите книжки.

ако никой не я изрови-пиши я в моя списък за преписване.

Ели втората книга "Горещи нощи" - за какво се разправяше, нещо с някакъв дух или се бъркам?

Оу и от няколко дни се каня да пипитам, някой има ли "Изомрудите на Бианка" на Нора Робъртс. Че кака ми много я иска, ама я е срам сама да пипита за нея. Била от поредицата за сестрите Кохун, или нещо от сорта. Ако някой я има, ще съм благодарна да я сканира. :)

Ами аз я имам, но нямам скенер. Мога да я преснимам, но досега не сам правила PDF файл sad.gif . Ще се опитам, а ако не стане мога да ти пратя поне снимките, ако те устройва :no-no:

PS: Имам и "Принцът на моето сърце", но...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор
PS: Имам и "Принцът на моето сърце", но...

Слънце, ти го снимай, аз ще ти направя pdf-а ако не можеш :):no-no::gift::wors::wors::wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ели втората книга "Горещи нощи" - за какво се разправяше, нещо с някакъв дух или се бъркам?

да-точно.нещо за призраци имаше ама беше забавна. иииии сега усещам че инчето ще хвръкне-още някой има "принцът на моето сърце"

Честита нова година и от мен, пожелавам на всички много радост и още повече любов. :gift:

И между другото хубава дискусийка сте си спретнали biggrin.gif . Напълно съм съгласна за Розмари Роджърс и Дженифър Уайлд. Бягам от тях като от чумави :snowballfight: . На Джейн Фийдър попаднах преди няколко месеца, за съжаление си купих "Прегръдка в здрача" и не съм никак, ама никак очарована :rolleyes: , и май попадна и в моя черен списък.

А да се отчета за тази година с две книжки, които се надявам да ви харесат:

Нора Робъртс - Заливът на тайните

Бренда Джойс - Огньовете на рая

Приятно четене.

мерси много мила. почти докарахме поредицата. трогната съм.

Слънце, ти го снимай, аз ще ти направя pdf-а ако не можеш :snowballfight::rolleyes::gift::wors::wors::wors:

а като ще правиш пдф можеш ли да направиш и на "красавицата и дракона" на джейн ан кренц.че е качена само на снимки?

• Автор
да-точно.нещо за призраци имаше ама беше забавна. иииии сега усещам че инчето ще хвръкне-още някой има "принцът на моето сърце"

Летя мило, ама ти кво очакваш, зарибяваш ме и после, дзак, ми аз нямам скенер. laugh.gif Луднах laugh.gif "нахален като въшка" laugh.gif умирам laugh.gif

а като ще правиш пдф можеш ли да направиш и на "красавицата и дракона" на джейн ан кренц.че е качена само на снимки?

проблем нямаш, само да сколосам да я сваля, че нета ми е кошмар днеска, ще я направя на файлче и ще я накатеря, като пусна линка в първия пост.

Слънце, ти го снимай, аз ще ти направя pdf-а ако не можеш :snowballfight::rolleyes::gift::wors::wors::wors:

Имаш ги и двете с Бианка тогава... cool.gif

• Автор
Имаш ги и двете с Бианка тогава... cool.gif

Мерси мерси мерси :rolleyes::snowballfight:

http://4storing.com/0vu89/a4d8c88efcc1af79...58d03426d3.html - Жена с минало- Джейн Фийдър

Тихи много ти благодаря за "Само твоето докосване", много мило от твоя страна че така бързо ми я снима!

За нищо, много мило и от твоя страна за "Жена с минало", много си бърза. Така ми разпалихте любопитството, че почвам да се чудя дали да не я почна. Тъкмо привърших "Тази нощ или никога" на Дара Джой, така се смях, книгата е страхотна. И освен, че главния герой оправдава прякора си "Лорд Секс", е и супер забавна, само като се сетя за гардероба и копчетата.... biggrin.gif

Как да ти се сърдя, Ralna, за Лисицата, все пак всеки си има мнение и няма две еднакви, а и онова за сектата наистина си беше малко прекалено. Но ако всички мислят едно и също и харесват едни и същи неща щеше да е много тъпо. Мерси за Жена с минало :rolleyes: нищо че е на Джейнчето, вие толкова я хвалихте и нямам търпение да свърша Венчило с дявола, за да се заема с нея. А някой да е чел Девицата и звярът на Вероника Хол или Бялата дева на Фела Скот? Нищичко не съм чула за тях, чудя се струват ли изобщо.

• Автор
Как да ти се сърдя, Ralna, за Лисицата, все пак всеки си има мнение и няма две еднакви, а и онова за сектата наистина си беше малко прекалено. Но ако всички мислят едно и също и харесват едни и същи неща щеше да е много тъпо. Мерси за Жена с минало :speak: нищо че е на Джейнчето, вие толкова я хвалихте и нямам търпение да свърша Венчило с дявола, за да се заема с нея. А някой да е чел Девицата и звярът на Вероника Хол или Бялата дева на Фела Скот? Нищичко не съм чула за тях, чудя се струват ли изобщо.

