Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ми тва, е не я искам. Пак се прецаках ама кво да се прави. А ти щеше да ме харзулнеш мила, видя ли, за малко да почна да я чета. :rolleyes:

Хаха ами мен ми хареса чесно мращих и се ма я прочетох дори бях почти се отказала след като прочетох парвите страници но после ми хареса но ако харесваш героинята да е само с главния герой не я чети защото ще ти стане кофти иначе книжката не е лоша увлекателна е но е доста тежичка

P.S. Аз предимно чета всякакви книги и дори да не ми хареса я прочитам дори да не ми хареса немога да захвана книга и да неразбера края :) и съжелявам че за малко щях да те подведа не съм го искала ;)

Редактирано от lilia (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Oх, не не, мамка му, ти направо ме одряза. Ще хващам да го продавам тоя "Бяс", стига бе, главната толкоз ли е разпасана. Направо думи нямам. А аз се надах да е нещо от калибъра на "Като цвят по течението" на Катлийн Удиуиз, нали там главната също беше осъден и пратена в колониите, ама къв хубав роман стана. Тоя няма въобще да го почвам, на мене си им е терсене, като главния изневерява, а за главната просто и дума не може да става, кво да се прави двоен стандарт, макар и да не ми се ще да го признавам, хората са си го казали, мъж с много връзки: Мъжкар, жена с много връзки: К..ва. В неше време може да не е така, и да си се намира за нещо обикновено, ама много тъп роман става на тая тема. Нищо чудно, че тая чафка Дженифър Уайлд има всичко на всичко 5 книги издадени.

Мене само заглавието на "Два пъти обичана, не ми допадаше. Иначе аз я имах, ама не я четох. В резюмето пишеше, че гавната била, омъжена майче, ама нейния пукнал, затва тя се хваща с най-добрия му приятел, ако не ме лъже паметта, и му ражда и дете, и изненада, мъжа й не е пукнал, и си се връща. Накрая са заедно, ама не ми се четеше.

Аз към списъка, мога да ви препоръчам и кои да не четете, поне по мое мнение.

"Пиратът лорд", о ужас и паника, най-гадната книга на земята, по гадна и от Стийв и Джийни, ако някой я иска с радост бих му я подарила. Още в първите страницаи, главния хвана и изнасили главната, като я помисли за слугинче, ама си тръгнаха заедно, после май беше станал пожар, главния пострада, и докато тя и един доктор се грижеаха за него, главната почна да спи с доктора, а нашия взе че ги видя, напусна я отдаде се на гуляй и стана пират. През твавреме и тя с 1000 любовника, и той с толкова любовници. Имаше и една ужасна сцена, дето един гаден пират искаше да убие нашия и наща за да го спаси кво ли не му прави на оня за да го задоволи, майче по едно време беше и пред очите на главния. Ужас.

хахахахахаха :rolleyes: "Пиратът лорд" наистина е най-тъпата книга, която съм чела :) другите, които си ги писала в "черния списък" не съм ги чела, но няма и да ги прочета.

Мен ме интересува Сюзън Джонсън? Не мога да разбера защо всички толкова много я харесват? Препоръчайте ми кои нейни книги са хубави, защото аз веднъж започнах да чета "Любовникът" и мн се разочаровах, зарязах я на средата - тя на 25 години, тои на 24 и двамата с един куп любовници зад гърба си и нещо много вулгарно се изразяваха и двамата. sad.gif не ми се четат такива книги

• Автор
Хаха ами мен ми хареса чесно мращих и се ма я прочетох дори бях почти се отказала след като прочетох парвите страници но после ми хареса но ако харесваш героинята да е само с главния герой не я чети защото ще ти стане кофти иначе книжката не е лоша увлекателна е но е доста тежичка

А мила, кажи в другата книга, главния пукна ли или какво? И колко време е минало след края на първата книга и началото на втората. Няма да го чета, ама от любопитство.

