Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Честита Коледа на всички!

Голямо качване е паднало от Игнажден до Стефановден, като гледам :P И аз се прибирам днес от горите тилилейски и се включвам в редакциите cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Привет момичета!

Весела Коледа!!! Бъдете живи, здрави и много, много щастливи!!!

А ето нещо и от мене. Заповядайте:

След целувката - Катлийн Удиуиз

http://4storing.com/05cho/550ee38daaaad6f9...e2a146fec5.html

С тази книга завършваме трилогията за сем. Бърмингам - за Брандън и Хедър; Джефри и Райелин; Борегар и Сарина

И така чаканият Пустинен пламък - Ивлин Роджърс

http://4storing.com/fsem1/4db74f4ec55d011c...897b748be1.html

Приятно четене!

P.S. Ех, щях да забравя. Вижте, с кои книги се сдобих в книжен вид:

Интриги - Хедър Греъм

Вкусът на рая - Кони Мейсън

Циганката - Шърли Бъзби

Господарката на замъка - Катлийн Фрейзър

Нежният измамник - Дженифър Блейк

Авантюристаката - Дженифър Блейк

Ако някоя ви хареса, може да ви я сканирам.

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Боби, мила, какво ще кажеш да те отменя за "Дамата измамница" на Боби Смит. Така или иначе моя списък е по-оредял, да ударя едно рамо. А и утре ще гледам да замъкна татко до Техномаркет, за да му купим най-накрая едно мултифункционално устройство cool.gif

Ами добре, мила ;) Благодаря за подкрепата laugh.gif Тъкмо ще ми остане време да се заема вече и с една страхотна поредица от 7 книги. Всички са исторически любовни романи - изключително вълнуващи и зашеметяващи, на издателство Компас. Трудно се намират, но са невероятни ;) Много отдавна съм ги обещала и е време да ги подхвана ohmy.gif

Ralna, миличка, извинявай ,че пак ще те тормозя с моя списък, ама напоследък е много променлив. Моля те да преместиш "Дамата измамница" от моя - в списъка на Тихи cool.gif , а в моя да добавиш седемте книжки от поредицата "Каприз" на изд. Компас:

1. Удобно решение - Барбара Алистър

2. Дамата на играча -Барбара Шеръд

3. Мълчаливият ухажор - Елизабет Феърчайлд

4. Пламъкът - Констанс О’Баниън

5. Лудостта на богатството - Маргарет Съмървил

6. Съблазнителката Хариет - Мери Балоу

7. Мрачният ангел - Меру Балоу

П.С. И една молба към всички: много отдавна си търся "Клариса" на Джуд Деверо. Така и не можах да си я намеря :lol6: Ако някой я има, а също и "За любов и чест" на Флора Спиър и може да ги сканира ще му бъда страшно задължена :wors:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ами добре, мила ;) Благодаря за подкрепата laugh.gif Тъкмо ще ми остане време да се заема вече и с една страхотна поредица от 7 книги. Всички са исторически любовни романи - изключително вълнуващи и зашеметяващи, на издателство Компас. Трудно се намират, но са невероятни ;) Много отдавна съм ги обещала и е време да ги подхвана ohmy.gif

Ralna, миличка, извинявай ,че пак ще те занимавам с моя списък, ама напоследък е много променлив. Моля те да преместиш "Дамата измамница" от моя - в списъка на Тихи cool.gif , а в моя да добавиш седемте книжки от поредицата "Каприз" на изд. Компас:

1. Удобно решение - Барбара Алистър

2. Дамата на играча -Барбара Шеръд

3. Мълчаливият ухажор - Елизабет Феърчайлд

4. Пламъкът - Констанс О’Баниън

5. Лудостта на богатството - Маргарет Съмървил

6. Съблазнителката Хариет - Мери Балоу

7. Мрачният ангел - Меру Балоу

П.С. И една молба към всички: много отдавна си търся "Клариса" на Джуд Деверо. Така и не можах да си я намеря :P Ако някой я има, а също и "За любов и чест" на Флора Спиър и може да ги сканира ще му бъда страшно задължена ;)

Оки, мила, заемам се с "Дамата измамница". :)

А виж сега как ще наредя Съни! cool.gif Тя и без това мръкаше как може да сме качили поредицата "Никол", "Рийган", "Лея", а другата - "Джудит", "Клариса", "Фиона", "Алисия", да сме я пропуснали. Така че да я приготвя, ще я сканирам! Предполагам, че няма да има нищо против. :)

Здравейте. Аз съм нова в този форум и много харесвам любовните романи . Мога ли да попитам има ли място за обсъждане на книги ?

Здравейте. Аз съм нова в този форум и много харесвам любовните романи . Мога ли да попитам има ли място за обсъждане на книги ?

