Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Да тя е,но на мен не ми допада,това може би е единствената нейна книга която не харесвам,много е разтеглена.Някой може ли да предложи книга с подобна тематика,обожавам истории с шейхове и султани,много ми хареса книгата Пантерата и перлата ,която е качена тук, ще съм благодарна за мненията.

Хиляди благодарности на ibv1 за книгите на Линда Хауърд,толкова време ги търсих но като бях объркала името,тероризирах и всички във форумя но никой не беше чувал за книга с подобно описание и то на Даяна Палмър,много ,много ти благодаря,прочетох ги на един дъх, :angry:laugh.gifohmy.gif

знаети ли други нейни :)

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Да тя е,но на мен не ми допада,това може би е единствената нейна книга която не харесвам,много е разтеглена.Някой може ли да предложи книга с подобна тематика,обожавам истории с шейхове и султани,много ми хареса книгата Пантерата и перлата ,която е качена тук, ще съм благодарна за мненията.

Хиляди благодарности на ibv1 за книгите на Линда Хауърд,толкова време ги търсих но като бях объркала името,тероризирах и всички във форумя но никой не беше чувал за книга с подобно описание и то на Даяна Палмър,много ,много ти благодаря,прочетох ги на един дъх, :angry:laugh.gifohmy.gif

знаети ли други нейни :)

Мисля че ще ти хареса Ариел от Илей Кейн - поредицата на Евразия, тя е в тази стилистика

:wors: Благодаря ви много Вие сте страхотни

а знаете ли от къде мога да я намеря :rolleyes:

Мисля че ще ти хареса Ариел от Илей Кейн - поредицата на Евразия, тя е в тази стилистика

Имаш ли я ще съм ти благодарна ако я включиш в списъка ти,ако не е нахално :rolleyes:

• Автор

Момичета, ще се гръмна. До сега редактирах първата страница и като я пуснах, ми излезе празна. Иде ми да завия от мъка. Голяма част от линковете ги имам запаметени, ама има поне 20 дето не съм ги запаметила и сега като се бъгна страницата ги изгубих. Моля ви, ако се сетите за книга, която не е сложена (като се изключи последните 5-6 книги) моля ви дайте линк. Аз сега имам 300 корици да кача наново в интернет. Направо не знам какво му стана на пустия ми комп, та ме прецака така. sad.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Еми за книжен вариант не мога да ти помогна, но е в моя списък за сканиране, живот и здраве до няколко дни ще я направя и ще я пусна.

lunichkata90 ще я сканирам, нямаш ядове, само че ще е по-нататък.

оле съжалявам казвай ако мога да помогна :rolleyes: как стана така

не се притеснявай,благодаря ще чакам biggrin.gif

Съжалявам мила но джоана е една от тези авторки дето не си ги давам. Ако имаш търпение като дойде Линдзи и вземе другата партида живот и здраве ще и дам и тази да я сканира. Ако някой друг реагира още по-бързо още по добре че ние ще се замотаме. Линдзи първо изпитите трябва да избута.

Еми за книжен вариант не мога да ти помогна, но е в моя списък за сканиране, живот и здраве до няколко дни ще я направя и ще я пусна.

уф не видял значи си е твоя.

Още два исторически любовни романа: cool.gif

"Тъмна луна" на Карен Робърдс:

http://4storing.com/6dgmc/7ed34af5ee13fc33...26d5cb41eb.html

"Лъвското сърце" на Кони Мейсън:

http://4storing.com/orhin/2ffa348b3e6b3ffa...6a0943df4f.html

Мерси, мила "Тъмна луна" на Карен Робърдс е една наистина невероятна книга. cool.gif Ако мога по нататък и аз ще се разпиша с няколко книжки.Само да ми минат изпитите

Редактирано от mishelinche (преглед на промените)

