Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ок аз поемам лилията, тая вечер или утре най-късно ще я пускам, ако не се натряскам много защото днес СИ ВЗЕХ ИЗПИТА С 5 !!!Бях забравила какво е да имаш прилични оценки с тоз Виас :)

Момичета давайте класации, не се терзайте, приготвила съм още и все интересни, очаквам мненията вииии!

Тихи успех с контролните kiss.gif

Честита да ти е петичката, Петя :) , радвам се за теб ;) Във Виас май е доста трудно, поне аз така си мисля :wors:

Lindsey, успех с конролните и от мен ;)

Поздрави!

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Обещанието си е обещание, а всички ние тук си го търсим като наследство. :)

И затова ето моето изпълнено обещание: biggrin.gif

Фабио Викинг кн.1 - http://4storing.com/4vrpp/30819b5333857602...3219884512.html

Фабио Викинг кн.2 - http://4storing.com/u24c4/8ad3010d849f1e83...994424ecd6.html

Относно Нора и поредицата В смъртта - имам 2,3,5,6,7,8,9,12,22,23,24,25 и още една, тя е пак за Ив, но е антология. Те са пет антологии, издавани всяка година по една, последната от които е издадена тази година. Моята е "Полунощ в смъртта" - "Midnight in Death" Silent Night Anthology - първата от петте. А иначе от поредицата са издадени общо 27, като на бг последната е 25. И аз като Xesi мога да сканирам, но ако някой ги има и гори от желание да ни освободи... kiss.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ок аз поемам лилията, тая вечер или утре най-късно ще я пускам, ако не се натряскам много защото днес СИ ВЗЕХ ИЗПИТА С 5 !!!Бях забравила какво е да имаш прилични оценки с тоз Виас :angry:

Момичета давайте класации, не се терзайте, приготвила съм още и все интересни, очаквам мненията вииии!

Тихи успех с контролните kiss.gif

Честито за изпита, мила! Все така да ти върви, на хубави оценки. cool.gif И благодаря за пожеланията. Тъкмо се връщам от първото контролно с отличен резултат (с който си освободих един изпит biggrin.gif ) и сега ще почвам да уча за утрешното.

Оки, аз се заемам с другите от поредицата :) Боби, за сега няма да те товаря да помагаш със сканирането, ако вече много се забавя тогава може да извикам за помощ. Обикновено нямам такива проблеми, но знае ли човек ;)

П.С. Между другото класацията наистина си я бива. С интерес ще чакам следващата и от снощи тръгнах да си нареждам десетката за главни героини. ;)

ganinka, мерси за "Викинг", от доста време ги търся книжките! :)

Фабио Викинг кн.1 - http://4storing.com/4vrpp/30819b5333857602...3219884512.html

Фабио Викинг кн.2 - http://4storing.com/u24c4/8ad3010d849f1e83...994424ecd6.html

Относно Нора и поредицата В смъртта - имам 2,3,5,6,7,8,9,12,22,23,24,25 и още една, тя е пак за Ив, но е антология. Те са пет антологии, издавани всяка година по една, последната от които е издадена тази година. Моята е "Полунощ в смъртта" - "Midnight in Death" Silent Night Anthology - първата от петте. А иначе от поредицата са издадени общо 27, като на бг последната е 25. И аз като Xesi мога да сканирам, но ако някой ги има и гори от желание да ни освободи... kiss.gif

Благодаря много за Фабио, отдавна го тъся kiss.gif

Иначе имам от поредицата В смъртта от 1 до 16 и новите, който издаде Хермес, мисля че са 22-25. Нямам нищо против и аз да се захвана с тях, въпреки, че съм бавна и вече имам "завиден" списък :). Което ме подсеща: Ralna, може ли да добавиш към моя списък малко арлекинчета:

Пътуване към щастието - Катърин Джордж

Любовта на викинга - Дей Леклеър

Дълг към любовта - Пени Джордан

Ледена принцеса - Елизабет Барнс

Зовът на сърцето - Кейт Дентън

Уроците на любовта - Шарлот Лам

Дом за обич - Елен Джеймс

Зеленооката - Бети Нийлс

Междузвездна любов - Джоан Рос

Търси се съпруг - Роузан Уилямс

Депутатът плейбой - Линда Търнър

Веднъж в живота - Ан Мари Уинстън

Но ако сте малко търпеливи, ще се заема и поредицата "В смъртта...."

