Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте, аз съм нова във форума, но понеже тегля и чета от книжките, които сте сканирали, бих искала и аз с нещо да помогна. Доколкото разбирам от последните страници, търсят се радактори. Каква програма ми трябва за да редактирам и какво точно трябва да правя.

Благодаря предварително! ;)

Свържи се с XESI, мила, тя е главната редакторка. Можеш да й драснеш едно ЛС и тя ще ти обясни подробно.

ПС: Мале, Xesi, скоро редакторите ще станат повече от сканиращите :conversation::camera2::lol6::P;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

искам информация за книгите и как да ги тегля

Напълно подкрепям идеята за наше собствено местенце, казвайте само как да помагам!(Мечтая си за такова нещо от години)!! :rolleyes:

хора , включете ме и мен! тези книги са моя живот! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Свържи се с XESI, мила, тя е главната редакторка. Можеш да й драснеш едно ЛС и тя ще ти обясни подробно.

ПС: Мале, Xesi, скоро редакторите ще станат повече от сканиращите :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Де тоз късмет де.. cool.gif Но напоследък се убеждавам, че имам късмет - екипа ни бавно, но стабилно получава подкрепления и то солидни.. :speak: Трябват ми още 4-5 момичета и ще започнем да насмогване на наплива от книжки.. ;)

Май ще ви помогна с АР84-Избраник на съдбата.pdf, ако шефът се измъкне от офиса ;-)

Де тоз късмет де.. cool.gif Но напоследък се убеждавам, че имам късмет - екипа ни бавно, но стабилно получава подкрепления и то солидни.. :speak: Трябват ми още 4-5 момичета и ще започнем да насмогване на наплива от книжки.. :lol6:

Олеееее, Xesi, тогава ще викаме търсят се сканировчицииииииии laugh.gif Тъкмо мислех като ми сваршат книгите за сканиране и аз да дойда в отбора на редакторките cool.gif

Благодарности на Ели за поредната сканирана книга, с която ни зарадва "Завръщане към живота" на Сандра Браун: :lol6:

http://4storing.com/cy74x/896c3559ffe2cedb...cf2ab02829.html

Олеееее, Xesi, тогава ще викаме търсят се сканировчицииииииии laugh.gif Тъкмо мислех като ми сваршат книгите за сканиране и аз да дойда в отбора на редакторките cool.gif

Благодарности на Ели за поредната сканирана книга, с която ни зарадва "връщане към живота" на Сандра Браун: :speak:

http://4storing.com/cy74x/896c3559ffe2cedb...cf2ab02829.html

само да допълня че от сандра браун това ми е любимата книжка.иначе имам цялата черна колекция.ако някой търси някоя да каже.следващата ще е "фантазия", че е поредица с тази.

...

Ела, ела - помощ не отказвааам cool.gif Ама само след като вече нямаш какво да сканираш, иначе няма да те вземааа :speak:

:angry: Ужас сканирах една книга поне пет пъти и все не мога да я докарам, но другата поне става за четене така, че ще я прикача пък Зовът на сърцето на Елизабет Лоулел, ще я остава накрая. Каси Едуърдс - Диво Желание За съжаление тъкмо почнах да разучавам скенера на работа и малкия се разболя. Добре, че е Xesi та отговаря на тъпи въпроси и винаги обяснява на леко скарани с техниката като мен :shake_puter: Навивам половинката за домашен скенер та и аз да участвам активно, но за сега ще е така когато има време на работа. т.е ще съм бавничка, но пък всички които съм ги обещала ще ги пусна sad.gif

Пък аз си мислех, като се редактира всичко, да почна да сканирам тези от моите книги, които не са качени тук. laugh.giflaugh.giflaugh.gif . Ама коя година ще стане, незнам. ;)

Използвам случая да попитам за Съблазнена за един женкар на Кони Мейсън, все още ли няма кой да я сканира? Ако никой не се обади до петък, ще я вместя през уикенда за сканиране, понеже обещах на lunichkata90. ;)

Е, дами, мина ми единия изпит. За сега няма да се хваля независимо, че уж добре мина, защото не си знам резултатите, ще ги науча в Петък. А до тогава ще се надявам всичко да ми е вярно и ще пускам по някоя книжка (следващият изпит е чак на 5-ти ;) ). За начало:

"Троен шанс" - Барбара Бозуел --> http://4storing.com/5216y/b31ee398d49c4452...fa77d8d0b4.html

Вече и последната книга за тризнаците е на лице! cool.gif Приятно четене.

