Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Има книга, която е за Кейт - малката дъщеря на Наташа и Спенс, но не знам дали е издадена на български. Иначе всички други са сканирани - за което много много благодаря :wors: :wors: :wors:

Благодаря cool.gifbiggrin.gif

Някой от по компетентните може ли да си каже мнението по въпроса за книггата за Кейт cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря cool.gifbiggrin.gif

Някой от по компетентните може ли да си каже мнението по въпроса за книггата за Кейт cool.gif

За съжаление не е издадена или поне аз не знам да е издавана. sad.gif

За съжаление не е издадена или поне аз не знам да е издавана. sad.gif

http://import.book.store.bg/product/id-037...tories-41-.html

За 6-тата книга за Станисласки само това открих ;)

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Здравейте, момичета!

За шестата книга от поредицата - опраделено не е издавана у нас.

Аз открих един сайт, може да го знаете - http://www.infyjobs.com/nora-roberts-ebook...excellent-novel

Свалих книгата и сега в работните почивки, ще я превеждам. Мога да я кача след това, ако искате ;)

Без обаче да очаквате чудеса от моя превод, защото не съм правила подобно нещо от няколко години ;)

Приятен ден!

Христос воскресе!Честит празник на всички,макар и със закъснение!Жеая много здраве,че то другото се набавя и не е важно.

Благодаря за книгите-всички ми се отварят и няма никакъв проблем.

Тази книга съм я поела аз,но ако сканираш(аз снимам)ти я отстъпвам с удоволствие,безтуй съм бавна.

Пепи, аз също щях да снимам, дори снимах половината, но нещо качеството ми е под всякаква критика, така че ако искаш си я снимай ти, а аз ще трябва да измисля нещо за по-добро качество.Много ми се иска да се включа в сканирането на книгите, но фотоапаратът ми не е от най-новите sad.gif

Инсталирах си и Finereader с надеждата да получа нещо по за пред хора, но не ще да ми записва файловете-изкарва ги на шльокавица. Ще се радвам да да споделите опит .

Редактирано от Zolla (преглед на промените)

Пепи, аз също щях да снимам, дори снимах половината, но нещо качеството ми е под всякаква критика, така че ако искаш си я снимай ти, а аз ще трябва да измисля нещо за по-добро качество.Много ми се иска да се включа в сканирането на книгите, но фотоапаратът ми не е от най-новите sad.gif

Инсталирах си и Finereader с надеждата да получа нещо по за пред хора, но не ще да ми записва файловете-изкарва ги на шльокавица. Ще се радвам да да споделите опит .

ok Няма проблем.Тези дни почвам :baby::speak:

Е тук и аз ще се включа.. Не ме вълнуват толкова любовните романчета на Нора (тя е слаба в тях), но всичко, що е в друг жанр от нея, е страхотно..

На който каквото му попадне извън любовния жанр, го искам.. Страхотна е в криминалните си изявления..

Разбирам, че този жанр е извън темата на форума, но.. Нора просто си е Нора.. надявам се да ми простят върлите фенове на любовните романи..

А за кои книги говориш?Може да е темата Люб. романи ,но за другите на слепи и глухи ли да се правим?

Искам да помоля за една книга - "Интриги" на Хедър Греъм. Не ми е попадала до сега и не съм я чела, но обожавам всичко от тази авторка и много ще се радвам, ако някой има възможност да я сканира.

Искам да помоля за една книга - "Интриги" на Хедър Греъм. Не ми е попадала до сега и не съм я чела, но обожавам всичко от тази авторка и много ще се радвам, ако някой има възможност да я сканира.

Ако имаш търпение, мила, ще я сканирам в близкото светло бъдеще. cool.gif

• Автор

Няма нужда да даваш торент, тъй като и тук я има книгата качена на първата страица.

Здравейте,

някой знае ли дали "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи е излязла от печат. ;)

Иначе досега не е издавана в книжен варианнт у нас. Съни, момиче от този дорум я преведе.

Здравейте момичета, открих нещо интересно, надявам се за вас също....винаги съм се бъркала относно благородническите титли, кои са по - висши, кои са по - нисши....ето как стоят нещата:

Баронет - наследствена благородническа титла в Средневековна Англия. Въвведена през 1611 година и заемаща междинното положение между нисшите и висшите благородници. По-нисша от барон.

Барон - в Западна Европа означавала непосредствен васал на краля, по-късно благородническа титла. Титлата барон в Англия стои по-ниско от виконт и заема последно място в йерархията на титлите на висшето благородничество /като изключим по-късната баронет/. В по-широк смисъл към бароните принадлежи цялото висше благородничество. Във Франция и Германия тази титла била по-долу от графската.

Виконт - в превод от латински означава заместник на графа. Първоначално титла на кастелан или служите заместващ графа в негово отсъствие в Франкската империя на Каролингите. По-късно самостоятелна титла но-нисша от граф и над барон.

Граф - в ранното средновековие в Западна Европа графове са били длъжностни лица. Във Франция след втората половина на шести век графа имал съдебна, административна и военна власт във своя окръг - графство. Постепенно длъжноста на графа става наследствена. По времето на феодализма граф е феодален владетел , след това станал титла сред висшето благородничество.