"Чериса" главния не я щеше главната и затва тя се омъжи за един тиквеник, и имаше дете, ама май беше от главния. Оне се беше опитал да отрови детето, и тя го отрепа и побягна, по пътя я срещна един престъпник, и ей така за разнообразие я оправи, а тя горката изпаднала в беда женица, не се дърпа особено много.

Тука си абсолютно права...а мен питаш ли ме дето трябва да я сканирам едно, че е малко неинтересна (поне за мен) ми е и 500 и косур страници :rolleyes: ( да се оплача и аз) biggrin.gif

За Морийн ако става дума за същата, която пак е в моя списък миии пак е кофти книга ако и на другите не им допадат тези книги направо да ги махнем от списъка за сканиране и да кажа други, които ще са много по-добри :)

• Автор
хахахахахаха :rolleyes: "Пиратът лорд" наистина е най-тъпата книга, която съм чела :) другите, които си ги писала в "черния списък" не съм ги чела, но няма и да ги прочета.

Мен ме интересува Сюзън Джонсън? Не мога да разбера защо всички толкова много я харесват? Препоръчайте ми кои нейни книги са хубави, защото аз веднъж започнах да чета "Любовникът" и мн се разочаровах, зарязах я на средата - тя на 25 години, тои на 24 и двамата с един куп любовници зад гърба си и нещо много вулгарно се изразяваха и двамата. sad.gif не ми се четат такива книги

Мила, значи в някои книги на Сюзън Джонсън, главните наистина са имали и мъжа и жената връзки, ама Любовника е суперска книга, ченсо. Значи, като хванеш "Блейз", "Сребърен пламък" и двете са много добри. От тая поредица "Забранения плод" също е много хубава. нищо, че главния има внуци, той май на 40 и малко беше, а главната на 30 и малко, леко е шокиращо, нали дядо е, ама книгата е хубава, и почти не обръщаш внимание на тая малка подробност. Като хванеш поредицата е много хубава. Главната от "забранения плод" е щерка на главния от "Белйз", от първия му брак с една индианка, ама е суперско. Особено когато главния от забранения плод, не можа да се разведе, за да се ожени за наща, беше й разбил сърцето и баща й, заедно с брат й, главния от "Сребърния пламък", му правеха мръсно. Много смях беше там. Също и "Грешницата е хубава", в нея главната искат да я оженят за един мъж, а тя щото неще отива при най добрия приятел на брат си, с молбата да я обезчести. Интересна е книгата.

А "Пиратът Лорд" си е всеизвестна. Аз не съм намерила човек който да я харесва. Не можах и за едно лвече да я продам. Умирам си от смях, като някой почне да ме убеждава да си я купя, като ми казва, че е много хубав акнига.

А и много гадна е "Прегръдка в здрача" на Джейн Фийдър. Тя е от поредицата на "Целувката на черната вдовица", само си представете, почва как главния и съпруга на главната, пазят пред вратата, докато в стаята, главната е упоена и я изнасилва краля на Франция защото иска наследник, а когато се разбира, че наща е бременна почва едно преследване, тя бяга за да спаси детето, че неще да го дава, абе ужаси и кървища. гадна книга.

И за да не кажете нещо, ще кажа, че вчера свърших "Магическо докосване" на Стела Камерън и е една суперска книга. Много много хубава. И много е хубава и "Съблазнена от женкар" на Кони Мейсън, и нея наскоро я минах.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Божкеее, каква яка дискусия сте заформили laugh.gif Направо супер! Нещо като антикласация.

Лично аз деля книгите на 4 вида:

1. Книги, които са истинска наслада и ми доставят огромно удоволствие, докато ги чета. Такива, които препрочитам с удоволствие - главния и главната се обичат помежду си, но докато се разберат помежду си минават през различни перипетии. Но остават верни на любовта си, въпреки всичко и нямат други партньори ;) Книги, занимателни и с много комични ситуации.

