Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Успях.То грешката е моя.Очевидно паролата ми е била друга!:speak:

Извинете за безпокойството.sad.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Който има проблем с влизането и с пароли - трийте всички cookies и пробвайте отново. След влизане е препоръчително да си смените паролата с друга.

Момичета да ви попитам новия сайт работи ли, защото днес не ми позволява да вляза. Вчера успях (вяро малко трудно), а днес няколко пъти се пробвам и все не ме пуска. Та се питам дали и други имат този проблем или аз нещо пак бъркам (нали съм на "ти" с такива работи). Ще съм много благодарна ако някой ме просветли.

Момичета да ви попитам новия сайт работи ли, защото днес не ми позволява да вляза. Вчера успях (вяро малко трудно), а днес няколко пъти се пробвам и все не ме пуска. Та се питам дали и други имат този проблем или аз нещо пак бъркам (нали съм на "ти" с такива работи). Ще съм много благодарна ако някой ме просветли.

аз влезнах,но по някога ми отказва,ще се оправи,пробвай отново,аз се инатих 2 часа и успях :rolleyes:

Въх, Хеси, това е домейн, а не хост :rolleyes:

Аз препрочитам пак Тази нощ или никога, по диагоналната схема, да видим какво си спомняте като любими моменти от нея? :yanim:

И мен днес не ме пуска да вляза, така че спок мила не е само при теб :rolleyes:

Въпрос към NELG:

Бях видяла преди време имаше списъци кой кои книги ще сканира и видях NELG в твоя списък че ще сканираш Измамникът от Фабио Ланзони. На мен специално ми трябва втората книга, защото първата я имам :yanim:Ако може да дадеш някаква информация по въпроса ще ти бъда много признателна

Написала съм в тракера новина, че се пуска тестово и че в близките дни ще се работи по него за да е пълнофункционален за всички ни. Моля за търпение от ваша страна, докато бъде в изправност.

Относно "Измамникът" - имам я - да в списъка ми е за сканиране, но ще помоля да изчакате тракера да заработи нормално за да мога да се занимавам със сканиране и да ви я предоставя. :rolleyes:

Написала съм в тракера новина, че се пуска тестово и че в близките дни ще се работи по него за да е пълнофункционален за всички ни. Моля за търпение от ваша страна, докато бъде в изправност.

Относно "Измамникът" - имам я - да в списъка ми е за сканиране, но ще помоля да изчакате тракера да заработи нормално за да мога да се занимавам със сканиране и да ви я предоставя. :rolleyes:

Урааааа супер ! Много благодаря ще чакам с нетърпение, даже мога да се заема със сканирането на първата, ще се радвам да имам макар и малък принос :yanim:

Редактирано от latulipe (преглед на промените)

Въх, Хеси, това е домейн, а не хост :whist:

Аз препрочитам пак Тази нощ или никога, по диагоналната схема, да видим какво си спомняте като любими моменти от нея? :)

Т.е. имаш предвид мен. Писах го мнението в 4 и кусур сутринта и вече спях на стола, та какво съм прочела, какво съм отговорила...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Все се каня да попитам, дали не ви се мотат някъде из библиотеките книгите на Барбара Тейлър Брадфорд за Ема Харт ( не се сещам заглавието). Мисля че бяха 2 тома, а после имаше продължение за внучката й Пола - мисля че се казваха "Да задържиш мечтата"- пак в 2 тома. Четох книгите преди много години, мисля че дори ги филмираха, но никъде не мога да ги намеря. Та мисълта ми е, ако се намерят, дали ще е възможно да ги включите към книгите за сканиране :)

Аз имам една нейна книга - "Изключителна жена", и съм я чела преди няколко години и съм със страшно добри спомени, много интересно четиво. Имам леки проблясъци относно сюжета и даже ако не се бъркам, беше съставена от пет части проследяваши различни етапи от живота на Ема, като в последната беше засегната внучка й, която мисля че се влюбваше в член на рода, който Ема мразеше (този на мъжа, който я съблазни и после я заряза - Феърли ли бяха, или нещо от сорта), та мисля че в моя екземпляр е събрана цялата история. Иначе и филма съм гледала, по Диема Фемили, също е интересен.

Добявам книжлето в списъка си за сканиране, малко е дебелжко, но пък шрифта е чудесен, така че се надявам до седмица-две да я направя.

П.С. Внучката се казваше Паола :whist:

Ох много хубава книжка, авторката има страхотен стил, направо ми се дощя да си я препрочета!

