Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

И аз моля за Завинаги в твоята прегръдка. Толкова отдавна търся книгата и все не мога да я открия, пък и авторката ми е една от най-любимите. ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря за изчерпателните отговори страшни сте може ли Завинаги в твоята прегръдка и обладана от любов ще чакам колкото е нужно cool.gif

Поемам ги, само за малко търпение ще помоля, но мисля че в събота или неделя ще успея, доста книги си заплюх за тогава ;)

Приятен и успешен ден момичета!

Мила аз я сканирах вчера, и я пуснах за разпознаване, до ден-два ще я кача в текстов формат направо.

Сори, че не съм казала sad.gif

Все пак мерси, че ми каза сега, защото вчера снимах само около 50стр, а днес щях да продължа :) Хубаво е, че научих навреме и тази вечер ще мога да се захвана с една друга хубава книжка :)

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Здравейте, Луна за двама е сладка книжка в някои части си прилича със Светлина в мрака. Действието се развива в Ирландия по време на опитите им за независимост. Главната е селско момиче и предава информация относно плановете за независимост на главния, който е един от главните в организацията. Той е благородник, но и практикува като лекар на бедните. Става пожар в дома на Ларк (главната), той я спасява и се грижи за нея, но тя ослепява. Тя не знае с какво се занимава той. Накрая естествено проглежда. Има си го и лошия,който е нещо като брат на Главния и ухажва Ларк.

О, мерси за книжката, от известно време я търся! ;) На Кит Гарланд съм чела само "Пленница на вятъра", също една от любимите ми книги, а по думите на Съни тази е още по-хубава. И като стана дума, "Пленница на вятъра" ми е под ръка. Ако има желаещи може и нея да сканирам. Само кажете. :down:

Боби, добър избор :wub: А иначе явно не съм пропуснала много като не съм чела "Старлет", успокои ме.

Ами, айде ако може аз да те помоля за "Пленница на вятъра", че снощи попрелистих "Ястребът и гълъбицата" и ми стана много интересно. ;) и не бързам, take time, имам толкова много книги от тези които сте качили, че дори и да нямах изпити пак нямаше да мога да ги прочета ... ;)

Специални огромни благодарности на Ели за прекрасния исторически любовен роман, който сканира за всички нас "Принцеса Сесил" на Сюзън Симънс :clap::clap::clap:

Ето и линка за теглене:

http://4storing.com/tcecf/39c751970536536f...1e61e3f513.html

А ето от мен едно специално издание на Арлекин по молба на Desi_Zh biggrin.gif :

Замъкът на варварина на Рут Ланган - http://4storing.com/3fz8o/d73faf7ce9998433...1646c867f9.html

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

А ето от мен едно специално издание на Арлекин по молба на Desi_Zh biggrin.gif :

Замъкът на варварина на Рут Ланган - http://4storing.com/3fz8o/d73faf7ce9998433...1646c867f9.html

Специални благодарности за това специално издание, ganinka kiss.gif Този Арлекин е особено рядко издание и много се радвам, че си такава колекционерка на романи и си си го взела навремето :laughing5:

и от мен едно голямо благодаря. Деси ме подсети за тази книжка и пак се оказа в изгубените така че много се радвам че си я качила и ще мога да си я възстановя. Спомените ми от каменната ера нашепват, че беше много хубава книжка. Целувки на всички и хубав ден.

и от мен едно голямо благодаря. Деси ме подсети за тази книжка и пак се оказа в изгубените така че много се радвам че си я качила и ще мога да си я възстановя. Спомените ми от каменната ера нашепват, че беше много хубава книжка. Целувки на всички и хубав ден.

