Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Здравейте на всички

аз така и не разбрах как се пише тук sad.gif Както и да е,някоя чела ли е Бътърфлай?Искам да знам дали е хубава.И Рална ти направо ме кефиш,откога събираш книги?Аз също се опитвам,но е адски трудно.Навремето си раздавах книгите и поне половината се загубиха,сега ги събирам наново.

E нали пишеш бе мила, какво не си разбрала? ИНаче аз си събирам книжки от януари 2007. Скоро ще чукна две годинки. Като започнах да чета така се зарибих, че се отплеснах. Ама за две години само 450 книги съм изчела (знам колко са щото си пиша заглавията и главните герои, малко си падам фен laugh.gif ) То книжките са си голяма зарибявка, като малка колко сапунки гледах, сега откривам, че и нашите книги са своебразна сапунка, с тая ралзика, че не трябва да чакаш месеци да свърши. Един ден и си разбрал историята. Сладка работа.

misi_misi аз пак ще се повторя, ама ако имаш нещо на Джоана Линдзи свиркай. Ще чакаме с нетърпение списъка ти. biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

22,23 страници от книгата Шотландска кръв на Арнет Лем липсват може ли този който я е качил да ги пусне

А също и 1 стр.от "Брак за една година",и то точно на най-интересното-егати майтапа.Ако може да и тази станичка,моля. worshippy.gif Ей сега ще видя коя точно беше.

Рална,като сканираш "Венчило с дявола"нали няма да забравиш да го пуснеш?Моля те!

Иначе момичета гордея се с вас-толкова книги качихте тука.Темата стана цяла библиотека.За съжаление нямам скенер,иначе и аз бих се включила.То и колекция нямам де,сега започвам-вие ме запалихте.

Страниците са 208 i 209.

Редактирано от evlora (преглед на промените)

• Автор
А също и 1 стр.от "Брак за една година",и то точно на най-интересното-егати майтапа.Ако може да и тази станичка,моля. worshippy.gif Ей сега ще видя коя точно беше.

Рална,като сканираш "Венчило с дявола"нали няма да забравиш да го пуснеш?Моля те!

Иначе момичета гордея се с вас-толкова книги качихте тука.Темата стана цяла библиотека.За съжаление нямам скенер,иначе и аз бих се включила.То и колекция нямам де,сега започвам-вие ме запалихте.

Страниците са 208 i 209.

И аз искам тея странички от 'Брак за една година". Още не съм ги стигнала, ама ще е кофти, като ги стигна да ги няма.

Иначе веднага ще пусна "Венчило с дявола", знам, че много хора я искат, ама я дадох на една дружка да я чете, а тя се тутка доста и затва се бавя и аз. Иначе тея дни сканирам "Завръщане към рая" на Шърл Хенке. Някой иска ли я?

Отделно исках да питам, искате ли да сложа в първия ми пост линкове за всики книги които сме сканирали? Така ще са най-отгоре и няма да се рови из постовете да се търсят.

Толкова книжки намерих тук :clap: Много ви благодаря страхотни сте! :)

Отделно исках да питам, искате ли да сложа в първия ми пост линкове за всики книги които сме сканирали? Така ще са най-отгоре и няма да се рови из постовете да се търсят.

Страхотна идея :rolleyes:

Така ще бъде по-удобно и бързо за всички

Здравеите и от мен :)

Случайно попаднах на този форум и останах приятно изненадана.

Намерих книги, които търся навсякъде и никъде ги намяше.Благодарности на всички,които са си направили труда да сканират книгите :)

Лично аз имам доста голяма колекция от такива книги (нещо като мания май са ми станали покрай майка ми :))) ) Та мисълта ми е ако някой се нагърби със задачата да ми обясни как става това сканиране с радост ще допренеса с нещичко на темата :)

Утре или най-късно в други ден мога да дам списък на по-интересните книги, които имам удоволствието да притежавам :)

Ето го и списъка:

1.Принцеса Алесандра - Джуд Гарууд

2.Арабският принц - Вирджиния Хенли

3.Като цвят по теченито - Катлийн Удиуиз (2 книги)

4.Мрачният ангел - Мери Балоу

5.Джена - Амбър Кей

6.Целувката на пирата - Катлийн Драймър

7.Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

8.Последният херцог - Андреа Кейн

9.Прегръдката на вълка - Гейл Линк

10.Лунна красавица - Хелън Минтермайър

11.Роза през зимата - Катлийн Удиуиз (2 книги)

