Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Олелеееее, ей сега ми иде мнооого здраво да се ритна отзад. Кефя си се аз, че преди време се отървах от всички книги на Бевърли Бърн и Катрин О'Нийл и познайте на каква находка се натъкнах сред книгите ми, дето съм си купила, но все още не съм чела? Цъфна ми насреща "Софи или неугасващият огън" от Бевърли Байрън.224bf1b662fdc0fabc93b957faac0eec.gif Опаааа, май има нещо гнило в името на авторката...3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif И след съответната справка какво се оказа? Че Бевърли Байрън си е баш Бевърли Бърн, а "Софи или неугасващият огън" си е чиста "Малка циганка". Ха така да ми е честито, както се казва. Видяло се е, няма отърване от тази книга. 0f5bc812e023d0d387ae3eaf19760eba.gif Милички, споделям ви това инфо, за да знаете, че тези двенките са всъщност една и съща книга, та да няма още някой "приятно" изненадан като моя милост.

Добре, ако я сканират, ще ти я дам, като се смиля над Таничка да не я тормозя.. :ill: Намери ме в скайпа (има го в профила ми) и ще ти дам необходимите разяснения.. а и съм почти винаги на линия за въпроси :tease:

Иначе 5 дни биха ти стигнали, ако скана е добър, но ако не е.. :jeer:

Xesi, щом има желаещи за "Пиратът лорд", а и има кой да я редактира, мога да я тръшна тази неделя (31.01), ако няма кой друг да й види сметката. По случайност не съм се отървала от тази книга.:scared:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

...И след съответната справка какво се оказа? Че Бевърли Байрън си е баш Бевърли Бърн, а "Софи или неугасващият огън" си е чиста "Малка циганка". Ха така да ми е честито, както се казва. Видяло се е, няма отърване от тази книга. ...

Xesi, щом има желаещи за "Пиратът лорд", а и има кой да я редактира, мога да я тръшна тази неделя (31.01), ако няма кой друг да й види сметката. По случайност не съм се отървала от тази книга.:scared:

Това показва, че е крайно време да я прочетеш Циганката, Боби :jeer:

И да, метни я "Пиратът лорд", добре е да има разнообразие, нищо че на повечето не се харесва :ill:

Те и Розмарито не харесват, ама повечето й книги вече са отредактирани :tease:

Това показва, че е крайно време да я прочетеш Циганката, Боби :tease:

И да, метни я "Пиратът лорд", добре е да има разнообразие, нищо че на повечето не се харесва :jeer:

Те и Розмарито не харесват, ама повечето й книги вече са отредактирани :scared:

Ааааа, аз слава богу (пу-пу) се отървах и от всички книги на Розмарито дето си бях накупила. Обаче ако пак се натъкна на някоя такава засада - друго издателство да издаде нейна книга,а името на авторката да е примерно Роуз Роджинс, сигурно пак ще се хвана в капана :ill:

П.С. За "Пиратът лорд" се разбрахме. plqsak, честито, мила 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

"И да, метни я "Пиратът лорд", добре е да има разнообразие, нищо че на повечето не се харесва ;)

Те и Розмарито не харесват, ама повечето й книги вече са отредактирани :)

Цъфна ми насреща "Софи или неугасващият огън" от Бевърли Байрън.224bf1b662fdc0fabc93b957faac0eec.gif Опаааа, май има нещо гнило в името на авторката...3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif И след съответната справка какво се оказа? Че Бевърли Байрън си е баш Бевърли Бърн, а "Софи или неугасващият огън" си е чиста "Малка циганка". Ха така да ми е честито, както се казва. Видяло се е, няма отърване от тази книга. 0f5bc812e023d0d387ae3eaf19760eba.gif Милички, споделям ви това инфо, за да знаете, че тези двенките са всъщност една и съща книга, та да няма още някой "приятно" изненадан като моя милост.

Мале, Боби, я си прерови библиотеката по-обстойно, може да намериш още някой и друг бисер. :) А иначе тенкю за инфото, сега ще го прибавя в блога при другите книги-дубликати.;)

Две книжки от мен:

"Страст" - Катрит Харт

http://account-co.net/torrents-details.php?id=5057

"Враг мой" - Марша Гибсън

http://account-co.net/torrents-details.php?id=5056

Благодаря на Тихи задето качи книжките в тракера kiss.gif

Благодаря ви за книжките,момичета.Всички изглеждат много интересни.f2c19fa16dc1.gif

Благодаря за книжките :):wors:

и аз много благодаря,особено за катрин харт,тази книжка я търся от половин година,но за нея знаех само историята...чела съм я отдавна и въпреки трагичното и страшно начало е една от най-любимите ми,,,благодаря отново

Здравейте дами.Ако може помогнете с информация.

Мама гледа някакъв сериал "Листопад" по мотиви от едноименен роман

на Решат Нури.Някъде стана реч,че ще издават книгата или са я издали

Имам бойна задача да и я купя,че от години си препрочита другата негова

книга "Чучулигата", пък баба е претенциозна не одобрява филмите много-много

Здравейте дами.Ако може помогнете с информация.

Мама гледа някакъв сериал "Листопад" по мотиви от едноименен роман

на Решат Нури.Някъде стана реч,че ще издават книгата или са я издали

Имам бойна задача да и я купя,че от години си препрочита другата негова

книга "Чучулигата", пък баба е претенциозна не одобрява филмите много-много

Проверих, но навсякъде пише, че е трябвало да излезе януари. Тъй като месеца е почти към края си, сигурно ще я отложат. Някъде май се споменаваше за февруари...

здравейте някой има ли книгата "Докога без гадже " на Макафърти, Меган търсих я но никаде неможах да си я купя:down:

здравейте някой има ли книгата "Докога без гадже " на Макафърти, Меган търсих я но никаде неможах да си я купя:)

Ако държиш да я имаш на книга може да си я поръчаш тук:

http://www.knigibg.com/book_inside.php?book_id=4692

или тук http://www.books.bg/books/11/119508.html

също така в книжарниците на "Хеликон" я имат в наличност (поне така им пише в сайта).

Дано я откриеш или се намери някой, който да я сканира :down:

здравейте някой има ли книгата "Докога без гадже " на Макафърти, Меган търсих я но никаде неможах да си я купя:(

Ако си от София, на Славейков я има, сергията със стари книги до фонтана, от страната на библиотеката.

Аз я имам, но не е при мен, за да я сканирам.

Тия дни съм го ударила на молби за информация.

Понеже съвременната лябовна литература не ми е сила,кажете

какво мислите за книгата "ВСЯКА ДОБРА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ЛЮБОВНИИК" на Даяна Апълярд

Препоръчват ми я,ма аз имам някакъв пресантимаа и се дърпам,макар заглавието да е

добро твърдение :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.