Използвам случая да попитам за Съблазнена за един женкар на Кони Мейсън, все още ли няма кой да я сканира? Ако никой не се обади до петък, ще я вместя през уикенда за сканиране, понеже обещах на lunichkata90. ;)

Благодаря,благодаря laugh.gifbiggrin.gif

Е, дами, мина ми единия изпит. За сега няма да се хваля независимо, че уж добре мина, защото не си знам резултатите, ще ги науча в Петък. А до тогава ще се надявам всичко да ми е вярно и ще пускам по някоя книжка (следващият изпит е чак на 5-ти ;) ). За начало:

"Троен шанс" - Барбара Бозуел --> http://4storing.com/5216y/b31ee398d49c4452...fa77d8d0b4.html

Мерси, че започна от Арлекинчето, Lindsey kiss.gif Сега ще видя защо Съни я харесва толкова тази книжка ;) Пък щом изпитът е минал добре, дано и резултатът в петък да ни се хареса :)

Кои са другите от поредицата за Тримейн :)

до тук знам за три: Троен шанс; Сладко отмъщение и отвличането

Е, дами, мина ми единия изпит. За сега няма да се хваля независимо, че уж добре мина, защото не си знам резултатите, ще ги науча в Петък. А до тогава ще се надявам всичко да ми е вярно и ще пускам по някоя книжка (следващият изпит е чак на 5-ти :P ). За начало:

Браво злато пак на линия а?

Браво злато пак на линия а?

Разбира се, не мога да живея без вас, живота е прекалено скучен и безцелен иначе! cool.gif

До два часа ще пусна и двете книжки на Кони Мейсън от поредицата за Австралия. :)

Ето и обещаните книжки:

"Дръзка любов" - Кони Мейсън --> http://4storing.com/nedwv/d40b1db20e2f681f...08e1e57051.html

"Нежно изкушение ( Дива любов ) " - Кони Мейсън -- > http://4storing.com/1s0eg/7232258bd2efbbe7...84e1aa1abd.html

За днес толкова, утре още :hush:

Благодаря за книгите :) ,Нежно изкушение сигурно е доста стара щом е с тази корица :)

Ralna мила ако нямаш време за Блейз съгласна ли си друг да я поеме за да те отмени :) не те препирам но виждам че си много заета ;) и почти не влизаш във форума

а ако някой е свободен и я има Блейз на Сюзън Джонсън моля да я поеме :help:

Някой може ли да ми припомни нещо относно тлилогията на Кони Мейсън-аз съм чела само "Смела любов", и по имената се ориентирах че "Дръзка любов" е за брата на героя от "Смела любов", а героят от Нежно изкушение?Приятел ли им беше или не се споменава в "Смела любов" :) И още един въпрос Нежно изкушение издавана ли е под някаква форма от Ирис?

Някой може ли да ми припомни нещо относно тлилогията на Кони Мейсън-аз съм чела само "Смела любов", и по имената се ориентирах че "Дръзка любов" е за брата на героя от "Смела любов", а героят от Нежно изкушение?Приятел ли им беше или не се споменава в "Смела любов" :) И още един въпрос Нежно изкушение издавана ли е под някаква форма от Ирис?