Аз също имам проблем с влизането в новия сайт направо изпаднах в истерия, че няма да мога вече да тегля книгиshake_puter.gif компа беше на косъм от терасата! Но вие ме успокоихтеdoh.gif ! Ще се заредим с търпение да си свършите работата на спокоиствие без постоянно да Ви притеснява ме. Благодарности за труда на всички!kiss.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gif

Здр на всички първо искам да ви благодаря за всички книжки и най-много за тези на Нора Робъртс :) ам днес попаднах на един филм който е излезнал на 05.02.2010 и се казва "Dear John" не съм го гледала,но в коментарите казват че е невероятен в подследствие разбрах че филма е по книгата "Dear John" от Nicholas Sparks която е излезнала 2006 година някой знае ли дали е издавана в България

Здр на всички първо искам да ви благодаря за всички книжки и най-много за тези на Нора Робъртс :) ам днес попаднах на един филм който е излезнал на 05.02.2010 и се казва "Dear John" не съм го гледала,но в коментарите казват че е невероятен в подследствие разбрах че филма е по книгата "Dear John" от Nicholas Sparks която е излезнала 2006 година някой знае ли дали е издавана в България

Да,книгата е преведена под името "С дъх на канела" през 2007.

Да,книгата е преведена под името "С дъх на канела" през 2007.

еее супер мерси за информацията тъкмо щях да я почвам на английски да я чета

Някой чел ли е "Богата жена" на Джорджия Рей

1355694U.jpg

Резюме

Един роман, който с излизането си разтърси четяща Америка.

Една книга за истинска обич, но и за неустоим стремеж за себеизява и реализация на Жената в бруталното мъжко общество.

Едно калейдоскопично четиво за свята любов, но и за перверзен секс, за благородство и падение...

Вчера си я взех от библиотеката и сега и се чудя да я почвам ли... :)

Някой чел ли е "Богата жена" на Джорджия Рей

1355694U.jpg

Аз съм го чела преди доста години, когато излезе първото издание на български език.

Романът е страхотен или поне за мен.

:huh:

А книжката нова ли е или не?

Може ли повечко информация,че анотацията никаква я няма.Или по-точно може да е всичко.:)

А книжката нова ли е или не?

Може ли повечко информация,че анотацията никаква я няма.Или по-точно може да е всичко.;)

Какво разбираш под нова? По-горе писах, че съм я чела отдавна.

Доколкото си спомням е съвременна. Със сигурност не е историческа.

Не мога да ти дам повече информация, защото сюжетът ми се губи.

Но "вкусът" който ми е останал от нея е прекрасен... :)

Което ме навежда на мисълта, че трябва да я препрочета отново.

Чела съм я преди 14 години сигурно и също нямам никакъв спомен за нея относно сюжет, герои и така нататък. Потвърждавам, че е съвременна. Дано отнякъде излезе повечко инфо.

Мерси за бързия отговор момичета, явно ще трябва да я почна, пък ще видя за какво точно става въпрос... После ще ви я припомня....

Здр на всички първо искам да ви благодаря за всички книжки и най-много за тези на Нора Робъртс :wors: ам днес попаднах на един филм който е излезнал на 05.02.2010 и се казва "Dear John" не съм го гледала,но в коментарите казват че е невероятен в подследствие разбрах че филма е по книгата "Dear John" от Nicholas Sparks която е излезнала 2006 година някой знае ли дали е издавана в България

Аз съм я чела под името "Прощално писмо" - прекрасна е!

Такаааа!Завърших "дьлгоочакваната" редакция на Пиратът-лорд.Жалко,че не стана за вчера,краят й щеше да е добър подарък за 41я ми рожден ден.

След като си поиграх на редактор, с огромно уважение казвам голямо БЛАГОДАРЯ на онези,които го правят редовно.Наложи се да ровя в речници-тълковен,на чуждите думи,речник на морските термини и ПРАВОПИСЕН!С ужас осъзнах,че откак съм завършила в края на 80те.,българският правопис се е попроменил.За Бога!Правих консултация с учител по БЕЛ и въпреки това, не си залагам главата,че всичко е ОК.Ако и другите сте минали през това,определно не съм дооценявала труда ви.Още веднъж БЛАГОДАРЯ и на сканиращи, и на редактори!

Дами,някоя от вас чела ли е "Интимно предателство" от Ейдриън Басо?Какво мислите за тази книга,заслужава ли си?

Дами,някоя от вас чела ли е "Интимно предателство" от Ейдриън Басо?Какво мислите за тази книга,заслужава ли си?

Наскоро я минах,но нещо не ми допадна и не и се задълбочих.Като че по-скоро стила дразнеше,абе за мен и да не бях я чела

нямаше да е загуба

Не съм я чела, но докато я сканирах я разлистих тук таме и попаднах на много забавни моменти. Ако и останалото е в същия дух, мисля, че ще ти хареса книжката.

Дами, нека отпразнуваме новия тракер и факта, че вече е напълно функционален, с нов скан. :cool: Ето го и него:

Катрин Дьовил - Аметистова корона

Приятно четене и поздрави от екипа на http://fanagoria-bg.net ;) Ще сме благодарни на всяка от вас, която помогне със сийд, за да наберем отново скорост.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.