Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Не се коси излишно.

Не харесвам качеството на книжката.Като гледам сканираните ,после редактирани книжки ми идва да се трясна с фотоапарата :P

Не му мисли качеството,важното е,че има какво да се чете. ;) Продьлжавай все така :blink:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

момичета хелп. навързала съм тук едни книжки на катрин каултър обаче изобщо не мога да се оправя кое с кое беше поредица та да ги подредя. какво чел какво не чел и пълна каша. обадете как беше моли ви.

момичета хелп. навързала съм тук едни книжки на катрин каултър обаче изобщо не мога да се оправя кое с кое беше поредица та да ги подредя. какво чел какво не чел и пълна каша. обадете как беше моли ви.

Мила, не е още съвсем готово, но като за начало: http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5101

не знам какво става но не мога да си сваля книгите които са редактирани,Хеси мила би ли ги качила в account-co cool.gif

Мила, не е още съвсем готово, но като за начало: http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5101

мерси много мила и на теб и на останалите момичета дето веднага се притекли на помощ на невежата. оправихме батака.

Утре още на Сандра Браун :speak: , че се четат много бързо biggrin.gif

Тихи, Боби да видите каква добра душа съм - имам предложение за вас - аз да поема "Целувката на тигъра" и "Падналите ангели", навити?

Ами аз имам Завоевателя, ако няма желаещи, пишете я на мой гръб. biggrin.gif

Много ти благодаря :lol6:;) Ами значи ще мога да прочета всичките книги, даже и една бонус- Падналите ангели. Защо ли не ви се примолих по-раничко... :speak:

Ralna, много благодаря за корицата! :hush: Тази на 1-ва страница от пдф-а е снимана и беше адски усукана - при изрязването и нагласянето във шопа нямаше да остане нищо от нея.

Тихи, Боби да видите каква добра душа съм - имам предложение за вас - аз да поема "Целувката на тигъра" и "Падналите ангели", навити?

Аз съм навита, мила, че тъкмо се загледах на какво ми прилича списъка. :hush: А съм обещала на Xesi от сумати време да сканирам наново едни книжки, които са трудни за обработка. Мислех си да отменя и Инка за "Цената на рая", че да завършим трилогията. Така че мерси много за помощта. ;)

А от мен едно книжле на Джоана Линдзи:

"Чаровникът, който я укроти" --> 4storing: http://4storing.com/ji623/1ae55305dd17b9ae...6adf12bb12.html

account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=207

Надявам се, да й се зарадвате. cool.gif

Искам ли да помоля ,който е сканирал "Тайната принцеса" - Джоана Линдзи, да сканира 322 и 323 стр,че липсват :hush:

не знам какво става но не мога да си сваля книгите които са редактирани,Хеси мила би ли ги качила в account-co cool.gif

Ако ме изчакате няколко дни, ще кача всичките близо 80 книги директно в Мастерса, просто сега нямам времето да отделя цял ден, че и повече, за да правя торенти

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Ако ме изчакате няколко дни, ще кача всичките близо 80 книги директно в Мастерса, просто сега нямам времето да отделя цял ден, че и повече, за да правя торенти

извинявам се че проявявам нахалство но може ли да помоля да качиш торентите на тези книжки които споменаваш и в account - co?знам че е трудоемко но от няколко месеца нямам достъп за теглене от Мастерса!ако ги качиш само там няма да мога да си ги сваля а и да ги сийдвам а това последното винаги е проблем за торентите!!! :ph34r::love::cupid::wors::yanim:kiss.gif:clap::baby::gift: предварително благодаря!!!

Сабрина - Катрин Каултър

http://4storing.com/1azbi/76c933635825ff6f...6b82bb42bd.html

Приятно четене!

