Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Огромни благодарности на всички за новокачените книжки :clap: Супер! Ако всеки ден се качват по толкова книжки, Xesi направо ще изпищи от ужас laugh.gif

Съни, от поредицата за семейство Браг остана само "Огнена стихия".Чакам да ми я върнат през идващата седмица и веднага й се нахвърлям, за да приключим поредицата. cool.gif

Направо ми иде да изквичаа :scared: Хайде давай я стихията, че от шестте качени, вече три съм очаткала, четвъртата си е директно в текстови формат, аз съм на петата, остава ми още една и ще трябва да запецна да чакам последната cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Направо ми иде да изквичаа :scared: Хайде давай я стихията, че от шестте качени, вече три съм очаткала, четвъртата си е директно в текстови формат, аз съм на петата, остава ми още една и ще трябва да запецна да чакам последната cool.gif

Ох, мила, "Огнена стихия" заедно с още десетина книжки ги бях дала на една приятелка да ги чете от преди 4 месеца. Тя ми писа, че днес ми ги връща по пощата и се надявам утре или най-късно в сряда да е при мен. И веднага я подхващам. Така че най-късно до четвъртък ще я имаш! Между другото там са и първите книжки от моя списък, така че скоро ще изчаткам и "Кралството на мечтите" и "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот, и ще приключа с другата поредица от моя списък - историческите романси на Джудит Макнот. Обожавам тази авторка, сред най-най-най-любимите ми! ;) Много се извинявам, че толкова ги забавих, но не исках да й давам зор на мойта дружка за четенето. :clap:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Може ли да качите на Линда Леъл Милър "Укротяването на Шарлот" не съм много сигурна за заглавието,но тя е продължение на "Съпругата янки" :scared::clap:;)

Браво,браво :ph34r::) и много благодаря за всички книжки арлекинчетата вече ги презполових cool.gif

Казах ли, че те обичам? Ако съм пропуснала моля извини ме kiss.gif

Взех да се червя пред компютъра! Просто съм доволна, когато и другите са доволни! cool.gif

Здравейте дами и за много години! ;)

Една малко странична молба имам, но не знам към кого друг да се обърна (а тук сме се събрали все отбор юначки-любителки на хубавата книга :)).

Обработвам няколко книжки от "Китайски загадки" на Хюлик, но 2 от тях са старо издание: "С гвоздей в черепа" и "Езерото, което не връщаше удавници". Моля ви, ако някоя от вас ги има да ми сканира кориците и действащите лица.

Редактирано от maskara (преглед на промените)

• Автор
Може ли да качите на Линда Леъл Милър "Укротяването на Шарлот" не съм много сигурна за заглавието,но тя е продължение на "Съпругата янки" :);):wors:

Има я в моя списък, когато имам време ще я сканирам cool.gif

Здравейте дами и за много години! ;)

Една малко странична молба имам, но не знам към кого друг да се обърна (а тук сме се събрали все отбор юначки-любителки на хубавата книга ;)).

Обработвам няколко книжки от "Китайски загадки" на Хюлик, но 2 от тях са старо издание: "С гвоздей в черепа" и "Езерото, което не връщаше удавници". Моля ви, ако някоя от вас ги има да ми сканира кориците и действащите лица.

Аааа, супер! Откога ги търся китайските загадки! Много се радвам, че ще мога да ги прочета laugh.gif За съжаление не мога да ти помогна за тях, но ако ти трябва някоя книга от Японските загадки, Средновековните загадки,Египетските загадки обади се. Имам ги почти всички.

Ето линк за поредния исторически любовен роман от поредица "Каприз" - "Пламък" на Констанс О'Баниън:

http://4storing.com/rucuf/43cfb2943f8fa19f...532b0da100.html

Аз съм чела две или три книги от тази поредица и много ги харесвам. Ще се радвам да ги видя сканирани.

Здравейте,

досега само четях във форума, но се престраших и реших да ви пиша!Много се радвам, че има момичета които се интересуват от Нора Робъртс! Мога да ви сканирам четирилогията за братята Макейд, четирилогията за семейство Куин (за четирима братя, които са осиновени), и доста още. Само предложете кои искате. Към края на февруари ще съм доста свободна и ще мога да ви сканирам доста книжки така че заявете своите желания!

Аз съм голяма почитателка на Нора Робъртс, и ви моля ако имате книгите от поредицата за семейство Магрегър, моля пишете ми! скайпа ми е aneto_rs. Ще съм ви признателна

cool.gif Предлагам -

За братя Макейд - Рейн, Джаред, Девин и Шейн

За Станисласки - Наташа, Михаил, Рейчъл, Алекси и Обри

За Магрегър - Серина Магрегър, Серина, Кейн, Алън, трите внучки и още една но не мога да се сетя за кой внук ставаше на въпрос

За Куин - Етан, Филип, Сет, и първия брат

А за сага за Ирландия - като я сканирам цялата ще ви я кача

cool.gif Предлагам -

За Магрегър - Серина Магрегър, Серина, Кейн, Алън, трите внучки и още една но не мога да се сетя за кой внук ставаше на въпрос

може ли за Станисласки много е интересна :computer8:biggrin.gif

може ли за Станисласки много е интересна :huh:biggrin.gif

Всичките или определена от тях?

