Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
А пък моята любима книга е Принцеса Алесандра,отново на Джули Гарууд.Липсват ми последните около 70 страници,и искам да си ги изчета,независимо как.И тя е издадена като Венчило с Дявола преди 2000г.от Барт,и никъде немога да я намеря.Препоръчвам я на всички.Невероятна е!Ако някой може да направи нещо,ще съм му много благодарна.

Ако си от Пловдив, ма сергийките зад централна поща на главната я има. Май беше 4,50 ще те излъжа. Ако пък не, аз я имам, като имам свободно време мога да ти сканирам страничките. Ако искаш пиши ми на [email protected]

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Искам да питам нещо.Някой сеща ли се за един роман в който главните герои се казват Оливър и Вивиан.Само това помня и също,че в заглавието му присъстваше думата "колело".Като например

"Колелото на живота" или нещо подобно,но не съм много сигурна,де,за заглавието.Може и да се лъжа.

Ако някой се сеща нещо,да ми каже.Мерси. :)

• Автор
Искам да питам нещо.Някой сеща ли се за един роман в който главните герои се казват Оливър и Вивиан.Само това помня и също,че в заглавието му присъстваше думата "колело".Като например

"Колелото на живота" или нещо подобно,но не съм много сигурна,де,за заглавието.Може и да се лъжа.

Ако някой се сеща нещо,да ми каже.Мерси. ;)

Познато ми е. Я разкажи малко за кво се разказва книгата, съвременна ли е или историческа и ще се разровя.

Ами,да ти кажа почти нищо не се сещам,освен,че Вивиан беше с червена коса и зелени очи,и имаше една сцена където тя си беше прибрала косата във ваната,а пък той искаше да я пусне.Исторически е.Май беше нещо като доведено дете или прислужница,не съм сигурна.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте и от мен! Аз също чета много любовни романи - с тонове, но ... на руски. Има ги всичките, за които питахте в руските онлайн библиотеки. Повечето от заглавията даже не ги знам на български, но ако имате въпроси мисля че ще се ориентирам. За "Венчило с дявола" мога да кажа че е първа книга от поредица, "Принцеса Алесандра" също но е последната книга от общо 4.

Както казахте трябва да се подкрепяме :yanim:

почти всички споменати книги ги имам.мога да ги сканирам и препратя тъй като не продавам книгите(страстна колекционерка съм).Ako някой може да ми намери "Неуловимият пламък" на катлийн Удиуиз,Ще му бъда вечно благодарна :P(няма значение като книга или файл,само да е на български)

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

дали някой може да ми намери Неотразимият детектив от Даяна Палмър - "Арлекин страст"

благодарности предварително

дали някой може да ми намери Неотразимият детектив от Даяна Палмър - "Арлекин страст"

благодарности предварително

да ти кажа има една сергийка където съм виждала цял кашон с арлекинчета,мъничък формат май бяха розови,струваха 1,50 парчето,от тази серия ли е книгата която търсиш,обещавам да проверя

да ти кажа има една сергийка където съм виждала цял кашон с арлекинчета,мъничък формат май бяха розови,струваха 1,50 парчето,от тази серия ли е книгата която търсиш,обещавам да проверя

от същата е Арлекин страст много отдавна я търся,ако успееш да я намериш ще е супер,само че аз съм от бургас,ще си платя разноските разбира се

Публикувам пълния списък с книги които претежавам.Ако някой намери търсена книга мога да я сканирам и да я пратя.Чао засега

____________.doc

Публикувам пълния списък с книги които претежавам.Ако някой намери търсена книга мога да я сканирам и да я пратя.Чао засега

Здравей,много ще ме зарадваш,ако ми пратиш Принцеса Алесандра от 418стр.до края.

Видях доста книги на Арнет Лем - исторически ли са? Можеш ли да ми изпратиш "Шотландска кръв", ако не ти е трудно, ако не здраве да е, ще ти досаждам по натам :P

Голяма колекция си направила, браво! Колко време си ги събирала ако не е тайна?

Здравей,много ще ме зарадваш,ако ми пратиш Принцеса Алесандра от 418стр.до края.