Имам на Фабио -Викинг 1 и 2, Измамникът 1 и 2, Загадъчния мъж и Пиратът. За другите книжки не ги видях в книжките ми от издателство Ирис - от тях имам най-много, можеш ли да ми кажеш на кое издателство са?

Може ли да помоля и за останалите на Фабио, знам че ти поръчаха вече Загадъчния мъж, но ако може и Измамникът и Пиратът, ще съм много благодарна :rolleyes:

ПП: Честито на всички за изпитите, и ви пожелавам все така да продължавате ;)

да имам фото-апарат.ето и част от книгите които имам:

нора робъртс

точнопо пладне

тиха клопка

танцът на боговете

кръста на мориган

долината на мълчанието

нощни птици

в плен на страста

ирландска роза

без следа

играй за да спечелиш

опасен огън

дух и материя

бунтът

сладоста на живота

всичко коет блести

магьосницата

смърт край змииската река

въглени в мъртвата пепел

честни илюзии

възкръснало минало

ледена страст

публични тайни

небе и земя

танц във въздуха

искрени лъжи

отрова

порочна невинност

брегът на тъмната вода

сбъднати мечти

сълзите на луната

родена в грях

родена в пламък

свещени грехове

нежни урагани

самотни пясъци

пристанище за мъже

стъпки от огън

синя далия

черна роза

червена лилия

и 10 от поредицата,,в смъртта,,

тези са в къщи ,а другите съм раздала за четене на роднини и приятели.

имам около 114 книиги на ирис,и около 20 на бард

на сандра браун:

горещи страсти в рая

сделка за мильони

димна завеса

увлечението

последният ден на карнавала

пламъци

цената на рая

джейн ан кренц

най-дългата нощ

клада от страсти

невинни лъжи

вярвай ми

маската

предизвикателството

ноща на истината

правото да бъдеш себе си

наследството

споделен сън

докосване на жена

истинският мъж

проверка на времето

само че ще мога малко по малко,че имам много палава дъщера на 2 год. и тя много обича да пипа.

Редактирано от daffids (преглед на промените)

Но ако сте малко търпеливи, ще се заема и поредицата "В смъртта...."

Умирам за Нора ;) А пущината пише като луда :rolleyes: Не стига че е написала САМО около 200 книги :) ами и на бг по-старите се намират вече трудно :)

Затова ще се радвам когато имаш време :wors: да сканнеш от поредицата. kiss.gif

Честита да ти е петичката, Петя :yanim: , радвам се за теб :beer: Във Виас май е доста трудно, поне аз така си мисля :speak:

Lindsey, успех с конролните и от мен ;)

Поздрави!

Благодаря на всички за честитките, много сте мили :) , трудно е, много, аз вече втора година се проклинам, че не се преориентирах след като завърших строителния техникум, ама ше го мъчим, като си се хванал на хорото...

Тихи честито за контролното, успех и утре на следващото! Ти си подреждаш героините мила, ама класацията няма да е за тях, знам че ще се подготвите, затова друга за да е изненада :)

да имам фото-апарат.ето и част от книгите които имам:

нора робъртс

нощни птици

в плен на страста

ирландска роза

играй за да спечелиш

бунтът

сбъднати мечти

и 10 от поредицата,,в смъртта,,

Мила, може ли да почнеш с някоя от тези, които съм оставила в карето. :yanim::speak::beer: Моля

Пепи, Тихи честито за изпитите!

