Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Нямам търпение да се похваля!!!

Прочетох цялата поредица Здрач, Новолуние, Затъмнение и Зазоряване!!! Мога да кажа че е супер, не ми даде шанс да си почина докато не ги свърша!

Благодарности на Ели и Рална за книгите!!!! Определено са по добри от филма

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, може ли да помоля за няколко книжки? Много искам да ги прочета: Всичките са на Джейн Ан Кренц: "Дар от злато", "Сладко щастие", "Сътбовно завръщане" "Вярвай ми" и "Звезден огън", всичките са на издателство Слово, поредица Любов

[/qu

От изброените нямам Сладко щастие, но имам Дар от огън - продължението на Дар от злато. Ако имаш търпение ще ги сканирам, но първо трябва да приключа със списъка за Деси.

• Автор

От изброените нямам Сладко щастие, но имам Дар от огън - продължението на Дар от злато. Ако имаш търпение ще ги сканирам, но първо трябва да приключа със списъка за Деси.

Аз тъкмо чета "Дар от огън" и щото се осетих, че трябва да има предистория се разрових и разбрах за "Дар от злато". Затва много я искам, а "Звезден огън" е в поредица с "Кристален пламък" и пак затва много я искам. Но за "Сладко щастие" някой слънчев ден може да ми я сканнеш.

Здравейте, момичета :wow:

Поздравявам ви с четири мои любими Арлекинчета :jeer:

"Надпревара с вятъра"

http://4storing.com/mlvhl/706cafa773cd1f3a...c6fc85b140.html

"Гореща следа"

http://4storing.com/jwa2u/16db58de0cd27fcd...f74628e4a4.html

"Рог на изобилието"

http://4storing.com/o9mv5/b53f291e9baefc6b...ee89be20f6.html

"Завещанието"

http://4storing.com/zm30s/2a0dcaedb340f61a...033e0643e4.html

Приятен ден на всички :wow::ass:

Здравейте, направо не повярвах като я намерих тази тема. По празниците ще отида да си взема книгите и почвам да сканирам. Засега се сещам, че имам

"Свещени грехове" - Сандра Браун

"Разбити илюзии" - Линда Деджонг

Благодаря за книжките!

Искам да попитам дали има редактиран вариянт на Софи(Хедър Кулман).Мисля,че май го имаше някъде,но може и да греша.Реших докто спи малката да попрочета малко,но пдф-то(имам2бр) не е много хубаво и ми изтекоха очите.

Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна :lock:.

А аз съм се захванала с "Думи от кадифе" на Сандра Браун.

Така,че имайте го напредвид.

Здравейте, направо не повярвах като я намерих тази тема. По празниците ще отида да си взема книгите и почвам да сканирам. Засега се сещам, че имам

Добре дошла, мила. ;) Хубаво е, че ще се включиш в събирането на любимите ни книги. Винаги се радвам на нови попълнения в "състава" ни. Ако имаш възможност и не те затруднява да драснеш едно списъче с това което имаш, ще е просто супер, че аз (както може би повечето от нас) съм МНОГО любопитна какви книги има в твоята библиотека. :nono: Поздрави!

PS: За "Свещени грехове" на Сандра Браун не съм чувала, да не би да е тази на Нора Робъртс? :)

Благодаря за книжките!

Искам да попитам дали има редактиран вариянт на Софи(Хедър Кулман).Мисля,че май го имаше някъде,но може и да греша.Реших докто спи малката да попрочета малко,но пдф-то(имам2бр) не е много хубаво и ми изтекоха очите.

Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна worshippy.gif.

Аз я имам също само в пдф формат, мила. ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Жалко,че е само пдф,много трудно се чете.

Ето от мен-Думи от кадифе-Сандра Браун

Файла стана двоен -незнам как ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Жалко,че е само пдф,много трудно се чете.

Ето от мен-Думи от кадифе-Сандра Браун

Може ли да дадеш и друг линк, че нещо не ми се тегли.Предварително благодаря.

Добре дошла, мила. :wors: Хубаво е, че ще се включиш в събирането на любимите ни книги. Винаги се радвам на нови попълнения в "състава" ни. Ако имаш възможност и не те затруднява да драснеш едно списъче с това което имаш, ще е просто супер, че аз (както може би повечето от нас) съм МНОГО любопитна какви книги има в твоята библиотека. :wors: Поздрави!

PS: За "Свещени грехове" на Сандра Браун не съм чувала, да не би да е тази на Нора Робъртс? :wors:

Моя грешка на Нора Робъртс е. Не знам точно какво имам понеже не съм ги поглеждала от години, помня че събирах поредиците "Made in USA", "Любовни романи с имена на мъже"и Арлекин Страст, но след 1 седмица ще мога да дам точен списък с книгите, които имам ;)

Редактирано от katia_s (преглед на промените)

Моя грешка на Нора Робъртс е. Не знам точно какво имам понеже не съм ги поглеждала от години, помня че събирах поредиците "Made in USA", "Любовни романи с имена на мъже"и Арлекин Страст, но след 1 седмица ще мога да дам точен списък с книгите, които имам ;)

;):wors: :wors: Вече се радвам! :wors: Уф, защо няма емотиконка, която потрива ръце! sad.gif:wors:

Благодаря за книжките!

Искам да попитам дали има редактиран вариянт на Софи(Хедър Кулман).Мисля,че май го имаше някъде,но може и да греша.

...