12.Завоевателят - Бренда Джойс

13.Съни - Андреа Парнел

14.Кралят на пиратите - Стеф Ан Холм

15.Измамникът - на Fabio (само 1 книга имам)

16.Открадната годеница - Джейн Фийдър

17.Вземи сърцето ми - Боби Смит

18.Реликвата - Мерилайл Роджърс

19.Дамски пасианс - Боби Смит

20.Сърце от лед - Джуд Деверо

21.Сърце от пламък - Джуд Деверо

22.Невестата от Шербрук - Катрин Каултър

23.Черната роза - Кристина Скай (2 книги)

24.Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

25.Необуздана страст - Карин Робърдс

26.Мнимата дукеса - Мари Кордоние

27.Вихрената годеница - Ирис Йохансен

28.Вихреният танцьор - Ирис Йохансен

29.Ангелът корабокрушенец - Катлиин Драимън

30.Смарагдова магия - Патриша Грасо

31.Дете на порока - Сюзън Джонсън

32.Пирати на любовта - Катрин Робърдс

33.Див и опасен - Тами Хоуг

34.Отдаването - Аманда Куик (само 2-та книга)

35.Дива любов - Колийн Фокнър

36.Любов завинаги - Мегън Даниен

37.Аманда - Катрин Хокет

38.Дяволско желание - Лори Макбейн

39.Рицарян на нейните мечти - Лейъл Джеймс

40.Страстната робиня на пирата - Робин Гидиън

41.Да откраднеш Рая - Жаклин Рединг

42.Рубинът - Кристина Скай

43.Танцуващият дявол - Кони Мейсън

44.Шана - Катлийн Удиуиз (2 книги)

45.Орелът и розата - Даян Робинсън

46.Перлата на любовта - Кристина Скай

47.Непокорната Джилиън - Хелън Леър

48.Прелъстяване - Аманда Куик

49.Прегърни ме силно - Брийн Джилбърт

50.Омагьосаните - Елизабет Лоуел

51.Обладана от любов - Амбър Кей

52.Сянката на бурята - Дебра Диър

53.Изкушение - Катрин Харт

54.Прегръдка под звездите - Патриша Вернер

55.Съпругата янки - Линда Леър Милър

56.Любовницата на корсаря - Хедър Греъм

57.Блейз - Сюзън Джонсън

58.Египетски нощи - Кони Брокуей

59.Богатият варварин - Айрис Йохансен

60.Нежни екстази - Джанел Тейлър

61.Морийн - Клер Лоримър

62.Катрин - Кирол Франц

На този сайт има също хубави книги :)http://www.chitanka.info:82/lib/label/Любовна+литература

П.П Ако някой си хареса нещо от списъка мога да я сканирам през почивните си дни, но проблема е че нз как и ще трябва първо мааааалко да ми се пообесни biggrin.gif

ще пуснеш ли "Завръщане към рая"

Здрасти аз бих искала книгите на Сюзън Джонсън

а колкото до сканирането не мога да типомогна

• Автор
Ето го и списъка:

1.Принцеса Алесандра - Джуд Гарууд

2.Арабският принц - Вирджиния Хенли

3.Като цвят по теченито - Катлийн Удиуиз (2 книги)

4.Мрачният ангел - Мери Балоу

5.Джена - Амбър Кей

6.Целувката на пирата - Катлийн Драймър

7.Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

8.Последният херцог - Андреа Кейн

9.Прегръдката на вълка - Гейл Линк

10.Лунна красавица - Хелън Минтермайър

11.Роза през зимата - Катлийн Удиуиз (2 книги)

12.Завоевателят - Бренда Джойс

13.Съни - Андреа Парнел

14.Кралят на пиратите - Стеф Ан Холм

15.Измамникът - на Fabio (само 1 книга имам)

16.Открадната годеница - Джейн Фийдър

17.Вземи сърцето ми - Боби Смит

18.Реликвата - Мерилайл Роджърс

19.Дамски пасианс - Боби Смит

20.Сърце от лед - Джуд Деверо

21.Сърце от пламък - Джуд Деверо

22.Невестата от Шербрук - Катрин Каултър

23.Черната роза - Кристина Скай (2 книги)

24.Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

25.Необуздана страст - Карин Робърдс

26.Мнимата дукеса - Мари Кордоние

27.Вихрената годеница - Ирис Йохансен

28.Вихреният танцьор - Ирис Йохансен

29.Ангелът корабокрушенец - Катлиин Драимън

30.Смарагдова магия - Патриша Грасо

31.Дете на порока - Сюзън Джонсън

32.Пирати на любовта - Катрин Робърдс

33.Див и опасен - Тами Хоуг

34.Отдаването - Аманда Куик (само 2-та книга)