2. Книги,които са по-тежки, но са интресени и запомнящи се. Главните герои си остават верни един на друг въпреки всичко, но са минали през много страдания- загуба на любим човек или нещо подобно. Такава книга не бих препрочела, защото ме натоварва, но пък ги помня, ако ще да съм ги чела преди години.

3. Книги, които ме отегчават и са ми изключително скучни. Много често дори не мога да ги дочета. Ето например от 3 седмици съм почнала "Магията" на Кристин Хана, ама още съм на 150 стрница. Просто ми е скучна, въпреки че от тази авторка съм чела и интересни книги. (Златната долина от същата авторка, си заслужава laugh.gif ) С такива книги се приспивам вечер.

4. Книги, които ме ядосват, да не кажа че ме вбесяват. Защото главния или е гаден, зъл, спи с коя ли не или главната - спи с няколко. От този вид не мога да не спомена книгата, която най-много ме е вбесявала. Направо исках да я скъсам и изхвърля на буклука. Класацията ми за на антипатична книга води "Адора" на Бъртрис Смол. Въобще тази авторка, както Розмари Роджърс (за моя най-голяма радост се отървах от всичките й книги) и Дженифър УАйлд са в списъка ми на авторки, от които бягам далеееееече, далеееече.

Инче, за книжките, които си изредила, "Джена" , "Защото те обичам"-Сандра Браун и "Горещо утро" бих поставила във 2-та категория. "Страст" - също. Съгласна съм с Ели за тази книга - даже може да пропуснеш първите 30-тина страници (с изнасилването от 6-мата бандити), след което книгата е направо супер. Има доста забавни моменти и се чете с удоволствие.

• Автор
Тука си абсолютно права...а мен питаш ли ме дето трябва да я сканирам едно, че е малко неинтересна (поне за мен) ми е и 500 и косур страници ;) ( да се оплача и аз) biggrin.gif

За Морийн ако става дума за същата, която пак е в моя списък миии пак е кофти книга ако и на другите не им допадат тези книги направо да ги махнем от списъка за сканиране и да кажа други, които ще са много по-добри :)

Виж те "Морийн" "Тамариск" и "Шантал" са поредица. Общо взето, за Морийн се изказах, за "Тамариск" също не съм очарована. Главната беше влюбена в любовника на майка й, тоя за който Морийн се ожени, като пукна бащата на "Тамариск", от яд, оная отиде, спас с Лорд Байрон и почна да вика, че е спала с мъжа на майка й. Помня, че тая правеше некви мизерий, и накрая се ожени за един безцветен плъх дето припкаше подире й. "Шантал" я зарязах в началото, просто не ми се шеше да я чета вече тая авторка. "Шантал" беше незаконна щерка на тоя втория мъж на Морийн, и там някви глупости имаше, не помня кви, май бройкаше брат си, ли братовчед си, абе бях си създала менени, ама не съм я чела нея. Аз предлагам, тея дето ги искат да преослислят, не е хубава трилогия, само да я качваш, за да се разочароват няма смисъл.

aaaaaaa

за "чериса" не съм съгласна. 98% е интересна.единствения кофти момент е когато наистина спа с разбойника,ама тя си е виновна.ако му беше казала при кого отива той нямаше да спи с нея,щото познава главния.иначе с дядката дето се жени за нея не е спала.той я измамва че скоро ще пукне и тя затова се омъжва за него-малко от жал,малко и заради себе си-за да може да влезе в обществото,че нали уж си е селянче.накрая се оказва че и титла даже има нашта,ама чак накрая след 4 години перипетии.а детето си е от главния-накрая е бременна и с второ от него-и си се обичат.

аааааа сега зацепих и за тиквеника-и с него не беше спала-той се ожени нея заради парите които й беше оставил главния и при опит да убие детето щото знаеше от кого й е, тя наистина го убива без да иска-удря го пък той умира-ама оня си го заслужаваше.