Мога да си представя "изгубените", ако съм те разбрала правилно. Едно време имах толкова "приятелки" които забравяха да ми върнат книгите или: ohmy.gif "Ама, мила, аз ти я върнах миналия месец, не помниш ли?" :super:;) Радвам се, че можах да помогна! ;)

И Деси, нали знаеш... ;):help:;)

Огромни благодарности и от мен ;)

Т.к. за първи път виждам такъв арлекин, бих искала да попитам това друга поредица ли са? Има ли и други арлекини на историческа тематика ? :help:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Огромни благодарности и от мен :ph34r:

Т.к. за първи път виждам такъв арлекин, бих искала да попитам това друга поредица ли са? Има ли и други арлекини на историческа тематика ? :ph34r:

Доколкото знам за съжаление не sad.gif Между другото е много интересна, поне за мен laugh.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Уф,най после успях да оправя последната книжка за Конканън.Не е много качествена,за което сори,ама много бързах а и светлината бе отврат.Друг път няма да насилвам нещата.

Мастерс тв-Родена в грях

4storing-Родена в грях

Само ,моля ви, сийдвайте(не местете файла ,не го преименувайте,не го трийте от списъка със свалени торенти),че съм само аз.

Наистина,защо хората не връщат книгите,които им се заемат??!!Като се сетя за това-пяна ми избива на устата.Преди като прочетях нещо хубаво ,веднага бързах да зарибя познати и приятели.И в един момент -цък!Почнали да ги раздават на техни познати!Хубаво,но поне да ми ги върнат.Преди година се обърках(нямаше как да откажа :ph34r: )и дадох3-4 от най-харесваните си книжки на една ... :ph34r: и сега си ги чакам.Пусто меко сърце :wors:

Ами, айде ако може аз да те помоля за "Пленница на вятъра", че снощи попрелистих "Ястребът и гълъбицата" и ми стана много интересно. :) и не бързам, take time, имам толкова много книги от тези които сте качили, че дори и да нямах изпити пак нямаше да мога да ги прочета ... :)

Никакъв проблем, прибавям я в личния си списък ;) Определено си заслужава, има пътувания по море, екзотични места... сами ще видите! :)

Уф,най после успях да оправя последната книжка за Конканън.Не е много качествена,за което сори,ама много бързах а и светлината бе отврат.Друг път няма да насилвам нещата.

Мастерс тв-Родена в грях

4storing-Родена в грях

Само ,моля ви, сийдвайте(не местете файла ,не го преименувайте,не го трийте от списъка със свалени торенти),че съм само аз.

Наистина,защо хората не връщат книгите,които им се заемат??!!Като се сетя за това-пяна ми избива на устата.Преди като прочетях нещо хубаво ,веднага бързах да зарибя познати и приятели.И в един момент -цък!Почнали да ги раздават на техни познати!Хубаво,но поне да ми ги върнат.Преди година се обърках(нямаше как да откажа :clap: )и дадох3-4 от най-харесваните си книжки на една ... ;) и сега си ги чакам.Пусто меко сърце :doh:

Имаш сийд от мен на 100% ;) Обикновено като сваля нещо го държа за сийд доста време, така че може да разчитате на мен.

А иначе като стана дума за "забравяне" да се връщат книгите и на мен ми е много чудна тази практика. Като взема от някого книга (обикновено от Инчето ще е) припирам да я прочета бързо, че да не я бавя (тя горката не знам как ме изтърпя със "Съпругата янки", накрая си намери нова и си я купи, а на мен остави нейната, че и без това я търсех :) ), все се притеснявам. Докато имам една съседка, на годините на майка ми, знаят се от деца, бях й дала две-три книги от любимите си (сред които една на Джоана Линдзи)... държа ги цяла година и отгоре и накрая накарах майка да я подсети да ми ги върне, иначе нямаше и да си ги видя повече сигурно.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Понеже нямам списък следващата,която ще снимам е Непреодолимо привличане-Елен Джеймс(бял арлекин).Ако се дублираме да кажете.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Мога да си представя "изгубените", ако съм те разбрала правилно. Едно време имах толкова "приятелки" които забравяха да ми върнат книгите или: ohmy.gif "Ама, мила, аз ти я върнах миналия месец, не помниш ли?" ;):P Радвам се, че можах да помогна! ;)

И Деси, нали знаеш... :jeer:;):camera2:

Много правилно си ме разбрала. Аз затова така се изразих та да не подхванем тази болна за всички ни тема. Факт е че няма такава от нас дето да не се е парила, за съжаление. Аз затова възприех практиката или не давам или подарявам. Услужвам само на хора, за които знам 200%, че няма да ме подведат. Тук всички сме такива защото ценим усилията си да си набавим любимите четива. И затова нека да забравим лошото в миналото. Ето че има господ. И пак намираме това, което търсим.