35.Дива любов - Колийн Фокнър

36.Любов завинаги - Мегън Даниен

37.Аманда - Катрин Хокет

38.Дяволско желание - Лори Макбейн

39.Рицарян на нейните мечти - Лейъл Джеймс

40.Страстната робиня на пирата - Робин Гидиън

41.Да откраднеш Рая - Жаклин Рединг

42.Рубинът - Кристина Скай

43.Танцуващият дявол - Кони Мейсън

44.Шана - Катлийн Удиуиз (2 книги)

45.Орелът и розата - Даян Робинсън

46.Перлата на любовта - Кристина Скай

47.Непокорната Джилиън - Хелън Леър

48.Прелъстяване - Аманда Куик

49.Прегърни ме силно - Брийн Джилбърт

50.Омагьосаните - Елизабет Лоуел

51.Обладана от любов - Амбър Кей

52.Сянката на бурята - Дебра Диър

53.Изкушение - Катрин Харт

54.Прегръдка под звездите - Патриша Вернер

55.Съпругата янки - Линда Леър Милър

56.Любовницата на корсаря - Хедър Греъм

57.Блейз - Сюзън Джонсън

58.Египетски нощи - Кони Брокуей

59.Богатият варварин - Айрис Йохансен

60.Нежни екстази - Джанел Тейлър

61.Морийн - Клер Лоримър

62.Катрин - Кирол Франц

На този сайт има също хубави книги :ph34r:http://www.chitanka.info:82/lib/label/Любовна+литература

П.П Ако някой си хареса нещо от списъка мога да я сканирам през почивните си дни, но проблема е че нз как и ще трябва първо мааааалко да ми се пообесни biggrin.gif

Хубава колекция имаш. Аз лично си харесах 26.Мнимата дукеса - Мари Кордоние и 59.Богатият варварин - Айрис Йохансен, те и двете са исторически нали? За сканирането, много лесно става. Пускаш скенера, слагаш отгоре страницата която ще сканираш и си пускаш програмката. Като сканираш книжките им намаляваш резолюцията, аз ги пускам на 600 или 500 пиксела в зависимост какво е качеството на книгата и ще може ли да се чете. После отиваш в Адобре Акробат, казваш му да направи нов файл, в него слагаш под ред всичките странички, запаметяваш, качваш в някой сайт, пускаш линк и си готова. ;)

Иначе "Завръщане към рая още не е готова, много съм бавна. Като е готова ще я пусна

http://4storing.com/7elau/4bd81a31222b5c7a...44fa1f20db.html

това е една много интересна книга Пазителят на сънищата ;)

Мерси за книжката, а случайно да знеш кой е автора й? И ако някой може да ми даде корицата й, и тази на "Джакаранда" на Ребека Браундейн, ще съм му много благодарна. Искам да ги сложа и двете в първия пост, да се намират лесно.

а случайно да знеш кой е автора й?

Авторът на Пазителят на сънищата е Пенелъпи Уилямс.

Хубава колекция имаш. Аз лично си харесах 26.Мнимата дукеса - Мари Кордоние и 59.Богатият варварин - Айрис Йохансен, те и двете са исторически нали? За сканирането, много лесно става. Пускаш скенера, слагаш отгоре страницата която ще сканираш и си пускаш програмката. Като сканираш книжките им намаляваш резолюцията, аз ги пускам на 600 или 500 пиксела в зависимост какво е качеството на книгата и ще може ли да се чете. После отиваш в Адобре Акробат, казваш му да направи нов файл, в него слагаш под ред всичките странички, запаметяваш, качваш в някой сайт, пускаш линк и си готова. ;)

Добре това ясно, въпреки, че със скенера става мнооого по-бавно отколкото със цифров фотоапарат :P Цялата работа става за 2 часа има няма, но проблема ми е сглобяването...нямам функция на адоба за нов файл (то бива да съм чак такъв индианец с тази програма ама баш толкова...) ohmy.gif

Ако бъдеш малко по-подробна ще съм ти мноооого благодарна, а и ще мога да кача доста книги за отрицателно време :)

П.П Вече съм "сканирала" книгата, която си си харесала ама удрям на камък с този адоб риидър ;)