и друга книга на тая авторка ми е сред любимите-Джесика Сен Клер-"бялата роза"

препоръчвам ги и двете на който обича по обемисти книги.и двете са с почти 600 страници-тежки са,в смисъл на места чак трогателни,до сълзи да те докарат, но са увлекателни

Според мен най-красивата книга на Сюзън Джонсън е "Любов извън закона". Прочети я, страхотна е и много увлекателна. ;)

А и много гадна е "Прегръдка в здрача" на Джейн Фийдър. Тя е от поредицата на "Целувката на черната вдовица", само си представете, почва как главния и съпруга на главната, пазят пред вратата, докато в стаята, главната е упоена и я изнасилва краля на Франция защото иска наследник, а когато се разбира, че наща е бременна почва едно преследване, тя бяга за да спаси детето, че неще да го дава, абе ужаси и кървища. гадна книга.

И за да не кажете нещо, ще кажа, че вчера свърших "Магическо докосване" на Стела Камерън и е една суперска книга. Много много хубава. И много е хубава и "Съблазнена от женкар" на Кони Мейсън, и нея наскоро я минах.

Много благодаря за информацията :) и последно само да попитам - "Целувката на черната вдовица" хубава ли е? Че до сега от Джейн Фийдър нищо не ми е харесало кой знае колко много ;)

• Автор
Божкеее, каква яка дискусия сте заформили laugh.gif Направо супер! Нещо като антикласация.

Лично аз деля книгите на 4 вида:

1. Книги, които са истинска наслада и ми доставят огромно удоволствие, докато ги чета. Такива, които препрочитам с удоволствие - главния и главната се обичат помежду си, но докато се разберат помежду си минават през различни перипетии. Но остават верни на любовта си, въпреки всичко и нямат други партньори :beer: Книги, занимателни и с много комични ситуации.

2. Книги,които са по-тежки, но са интресени и запомнящи се. Главните герои си остават верни един на друг въпреки всичко, но са минали през много страдания- загуба на любим човек или нещо подобно. Такава книга не бих препрочела, защото ме натоварва, но пък ги помня, ако ще да съм ги чела преди години.

3. Книги, които ме отегчават и са ми изключително скучни. Много често дори не мога да ги дочета. Ето например от 3 седмици съм почнала "Магията" на Кристин Хана, ама още съм на 150 стрница. Просто ми е скучна, въпреки че от тази авторка съм чела и интересни книги. (Златната долина от същата авторка, си заслужава laugh.gif ) С такива книги се приспивам вечер.

4. Книги, които ме ядосват, да не кажа че ме вбесяват. Защото главния или е гаден, зъл, спи с коя ли не или главната - спи с няколко. От този вид не мога да не спомена книгата, която най-много ме е вбесявала. Направо исках да я скъсам и изхвърля на буклука. Класацията ми за на антипатична книга води "Адора" на Бъртрис Смол. Въобще тази авторка, както Розмари Роджърс (за моя най-голяма радост се отървах от всичките й книги) и Дженифър УАйлд са в списъка ми на авторки, от които бягам далеееееече, далеееече.

Инче, за книжките, които си изредила, "Джена" , "Защото те обичам"-Сандра Браун и "Горещо утро" бих поставила във 2-та категория. "Страст" - също. Съгласна съм с Ели за тази книга - даже може да пропуснеш първите 30-тина страници (с изнасилването от 6-мата бандити), след което книгата е направо супер. Има доста забавни моменти и се чете с удоволствие.

Виж, за "Защото те обичам" и аз я отказах. Главната е забременяла от доведения си брат, ражда мътво дете и главния я взима да за кърми неговото бебе. Хич не ми харесва и не я щях. Но защо следващата? Защото таткото пуква ли? Нали главната не е шаврантия. За бога, преди няколко дни си я взех, нещъ главната да се "мята от клон на клон". Пу да му се невиди и късмета ми.