Браво на вас, умници сте!

Една приятелка ми беше дала да прочета няколко книги от поредицата "В смъртта" на Нора Робъртс, но не знам кои номера са.

Ще ги поискам да ги сканирам и ще ги пусна тук.

Ритуал в смъртта

Отмъщение в смъртта

Невинни в смъртта

Създадени в смъртта

Май имаше още, ама не си ги спомням как им бяха заглавията.

ок ще започна с тях.

Мерси :clap:

Една приятелка ми беше дала да прочета няколко книги от поредицата "В смъртта" на Нора Робъртс, но не знам кои номера са.

Ще ги поискам да ги сканирам и ще ги пусна тук.

Ритуал в смъртта

Отмъщение в смъртта

Невинни в смъртта

Създадени в смъртта

Май имаше още, ама не си ги спомням как им бяха заглавията.

Мисля че са

5. Ритуал

6. Отмъщение

24. Невинни

25. Създадени

Честито и от мен :clap: :clap:

И сега да попитам всички:

съгласнили сте освен исторически любовни романи да се сканират и съвременни,например историйте на Катрин Стоун(който ги е чел-Часът на пепеляшка например)са много трогателни и интересни и мисля че ще допаднат на всички :lock: :lock:

Това разбира се е само идея ако сте съгласни,а и виждам ,че някои се инресуват и от съвременните на Нора,но те са по скоро криминални,а не любовни

Мила, може ли да почнеш с някоя от тези, които съм оставила в карето. ;) ;) :jeer: Моля

Мила "Без следа" на Нора е вече качена, от серията за О'Хърли само книгата за Мади липсва

Мила "Без следа" на Нора е вече качена, от серията за О'Хърли само книгата за Мади липсва

Упс, погледнах кориците и списъците, но... Само тази ли се е скрила от мен? Мерси, мила, ще редактирам и предния пост :P

Честито и от мен :P:beer11:

И сега да попитам всички:

съгласнили сте освен исторически любовни романи да се сканират и съвременни,например историйте на Катрин Стоун(който ги е чел-Часът на пепеляшка например)са много трогателни и интересни и мисля че ще допаднат на всички ;):lock:

Това разбира се е само идея ако сте съгласни,а и виждам ,че някои се инресуват и от съвременните на Нора,но те са по скоро криминални,а не любовни

Мила, това е страхотна идея, от седмици се чудя как да вметна нещо в този дух и добре че предлагаш cool.gif Има толкова романи на Бард в стила на Родена в грях или Самотни пясъци. Може нещо и на (само примерно) Мери Хигинс Кларк, Джаклин Брискин, Дона Джулиан, Тами Хоуг... Не знам, определено има богат избор.

Хеsi,

познай днес кой полудя и си купи скенер?

хаха

:)

и с какво ще си напълни сака като се прибере на село утре и какво ще домъкне в квартирата?

момичета, ако има заявки - давайте ги тази вечер, че да си домъкна бумажките и да ви ги сканна през седмицата.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Огрооомни благодарности за Викинг :) Мнооого време ги търсих тези книжки, но безрезултатно.

Хеsi,

хаха

и с какво ще си напълни сака като се прибере на село утре и какво ще домъкне в квартирата?

момичета, ако има заявки - давайте ги тази вечер, че да си домъкна бумажките и да ви ги сканна през седмицата.

Ели честита придобивка. :) Пожелавам на скенера дълъг живот, а на тебе свободно време. :cheers: И да попитам да имаш нещо на Джоана Линдзи, което не е качено все още? Иначе с каквото и да почнеш, ще му се зарадваме всички, особено Хеси :)

Огрооомни благодарности за Викинг :clap: Мнооого време ги търсих тези книжки, но безрезултатно.