Тук...

Според мен едва ли е най-подходящото място. Все пак става дума за жанр, който, да си го кажем честно, се приема с неприязън на доста места. А тук сме си свои хора, ако мога така да се изразя :angry: Не пречи да се изкоментира някоя или друга книжка.

Според мен едва ли е най-подходящото място. Все пак става дума за жанр, който, да си го кажем честно, се приема с неприязън на доста места. А тук сме си свои хора, ако мога така да се изразя ;) Не пречи да се изкоментира някоя или друга книжка.

съгласна съм

и на мен ми се коментира но ми стана неудобно

Привет момичета!

С тази книга завършваме трилогията за сем. Бърмингам - за Брандън и Хедър; Джефри и Райелин; Борегар и Сарина

Приятно четене!

Интриги - Хедър Греъм

Циганката - Шърли Бъзби

благодаря за Пустинен пламък ,много,много благодаря biggrin.gif

Според мен едва ли е най-подходящото място. Все пак става дума за жанр, който, да си го кажем честно, се приема с неприязън на доста места. А тук сме си свои хора, ако мога така да се изразя ;) Не пречи да се изкоментира някоя или друга книжка.

Направете си тема за обсъждане на любовни /само/ романи. ;)

А тази да бъде за линкове.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Оки, мила, заемам се с "Дамата измамница". :rolleyes:

А виж сега как ще наредя Съни! cool.gif Тя и без това мръкаше как може да сме качили поредицата "Никол", "Рийган", "Лея", а другата - "Джудит", "Клариса", "Фиона", "Алисия", да сме я пропуснали. Така че да я приготвя, ще я сканирам! Предполагам, че няма да има нищо против. :clap:

Никак не си ме наредила. Аз отдавна имам идея да се качи цялата поредица, но тъй като сканирането не е моята стихия чаках да кандисаш и да имаш време разбира се. Получавате книжките момичета. Когато Тихи успее разбира се защото я чакат изпити но... Ще ги качи скоро сигурна съм. :clap:

А виж сега как ще наредя Съни! cool.gif Тя и без това мръкаше как може да сме качили поредицата "Никол", "Рийган", "Лея", а другата - "Джудит", "Клариса", "Фиона", "Алисия", да сме я пропуснали. Така че да я приготвя, ще я сканирам! Предполагам, че няма да има нищо против. :)

Никак не си ме наредила. Аз отдавна имам идея да се качи цялата поредица, но тъй като сканирането не е моята стихия чаках да кандисаш и да имаш време разбира се. Получавате книжките момичета. Когато Тихи успее разбира се защото я чакат изпити но... Ще ги качи скоро сигурна съм. :)

Мнооого благодаря, милички :P Тази "Клариса" я търся много отдавна, ама все за малко не мога да я докопам :rolleyes: Останалите трички ги имам от поредицата. Така че, Тихи, ако искаш може да си ги разпределим по двойки. Например аз да взема Фиона и Алисия. cool.gif

Мнооого благодаря, милички :speak: Тази "Клариса" я търся много отдавна, ама все за малко не мога да я докопам :speak: Останалите трички ги имам от поредицата. Така че, Тихи, ако искаш може да си ги разпределим по двойки. Например аз да взема Фиона и Алисия. cool.gif

На мен не ми пречи да ги поема и 4-те. Оставям на теб да решиш. Може да ги разделим на двойки, а ако ми се усмихне късметът и тея дни се докопам до скенер... е, тогава ще мога да дръпна напред със сканирането и току виж съм ги задъфкала още в Добрич. ;) Но не знам дали ще стане, там е проблема.

П.С.

Съни, душко, голяма си хитруша! А иначе и думичка не си обелила по въпроса :)

Направете си тема за обсъждане на любовни /само/ романи. :speak:

А тази да бъде за линкове.

темата ни е озаглавена любовни романи. какво пречи тук да си обсъждаме дали някоя книга си заслужава или не труда да се сканира и обработва, да се качва в нета. според мен тъкмо тук е мястото. не става въпрос да разказваме книгите-няма смисъл от това/нали все пак ги сканираме и качваме/, освен ако не е за подсещане относно конкретна книга. ако някой иска странична тема-за преразказани книги-нека я отвори, но дотогава не виждам какъв е проблемът да си обсъждаме нещата тук. ако не е така-моля да ме извините.