Маркиз /Маркграф - Във Франция и Италия през средновековието едри земевладелци, феодали, по своето положение в титулната йерархия се намирали между графа и херцога. Първоначално длъжностно лице в Империята на Каролингите и в Светата Римска Империя. Длъжноста била създадена от Карл Велики за управление на териториални единици наречени марки. Маркиз разполага с по-широки пълномощия от графа и по-точно с постоянна военна власт. С развитието на феодализма маркизите се превърнали в полусамостоятелни или напълно самостоятелни владетели на поверената им област.

Херцог - При древните германци изборна длъжност на военен вожд на племето. В Западна Европа в период на ранното средновековие - племенен княз; в период на феодализма - едър земевладелец. В системата на военната йерархия херцога заемал второ място след краля. По-късно херцог става най-висша благородническа титла показваща близко роднинство с управляваща та или някога управлявала кралска династия.

Може да се каже че наравно с херцога са принца/дука/княза/вицекраля.

След това малко по - нагоре са кронпринц/велик княз.

Последвани от крал/цар/Велик херцог.

Накрая е Императора.

Всички тези титли съществуват като цяло през Средновековието, но не във всички държави.....надявам се да ви е интересно колкото на мен!!!

Здравейте момичета, открих нещо интересно, надявам се за вас също....винаги съм се бъркала относно благородническите титли, кои са по - висши, кои са по - нисши....ето как стоят нещата:

Баронет - наследствена благородническа титла в Средневековна Англия. Въвведена през 1611 година и заемаща междинното положение между нисшите и висшите благородници. По-нисша от барон.

Всички тези титли съществуват като цяло през Средновековието, но не във всички държави.....надявам се да ви е интересно колкото на мен!!!

Брей,страшно,бе!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Здравейте!

За първи път пиша във вашата тема и искам да благодаря на всички за труда и старанието, за всички прекрасни книги, които намерих тук! ;)

Имам въпрос относно книгата на Джудит Макнот - "Преди да те срещна" - има я на първа страница, но когато кликна върху картинката ми изписва че линка не съществува. Някой знае ли какъв може да е проблема?

Здравейте!

За първи път пиша във вашата тема и искам да благодаря на всички за труда и старанието, за всички прекрасни книги, които намерих тук! ;)

Имам въпрос относно книгата на Джудит Макнот - "Преди да те срещна" - има я на първа страница, но когато кликна върху картинката ми изписва че линка не съществува. Някой знае ли какъв може да е проблема?

Не знам касъв е проблема с този линк, но книгити на Джудит Макнот са качени и тук http://www.chitanka.info/lib/author/Джудит+Макнот

Дано да ти свърши работа :P

Момичета, честит празник!

Аз се с малко закъснение се включвам с Едниствена моя любов Нора Робъртс

http://4storing.com/z66udf/028075ac926392c...af3e45ee61.html

Извинявам се предварително ако има правописни грешки тук-таме, но за толкова ми стигнаха силите.

След Отрова, ще сканирам Ирландска роза, след нея Джакпот, пък после ще са Звездите.

Приятна вечер!

Това е книгата Единствена моя любов - Нора Робъртс на silvyy , малко редактирана.

Ако имаш търпение, мила, ще я сканирам в близкото светло бъдеще. cool.gif

Търпение имам, много ти благодаря отново! :P то аз вече те натоварих с един куп книги... под всякаква критика съм ;)

Здравейте, момичета!

За шестата книга от поредицата - опраделено не е издавана у нас.

Аз открих един сайт, може да го знаете - http://www.infyjobs.com/nora-roberts-ebook...excellent-novel

Свалих книгата и сега в работните почивки, ще я превеждам. Мога да я кача след това, ако искате :P

Без обаче да очаквате чудеса от моя превод, защото не съм правила подобно нещо от няколко години :huh:

Приятен ден!

Леле, много книжки на Н.Робъртс има в този сайт!!! Направо страхотен подарък ! ;)

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Барон - в Западна Европа означавала непосредствен васал на краля, по-късно благородническа титла. Титлата барон в Англия стои по-ниско от виконт и заема последно място в йерархията на титлите на висшето благородничество /като изключим по-късната баронет/. В по-широк смисъл към бароните принадлежи цялото висше благородничество. Във Франция и Германия тази титла била по-долу от графската.

Виконт - в превод от латински означава заместник на графа. Първоначално титла на кастелан или служите заместващ графа в негово отсъствие в Франкската империя на Каролингите. По-късно самостоятелна титла но-нисша от граф и над барон.

Граф - в ранното средновековие в Западна Европа графове са били длъжностни лица. Във Франция след втората половина на шести век графа имал съдебна, административна и военна власт във своя окръг - графство. Постепенно длъжноста на графа става наследствена. По времето на феодализма граф е феодален владетел , след това станал титла сред висшето благородничество.