П.П 2 Имам доста книги и на Нора Робъртс...обожавам я тази жена biggrin.gif Но нз до колко сканирането и качването на книгите и ще е в разрез с авторските права.Нека се изкаже някой по-запознат с това, за да няма нарушения :)

Предварително благодаря (:

Добре това ясно, въпреки, че със скенера става мнооого по-бавно отколкото със цифров фотоапарат :wors: Цялата работа става за 2 часа има няма, но проблема ми е сглобяването...нямам функция на адоба за нов файл (то бива да съм чак такъв индианец с тази програма ама баш толкова...) ohmy.gif

Ако бъдеш малко по-подробна ще съм ти мноооого благодарна, а и ще мога да кача доста книги за отрицателно време :)

П.П Вече съм "сканирала" книгата, която си си харесала ама удрям на камък с този адоб риидър :baby:

П.П 2 Имам доста книги и на Нора Робъртс...обожавам я тази жена biggrin.gif Но нз до колко сканирането и качването на книгите и ще е в разрез с авторските права.Нека се изкаже някой по-запознат с това, за да няма нарушения :)

не мисля че ще имаш проблем с нора робъртс ако пък нещо не е наред администраторите ще ни кажат и ще изтриеш файловете но дотогава ние ще сме си ги качили така че не се притеснявай и давай смело :P

а случайно някой да има книги на Барбара Делински страшна почитателка съм и сигурно някои от вас също ако да нека да ги сподели

Добре това ясно, въпреки, че със скенера става мнооого по-бавно отколкото със цифров фотоапарат :) Цялата работа става за 2 часа има няма, но проблема ми е сглобяването...нямам функция на адоба за нов файл (то бива да съм чак такъв индианец с тази програма ама баш толкова

П.П Вече съм "сканирала" книгата, която си си харесала ама удрям на камък с този адоб риидър

Освен с Adobe Acrobat обработката на сканираните файлове (които предполагам са .JPG формат) можеш да направиш и с програмката PDF ReDirect. Давам ти линк да си я свалиш, ако искаш да пробваш с нея ;)

http://www.bgshare.com/375530/PDF ReDirect v2.2.8.exe

Не е много голяма (около 6МB) и бързо ще я свалиш. Напълно безплатна е.

След това я пусни да се инсталира (по обичайния начин: next,next...finish).

Отвори си през Моя компютър папката, в която си записала сканираните файлове, маркирай ги всички, като започнеш от последния, избери командата Принт (в полето "Принтер" избери точно PDF ReDirect и натисни печат. След което се отваря програмата PDF ReDirect - дай име на файла и в коя папка ще запишеш файла, и си готова ;)

Тя е една от програмките, които симулират принтер.Само че като избереш в програмата в командата print този принтер (PDF ReDirect), вместо да печати записва файла в .PDF формат.

Ако решиш да ползуваш тази програмка и имаш трудности пиши ми на лични.

Сканирала съм с нея няколко книжки, (днес довърших "Сърца в пламъци")а също и документи, и според мен се държи прилично :-)

P.S.Между другото сканирай страниците, както ти е по-удобно ;) Дали ще е с цифров фотоапарат или на скенер - няма значение. Важното е изображението да се чете cool.gif

P.S.2 Колекцията ти от книжки е суперска. Има доста екзотични екземпляри дето трудно се намират :rolleyes:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета,пускам ви две книги на Джуд Деверо-Леа и Никол

http://4storing.com/y3o0a/e5c89d5f13b4baf9...3dae1d6320.html

http://4storing.com/ktgkf/dde20b1d78f497ac...3194f73a88.html

Колкото до липсващите страници на "Шотландска кръв"още утре ще ги пусна.Ако търсите някоя книга,проверете в списъка.

:) Чао и целувки

22,23 страници от книгата Шотландска кръв на Арнет Лем липсват може ли този който я е качил да ги пусне

Утре ще ги имаш

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Автор
Добре това ясно, въпреки, че със скенера става мнооого по-бавно отколкото със цифров фотоапарат :P Цялата работа става за 2 часа има няма, но проблема ми е сглобяването...нямам функция на адоба за нов файл (то бива да съм чак такъв индианец с тази програма ама баш толкова...) ohmy.gif

Ако бъдеш малко по-подробна ще съм ти мноооого благодарна, а и ще мога да кача доста книги за отрицателно време ;)

П.П Вече съм "сканирала" книгата, която си си харесала ама удрям на камък с този адоб риидър ;)

Виж сега как го правя аз. Първо трябва да намалиш катринките. Ако си със ХН-виев става от тук:

1186558_orig.jpg

После въвеждаш следните параметири: (попринцип Width трябва да е 1100, ако ти е по-челиво може и да понамалиш размера, а долното ще ти се настрои спрямо горното)

1186560_orig.jpg

После отваряш Adobe Acrobat и даваш на Create PDF и избираш опция From Multiple File...