Иначе за класификацията ти съм съгласна. И аз може да се каже, че така ги разделям.

Много благодаря за информацията :) и последно само да попитам - "Целувката на черната вдовица" хубава ли е? Че до сега от Джейн Фийдър нищо не ми е харесало кой знае колко много ;)

Абе мене не ме блазнят много нейните книг. Има и някой проблясъци, ама нещо ме мъчи стила й на писане. "Черната вдовица" ми де да знам, наща е била женена май 4 пъти, има две щерки, една е точно от тоя роман дето писах вече има и за другата роман, него не съм чела, в резюмето пише, че е вдовица вече. Кво да ти кажа, не ми е от любимите. Главния не беше и той първа младост, имаше и син. Абе, всеки си има вкус, някой много я харесват, а според мен не си заслужава.

Виж, за "Защото те обичам" и аз я отказах. Главната е забременяла от доведения си брат, ражда мътво дете и главния я взима да за кърми неговото бебе. Хич не ми харесва и не я щях. Но защо следващата? Защото таткото пуква ли? Нали главната не е шаврантия. За бога, преди няколко дни си я взех, нещъ главната да се "мята от клон на клон". Пу да му се невиди и късмета ми.

Иначе за класификацията ти съм съгласна. И аз може да се каже, че така ги разделям.

за втората книжка-тя е за дъщерята-първо защото са по тежки книги/както каза боби-натоварващи/ и второ защото са поредица,иначе са интересни,но пак казвам-тежки.боби ме подсети за една страхотна книжка-разтоварваща е -"златната долина" на кристин хана.ако не си я чела-хващай нея,заслужава си.има един момент с едни пирони и един буркан в който главния ги събира-супер смешно,ама няма да издавам.

класификацията е супер.и една 5 категория ако може- скучни книги с леки проблясъци на места.

аз наскоро довърших "моята любима годеница" на кристина дод. той-войник и шпионин със 6 деца и умряла жена.тя-гувернантка на децата.да се чудиш кога от 6 деца ще имат време един за друг. ама видиши ли-оказа се че книжката е готина.би попаднала според мен в новата категория.

• Автор
aaaaaaa

за "чериса" не съм съгласна. 98% е интересна.единствения кофти момент е когато наистина спа с разбойника,ама тя си е виновна.ако му беше казала при кого отива той нямаше да спи с нея,щото познава главния.иначе с дядката дето се жени за нея не е спала.той я измамва че скоро ще пукне и тя затова се омъжва за него-малко от жал,малко и заради себе си-за да може да влезе в обществото,че нали уж си е селянче.накрая се оказва че и титла даже има нашта,ама чак накрая след 4 години перипетии.а детето си е от главния-накрая е бременна и с второ от него-и си се обичат.

аааааа сега зацепих и за тиквеника-и с него не беше спала-той се ожени нея заради парите които й беше оставил главния и при опит да убие детето щото знаеше от кого й е, тя наистина го убива без да иска-удря го пък той умира-ама оня си го заслужаваше.

и друга книга на тая авторка ми е сред любимите-Джесика Сен Клер-"бялата роза"

препоръчвам ги и двете на който обича по обемисти книги.и двете са с почти 600 страници-тежки са,в смисъл на места чак трогателни,до сълзи да те докарат, но са увлекателни

Единствено от та книга ми харесва в началото, като бащата на наща я бие насред пътя и нашия побеснява и я спасява. Иначе нататък въобще да не я виждам. Тъпа ми е до безбожие. Толкова обичаше нашия, ама спа с оня нали? Те тея моменти "ала сапунка" са много дразнещи. Ще се ожени или ще спи с някой само от жал, и някви такива тъпотий. Айде моля ти се. Или да си озъпти хурмоните, или няма да я чета. laugh.gif

Според мен най-красивата книга на Сюзън Джонсън е "Любов извън закона". Прочети я, страхотна е и много увлекателна. :ill:

ок, задължително :) само да ми остане време, че от Сюзън Джонсън нищо, ама нищо не съм чела, а всички толкова я хвалят :beer:

И с тая Розмар Роджърс чак ме хвана срам, че я харесвам ;) Не мога да повярвам, след като толкова харесах "Среднощна красавица" ... ohmy.gif:lol6:

• Автор
за втората книжка-тя е за дъщерята-първо защото са по тежки книги/както каза боби-натоварващи/ и второ защото са поредица,иначе са интересни,но пак казвам-тежки.боби ме подсети за една страхотна книжка-разтоварваща е -"златната долина" на кристин хана.ако не си я чела-хващай нея,заслужава си.има един момент с едни пирони и един буркан в който главния ги събира-супер смешно,ама няма да издавам.

класификацията е супер.и една 5 категория ако може- скучни книги с леки проблясъци на места.

аз наскоро довърших "моята любима годеница" на кристина дод. той-войник и шпионин със 6 деца и умряла жена.тя-гувернантка на децата.да се чудиш кога от 6 деца ще имат време един за друг. ама видиши ли-оказа се че книжката е готина.би попаднала според мен в новата категория.

О "Златната долина" съм я чела, не че я помня особено, ама я имам. Иначе за "Годеницата" суперска книга е. Още в началото така съм се смяла, като главната се страхуваше от стръвниците и вълците, и тоя чист въздух я тормозеше и тая зеленина я подтискаше. А шесте му щерки бяха направо напст и беше много смешно и с тях. Някак си ги преглътнах толкоз челяд, книгата е хубава.

ок, задължително :) само да ми остане време, че от Сюзън Джонсън нищо, ама нищо не съм чела, а всички толкова я хвалят :)

И с тая Розмар Роджърс чак ме хвана срам, че я харесвам :eek: Не мога да повярвам, след като толкова харесах "Среднощна красавица" ... ohmy.gif:)

Добре де, а "Среднощна красавица" наистина ли е хубава? Да взема и аз да я прочета.

Щях да питам за "Чист грях" на Кони Мейсън, как е тя? Значи четох малко, дето главния се чудеше от къде да спечели пари, после прегази с каретата си главната и реши да я представи за роднина и да я омъжи за някой паралия. Като прелистих видях нещо за някъв бордей в който беше наща, ама нищо конкретно. Как е тая книжка?

А мила, кажи в другата книга, главния пукна ли или какво? И колко време е минало след края на първата книга и началото на втората. Няма да го чета, ама от любопитство.

Така във втората част "Обичаи ме Мариета" както се казва книгата главния не умира а нея я отвличат пирати обаче вместо да я спаси главния герои от предишната книга се появява друг които се запознава с нея и се влюбва в ней той тръгва да я спасява . Преминават през много перипети с този нов персонаж обаче тя си мисли единствено за мъжа от първата част и иска да се върне при него и накрая кво се оказва че онзи първия е зарязал и се е оженил и тя се връща при този който я спасява та в общи линии втората част е още по объркана от първата biggrin.gif

Единствено от та книга ми харесва в началото, като бащата на наща я бие насред пътя и нашия побеснява и я спасява. Иначе нататък въобще да не я виждам. Тъпа ми е до безбожие. Толкова обичаше нашия, ама спа с оня нали? Те тея моменти "ала сапунка" са много дразнещи. Ще се ожени или ще спи с някой само от жал, и някви такива тъпотий. Айде моля ти се. Или да си озъпти хурмоните, или няма да я чета. laugh.gif