Ще ти сканирам страниците,но няма да успея тази седмица.Разбрах,че тази книга е в четирилогия,знаеш ли нещо за останалите книги от нея

Чао засега

Видях доста книги на Арнет Лем - исторически ли са? Можеш ли да ми изпратиш "Шотландска кръв", ако не ти е трудно, ако не здраве да е, ще ти досаждам по натам ;)

Голяма колекция си направила, браво! Колко време си ги събирала ако не е тайна?

Ще се постарая и на теб да ти пратя нещичко.Всички са исторически,като шотландска кръв и продадена принцеса са свързани(две приятелки отраснали в манастир)Поне от 15 години ги събирам,голяма част ми е наследство от майка ми (покрай нея се запалих)Активно ги колекционирам от 5-6години

Чао засега

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Ще ти сканирам страниците,но няма да успея тази седмица.Разбрах,че тази книга е в четирилогия,знаеш ли нещо за останалите книги от нея

Чао засега

Ок.Когато можещ.

За четирилогия не знам,но наскоро Рална ме просвети,че има книга "Брачна авантюра",в която се разказва за Сара и Натан-приятеля на Колин от "Принцеса Алесандра".

Тя е по запозната,ако може да ни обясни.

Ралнааааааааа,къде си?

:) Някой може ли да ми каже как си препращате сканираните книги.Аз знам само чрез EMAIL,но е много неудобно,тъй като една книга идва към 150-180MB
:angry: Някой може ли да ми каже как си препращате сканираните книги.Аз знам само чрез EMAIL,но е много неудобно,тъй като една книга идва към 150-180MB

Пoлзувай някой от сайтовете за качване на файлове, например:

www.bgshare.com

www.skatafka.com (там обаче ограничението на файла май беше до 50MB)

4storing.com

Успех ;)

Редактирано от chausheva (преглед на промените)

А защо не направим място където да публикуваме това което сме сканирали, а също и информация за книги.

Някой има ли идеи?

Редактирано от thefunfamily (преглед на промените)

Миличка,пращам ти линк откъдето можеш да си свалиш последните страници на книгата.Ако има проблем пиши

http://4storing.com/hhzm8/0fc4cea1083f7907...102778eaec.html

Чао засега

Пoлзувай някой от сайтовете за качване на файлове, например:

www.bgshare.com

www.skatafka.com (там обаче ограничението на файла май беше до 50MB)

4storing.com

Успех :P

Много благодаря за информацията.Много ми помогна

Чао и целувки

Относно Принцеса Аласандра-преди нея има поне още две които задължително са поредица-Брачна авантюра,тя е за приятеля на Колин,Натан или Нейтън зависи от превода,двете с Ralna сме на мнение че това е една от най-добрите книги които сме чели,другата която я предхожда не знам дали е издадена на български,казва се "Guardian Angel",в не я се разказва за сестрата на Нейтан,Джейд и брата на Колин-Кейн,има и четвърта книга,вижте тоя сайт http://www.dreamsinbooks.narod.ru/avtory/48.htm ,значи книгите са от серия Лъвица,та първата книга от тази серия,не мога да разбера за кои герои е,ако някой се сети да пише,но които и да са героите едва ли поредицата ще се изчити напълно на български,защото от любовните романи на Гарууд са издадени само 3 -Принцеса Аласандра,Брачна авантюра и Венчило с дявола,последната не съм я чела но мисля че е от друга поредица,това го твърдя за Ирис и Бард,за други издателства нямам думата,просто не съм запозната,ако някой е срещал или има някоя друга нейна книга нека пише,за да знаем ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Автор
Относно Принцеса Аласандра-преди нея има поне още две които задължително са поредица-Брачна авантюра,тя е за приятеля на Колин,Натан или Нейтън зависи от превода,двете с Ralna сме на мнение че това е една от най-добрите книги които сме чели,другата която я предхожда не знам дали е издадена на български,казва се "Guardian Angel",в не я се разказва за сестрата на Нейтан,Джейд и брата на Колин-Кейн,има и четвърта книга,вижте тоя сайт http://www.dreamsinbooks.narod.ru/avtory/48.htm ,значи книгите са от серия Лъвица,та първата книга от тази серия,не мога да разбера за кои герои е,ако някой се сети да пише,но които и да са героите едва ли поредицата ще се изчити напълно на български,защото от любовните романи на Гарууд са издадени само 3 -Принцеса Аласандра,Брачна авантюра и Венчило с дявола,последната не съм я чела но мисля че е от друга поредица,това го твърдя за Ирис и Бард,за други издателства нямам думата,просто не съм запозната,ако някой е срещал или има някоя друга нейна книга нека пише,за да знаем :)

