Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Lindsey "Софи" е доста приятна книжка,на мен много ми хареса.Накратко сюжета-Софи е много хубава но и доста разглезена,НИКЪЛЪС-ГЛАВНИЯ й прави предложение за брак-той е много изгодна партия и жените са луди по него но има недостатък,белег на бузата,от който Софи се ужасява,тя му отказва и го прави за посмешище пред цял Лондон,но отказвайки му тя остава разорена и е принудена да се покрие в провинцията,защото трябва да плаща дългове.Така Софи бяга в едно имение,става слугиня там и сещате се кой се оказва гасподаря-Никълъс,естествено.Първоначално той почва да й трови живота,но впоследствие се влюбват и заживяват щастливо.С една дума сладка книга,на места доста забавна.

С каква програма правиш pdf файла? Аз използвам doPDF 6 и нямам никакви проблеми с нея. Ако мислиш, че няма да се оправиш може да ми пратиш снимките и без това се чудя какво да правя в момента, съквартирантката ми легна да поспи малко и не мога да сканирам, защото ще я събудя.

Как да ти ги пратя,по skype?;моя е petiq1307

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета,помагайте,снимах Брачна авантюра,снимките станаха супер,много добре се чете,но не мога да се оправя с PDF,вчера над 4 часа отделих и не става,явно съм много зле-та значи маркирам си снимкити от последната назад,след тва давам print,отварями се съветника и т.н. и след като започва "отпечатването на снимките"ми се отваря друг прозорец и там вече не мога да се ориентирам,моля ако някой може да ми обясни как да се оправя или да пратя снимките на някой грамотен и той на свой ред да я направи в подходящ за четене вид. sad.gifsad.gifsad.gif

Здрасти!

Предполагам,че ти се отваря програмката, която ползуваш за симулация на принтер (PDF ReDirect, PDF BulZipPrinter или друга подобна). В нея в полето "File folder" избери в коя папка ще запишеш файла, а в File name дай му име.

Преди да ги пуснеш на "Печат" е добре да ги подредиш по дата на създаване (ако последователно си сканирала страничките) и тогава да ги маркираш отзад напред. Ако искаш пиши ми на лични. :)

Здрасти и от мен, наканих се най-накрая и аз да се регистрирам във форума:) С Ralna се знаем, колекциите ни са сходни по обем, но за момента не мога да представя списък, тъй като още се опитвам да измисля начин да копна заглавията от програмата, в която съм си картотекирала цялата колекция. Първа година студентка съм и малко не ми достига време, сега съм започнала да сканирам "Пожелай ме, скъпа" на Джоана Линдзи. Ще се постарая този път файла да не е от 120мб (казвам го по повод "Лаура") :P

Дано не е много нахално от моя страна, но исках да те попитам дали имаш книжки на Аманда Куик . Че от доста време издирвам нейни романи, обаче три от тях не мога да открия посмъртно ohmy.gif

Здравеите отново момичета!

Най-накрая преснимах още една книжка Лунна красавица - http://4storing.com/ad1fl/da1e066eed3ff343...58698d85e1.html Надявам се да може да се чете, понеже както повечето от вас и аз съм студент и работя успоредно с това и нямам кой знае колко свободно време :) Извинявам се предварително ако на места е леко размазано sad.gif

Отново благодаря на всички за книжките :magnifier:

• Автор
Здрасти и от мен, наканих се най-накрая и аз да се регистрирам във форума:P С Ralna се знаем, колекциите ни са сходни по обем, но за момента не мога да представя списък, тъй като още се опитвам да измисля начин да копна заглавията от програмата, в която съм си картотекирала цялата колекция. Първа година студентка съм и малко не ми достига време, сега съм започнала да сканирам "Пожелай ме, скъпа" на Джоана Линдзи. Ще се постарая този път файла да не е от 120мб (казвам го по повод "Лаура") ;)

hol_back_girl, би ли споделила впечатленията си за "Софи" на Хедър Кулман? Чела съм само една книга на авторката ("По-силна от магия") и страшно ми хареса, затова се чудя дали и тази ще е хубава.

P.S. /малко офтопик/ Ralna, мила, забравих да ти се похваля в писмото, че случайно попаднах на "Невестата от Шербрук" на Славейков. Вече имам цялата трилогия в книжен вид. Ако успея да намеря и "Цената на рая" ще е супер :P

Ей мила, виж се ква си, а ми каза, че нищо нямало на Славейков. Да ми я намериш и на мен. Аз може да успея да ти изкрънкам цената на рая от едно момиче. Ако успея ще ти пиша. Ти като си готова с "Пожелай ме скъпа" свиркай, че я чакам с нетърпение. А мила, ей сега да те зачеша пред свидетели, я кажи кога ще ни сканираш Дейзи и Лили? Лаура е много яка, искаме и другите. Ти душко виж горе, вече направих "Завръщане към рая" и тея дни ще гледам да стисна книжките на Патриша Грасо. Кажи коя искаш първа. Аз мисля, за "Шотландска красавица" и после "Хубава като пепруда", че "Смарагдова магия" не е чак толкова хубава като останалите.

• Автор
Дано не е много нахално от моя страна, но исках да те попитам дали имаш книжки на Аманда Куик . Че от доста време издирвам нейни романи, обаче три от тях не мога да открия посмъртно ohmy.gif

Мила, тука има няколко книжки на Аманда, и има една дето не я знам, ама нямам идея как и може ли да се сваля от тоя сайт. Има много много книги, ама нищо не може да свали или аз поне незнам как: http://catalog.libvar.bg/show_avt_data.pl?...lse&LANG=bg

Здрасти!