продължавам да държа на своето че е увлекателна. почва не с побоя а с баса-единия благородник я праща в стаята на другия с "много важна бележка" в която пише че е заложил на бас че няма да свали момичето/или беше че ще я свали.и понеже нашта от пръв поглед си го харесва, не се дърпа много.после чичо й я пребива, главния я спасява и тя му става любовница.той иска да я остави в англия и да замине за ямайка.тя обаче се скрива на кораба му и така го последва.той като я открива на кораба си първо се ядосва, но после иска да й се извини и да са си пак заедно/много приятно "извинение" й поднася/.най готините моменти са на острова-пак когато той я спасява от банда отцепници и я води в плантацията си.когато разбират че ще имат бебе.много готино.е после вече ставаше нещо и тя го мисли за умрял затова се връща в англия и се жени за другия.после пък и той се жени по принуда почти за една монахиня,по същото време когато тя е женена за дядката.но монахинята умира и му дава благословията си да е с нашата. нея обаче дядката не я пуска. той се разболява от треската от която умира и монахинята.и без малко също да пукне.но главната го спасява някак си,след което си има разправии с деденцето.обаче нашия нали вече е почти излекуван-пак е смел лъв и пак я спасява.тогава разбират и че тя е от благородно семейство и че могат да се оженят без краля да го лиши от неговото богатство.и инсценират смъртта на "селянката" и "дамата" се жени за главния.

4 години минават в тази книга все пак.

няма да съжаляваш ако я довършиш.аз съм я чела няколко пъти. и сигерно ако ми остане време и за нея-пак ще я препрочета.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Така във втората част "Обичаи ме Мариета" както се казва книгата главния не умира а нея я отвличат пирати обаче вместо да я спаси главния герои от предишната книга се появява друг които се запознава с нея и се влюбва в ней той тръгва да я спасява . Преминават през много перипети с този нов персонаж обаче тя си мисли единствено за мъжа от първата част и иска да се върне при него и накрая кво се оказва че онзи първия е зарязал и се е оженил и тя се връща при този който я спасява та в общи линии втората част е още по объркана от първата biggrin.gif

А колкото до колко време е минало не пише в книгата

Добре де, а "Среднощна красавица" наистина ли е хубава? Да взема и аз да я прочета.

Щях да питам за "Чист грях" на Кони Мейсън, как е тя? Значи четох малко, дето главния се чудеше от къде да спечели пари, после прегази с каретата си главната и реши да я представи за роднина и да я омъжи за някой паралия. Като прелистих видях нещо за някъв бордей в който беше наща, ама нищо конкретно. Как е тая книжка?

Ох, моля ти се не я чети, ще вземеш да не я харесаш - после аз ще съм виновна :eek::) :)

Ами в общи линии малко прилича като стил на "Игра на любов", но си е историческа. Главната героиня претендираше за наследството на баща си, но главния е някакъв мноооого далечен братовчед на баща и и не я признава, обаче я отвлича от един бал и я прави своя любовница, после уж я обича, ама я зарязва и й казва да се омъжи за най-добрия му приятел, но тя не иска и заминава за Америка. Там обаче той се появява пак и тогава вече след сум ти чудене се женят. Но си е хубава книгата, на мен поне ми харесва :)

"Чист грях" не съм я чела

ако искате книжка която да се развива бързо бих препоръчала "принцът на моето сърце" или нещо подобно беше заглавието.действието се развива за две седмици.по принцип трябваше да е за 10 дена ама главния закъснява малко накрая.съвременно романче е -на бард.много мъничка но сладка книжка.

главния и главната се запознават в един парк докато тя го имитира.и....любов от пръв поглед.нашия се заинатява че до 10 дена ще се ожени за нашата.става нахален като въшка в преследването.а самия процес на ухажване е мнооооооооого смешен.