Ау ти си на "Венчило с дявола"? Завиждам ти. Страхотна книга, мойта не е при мен, иначе бих се изкушила да я прочета отново. Иначе аз съм чела "Девицата и звяра" и с изключение на това, че главния беше леко обезобразен от една злобарка-шпионка, книгата не е лоша. Кофтито беше, че милия имаше много белези, и няма едно око, ама главната си го обичаше и така, тъй, че смело я чети, няма да съжаляваш.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ау ти си на "Венчило с дявола"? Завиждам ти. Страхотна книга, мойта не е при мен, иначе бих се изкушила да я прочета отново. Иначе аз съм чела "Девицата и звяра" и с изключение на това, че главния беше леко обезобразен от една злобарка-шпионка, книгата не е лоша. Кофтито беше, че милия имаше много белези, и няма едно око, ама главната си го обичаше и така, тъй, че смело я чети, няма да съжаляваш.

инка пусни го този скайп да те питам нещо а? и да ти пратя също ако искаш.

Огромни благодарности на всички за новокачените книжки :rolleyes: Супер! Ако всеки ден се качват по толкова книжки, Xesi направо ще изпищи от ужас laugh.gif

Съни, от поредицата за семейство Браг остана само "Огнена стихия".Чакам да ми я върнат през идващата седмица и веднага й се нахвърлям, за да приключим поредицата. cool.gif

аз много харесвам този форум а и постоянно го разглеждам и тегля по някоя книжка макар не винаги да ми излизат незная нещо не се отварят файловетеаз имам голяма библиотека с много любовни романчета като започнеш от Барт , Арлекин , Ирис бях се луднала по тях но немога да ги качвам понеже нямам скенерно много бих искала да имам на компютара за да си ги препрочитам книжките на Катлийн Удиуиз тя ми е любима ще ви бъда благодарна biggrin.gifcool.gif:rolleyes:kiss.gif

Как да ти се сърдя, Ralna, за Лисицата, все пак всеки си има мнение и няма две еднакви, а и онова за сектата наистина си беше малко прекалено. Но ако всички мислят едно и също и харесват едни и същи неща щеше да е много тъпо. Мерси за Жена с минало :rolleyes: нищо че е на Джейнчето, вие толкова я хвалихте и нямам търпение да свърша Венчило с дявола, за да се заема с нея. А някой да е чел Девицата и звярът на Вероника Хол или Бялата дева на Фела Скот? Нищичко не съм чула за тях, чудя се струват ли изобщо.

аз съм ги чела и двете. готини са. инка ти подметна за едната.а "бялата дева" има привкус малко на фантастика.имаше нещо от сорта че главния се превръща във вълк.не си я спомням като съдържание, че съм я чела само един път,но помня мнението си за нея-а то беше добро-не великолепно,но определено добро.

Огромни благодарности на всички за новокачените книжки :) Супер! Ако всеки ден се качват по толкова книжки, Xesi направо ще изпищи от ужас laugh.gif

Съни, от поредицата за семейство Браг остана само "Огнена стихия".Чакам да ми я върнат през идващата седмица и веднага й се нахвърлям, за да приключим поредицата. cool.gif

Блг. слънце. Както стане. Хеси ще я изчака че аз нея мъча горката. Но поредицата си заслужава чакането. вече си припомних и много ти благодаря, че ми ги върна.

Здравейте, момичета :) ,

Ето една следновогодишна порция Арлекини ;)

"Неочаквана развръзка" - Арлекин Романс

http://4storing.com/evqh3/7f54c4d18344a3a0...11b4442758.html

"Сватбен откуп" - Арлекин Страст

http://4storing.com/ah4it/fb2b20c5b7f0ca98...00571678b3.html

"Търси се съпруга" - Страст

http://4storing.com/te2is/8a8ebb5d51417feb...1d7df340be.html

"Формулата на любовта" - Страст

http://4storing.com/h4pbl/0d9cb8124a42d3e5...c5abfc5818.html

"Сделка с любовта" - Страст

http://4storing.com/or528/ed5a4be9b1228f3b...31390a0643.html

Много поздрави на всички :)

Здравеите,ето още една книга:Джейн Ан Кренц-опасна мисия-http://4storing.com/4avcc/004bd9af11068efa64aedf64cafd3fa5.html

Много мерси за тази книжка :)

Бях си я поръчала от един сайт и много исках да я купя, но се оказа, че е изчерпана от наличност. Много се радвам, че ще имам възможност да я прочета и дано не съм се лъгала и наистина да е интересна.

Поздрави! :lol6:

Ето линк и за един от малкото вълнуващи и интересни исторически любовни романи на Джейн Фиийдър "Бившият годеник" ;)

http://4storing.com/79thk/7cf94ec02ed9ccc8...18b160b190.html

Браво! :beer: страшно си бърза, много благодаря :beer:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.