Момичета, ще се гръмна. До сега редактирах първата страница и като я пуснах, ми излезе празна. Иде ми да завия от мъка. Голяма част от линковете ги имам запаметени, ама има поне 20 дето не съм ги запаметила и сега като се бъгна страницата ги изгубих. Моля ви, ако се сетите за книга, която не е сложена (като се изключи последните 5-6 книги) моля ви дайте линк. Аз сега имам 300 корици да кача наново в интернет. Направо не знам какво му стана на пустия ми комп, та ме прецака така. sad.gif

Нищо мила, това да е проблема. kiss.gif Ще помагаме с каквото можем. :friends1: А ето и моите предложения: :)

Ако се държи на кориците, ще отнеме повечко време, но може, ако няма възражения, първоначално да се пише само името и автора и срещу него линка, пък кориците лека-полека ще се качват и ще се прибавят. Ако има желаещи, да си разделим страниците и да извадим линковете от тях и да ти ги пратим като ЛС... :idea: Засега ми хрумва само това... Само кажи, ако можем да помогнем с нещо.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Благодаря още веднъж. Живот и здраве наистина - бърза работа нямам. Когато стане :)

Здравейте,дами!Искам да Ви помоля,ако може някой да качи нещо на Сандра Браун. :friends1: Ще съм Ви много призннателна. :)

запланувала съм в близките дни да сканирам 2 нейни - "фантазия" и "връщане към живота". нагласила съм общо 25 книги за сакниране при мен, въпроса е да почна веднъж.

Определено ама да се произнесат и корифеите. Тихи, Ечо,???????????. Иначе аз я имам. Давам я веднага.

100% е сребърният ангел. взела съм я при мене. мога да я сканирам ако бързате. на джоана съм взела и наследникът, и чаровникът,който я укроти.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

100% е сребърният ангел. взела съм я при мене. мога да я сканирам ако бързате. на джоана съм взела и наследникът, и чаровникът,който я укроти.

kiss.gifkiss.gifkiss.gif Xesi ,дръж се, че се почва! :rolleyes::super: :super:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ето и следващата книга от моя списък:

Катлийн Удиуиз - Любимият непознат

http://4storing.com/tpxwf/d3ba39c45127ae83...77a7d39cb1.html

Продължавам с "Вълкът и гълъбицата" и "Като пепел във вихъра"

А след малко ще пратя на Рална всички линкове на моите сканове.

kiss.gifkiss.gifkiss.gif Xesi ,дръж се, че се почва! :down: :down: :hush:

Вече само гледам нещастно.. и трупам книжки.. :P Цифром и словом до момента имам да оправям 223 брояяяяя :lol6:;) Ще избягаааам.. :beer:

• Автор
Нищо мила, това да е проблема. kiss.gif Ще помагаме с каквото можем. :friends1: А ето и моите предложения: :beer:

Ако се държи на кориците, ще отнеме повечко време, но може, ако няма възражения, първоначално да се пише само името и автора и срещу него линка, пък кориците лека-полека ще се качват и ще се прибавят. Ако има желаещи, да си разделим страниците и да извадим линковете от тях и да ти ги пратим като ЛС... :idea: Засега ми хрумва само това... Само кажи, ако можем да помогнем с нещо.

Мерси мило, аз така се ядосах, че направо не мислех. Първо ще кача това което имам и после вие ще кажете кое липсва за да го сложим наново.

И една порция арлекинчета от мен, по заявка на Деси (съжалявам, че ги забавих sad.gif )

Р14. Пътуване към щастието - Катърин Джордж

Р57. Любовта на викинга - Дей Леклеър

И11. Междузвездна любов - Джоан Рос

И24. Търси се съпруг - Роузан Уилямс

С41. Депутатът плейбой - Линда Търнър

С73. Веднъжв живота - Ан Мари Уинстън

Приятно четене :beer:

Не се притеснявай мила, ти се оправи с тези които си запаменила, а след това всеки ще си провери и ако липсва нещо ще ти изпрати линк. Ако можем с още нещо да помогнем, само кажи.

Вече само гледам нещастно.. и трупам книжки.. :huh: Цифром и словом до момента имам да оправям 223 брояяяяя :shock11::sobbing: Ще избягаааам.. :scared:

Рано или късно даже и ще ги задминем. За целта ни трябват около десетина редакторки още, но Xesi няма как да не избере достататъчно от стотината кандидатури!!!