• Автор
продължавам да държа на своето че е увлекателна. почва не с побоя а с баса-единия благородник я праща в стаята на другия с "много важна бележка" в която пише че е заложил на бас че няма да свали момичето/или беше че ще я свали.и понеже нашта от пръв поглед си го харесва, не се дърпа много.после чичо й я пребива, главния я спасява и тя му става любовница.той иска да я остави в англия и да замине за ямайка.тя обаче се скрива на кораба му и така го последва.той като я открива на кораба си първо се ядосва, но после иска да й се извини и да са си пак заедно/много приятно "извинение" й поднася/.най готините моменти са на острова-пак когато той я спасява от банда отцепници и я води в плантацията си.когато разбират че ще имат бебе.много готино.е после вече ставаше нещо и тя го мисли за умрял затова се връща в англия и се жени за другия.после пък и той се жени по принуда почти за една монахиня,по същото време когато тя е женена за дядката.но монахинята умира и му дава благословията си да е с нашата. нея обаче дядката не я пуска. той се разболява от треската от която умира и монахинята.и без малко също да пукне.но главната го спасява някак си,след което си има разправии с деденцето.обаче нашия нали вече е почти излекуван-пак е смел лъв и пак я спасява.тогава разбират и че тя е от благородно семейство и че могат да се оженят без краля да го лиши от неговото богатство.и инсценират смъртта на "селянката" и "дамата" се жени за главния.

4 години минават в тази книга все пак.

няма да съжаляваш ако я довършиш.аз съм я чела няколко пъти. и сигерно ако ми остане време и за нея-пак ще я препрочета.

Е не почва с побоя де. След като наща спа с него и се оспа той тръгна да я кара и баща й ги пресрещна, исках да кажа, че е в началото на книгата, и аз също държа на мойто, гадна книга. Ама няма да си убиваме децата затва, че сме на ралзично менение. Аз не я обичам и толкоз. :eek:

Мила, да не би да става въпрос за "Чисто удоволствие" на Кони Мейсън? Ако е за нея, бих я включила в петата категория, дето Ели определи laugh.gif Книжката се чете и главната и главния след много перипетии се разбират за взаимната им любов. Прочети я , няма да сбъркаш.

За книгите на Джейн Фийдър искам да споделя, че доста са разочароващи. Но горещо препоръчвам като изключително интересни "Жена с минало' и

"Бившият годеник". Причислявам ги към първата категория книжки, които с удовлоствие препрочитам. laugh.gif Въпреки разочароващите им заглавия, това са занимателни и превъзходни книги, в които главните герои са само един за друг. Не спят с други. cool.gif

Е не почва с побоя де. След като наща спа с него и се оспа той тръгна да я кара и баща й ги пресрещна, исках да кажа, че е в началото на книгата, и аз също държа на мойто, гадна книга. Ама няма да си убиваме децата затва, че сме на ралзично менение. Аз не я обичам и толкоз. :P

не й е баща, а нещо като чичо.но в общи линии си права.всеки си има мнение.тогава недей да четеш и другата-"Бялата роза"щото стила е почти същия-пак много се обичат, но пак е тежка книга.не се чете трудно но е натоварваща.много парипетии и много години са разказани и в нея

Ох, моля ти се не я чети, ще вземеш да не я харесаш - после аз ще съм виновна :P:) :)

Ами в общи линии малко прилича като стил на "Игра на любов", но си е историческа. Главната героиня претендираше за наследството на баща си, но главния е някакъв мноооого далечен братовчед на баща и и не я признава, обаче я отвлича от един бал и я прави своя любовница, после уж я обича, ама я зарязва и й казва да се омъжи за най-добрия му приятел, но тя не иска и заминава за Америка. Там обаче той се появява пак и тогава вече след сум ти чудене се женят. Но си е хубава книгата, на мен поне ми харесва :)

"Чист грях" не съм я чела

И аз харесвам двете книги "Игра на любов" и "Среднощна красавица " смятам че са доста добри и ги харесвам и двете но всеки си има свой собствен вкус и ако не харесваш героя да е груб да се отнася жестоко с тях не я започвай :)

• Автор

Ами то щом главната е била такава шаврантия, нищо чудно, че главния от първата книга я е зарязал. Не бих се учудила ако има и трета книга, в която главния от втората, щото е била и там разпасана, да вземе да я зареже и да я подхване трети. Явно авторката няма нищо против героините й да минат през самосвал пълен с мъже.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.