Няма редактиран вариант и няма и да има, докато не получа поне малко свестен скан. За съжаление pdf-а е засниман лошо и книжката е невъзможна за обработка, колкото и да ми се иска да я направя.

Иначе, дами.. аз се заемам с пълна пара с редакции, вече съм свободна.. cool.gif

И Тихиии.. това не значи, че трябва сега да ме залееш със сканове, нали? Разбрали сме се с тебе - максимум 8 на ден, иначе.. ;)

Здравейте Дами!

От известно време намерих този форум и искам да ви поздравя за прекрасната колекция, която сте събрали! За съжаление не разполагам с книги, които да добавя, но като читател съм възхитена!

Последната книга, която свалих от форума е "Покорителя" на Джоан Линдзи. Във файла, книгата стига до 281стр, но като че ли това не е края. Дали някой би могъл да провери това ли е края на книгата или файлът е непълен? Ще съм много благодарна!

Моя грешка на Нора Робъртс е. Не знам точно какво имам понеже не съм ги поглеждала от години, помня че събирах поредиците "Made in USA", "Любовни романи с имена на мъже"и Арлекин Страст, но след 1 седмица ще мога да дам точен списък с книгите, които имам :)

Здравей :)

И аз те поздравявам за присъединяването ти към нашият форум.

И естествено, когато прочетох, че си събирала "Арлекин Страст" се зарадвах още повече biggrin.gif .

Ще съм ти много благодарна, когато имаш възможност да ми пратиш списък с тях, защото имам огромното желание да ги съберем всички Арлекини тук и много от момичетата са така мили да помогнат с това, което разполагат :)

Поздрави и приятна вечер cool.gif

• Автор
Нямам търпение да се похваля!!!

Прочетох цялата поредица Здрач, Новолуние, Затъмнение и Зазоряване!!! Мога да кажа че е супер, не ми даде шанс да си почина докато не ги свърша!

Благодарности на Ели и Рална за книгите!!!! Определено са по добри от филма

Aх ти лошотийо, кога прочете четвърта книга? На английски ли я чете? Тя е най-добрата нали?

Добре дошла и от мен, аз също нямам търпение да видя списъка ти ;) Хем съм любопитна, хем може да си харесам нещо и да те изнудя да го сканираш. Най-добра съм в изнудването cool.gif

Аз тъкмо чета "Дар от огън" и щото се осетих, че трябва да има предистория се разрових и разбрах за "Дар от злато". Затва много я искам, а "Звезден огън" е в поредица с "Кристален пламък" и пак затва много я искам. Но за "Сладко щастие" някой слънчев ден може да ми я сканнеш.

Нямам Сладко щастие, а за другите мога да сканирам най-рано в събота

Айде и аз да се отчета днеска ;)

Катрин Стоун - Крадец на сърца

Приятно четене!

Страхотна книга!!!Бях я забравила,но ужасно се радвам ,че мога пак да я прочета!Благодаря!!!

Рална, знам че съм лоша и да съгласна съм, че четвъртата книга е най-готината и да четох я на английски, не можах да изчакам превода!!!!! Четох я на английски, и да кажа че четири дена не съм спала, буквално, бях забравила и да ям! В същото време и превеждам последната книга за Малори и трябва да кажа че върви добре за сега!!!!

За Съни и Ели скоро ще ви пратя превода до където съм стигнала!!! Дано не бързате, мисля че ще съм готова до другата седмица и ще ви пратя поне 4-5 глави!

Рална, знам че съм лоша и да съгласна съм, че четвъртата книга е най-готината и да четох я на английски, не можах да изчакам превода!!!!! Четох я на английски, и да кажа че четири дена не съм спала, буквално, бях забравила и да ям! В същото време и превеждам последната книга за Малори и трябва да кажа че върви добре за сега!!!!

За Съни и Ели скоро ще ви пратя превода до където съм стигнала!!! Дано не бързате, мисля че ще съм готова до другата седмица и ще ви пратя поне 4-5 глави!

И аз съм толкова лоша. И чета на английски, но после с теб ще ги зарадваме нали. Не бързай! Когато стане и аз също ще помогна и накрая ще я направим!

Целувки и до скоро!

• Автор

Аз тъкмо прочетох 17-та и 18-та глава, няма друга такава книга, боже беше направо неописуемо, как се роди Ренесме, и как Едуард нагриза Бела, ох ще се разплача, страхотно беше, а тва че песа Джейкъб отпечата бебчо, го очаквах, ама беше написано много хубаво, така вече няма да се влачи подир Бела и мъчи с невъзможната си любов Едуард.

Ох и сега новите глави ще са за това, как тя ще се мъчи от жаждата и после ловът. Супер, нямам търпение. Ама не се знае кога ще ги преведат sad.gif

Рална, ще се изненадаш от продължението на книгата, няма никакво мъчение, но спирам до тук, за да не издам повече, но определено после бих искала да я обсъдя с някой който я е чел, защото проглуших ушите на приятелките си (които не четат и не знаят какво изпитват), но и те вече се заинтересуваха!!!

Обичам Едуард и Бела, страшна двойка са, хареса ми и медения месец, но най вече ми направи впечатление как Едуард отначало не искаше бебето, а после му прочете мислите!!!Страшни са, а края е вълшебен, ще видиш biggrin.gif

Ето ви една книга на Постеля от рози -Хедър Греъм дано ви хареса :P:help wanted3:

Редактирано от lilia (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.