• Автор

Хей, и аз искам да си обсъждаме романчетата. Ето например, аз вече имам цяла купчина, с повече от 50 книги, и не знам коя да почна още. А и имам тевтерче, черен списък, с гадни книги, и мога да предотвратя, някой да си губи времето с четенето им. Хаде да си обсъжеме книжките. Ама за да не ни се карат викам да си пуснем темичка. biggrin.gif

темата ни е озаглавена любовни романи. какво пречи тук да си обсъждаме дали някоя книга си заслужава или не труда да се сканира и обработва, да се качва в нета. според мен тъкмо тук е мястото. не става въпрос да разказваме книгите-няма смисъл от това/нали все пак ги сканираме и качваме/, освен ако не е за подсещане относно конкретна книга. ако някой иска странична тема-за преразказани книги-нека я отвори, но дотогава не виждам какъв е проблемът да си обсъждаме нещата тук. ако не е така-моля да ме извините.

Карат се мило, ние и тука като се поздравявахме, пак се караха, не че ще се засилим да влизаме в оная темата за поздрави, ама ни се караха да се поздравяваме там. sad.gif

Хей, и аз искам да си обсъждаме романчетата. Ето например, аз вече имам цяла купчина, с повече от 50 книги, и не знам коя да почна още. А и имам тевтерче, черен списък, с гадни книги, и мога да предотвратя, някой да си губи времето с четенето им. Хаде да си обсъжеме книжките. Ама за да не ни се карат викам да си пуснем темичка. biggrin.gif

Карат се мило, ние и тука като се поздравявахме, пак се караха, не че ще се засилим да влизаме в оная темата за поздрави, ама ни се караха да се поздравяваме там. sad.gif

Никой не се кара, обсъждайте си, щом желаете :)

Само добави в заглавието да се знае за какво е темичката. Сега е само за линкове, а трябва да става ясно.

Весела Коледа!!!!Намерих в нет-а доста книжки на Нора Робъртс,ама са на английски.Ако някой има желание мога да му ги пратя!За съжаление просто нямам време да ги преведа.

благодаря за Пустинен пламък ,много,много благодаря biggrin.gif

Моля, удоволствието е мое. cool.gif

Тези дни ще гледам да свърша и с другите, които съм обещала.

Чудесно , щом може аз ще започна първа . Някой чел ли е книгата на Сандра Браун - "Защото те обичам" . Аз в момента я чета и наистина си заслужава.

Чудесно , щом може аз ще започна първа . Някой чел ли е книгата на Сандра Браун - "Защото те обичам" . Аз в момента я чета и наистина си заслужава.

O, да! Напълно съм съгласна с теб! Книгата е не само интересна, но се чете на един дъх! Малко е тежичка ohmy.gif , не е от книгите,които те забавляват, но е заинтригуваща. Според мен продължението й "Горещо утро" (сега има ново издание под името "Родена за любов") е още по-хубава. Разказва се за дъщерята и най-добрия приятел на семейство Коулман от "Защото те обичам". Книга, която с удоволствие препрочитам :yanim:

П.С. Тихи, за поредицата на Джуд Деверо оставям на теб да решиш. Както ти е удобно.Аз съм ви безкрайно задължена (на теб и на Съни) за "Клариса", че се изтрепах да я търся, но не успях. :wors:

• Автор
O, да! Напълно съм съгласна с теб! Книгата е не само интересна, но се чете на един дъх! Малко е тежичка ohmy.gif , не е от книгите,които те забавляват, но е заинтригуваща. Според мен продължението й "Горещо утро" (сега има ново издание под името "Родена за любов") е още по-хубава. Книга, която с удоволствие препрочитам :yanim:

П.С. Тихи, за поредицата на Джуд Деверо оставям на теб да решиш. Както ти е удобно.Аз съм ви безкрайно задължена (на теб и на Съни) за "Клариса", че се изтрепах да я търся, но не успях. :wors:

Аз двете книжки, много им се чудя. не знам защо, ама нещо в "Защото те обичам", не ми харесва. Не съм я чела, ама от резюмето нещо ме дърпа навън. Отделно тя историческа ли е? Щото ми казаха, че била историческа. Продължението за щерка им, ми се видя много интересно, ама като ми я разказаха, и на нея й намерих косур, (няма да казвам какъв, за да издавам съдържанието). Та кажете ми, да си ги купувам ли? Не мога да реша.

O, да! Напълно съм съгласна с теб! Книгата е не само интересна, но се чете на един дъх! Малко е тежичка ohmy.gif , не е от книгите,които те забавляват, но е заинтригуваща. Според мен продължението й "Горещо утро" (сега има ново издание под името "Родена за любов") е още по-хубава. Разказва се за дъщерята и най-добрия приятел на семейство Коулман от "Защото те обичам". Книга, която с удоволствие препрочитам :rolleyes:

Леле , добре че ми каза . Утре ще обиколя навсякъде . Дано успея да я намеря .

