Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте момичета!Искам най-сърдечно да ви се извиня за това,че без ваше позволение качвах книги.Моля да ми позволите да продължа да качвам от ваше име,като попълвам кой е сканирал книгата,която качвам!Вие сте наистина невероятни,в това което правите!Не съм искала да засегна никой,но и нямах представа че точно това съм направила.Моля ви за извинение!

Не мога да сканирам книги,но ако ми позволите бих могла да помогна с това,като качвам книгите ви в БананаБГ,за да могат и още страшно много други потребители да им се насладят.А уверявам ви,че ужасно ги харесват.Прекланям се пред невероятните ви усилия милички!

Идеята, с която започнахме този вид разпространение на книгите, бе за да ги споделим с останалите. Аз лично, при положение, че ще бъде отбелязано кой е сканиращия, нямам против да бъдат предложени на нови читатели.

Добре дошла си също така да се присъединиш към нас в дискутирането на жанра, тук сме се събрали все любителки на любовните романи. :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Дами, ко стана с Бойд???

Ако за Свети Валентин ни зарадвате ще е пИрфектно:)

Малко съм нагла,ама това ще си е като подарък мечта за мен.

Веднага отговарям. Торентите не се пренасочват автоматично, ще е нужна ръчна намеса. Един от вариантите е да изтриеш сегашните вече невалидни торент задачи от програмата си и всеки от торентите да ресийднеш ръчно от новия тракер като ги потърсиш един по един. А другия вариант е по-бърз, но пак е нужна малко ръчна намеса. Предполагам, че си с уторент, така че ще обясня за него. Когато маркираш торент в програмата долу имаш спецификации за него, една от които е списъка с тракерите, към които сочи торента. Давам примерче с картинка.

32511782.jpg

Ще забележиш, че в сегашното състояние на торентите ти, тракера е h ttp://account-co.net/announce.php?passkey=/твоят паскей/. Нужно е само да замениш частта account-co.net с fanagoria-bg.net. Това става с десен бутон върху него -> Добави тракер и го редактираш на място, след което може да си го копираш и за останалите торенти направо да заместваш. :yanim: Надявам се, че съм помогнала.

А възможно ли е този начин да стане и със FlashGet?

Flashget e възможно най-неподходящата програма за сваляне на торенти. Тракерът препоръчва уторент - написано е. Тествах уторент 2,0 - работи перфектно. Обновете си клиентите, които го ползвате. А които не го ползват, могат само да си улеснят живота с него, ако се ориентират натам. :)

Редактирано от NELG (преглед на промените)

а за тези, които не ползват уиндовса и са с вградения трансмишън тип бит торент на линукса? :)

Благодарности за книжката :) а хубава ли е? че някак си доста странно ми звучи резюмето й?

Ох, мила, за съжаление много отдавна и то само веднъж съм чела "Пламъкът на верността" и ми е направо бяло петно. sad.gif Но май не ме е впечатлила особено, щом не съм я повторила :)

а за тези, които не ползват уиндовса и са с вградения трансмишън тип бит торент на линукса? :)

Линукс е друго нещо... Мога само да те поздравя. За мен относно линукс най-добрия е KTorrent.

Ако трябва да съм честна, понеже ползвам Федора и Дебиан, а те и двата си имат вградени торент клиенти - с друг не се занимавам. Да не говорим, че вградения им клиент е изключително лесен за ползване, прегледен и максимално олекотен.

Ако трябва да съм честна, понеже ползвам Федора и Дебиан, а те и двата си имат вградени торент клиенти - с друг не се занимавам. Да не говорим, че вградения им клиент е изключително лесен за ползване, прегледен и максимално олекотен.

Е, това е важното в случая - да работи и да не товари. В случая ставаше дума за флашгет, което не е никак подходящо и само си тормозите машините с него.

последно съм се пробвала да ползвам флашгета преди...5-6години. Не бях никак очарована от последната му версия. Той не е торент клиент а беше просто няй удобния инструмент за сваляне преди 10 и повече години когато сваляхме пред 56кмодеми, за да не ни увисва свалянето, ако падне линията. Помниш ли - радваш се, ако успееш да свалиш една малка мп3-ка за час и половина. А филма, ако се изтеглеше (и ако го набараш откъде,естествено) за под 24 часа вдигахме купон :angry:

Идеята, с която започнахме този вид разпространение на книгите, бе за да ги споделим с останалите. Аз лично, при положение, че ще бъде отбелязано кой е сканиращия, нямам против да бъдат предложени на нови читатели.