Да нека ако някой има друга книжка на Джули Гарууд да удари едно рамо да й се порадваме. Аз съм обещала да сканирам на една дружка "Венчило с дявола" но още се туткам, щото съм я дала за прочит на една приятелка. Ако някой иска, като следвам щедрия пример на stontontina, мога да пусна линкове за две сканирани от мен книги "Подаръкът" на Джоана Линдзи от поредицата за семейство Малъри, и "Ти ми принадлежиш" отново на Джоана Линдзи продължението на "Тайната принцеса". Отделно една приятелка ми сканира "Невестата от Шербрук" на Картин Каултър която е първа книга от трилогия. След нея са "Непознатата от Ямайка" и "Сътби в окови", две много хубави книги, още не съм прочела "невестата" на съм сигурна, че ще е готина.

Да нека ако някой има друга книжка на Джули Гарууд да удари едно рамо да й се порадваме. Аз съм обещала да сканирам на една дружка "Венчило с дявола" но още се туткам, щото съм я дала за прочит на една приятелка. Ако някой иска, като следвам щедрия пример на stontontina, мога да пусна линкове за две сканирани от мен книги "Подаръкът" на Джоана Линдзи от поредицата за семейство Малъри, и "Ти ми принадлежиш" отново на Джоана Линдзи продължението на "Тайната принцеса". Отделно една приятелка ми сканира "Невестата от Шербрук" на Картин Каултър която е първа книга от трилогия. След нея са "Непознатата от Ямайка" и "Сътби в окови", две много хубави книги, още не съм прочела "невестата" на съм сигурна, че ще е готина.

Аз лично имам и трите книги от трилогията на Картин Каултър .Невероятни са и горещо ги препоръчвам на всички.Книгите са за двама братя и сестра им.Колкото до "Невестата от Шербрук"на мнение съм че е най-добрата от трите книги(лично мое мнение,разбира се)

Миличка,пращам ти линк откъдето можеш да си свалиш последните страници на книгата.Ако има проблем пиши

http://4storing.com/hhzm8/0fc4cea1083f7907...102778eaec.html

Чао засега

Еееее,мерси много,направо ме трогна. :baby:

Аз лично имам и трите книги от трилогията на Картин Каултър .Невероятни са и горещо ги препоръчвам на всички.Книгите са за двама братя и сестра им.Колкото до "Невестата от Шербрук"на мнение съм че е най-добрата от трите книги(лично мое мнение,разбира се)

За тези които искат да прочетат поредицата но не могат да я намерят имам хубава новина,в момента ми сканират "Непознатата от Ямайка" и "Съдби в окови",когато са готови ги пращам на който желае

• Автор
За тези които искат да прочетат поредицата но не могат да я намерят имам хубава новина,в момента ми сканират "Непознатата от Ямайка" и "Съдби в окови",когато са готови ги пращам на който желае

Браво на теб. Тогава ето линк за "Невестата от Шербрук", а после ти ще пуснеш останалите и всеки ще може да прочете книжката. cool.gif

http://www.bgshare.com/369868/nevestata.pdf

post-42937-1221840235_thumb.jpg

Здравейте момичета!

Пускам ви две книжки

Брак за една година ,Вирджиния Хендли, Бард http://4storing.com/bvcaw/c74ff77fa59127be...5841c70f03.html

Шотландска кръв,Арнет Лем,Бард http://4storing.com/8dt63/90d5ec4dd695cbb6...5e9cacd0e4.html

Книгите са страхотни.Пожелавам ви приятно четене

Чао и целувки

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.