:beer:kiss.gif

Хеsi,

хаха

:clap:

Ели ,честито скенерче laugh.gif Не можа да устискаш много май laugh.gif С огромната колекция, която имаш сигурно ще станете неразделни с новата ти придобивка laugh.gif

Мила, аз като най-нахална веднага гледам да се вредя от великодушното ти предложение. Моля те за двете книжки на Аманда Куик дето те изнудвах от списъка ти :) Че ме знаеш каква върла фенка съм й. Сигурно ще лудна от радост като ги сканнеш. Толкова отдавна ги търся , че не е истина :)

Срам не срам, но дали имаш на Катрин Харт "Нежна ярост" и Нежна страст", "За любов и чест" на Флора Спиър, а на Хана Хауъл "Откраднат екстаз"? Това са книги, които почти не се намират и ако и ти ги нямаш с грамаданската си сбирка, просто ще се откажа да ги търся. :cheers:

П.С. На всички учащи момичета пожелавам много успехи на изпити, контролни и всякави такива, дето ви измъчват преподавателите ви и мноооого, много късмет cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ели ,честито скенерче laugh.gif Не можа да устискаш много май laugh.gif С огромната колекция, която имаш сигурно ще станете неразделни с новата ти придобивка laugh.gif

Мила, аз като най-нахална веднага гледам да се вредя от великодушното ти предложение. Моля те за двете книжки на Аманда Куик дето те изнудвах от списъка ти :P Че ме знаеш каква върла фенка съм й. Сигурно ще лудна от радост като ги сканнеш. Толкова отдавна ги търся , че не е истина ;)

Срам не срам, но дали имаш на Катрин Харт "Нежна ярост" и Нежна страст", "За любов и чест" на Флора Спиър, а на Хана Хауъл "Откраднат екстаз"? Това са книги, които почти не се намират и ако и ти ги нямаш с грамаданската си сбирка, просто ще се откажа да ги търся. :beer:

П.С. На всички учащи момичета пожелавам много успехи на изпити, контролни и всякави такива, дето ви измъчват преподавателите ви и мноооого, много късмет cool.gif

"Откраднат екстаз"-само тази нямам. иначе другите ще ги наглася.

Ели честита придобивка. :P Пожелавам на скенера дълъг живот, а на тебе свободно време. :clap: И да попитам да имаш нещо на Джоана Линдзи, което не е качено все още? Иначе с каквото и да почнеш, ще му се зарадваме всички, особено Хеси :ph34r:

сигурно имам,защото имам всичко на джоана. ще прегледам сканираното и ще наглася останалите.

Оле направо не мога да повярвам на късмета си ,толкова време е търся biggrin.gif ,ама като не съм запомнила автора а в другата част да не би да става въпрос за приятелят му :speak:

Още веднъж хиляди благодарности kiss.gifkiss.gif:yanim::whist::wors:

Да - в Среднощна дъга се разказва за приятеля му - Грант Съливан и съпругата му Джейн. И момичета относно класацията Ви това са мъжете топ 1. Ако този скенер започне да работи, като хората ще Ви ги сканирам утре, но май ще трябва да го карам на сервиз - чисто нов, но има някакъв фабричен дефект.

Хеsi,

хаха

...

Мааалииииии.. Кой дявол ми дърпаше езика да ти приказвам да не преписваш, ами да си вземеш скенееер.. :speak::wors::baby: Ама така е.. като не знам да си трая.. :hush: Ще си патя сегаааа.. :whist:

Честита нова придобивка мила :yanim::mark:

"Откраднат екстаз"-само тази нямам. иначе другите ще ги наглася.

Мила, знаех, че си невероятна. Не можеш да си представиш колко ме зарадва :love::wub:

Ще танцувам от кеф, да знаеш :huh:

Огромни, огромни благодарности. kiss.gif

Здравей,може ли да те помоля за всичките книги?Предварително благодаря!

Радвам се,че предложението ми се приема наистина има автори които си заслужават cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.