Добре дошла си също така да се присъединиш към нас в дискутирането на жанра, тук сме се събрали все любителки на любовните романи. :angry:

Благодаря ти мила,обещавам че ще отбелязвам кой е сканирал книгите,стига и останалите момичета да са съгласни да ги качвам в Банана.А в сайта много от потребителите очакват с нетърпение всеки от любовните романи.

Не съм изполвала FlashGet от години. Това наистина е много неподходяща програма за торенти. Все пак реших да я инсталирам, за да проверя как стоят нещата. След кратък преглед установих, че няма как да се редактира ръчно списъка с тракери за даден торент. Съветвам те да помислиш серизно дали да не си инсталираш utorrent.

последно съм се пробвала да ползвам флашгета преди...5-6години. Не бях никак очарована от последната му версия. Той не е торент клиент а беше просто няй удобния инструмент за сваляне преди 10 и повече години когато сваляхме пред 56кмодеми, за да не ни увисва свалянето, ако падне линията. Помниш ли - радваш се, ако успееш да свалиш една малка мп3-ка за час и половина. А филма, ако се изтеглеше (и ако го набараш откъде,естествено) за под 24 часа вдигахме купон :angry:

Хах, вярно е. Банкет като свалиш нещо. Е, сега последните версии имат опция да свалят торенти, но си права, че това не е торентклиент. Затова реших да поспамя темата и да припомня, че за да сваляте любимите си книги без проблеми и да си ги сийдвате успешно ви е необходим торентклиент.

Не съм изполвала FlashGet от години. Това наистина е много неподходяща програма за торенти. Все пак реших да я инсталирам, за да проверя как стоят нещата. След кратък преглед установих, че няма как да се редактира ръчно списъка с тракери за даден торент. Съветвам те да помислиш серизно дали да не си инсталираш utorrent.

Имам свален уторент,който е -1.8.5,но с него мога да свалям само от замундата.Някой знаели начин да го направя да свалям и от други торенти

Имам свален уторент,който е -1.8.5,но с него мога да свалям само от замундата.Някой знаели начин да го направя да свалям и от други торенти

Обнови си версията /менюто "Помощ" -> "Проверка за обновяване"/ и пробвай пак.

И преди отново да съм забравила:

Роксана Бекнъл - Среднощна гълъбица

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Май задълбахме нещата към друга посока, но ще ти отговоря - 1.8.5 си работи добре. Виж обаче с какъв порт си - тоя порт дали прави връзка с тракера, също така друг важен фактор за успешното свързване на торентклиента с тракера е реалното IP. Провери си настройките - колко задачи си му задала да може да сваля и сийдва... и мисля, че тая тема трябва да я прехвърлим като цяло в тракера в раздел "въпроси и отговори" и там екипа ще ви помага. Защото тук Хеси след малко ще раздава правосъдие. :hush:

------------------------------------------------------------------------------

И докато не съм забравила. Относно питането на Verginiq: при положение, че вписваш ника ми и не го заличаваш от сканираната книга, то може да качваш и мои сканове в банана.бг. Единственото място за което съм против да виждам мои сканове - това е account-co.net. И ако видя мой скан там със заличен ник, ще покажа точно защо не искам да съм част от подобен тракер вече... с подробности и снимков материал.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

И докато не съм забравила. Относно питането на Verginiq: при положение, че вписваш ника ми и не го заличаваш от сканираната книга, то може да качваш и мои сканове в банана.бг. Единственото място за което съм против да виждам мои сканове - това е account-co.net. И ако видя мой скан там със заличен ник, ще покажа точно защо не искам да съм част от подобен тракер вече... с подробности и снимков материал.

Напълно подкрепям по-горе написаното. Същото важи и за мен.

опаааа, момиета не се разгорещявайте, разбрахме отдавна че сте се сритали под масата с акаунтци :hush:

А по темата, на първата четвърт съм от от книгата за Бойд на английски и засега смея да твърдя, че Линдзи в оригинал има много ритмичен език. Малко по-бавнинко чета от на български, ама съм загубила тренин последно все пак съм чела Паланюк, а неговия език е доста по странен. Впечатлена съм как се завързаха нещата. Интересно ми е само трази, която очакваме началото на лятот за кого ли ще да е...