Целувки от мен

Привет на всички!

Виждам, че се обсъжда кой кои книги ще сканира, затова отново давам и моя списък. Някои се дублират, но аз ще карам подред и понеже сте затрупани с други книжки, спокойно мога да ви отменя, няма да имам нищо против.

Публикувана на: 22.12.2008г. в 19:38ч.

Ето с какво мога да помогна при сканирането:

1. Шана 1, 2 - Катлийн Удиуиз

2. Сълзи от злато - Катлийн Удиуиз

3. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

5. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

8. Съни - Андреа Парнел

9. Лиа - Колийн Фолкнър

Ralna, мила сложи и моя списък на първа страница.

Понеже нямам списък следващата,която ще снимам е Непреодолимо привличане-Елен Джеймс(бял арлекин).Ако се дублираме да кажете.

Здравей, peppinka :) ,

Радвам се, че ще ни сканираш "Непреодолимо привличане" . Доколкото имам представа в момента няма някой, който да се се захванал с това арлекинче, така, че ще го чакам cool.gif

Поздрави!

Момичета, следва линк за много добра книга - Лунна страст на Мари Ферарела от поредицата на Евразия

http://4storing.com/i3371/8a320c4bda79f8f9...babde21e8b.html

gaytanka, с теб се доблираме за

2. Сълзи от злато - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

9. Лиа - Колийн Фолкнър

за да няма недорузомения, ти ли ги поемаш, така и не разбрах :)

Специални огромни благодарности на Ели за прекрасния исторически любовен роман, който сканира за всички нас "Принцеса Сесил" на Сюзън Симънс :P:friends1::clap:

Ето и линка за теглене:

http://4storing.com/tcecf/39c751970536536f...1e61e3f513.html

леле боби, как направи файла да е толкова лек-не мога да повярвам-първата книга която снимам-е, доста лошо качество, но поне стана по-бързо от преписването.

леле боби, как направи файла да е толкова лек-не мога да повярвам-първата книга която снимам-е, доста лошо качество, но поне стана по-бързо от преписването.

Ели, направих файловете черно-бели. Даже като снимаш е добре фотапарата да е настроен черно-бяло за снимане. Значително се намалява големината на файлчетата. Така и на Xesi, и другите ни редакторки ще им е по-лесно. laugh.gif

Благодаря на всички за новокачените книжки :help wanted: Всички изглеждат многобещаващи и интересни laugh.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравей, peppinka :help wanted: ,

Радвам се, че ще ни сканираш "Непреодолимо привличане" . Доколкото имам представа в момента няма някой, който да се се захванал с това арлекинче, така, че ще го чакам cool.gif

Поздрави!

Утре го почвам!

NELG,не се притеснявай за торента -оправих го!

• Автор

Момичета свалям ви шапка, направо ме побърквате с толкова много сканове. Супер сте. Аз мога да се похваля с успешно излизане от сесия. От утре почвам да наваксвам да пусна линкове на всичко и да взема да си сканирам книгите от моя списък, че годинясаха. kiss.gif

Момичета, виждам че се интересувате от арлекинчета. Имам почти всичките от поредицата страст и романс. Ако някой има някакви предпочитания мога да се опитам да ги сканирам. Предупреждавам Ви много съм бавна, още немога да го разбера този скенер как работи.

Любимия ми арлекин е Въпрос на чест на Джейн Ан Кренц. Относно историческите любовни романи имам доста и от тях, но са от по старите книжки - издания от 199...год. От доста време не съм купувала исторически любовни романи, в момента съм на вълна Съвремени любовни романи. И накрая да попитам дали са сканирани някъде във форума на Нора Робъртс - "В плен на магията" и "Магьосницата"?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.