Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Деси, мила, нали не си помисли, че съм те забравила ;) Заповядай ;)

Вход забранен - http://4storing.com/brw3b/85e55d2c4f61d4e8...8f00859e87.html

Ефектът на доминото - http://4storing.com/bruxb/4f57d8b4246c57ac...f4ae689a8d.html

Приятно четене! ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Хайде и аз да се разпиша за днес - "Светлина в мрака" на Кристина Дод: cool.gif

http://4storing.com/shqnr/09cea67288eb1c89...1d2e76c729.html

Съни, много благодаря за страхотното арлекинче ;) Нямам търпение да го видя, така ме запали по него cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

здрасти на всички!Честито на всички-взели изпити, контролни;с нови придобивки и др!

Ето от мен БлизнациКатрин Стоун

Имам още една книжка,но сега не мога да пиша.

После ще отговоря на тези които са ми писали.

Здравейте момичета :rolleyes: ,

Специално за hol_back_girl, а и за всички останали, които харесват Ретро любовните романи представям три книжки от две мои любими авторки.

"Моят съпруг" - Макс дьо Вьози

http://4storing.com/ooidn/ea7f73d945c99bed...564950ee3f.html

"Толкова плаках за теб" - Хедвиг Куртс-Малер

http://4storing.com/f9hzm/c4b45ab357de5c7f...38278eebed.html

"Фиктивен съпруг" - Хедвиг Куртс-Малер

http://4storing.com/icvk1/4c5eddde4d5a0e43...737cbcf84a.html

Ganinka, мерси за двете арлекинчета. Много отдавна исках да ги намеря :rolleyes: Тъкмо да си помисля, че си ме забравила и ти реши да ме изненадаш ;):rolleyes:

Съни, благодарности за това, че толкова бързо предаде книжката в добрите ръце на Lindsey kiss.gif . Така и ние ще имаме шанс да се порадваме на "Троен шанс" на Барбара Бозуел cool.gif

Поздрави на всички! :rolleyes:

Момичета, искам да ви помоля за отмяна, някой иска ли да сканира "Принцесата" на Джуд Деверо вместо мен, оригинала ми е толкова блед, че вече му викам Каспър, то не става за четене камо ли за сканиране :rolleyes:

пете,

бих те отменила веднага, но и моята е така.бях почнала да я преписвам именно затова. в книжката ми има и сиренце даже./прилича на баничка/ от четене от кой ли не.

Мили мои, тъкмо се прибирам и след малко почвам скановете направо от поредицата на Шърли Бъзби, а може и арлекинчето, като така между другото :brick wall:

Хайде и аз да се разпиша за днес - "Светлина в мрака" на Кристина Дод: cool.gif

http://4storing.com/shqnr/09cea67288eb1c89...1d2e76c729.html

Много ти благодаря, страшна си!

Да те питам какво стана с Лунна страст?Прочете ли я?

Деси благодаря и на тебе за книгите!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Няма ли някоя ентусиастка за редакторка? ;) За два дни качихте 20 книгиии, аз за същото време оправих три.. :huh: Е кажете ми как да ви насмогна.. ;)

Няма ли някоя ентусиастка за редакторка? :sobbing: За два дни качихте 20 книгиии, аз за същото време оправих три.. :huh: Е кажете ми как да ви насмогна.. :rolleyes:

Мммм, май не уцелих момента... :eek:

"Циганката" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/6aa4c/7b8c21feb26c0894...6ca063c151.html

Мммм, май не уцелих момента... :eek:

"Циганката" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/6aa4c/7b8c21feb26c0894...6ca063c151.html

Благодарности за книжката laugh.gif Тихи, в който и момент да я пуснеш, Xesi пак ще изплаче. laugh.gif

Много ти благодаря, страшна си!

Да те питам какво стана с Лунна страст?Прочете ли я?

Ох, Пете, в момента я чета. Страхотна е, невероятно удоволствие е, да се чете - увлекателна, занимателна въобще - трепач :rolleyes: Нямам никакво свободно време в момента, но колкото и малко да е- веднага я грабвам. Нямам търпение да я дочета. Препоръчвам горещо на всеки, който не я е чел :sobbing:

Здравейте момичета,

ето и от мен две книжки:

Нора Робъртс - Сладостта на живота

Нора Робъртс - Въртележка на любовта

Приятно четене :stop:

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Момичета искам да ви питам за една книга на Аманда Куик, гледам я на руски, казва се "Компаньонка", ще се опитам горе-долу да преведа за какво става на въпрос:

"На опасния съблазнител граф Сент-Мерику му е необходима порядъчна девойка от добро семейство за фиктивен брак.

Няколко месеца красавицата Елеонора Лодж играла ролята на благоверна съпруга, докато силния граф не попада под властта на чара на "фиктивната си невеста", и скоро сгорещени от безумни страсти, готови на всичко те превръщат "комедия любви"(това не знам как да го разбирам) в реалност."

Тъй като изобщо не съм спец по Аманда Куик въпроса ми е, тази книга изобщо издавана ли е на български, нещо заглавие, издателство ако може някой да ми каже :stop:

Здравейте момичета,

ето и от мен две книжки:

Нора Робъртс - Сладостта на живота

Нора Робъртс - Въртележка на любовта

Приятно четене ;)

:super: :super: :super::super: :super: :super: :super:

Момичета искам да ви питам за една книга на Аманда Куик, гледам я на руски, казва се "Компаньонка", ще се опитам горе-долу да преведа за какво става на въпрос:

"На опасния съблазнител граф Сент-Мерику му е необходима порядъчна девойка от добро семейство за фиктивен брак.