Маркиз /Маркграф - Във Франция и Италия през средновековието едри земевладелци, феодали, по своето положение в титулната йерархия се намирали между графа и херцога. Първоначално длъжностно лице в Империята на Каролингите и в Светата Римска Империя. Длъжноста била създадена от Карл Велики за управление на териториални единици наречени марки. Маркиз разполага с по-широки пълномощия от графа и по-точно с постоянна военна власт. С развитието на феодализма маркизите се превърнали в полусамостоятелни или напълно самостоятелни владетели на поверената им област.

Херцог - При древните германци изборна длъжност на военен вожд на племето. В Западна Европа в период на ранното средновековие - племенен княз; в период на феодализма - едър земевладелец. В системата на военната йерархия херцога заемал второ място след краля. По-късно херцог става най-висша благородническа титла показваща близко роднинство с управляваща та или някога управлявала кралска династия.

Накрая е Императора.

Мерси много за информацията kiss.gif . Било ми е любопитно наистина коя титла с какво се свързва точно, но досега не бях се разтърсила за по-подробни данни.

Мила, някои от линковете на първа страница вече не работят, т.к. на безплатните сървъри като 4storing.com, bgshare.com и др. файловете, качени там, се пазят само един месец от деня на последно им сваляне."Преди да те срещна" е книга, която съм качила преди повече от половин година и най-вероятно не е ползван линка повече от месец, ето защо той вече не работи. Този проблем с качването на книгите на безплатните сървъри сме го обсъждали и преди. Те са само временно решение. За да могат книгите, които сме сканирали, да имат по-дълъг живот и да бъдат достъпни за теглене и след време, започнахме да ги качваме на торенти - най-вече в акаунт:

http://account-co.net/torrents.php?parent_...%B8%D0%B3%D0%B8

А пък благодарение на редакторките, след като скановете станат в текстов формат, Xesi и сие, cool.gif ги качават и в читанката.

П.С. Извинявам се, че пак се разпрострях в обясненията, но понеже все повече линкове от първа страница няма да работят, исках да уточня, че грешката е вярна:)

Търпение имам, много ти благодаря отново! :speak: то аз вече те натоварих с един куп книги... под всякаква критика съм :yanim:

Няма никакви проблеми,мила :) Ще им видя скоро сметката на всички книги дето съм ги обещала. Само да дойде 30 април и после запретвам ръкави и ги похващам здравата 495b870f424eb2579f000d02ac7fbb3e.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте,

за първи път пиша тук и искам да искажа голямата си благодарност към всички за големия брой книги,които открих и мога да прочета . Страхотни сте!!!

Имам една молба - оказа се, че линка на Предателката на Хедър Греъм не работи , а много бих искала да я прочета - изчетох всички останали книги от поредицата и страшно много ми харесаха.

Благодаря предварително!

Накрая е Императора.

Благодоря за информацията ,наистина е интересна и любопитна:whist: защото и аз постоянно ги бъркам :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Здравейте,

за първи път пиша тук и искам да искажа голямата си благодарност към всички за големия брой книги,които открих и мога да прочета . Страхотни сте!!!

Имам една молба - оказа се, че линка на Предателката на Хедър Греъм не работи , а много бих искала да я прочета - изчетох всички останали книги от поредицата и страшно много ми харесаха.

Благодаря предварително!

Линк-а си работи: Хедър Греъм - Предателката

/ Просто накрая след html имаше буквички, които не трябва да са там и объркват, че линк-а е невалиден, получава се понякога, така и не разбрахме защо. /

П.С. Yori, мноого мерси за информацията. Ако знаеш от колко време се каня да си разясня коя титла над коя е... хехе, по-добре да не казвам. kiss.gif

П.П.С. Боби, извинявай, че ще те опровергая в случая, но и линка на "Преди да те срещна" все още държи фронта. Само дето при него пък има излишни букви в началото на адреса. Ето го в изчистен вариант за желаещите да свалят:

Джудит Макнот - Преди да те срещна

Ако предпочитате има я книгата и в текстов вариант /Word формат/, преработена от екипа на Xesi:

Джудит Макнот - Пoредица Уестморланд

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Линк-а си работи: Хедър Греъм - Предателката

/ Просто накрая след html имаше буквички, които не трябва да са там и объркват, че линк-а е невалиден, получава се понякога, така и не разбрахме защо. /

П.С. Yori, мноого мерси за информацията. Ако знаеш от колко време се каня да си разясня коя титла над коя е... хехе, по-добре да не казвам. kiss.gif

П.П.С. Боби, извинявай, че ще те опровергая в случая, но и линка на "Преди да те срещна" все още държи фронта. Само дето при него пък има излишни букви в началото на адреса. Ето го в изчистен вариант за желаещите да свалят:

Джудит Макнот - Преди да те срещна

Ако предпочитате има я книгата и в текстов вариант /Word формат/, преработена от екипа на Xesi:

Джудит Макнот - Пoредица Уестморланд

Аз проблемите в линковете вече ги оправих. Не знам защо все излизаха някви ":quote;" за половината линкове. Майнах ги. Ама ако има на някой линк нещо което е останало и не съм го видяла, драснете ми едно ЛС да го оправя. Вече не би трябвало да има проблеми.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.