Не съм я чела поредицата, макар че я имам и доколкото се сещам мисля, че в "Нежно изкушение" главния герой е приятел на братята, а иначе да, "Ирис" са издавали "Нежно изкушение" под заглавието "Дива любов", написала съм го в скоби. :P

"Дръзка любов" също я има издадена от издателството на "Нежно изкушение" като "Съблазън", даже корицата е същата. Случи ми се да ги имам и двете книги и в двата варианта, бях си ги купила без да знам, че са едни и същи.

Здравейте! Днес попаднах на този форум и направо останах смаяна... Казвам се Таня, от Пловдив съм.

Четенето на любовни романи е моя страст, която мислех, че много малко хора споделят с мен... Изжглежда съм грешала , и това е една изключителон приятна изненада!

За съжаление нямам скенер, с който да ви сканирам мои книги, но с радост ще помагам, ако знам нещо къде се продава или желая да споделя интересна книга.

И имам една много искрена молба - най-любимия ми любовен роман, Шейхът, на Е. М. Хюл, го дадох на една приятелка да го прочете. Тя така и още не ми е върнала книгата, а аз много искам отново да я прочета. Някой може ли да ми даде линк на книжката сканирана?... Ще съм неприлично, неопишимо, невъзможно и вечно благодарна!

Не съм я чела поредицата, макар че я имам и доколкото се сещам мисля, че в "Нежно изкушение" главния герой е приятел на братята, а иначе да, "Ирис" са издавали "Нежно изкушение" под заглавието "Дива любов", написала съм го в скоби. :)

"Дръзка любов" също я има издадена от издателството на "Нежно изкушение" като "Съблазън", даже корицата е същата. Случи ми се да ги имам и двете книги и в двата варианта, бях си ги купила без да знам, че са едни и същи.

така е. и аз ги имам и в двата варианта. макар да знаех че са едни и същи.купих си ги и от ирис макар вече да ги имах, заради колекционерска мания-талоните отзад,нали се сещаш?за премията.събирам всичко поред.нямам пропуск от ирис.

Здравейте! Днес попаднах на този форум и направо останах смаяна... Казвам се Таня, от Пловдив съм.

Четенето на любовни романи е моя страст, която мислех, че много малко хора споделят с мен... Изжглежда съм грешала , и това е една изключителон приятна изненада!

За съжаление нямам скенер, с който да ви сканирам мои книги, но с радост ще помагам, ако знам нещо къде се продава или желая да споделя интересна книга.

И имам една много искрена молба - най-любимия ми любовен роман, Шейхът, на Е. М. Хюл, го дадох на една приятелка да го прочете. Тя така и още не ми е върнала книгата, а аз много искам отново да я прочета. Някой може ли да ми даде линк на книжката сканирана?... Ще съм неприлично, неопишимо, невъзможно и вечно благодарна!

Добре дошла, ето линк

http://4storing.com/0s3w6/17bdcb6f4ba2152d...fc9ba4b5d6.html

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Мили момичета, ето още една книга от мене. Извинявайте за малкото забавяне.

Катлийн Удиуиз - Вълкът и гълъбицата

http://4storing.com/b14zb/db7917b37d73567b...5b7f3b1f1c.html

Момичета, след няколко мартинита :hush: май докарах Лилия в нощта - Шърли Бъзби

http://4storing.com/68o0c/36ad78ff217d920c...bf893d4552.html

Приятно четене :)

Слънце, огромни благодарности за книгата, но моля те, снимай пак 336 и 337 стр. че липсват. cool.gif

Май вярно мартинитата са виновни :lol6:

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Довърших следната книжка:

Ема Голдрик - Избраник на съдбата

Izbranik_na_sudbata.pdf

П.П. Ето и още един линк, ако има проблем с горния:

http://4storing.com/aqsae/1b7281e5ef03887e...cfbb274092.html

Редактирано от waterjess (преглед на промените)

Довърших следната книжка:

Ема Голдрик - Избраник на съдбата

Izbranik_na_sudbata.pdf

кака да я свалим без линк ohmy.gif:) на мен ми се отваря в прозорец

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.