Няколко месеца красавицата Елеонора Лодж играла ролята на благоверна съпруга, докато силния граф не попада под властта на чара на "фиктивната си невеста", и скоро сгорещени от безумни страсти, готови на всичко те превръщат "комедия любви"(това не знам как да го разбирам) в реалност."

Тъй като изобщо не съм спец по Аманда Куик въпроса ми е, тази книга изобщо издавана ли е на български, нещо заглавие, издателство ако може някой да ми каже :rolleyes:

Мила, мога да ти кажа само английското име - The paid companion, издадена 2004 година, но за бг нямам инфо sad.gif

:super: :super: :super::super: :super: :super: :super:

Мила, мога да ти кажа само английското име - The paid companion, издадена 2004 година, но за бг нямам инфо sad.gif

Благодаря ти, но щом е от 2004 е просто невъзможно да е излязла и при нас, за съжаление, сакън да не си харесам нещо от руснаците :rolleyes:

Благодаря ти, но щом е от 2004 е просто невъзможно да е излязла и при нас, за съжаление, сакън да не си харесам нещо от руснаците :rolleyes:

Майката му е да си припомним руския, че като гледам те какво правят по отношение на превода на книги, бих перефразирала песента на Тодор Колев: "Как ще ги стигнем РУСНАЦИТЕ...". :super:

Майката му е да си припомним руския, че като гледам те какво правят по отношение на превода на книги, бих перефразирала песента на Тодор Колев: "Как ще ги стигнем РУСНАЦИТЕ...". :super:

Кой да си го припомня, кой да го учи тепърва...Шапка им свалям като бесни са в това отношение, ама е разбираемо, като ги гледам рускините - или четат романи или шият гоблени, пазарът им е просто огромен, имат издадени романи на авторки, които даже не съм ги чувала като имена, можем само благородно да им завиждаме :rolleyes:

Момичета просто сте невероятни, като един кошер с пчелички сте и всеки върши работа. Нямам много време напоследък и като вляза просто не успявам да наваксвам със страниците, които сте изписали. Благодаря на всички Ви за качените и обработени книги!!! biggrin.gif

Най накрая и аз да успея да кача нещо. Мислех даги пусна направо в текстов формат, че скановете не са много хубави, но нямам време да ги обработя. Започнала съм ги и двете книги, но незнам кога ще ги завърша. Понеже наскоро някой питаше за едната реших да не се бавя и да ги кача засега така. Извинявам се за лошото качество, но вече на работа има друг скенер :help wanted3: и с него ще се работи по лесно. Тъкмо ще успея да наваксам книжките от списъка си. Дано не съм накарала някоя от вас да чака много. sad.gif

Ритуалът на нощта - Джанет Дейли

Зимни огньове - Джоана Линдзи

Мерси за това арлекинче, peppinka kiss.gif Чела съм "Принцът на удоволствията" и книжката е много добра, така че я препоръчвам на останалите момичета :computer2:

Поздрави!

Тъй като изобщо не съм спец по Аманда Куик въпроса ми е, тази книга изобщо издавана ли е на български, нещо заглавие, издателство ако може някой да ми каже :computer2:

Пете, тя ganinka вече ти е отговорила, ама аз като видя Аманда Куик не мога да не се обадя- като ловджийско куче надушило следа съм.

През миналата година Ирис издадоха първата книга от трилогията за Лавиния Лейк "Любов по неволя". Та искрено се надявам да издадат и другите двечки Don't Look Back и Late for the Wedding.Чакам ги с голямо нетърпение. А пък каквато съм си нахална се чудя дали да не пиша на издателството и да ги питам. :)

Най накрая и аз да успея да кача нещо. Мислех даги пусна направо в текстов формат, че скановете не са много хубави, но нямам време да ги обработя. Започнала съм ги и двете книги, но незнам кога ще ги завърша. Понеже наскоро някой питаше за едната реших да не се бавя и да ги кача засега така. Извинявам се за лошото качество, но вече на работа има друг скенер :) и с него ще се работи по лесно. Тъкмо ще успея да наваксам книжките от списъка си. Дано не съм накарала някоя от вас да чака много. sad.gif

Ритуалът на нощта - Джанет Дейли

Зимни огньове - Джоана Линдзи

Благодаря, мила. Страхотни книжки са :down: Тъкмо със Зимни огньве, вече цялата поредица на Джоана Линдзи за викингите я има качена тук.

И последно за тази вечер (или може би трябва да кажа сутрин :speak: ):

"Сърце за продан" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/xcii7/0943c2c4e490c56a...1dc7794150.html

"Среднощен маскарад" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/847v0/fe3d473f2113b523...a76fba7aa3.html

Не остана време за Арлекинчето, а не знам дали утре ще мога да сканирам. Та ако утре не кача книжки, то очаквайте следващата партида след 27-ми, че до тогава ще пада яко учене (или поне ще се пробвам).

Приятно четене от мен! cool.gif

И последно за тази вечер (или може би трябва да кажа сутрин ;) ):

"Сърце за продан" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/xcii7/0943c2c4e490c56a...1dc7794150.html

"Среднощен маскарад" - Шърли Бъзби -- > http://4storing.com/847v0/fe3d473f2113b523...a76fba7aa3.html

Не остана време за Арлекинчето, а не знам дали утре ще мога да сканирам. Та ако утре не кача книжки, то очаквайте следващата партида след 27-ми, че до тогава ще пада яко учене (или поне ще се пробвам).

Приятно четене от мен! cool.gif

Благодаря ти страшно за тази книжка другите съм ги чела и съм много щастлива че си я сканирала а и Шърли Бъзби ми е сред любимите авторки :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.