Всичките или определена от тях?

да ако не е много нахално;от тях съм чела само две но не знам кои точно;много са интересни cool.gif

Здравейте,

досега само четях във форума, но се престраших и реших да ви пиша!Много се радвам, че има момичета които се интересуват от Нора Робъртс! Мога да ви сканирам четирилогията за братята Макейд, четирилогията за семейство Куин (за четирима братя, които са осиновени), и доста още. Само предложете кои искате. Към края на февруари ще съм доста свободна и ще мога да ви сканирам доста книжки така че заявете своите желания!

Аз съм голяма почитателка на Нора Робъртс, и ви моля ако имате книгите от поредицата за семейство Магрегър, моля пишете ми! скайпа ми е aneto_rs. Ще съм ви признателна

cool.gif Предлагам -

Здравей,

много се радвам че има още една почитателка на Нора Робъртс, тук май се събрахме много :lol6:

За да не се занимаваш излишно погледни първата страница, там има качени от всички поредици. Аз лично съм се заела с още няколко, до 2-3 ще кача "Съдружник по неволя" - за Рейчъл Станисласки. Но ако имаш от поредицата за ирландия последната - Сърцето на океана, ще те черпя ;) . Много отдавана я търся :go ahead:

Здравейте,

cool.gif Предлагам -

Девин Макейд,ако може-много благодаря.Малко се мотам,ама няма как по бързо.Сори.

Някои ги има вече-сага за Ирландия1,2;Шейн,Джаред;Сет,Филип;Михаил.

Останалите предполагам,че ако някой е почнал нещо ще се обади.

Аз почнах за Грант Кембъл и Джени(Макгрегър).Обаче съм бавюга,за което се изв.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Искам да се извиня предварително не сам включена с списъците а и нямам скенер но се опитах с фотоапарат да снимам една книжка дано ви хареса книгата е подобна на арлекинчетата който слагате но е на Ик "Хермес" Цвете на постинята от Мери Потърфилд http://4storing.com/i582w/2e7d0208a1f8ad16...da73d45aea.html

Редактирано от lilia (преглед на промените)

• Автор
да ако не е много нахално;от тях съм чела само две но не знам кои точно;много са интересни cool.gif

Ако не е нахално и аз ги искам. biggrin.gif;)

Девин Макейд,ако може-много благодаря.Малко се мотам,ама няма как по бързо.Сори.

Някои ги има вече-сага за Ирландия1,2;Шейн,Джаред;Сет,Филип;Михаил.

Останалите предполагам,че ако някой е почнал нещо ще се обади.

Аз почнах за Грант Кембъл и Джени(Макгрегър).Обаче съм бавюга,за което се изв.

Много ще съм ти благодарна ако я качиш, аз съм чела до първите три внучки и за първия внук, и дотам, а знам че има още, който ги има много моля да ги сканира че е трудно да се намерят вече

Здравейте,

cool.gif Предлагам -

Здравей! Аз също съм почитателка на Нора Робъртс!На този сайт има доста сканирани нейни книги, така че погледни ги преди това да не се повтарят. Третата книга от сагата за Ирландия я издирвам под дърво и камък и ще съм ти благодарна да я сканираш първа и СПЕШНО! На всичко останало, което имаш, ще се развам безкрайно!!!! biggrin.gif

Мили момичета една книжка и от мен. Това ми е един от най-любимите Арлекини, дано и на вас ви хареса :)

Елиз Тайтъл - Съпруг под наем

Приятно четене! cool.gif

Много съм благодарна за това Арлекинче :) . Досега не бях засякла някой да я има тази книжка, а много ми се искаше да я прочета, а щом ти е любима съм и сигурна, че ще е хубава biggrin.gif

Много ще съм ти благодарна ако я качиш, аз съм чела до първите три внучки и за първия внук, и дотам, а знам че има още, който ги има много моля да ги сканира че е трудно да се намерят вече

качени са първата за Макгрегърови(за Дениъл и Ана), за внуците-Иън,Дънкан и Дениъл.

Аз почнах следващата в моя списък за Грант Кембъл-брата на Шелби Макгрегър,а следващата подред е за дъщерята на Грант Кембъл.Други книги нямам,но знам че са издадени книги за Мак Макгрегър и 3те внучки.

качени са първата за Макгрегърови(за Дениъл и Ана), за внуците-Иън,Дънкан и Дениъл.

Аз почнах следващата в моя списък за Грант Кембъл-брата на Шелби Макгрегър,а следващата подред е за дъщерята на Грант Кембъл.Други книги нямам,но знам че са издадени книги за Мак Макгрегър и 3те внучки.

Здравей мила. Ще ми кажеш ли как се казва тази за Дениъл и Ана да си я изтегля. Аз съм чела само тази за внуците. А ми се ще да прочета и другите. Само дето ми е трудно да се ориентирам кой кой е. Блг предварително.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.