1186568_orig.jpg

Накрая от Browse си маркираш всиките снимки, от полето File to Combine подреждаш страничките, както да върявят една след друга под ред (попринцип като избираш снимките ако ги маркираш отдолу нагоре всичките във File to Combine ще размени местата само на първата и последната снимка.) После кликаш на ОК, то ще ти направи фаила, запаметяваш си го, качваш го във http://www.bgshare.com или http://4storing.com и накрая пускаш линкчето тука.

1186574_orig.jpg

Дано съм ти го обяснила като хората. А иначе и аз съм голяма фенка на Нора Робъртс, я кажи кои книжки имаш нейни, че аз търся една сюрия, дето никакви ги няма. Най точа лиги по "Сага за Ирландия" от които много искам "Сърцето на Океана"

Утре ще ги имаш

Утре ще ги имаш

stontontina мила, много много мерси, супер си. biggrin.gif

А може ли и на Брак за една година, плийс :speak:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Момичета,пускам ви две книги на Джуд Деверо-Леа и Никол

http://4storing.com/y3o0a/e5c89d5f13b4baf9...3dae1d6320.html

http://4storing.com/ktgkf/dde20b1d78f497ac...3194f73a88.html

Колкото до липсващите страници на "Шотландска кръв"още утре ще ги пусна.Ако търсите някоя книга,проверете в списъка.

:speak: Чао и целувки

Много,много благодаря за "Никол",аз успях да си намеря "Рийган" и "Лея",но за "Никол",все удрях на камък,страхотна си!!! ;)

Момичета направо сте страхотни,обичам да чета,изчела съм мн от тези книги и се радвам,че сега ще мога да прочета някой отново,а други за пръв път.

Страшно бих искала да се включа и аз с някоя книжка,но вкъщи нямам скенер,а на работа не става.

Имам и една молба за книга,която съм чела отдавна и търсих доста, ако някой може да я пусне ,ще съм му страшно благодарна "Драконът със зелените очи"

благодаря ви предварително

Момичета направо сте страхотни,обичам да чета,изчела съм мн от тези книги и се радвам,че сега ще мога да прочета някой отново,а други за пръв път.

Страшно бих искала да се включа и аз с някоя книжка,но вкъщи нямам скенер,а на работа не става.

Имам и една молба за книга,която съм чела отдавна и търсих доста, ако някой може да я пусне ,ще съм му страшно благодарна "Драконът със зелените очи"

благодаря ви предварително

Аз я имам и ще ти услужа,но трябва да почакаш,че имам доста други за сканиране

Чао и целувки

• Автор
Бъдете мили, това ми е първата книга :)

Богатият варварин - http://4storing.com/qffxi/8d4f4c14da923767...6481511033.html

Браво мила, мерси, не само ти правиш първата си книга с такава големина, ще се научиш, а на нас не ни пречи, или поне на мен, аз имам 300 гига хард затова давай, с радост ще свалям всико което пуснеш.

Аз я имам и ще ти услужа,но трябва да почакаш,че имам доста други за сканиране

Чао и целувки

благодаря ти многоооооо,ще чакам колкото се наложи :)

• Автор
Бъдете мили, това ми е първата книга :)

Богатият варварин - http://4storing.com/qffxi/8d4f4c14da923767...6481511033.html

Оле мила ще пукна от радост, тая книжка е за шейх, при това принц, нямам думи, аз обожавам принцовете и направо умирам за шейховете, а то две в едно, ще черпя мила, харесвай някоя от мойте да ти я правя. Много много много мерси. biggrin.gif

Аз пак ще питам понеже сега има и нови момичета в темата.Някой сеща ли се за един роман в който главните герои се казват Оливър и Вивиан.Само това помня и също,че в заглавието му присъстваше думата "колело".Като например

"Колелото на живота" или нещо подобно,но не съм много сигурна,де,за заглавието.Може и да се лъжа.

stontontina нали няма да забравиш и 208 209стр.на "Брак за една година"?

Сега зацепвам,че мога с апарата да снимам книжките.Имам една дето си заслужава труда-"Белязаният Макензи".Някой чел ли я е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.