Тихи щом нямаш нищо против, значи вече мога да обявя мой новичък списък и да помоля Инчето когато може да го метне на първа страница:

"Целувката на тигъра" -Айрис Йохансен

"Падналите ангели" - Мери Джо Пътни

"Риск"-Лора Паркър

"Ариел" и "Мира" от Евразия

"Горещи нощи" - Карла Негрес

"Катрин" - Карол Франц

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Аз съм навита, мила, че тъкмо се загледах на какво ми прилича списъка. :yanim: А съм обещала на Xesi от сумати време да сканирам наново едни книжки, които са трудни за обработка. Мислех си да отменя и Инка за "Цената на рая", че да завършим трилогията. Така че мерси много за помощта. :baby:

А от мен едно книжле на Джоана Линдзи:

"Чаровникът, който я укроти" --> 4storing: http://4storing.com/ji623/1ae55305dd17b9ae...6adf12bb12.html

account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=207

Надявам се, да й се зарадвате. cool.gif

Биг тенкс за Чаровникът :cupid: Все още ме е яд, че не можах да я намеря в Пингвините. Хайде, че не продават книгите на Ирис някакси го преглътнах, ама защо и тази никаква я няма :ph34r: Дано само следващата да е в наличност.

Пете, благодаря за отмяната, мила. cool.gif Значи за мен остана от днешната заявка "Обещанието на розата" на Бренда Джойс :ph34r:

• Автор
Биг тенкс за Чаровникът :ass: Все още ме е яд, че не можах да я намеря в Пингвините. Хайде, че не продават книгите на Ирис някакси го преглътнах, ама защо и тази никаква я няма :lol6: Дано само следващата да е в наличност.

В Пловдив на много места съм я виждала, а и в интернет книжарниците я има. cool.gif

Благодаря за Чаровника,така съм се смяла направо е невероятна laugh.gifcool.gif Ayase мила виж в Книгите,там винаги всичко има,пожелавам ти успех :lol6:

И поредната, пета, книга от поредицата:

Нора Робъртс - Ритуал в смъртта

Приятно четене!

cool.gif Намерих 20. Visions in Death - Видения в смъртта, така че нея я поемам аз :lol6:

Благодаря много :ass:. Дано успеем да намерим и останалите, за да попълним цялата поредица.

ПС: Благодаря за всички нови книжки cool.gif

• Автор
Благодаря за Чаровника,така съм се смяла направо е невероятна laugh.gifcool.gif Ayase мила виж в Книгите,там винаги всичко има,пожелавам ти успех :lol6:

Аз бих препоръчала да я поръчаш от тук: "Чаровникът, който я укроти" - Джоана Линдзи

Много са бързи и коректни, и взимат евтино за доставката. cool.gif

Мислех да си поръчам отнякъде Чаровникът, ама хайде... Когато ходя до Плевен, София или лятото до Бургас (ах, морето) все отнякъде ще ми падне в ръчичките. cool.gif

ДАМИ.. ИСКАМ ДА ОТПРАВЯ ЕДНО.. НЕ ТОЧНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, А ПО-СКОРО ПОЖЕЛАНИЕ В ИНТЕРЕС НА ОБЩАТА НИ РАБОТА..

Когато се захванете да редактирате книга, която ВЕЧЕ е качена тук като pdf, МОЛЯ уведомявайте ме!!!

ОМРЪЗНА МИ да попарвам редакции на привате, САМО ЗАЩОТО даденото момиче е решило да се прави на майстор САМОСТОЯТЕЛНО!!!

Никога не съм отказвала предпочитания на редакторките си, но УВЕДОМЯВАЙТЕ МЕ!!!

Все пак, моля Ви, дайте си сметка, че екипа ни е от 9 редакторки, част от които са поели по 3-4 книги за редакция.. а това значи средно 30 книги в процес на работа, отделно още поне 5-10 за крайна проверка.. Аз все пак тук качвам само готовите книги..

Мисля, че се изразих достатъчно ясно!!!

И последно.. Извинявам се, че съм толкова рязка, но да получа за един ден предложения за 7 текстови книги, 6 от които са вече направени, а седмата е в процес на работа.. НЕЩО МИ ДОЙДЕ МАЛКО МНОЖКО!!!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.