Братята и Рийгън бяха първо, после племенника и сина наедно с маркиза. Опукала е Дрю и Уорън, сега Бойд, то кой остана, освен може би Томас. Което е малко странно, защото забелязах, че в предишните книги си имаше нещо като подсказка и прелюдия към следващия попаднал в мрежата. А за сега в тази - нтцъ ;) Ще видим, утре ако вече съм разбрала ще си кажа :)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

опаааа, момиета не се разгорещявайте, разбрахме отдавна че сте се сритали под масата с акаунтци :hush:

А по темата, на първата четвърт съм от от книгата за Бойд на английски и засега смея да твърдя, че Линдзи в оригинал има много ритмичен език. Малко по-бавнинко чета от на български, ама съм загубила тренин последно все пак съм чела Паланюк, а неговия език е доста по странен. Впечатлена съм как се завързаха нещата. Интересно ми е само трази, която очакваме началото на лятот за кого ли ще да е...

Братята и Рийгън бяха първо, после племенника и сина наедно с маркиза. Опукала е Дрю и Уорън, сега Бойд, то кой остана, освен може би Томас. Което е малко странно, защото забелязах, че в предишните книги си имаше нещо като подсказка и прелюдия към следващия попаднал в мрежата. А за сега в тази - нтцъ ;) Ще видим, утре ако вече съм разбрала ще си кажа :)

Вече се знае за кого е следващата. Книгата е леко отклонение от Малъри и Андерсън. Ето го и резюмето, преди няколко дни Йори го беше намерила и споделила с нас, но в друга тема от раздела.

Nine years ago Richard Allen fled England when his avaricious father, the Earl of Manford, betrothed him to Julia Miller, the young daughter of London's wealthiest merchant. Having seen how his father's ambition ruined his older brother's prospects for happiness with an arranged marriage, free-spirited Richard takes to the sea determined to live his own life. In the Caribbean, he joins a band of treasure-hunting pirates and adopts the persona of a Frenchman named Jean Paul. When he dares to slip back into England to carry out an urgent task for his captain, Richard falls in love with a married woman, Georgina Malory. Despite Georgina's indifference to him and her husband James Malory's threats to harm him, Richard is smitten. His next attempt to woo Georgina at a masked ball turns out to be a terrible mistake because it brings him face to face with another beautiful woman.

Grown-up and sophisticated, Julia Miller, a friend of Georgina's, is charmed by the masked Frenchman Jean Paul until she discovers he's really her detested fiancé! Julia has hired solicitors to have Richard declared dead so she can free herself from their betrothal and move on with her life. But when the Earl of Manford learns his son has returned and can fulfill the marriage contract, he sets in motion a chain of events that places Julia on the high seas with her fiancé who is not merely an irresponsible nobleman but a seductive, adventure-loving pirate!

Ах-хахаха, знаех си, все пак в книжката за Дрю се споменаваше твърде много за Ричарс и как той изглеждал твърде възпитан и още-какъв-ли-не в официалното си облекло и как било възможно да е лорд.

Малко разочароващо, че се отклонява от фамилията, но се надявам все пак да е замесена в прилично количество :hush:

А досега Кейти буквално ми топли душата, как го нахрани Бойд ;)

Май обаче следващата половинка ще я оставам за утре и сега ще си лягам :)

Целувам ви всичките и лека нощ от мен :)

Три от тези, които имам са вече сканирани и в официалния списък, другите, които не видях са Осъзнати Сънища, Най-дългата нощ и Необуздани сърца(В клопка).

Май задълбахме нещата към друга посока, но ще ти отговоря - 1.8.5 си работи добре. Виж обаче с какъв порт си - тоя порт дали прави връзка с тракера, също така друг важен фактор за успешното свързване на торентклиента с тракера е реалното IP. Провери си настройките - колко задачи си му задала да може да сваля и сийдва... и мисля, че тая тема трябва да я прехвърлим като цяло в тракера в раздел "въпроси и отговори" и там екипа ще ви помага. Защото тук Хеси след малко ще раздава правосъдие. :P

------------------------------------------------------------------------------

Благодаря!Посетих темата"въпроси и отговори" и те посъветваха.Вече мога да свалям с уторент :speak: Направо се родих :baby: Благодаря още веднъж :wors:

Три от тези, които имам са вече сканирани и в официалния списък, другите, които не видях са Осъзнати Сънища, Най-дългата нощ и Необуздани сърца(В клопка).

Тези също ги имам.

Линда Хауърд - Невинни лъжи:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5210

Линда Хауърд - Остани при мен:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5211

Момичета,включила съм в списъка си за сканиране и книгите на Нора Робъртс Ледена страст,Проклятието на Анжелик и Божествено зло.Ако някой ги е поел да свирка.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Момичета, Бойд е преведен и в момента се редактира. Съвсем скоро ще ви зарадваме с него, само още малко търпение (и аз като Съни вече почнах да моля за търпение :speak: )

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.