:beer::lol6::friends1::lol6::idea::lol6:

да имам фото-апарат.ето и част от книгите които имам:

нора робъртс

точнопо пладне

тиха клопка

танцът на боговете

кръста на мориган

долината на мълчанието

нощни птици

в плен на страста

ирландска роза

без следа

играй за да спечелиш

опасен огън

дух и материя

бунтът

сладоста на живота

всичко коет блести

магьосницата

смърт край змииската река

въглени в мъртвата пепел

честни илюзии

възкръснало минало

ледена страст

публични тайни

небе и земя

танц във въздуха

искрени лъжи

отрова

порочна невинност

брегът на тъмната вода

сбъднати мечти

сълзите на луната

родена в грях

родена в пламък

свещени грехове

нежни урагани

самотни пясъци

пристанище за мъже

стъпки от огън

синя далия

черна роза

червена лилия

и 10 от поредицата,,в смъртта,,

тези са в къщи ,а другите съм раздала за четене на роднини и приятели.

имам около 114 книиги на ирис,и около 20 на бард

на сандра браун:

горещи страсти в рая

сделка за мильони

димна завеса

увлечението

последният ден на карнавала

пламъци

цената на рая

джейн ан кренц

най-дългата нощ

клада от страсти

невинни лъжи

вярвай ми

маската

предизвикателството

ноща на истината

правото да бъдеш себе си

наследството

споделен сън

докосване на жена

истинският мъж

проверка на времето

само че ще мога малко по малко,че имам много палава дъщера на 2 год. и тя много обича да пипа.

Здравей,мила!Ако можеш започвай книгите на Нора Робъртс подрет.Страхотни са. cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

http://4storing.com/oqpnn/67d9ea23713994cd...503c7da105.html

Продължаваме с пълна пара.. :blink:

Мерси за книжките!!!

Искам да попитам дали някой се е заел да сканира 2-те книжки за братята Макейд (НораРобъртс) - Девин и Рийф мисля беше

Мерси предварително :yanim:

Рано или късно даже и ще ги задминем. За целта ни трябват около десетина редакторки още, но Xesi няма как да не избере достататъчно от стотината кандидатури!!!

:blink::lol6::laughing5::lol6::laughing5::lol6:

Де тоз късмет де.. cool.gif Хайде момичета, нареждайте се на опашката да се кандидатирате за редакторки, че да избирам чак.. ;) Направо си се представих как извършвам Интервюта :yanim: за Набиране и Подбор на персонал.. :lol6:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

а аз да питам сега когато има нови момичета във форума за поредицата за Кордина на Нора Робъртс(нали не бъркам) :rolleyes:

от нея липсват,една от тях е Принцът плейбой

(ветераните да кажат за останалите,че не се сещам)

ако някой ги има да се обажда всички ще им се радваме :whist:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Де тоз късмет де.. cool.gif Хайде момичета, нареждайте се на опашката да се кандидатирате за редакторки, че да избирам чак.. ;) Направо си се представих как извършвам Интервюта :) за Набиране и Подбор на персонал.. :lol6:

Не знам за други, но мен може да ме пробваш с някоя книжка, не много голяма. Сигурно няма да съм много бърза, но имам желание да се пробвам, поне докато редактирам и ще чета ;)

Вече само гледам нещастно.. и трупам книжки.. ;) Цифром и словом до момента имам да оправям 223 брояяяяя :lol6::) Ще избягаааам.. ;)

Няма няма. Само така си говориш. Обичаме тееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Не знам за други, но мен може да ме пробваш с някоя книжка, не много голяма. Сигурно няма да съм много бърза, но имам желание да се пробвам, поне докато редактирам и ще чета :lol6:

Аааа, не.. ти си по сканирането.. да те товаря и с редакции не върви мила.. kiss.gif

Няма няма. Само така си говориш. Обичаме тееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Как добре ме познаваш, че само си проплаквам ей така.. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.