Аз двете книжки, много им се чудя. не знам защо, ама нещо в "Защото те обичам", не ми харесва. Не съм я чела, ама от резюмето нещо ме дърпа навън. Отделно тя историческа ли е? Щото ми казаха, че била историческа. Продължението за щерка им, ми се видя много интересно, ама като ми я разказаха, и на нея й намерих косур, (няма да казвам какъв, за да издавам съдържанието). Та кажете ми, да си ги купувам ли? Не мога да реша.

Ако питаш мен , си ги купи . Тотално съм се вманиечила в "Защото те обичам" . Невероятна книга . Постоянно ми е в главата .

Много благодаря на всички за новите книги, страхотни сте :)

Относно обсъждането на книги искам да ви препоръчам горещо "Рандеву" на Аманда Куик,изд. Калпазанов, това е първата книга на Куик която четох, но мога да кажа че съм адски доволна - интересна история, героите се женят с неособено голяма охота и постепенно се влюбват един в друг, без излишни исторически препратки, без разстягане във времето т.е. действието се развива адски бързо, без излишни драми,е има и лош герой, който бива яко натупан от главния в последните 10 страници на книгата laugh.gif много сладка книжка !

Ако някой е чел нещо друго на Куик нека си каже мнението, интересуват ме по-специално "Отдаването" и "Скандал" тях ги имам в книжен вариант.

Оставям ви за няколко часа и вие си спретвате цяла дискусия! :idea:

За съжаление не съм чела нито една от споменатите книжки, макар да ги имам всичките (ох, да не казвам колко книги имам непрочетени в нас, срам ме е просто).

Аз сега чета две книги, една на Агата Кристи с разкази ( не знам от къде ми хрумна да я почна ) и "Тази нощ или никога" на Дара Джой (Съни, много благодаря, ако не беше ти едва ли скоро щях да се сдобия с нея в книжен вариант :friends1: ), която е доста интересна.

Боби, ще го измислим за поредицата на Джуд Деверо. Аз през следващите два дни трябва да мина покрай Техномаркет за едно мултифункционално устройство, днеска не успях да се уредя.

Мила, доколкото познавам вкуса ти , бих казала, че "Защото те обичам" няма да бъде от най-любимите ти книжки laugh.gif В някои моменти на мен например ми става прекалено тъжно, но книжката е запомняща се. Веднъж като прочетеш я помниш, за разлика от много други романи.Които на втората седмица след като съм ги прочела, съм забравила съдържанието им. cool.gif А втората книга (за дъщерята) - "Родена за любов" е по-лека и се чете на един дъх. Предполагам, че няма да съжаляваш, ако я прочетеш. И двете са исторически. laugh.gif

Много благодаря на всички за новите книги, страхотни сте :P

Относно обсъждането на книги искам да ви препоръчам горещо "Рандеву" на Аманда Куик,изд. Калпазанов, това е първата книга на Куик която четох, но мога да кажа че съм адски доволна - интересна история, героите се женят с неособено голяма охота и постепенно се влюбват един в друг, без излишни исторически препратки, без разстягане във времето т.е. действието се развива адски бързо, без излишни драми,е има и лош герой, който бива яко натупан от главния в последните 10 страници на книгата laugh.gif много сладка книжка !

Ако някой е чел нещо друго на Куик нека си каже мнението, интересуват ме по-специално "Отдаването" и "Скандал" тях ги имам в книжен вариант.

Божичко, мила, подхващаш ме на най-болната ми тема :) Аманда Куик ми е страшна слабост. Просто я обожавам. Всичко, което е написала ми доставя невероятно удоволствие. :rolleyes: Книгите й са невероятно забавни и са наситени с много комични ситуации, които ме карат да се смея и забавлявам. "Красавицата и звяра" беше първата нейна книжка, която прочетох и така ме впечатли, че се вманиачих да изчета всичките й книжки.

"Любов по неволя", "Рицарят","Отдаването", "Рандеву","Прелъстяване", "Романтична афера", "Скандал" са точно в един и същи стил написани. Така че щом ти е харесала "Рандеву" бих казала, че и всички останали ще ти харесат. laugh.gif Особено "Скандал" е книга, която бих препрочитала с огромно удоволствие. Единственото, което може би хората ще изтъкнат като недостатък е, че в книгите й няма разнообразие на тематика. Че са еднотипни. Но на мен това не ми пречи. Дори от зор чета и нейни книги на руски, т.к. не са издавани на BG :) Ох, ще спра до тук, за да не отегчавам момичетата.

Ето линк от мен за поредния роман от поредицата за семейство Браг на Бренда Джойс - "След невинността"

http://4storing.com/6n45k/7d92a59abb4aabd7...a1f3f5876b.html

Привет момичета!

Приятно четене!

Интриги - Хедър Греъм

Циганката - Шърли Бъзби

Огромни благодарности! kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.