Предполагам,че ти се отваря програмката, която ползуваш за симулация на принтер (PDF ReDirect, PDF BulZipPrinter или друга подобна). В нея в полето "File folder" избери в коя папка ще запишеш файла, а в File name дай му име.

Преди да ги пуснеш на "Печат" е добре да ги подредиш по дата на създаване (ако последователно си сканирала страничките) и тогава да ги маркираш отзад напред. Ако искаш пиши ми на лични. :speak:

Не, никак не е нахално. На Аманда Куик имам:

1."Любов по неволя"

2."Отдаването" 1,2

3."Прелъстяване"

4."Скандал"

5."Рандеву"

А сестра ми има:

6."Красавицата и звярът"

7."Рицарят"

Ей мила, виж се ква си, а ми каза, че нищо нямало на Славейков. Да ми я намериш и на мен. Аз може да успея да ти изкрънкам цената на рая от едно момиче. Ако успея ще ти пиша. Ти като си готова с "Пожелай ме скъпа" свиркай, че я чакам с нетърпение. А мила, ей сега да те зачеша пред свидетели, я кажи кога ще ни сканираш Дейзи и Лили? Лаура е много яка, искаме и другите. Ти душко виж горе, вече направих "Завръщане към рая" и тея дни ще гледам да стисна книжките на Патриша Грасо. Кажи коя искаш първа. Аз мисля, за "Шотландска красавица" и после "Хубава като пепруда", че "Смарагдова магия" не е чак толкова хубава като останалите.

Не те излъгах, първият път като минах наистина нямаше нищо интересно. После съвсем случайно минах втори път след два-три дни и я намерих, знаеш ли какво ровене падна! Доста се повтарят някои книги и все такива, които и двете имаме. Но ще проверявам от време на време, обещавам. Ооо супер си, ако успееш да ми издействаш "Цената на рая" много ще те обичкам, цената не е от голямо значение.

Скоро почвам с "Дейзи" и "Лили", просто от вкъщи бях захванала "Пежелай ме, скъпа" и тая вечер мисля да довърша набързо сканирането, но форматирането сигурно ще остане за утре. Денят ми е разкъсан, защото съм на лекции от 9 до 16 часа.

Видях "Завръщане към рая" и си я изтеглих, мерси много. А иначе за книгите на Патриша Грасо напълно ти се доверявам, мила, сама прецени с коя да почнеш:rolleyes:

едит: Мила, сайта, който си дала не е за електронни книги, а е само електронен каталог на заглавията от библиотека.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

За всички фенове на Джули Гарууд - http://4storing.com/h0ov8/ab700b79ef33a8ca...f85c051920.html - Брачна авантюра.

Специални благодарности на Lindsey,която сглоби книгата :wub::ph34r:

Ах, благодаря ти много.Ей сега я почвам. ;):P

Мила, тука има няколко книжки на Аманда, и има една дето не я знам, ама нямам идея как и може ли да се сваля от тоя сайт. Има много много книги, ама нищо не може да свали или аз поне незнам как: http://catalog.libvar.bg/show_avt_data.pl?...lse&LANG=bg

Благодаря ти мн за линка, но за съжаление това е само елетронния каталог на библиотеката във Варна. Иначе "Любов и грях" е една от трите книжки на Мандито :) , които отдавна търся. Имам една приятелка във Варна и каквато съм досада, ще я помоля, ако може да ми я сканира. Ако номера стане, ще я пусна тук. ;)

Не, никак не е нахално. На Аманда Куик имам:

1."Любов по неволя"

2."Отдаването" 1,2

3."Прелъстяване"

4."Скандал"

5."Рандеву"

А сестра ми има:

6."Красавицата и звярът"

7."Рицарят"

Много ти благодаря за отзивчивостта cool.gif

На Аманда Куик нямам "Любов и грях", "Романтична афера" и "Измама". Моля те, ако ти попаднат имай ме в предвид. Издирвам ги под дърво и камък, ама за сега - безуспешно ;)

Присъединявам се към молбата на Ralna за книжките от седемте невести. А имаш ли от този автор "Джейк" и "Бък"? Те са от поредицата "Каубои". Аз имам от тази поредица само "Уорд" и ако някой я иска с удоволствие ще я сканирам ;)

Благодаря ти мн за линка, но за съжаление това е само елетронния каталог на библиотеката във Варна. Иначе "Любов и грях" е една от трите книжки на Мандито ;) , които отдавна търся. Имам една приятелка във Варна и каквато съм досада, ще я помоля, ако може да ми я сканира. Ако номера стане, ще я пусна тук. ;)

Много ти благодаря за отзивчивостта cool.gif

На Аманда Куик нямам "Любов и грях", "Романтична афера" и "Измама". Моля те, ако ти попаднат имай ме в предвид. Издирвам ги под дърво и камък, ама за сега - безуспешно :P

Присъединявам се към молбата на Ralna за книжките от седемте невести. А имаш ли от този автор "Джейк" и "Бък"? Те са от поредицата "Каубои". Аз имам от тази поредица само "Уорд" и ако някой я иска с удоволствие ще я сканирам ;)

Ще те имам предвид, ако срещна някоя от споменатите книги на Аманда Куик. Книжките от "Седем невести" ги почвам веднага след "Пожелай ме, скъпа", тъкмо в момента подготвям снимките за pdf файла и утре ще започна "Дейзи". Иначе много ще се радвам ако наистина сканираш "Уорд". Тя е втората книга от поредицата "Каубои" нали? Защото аз имам "Джейк", която е първата. Но тя остана в Добрич и следващия път като се прибирам (може би в края на тази седмица) ще я взема към София и нея да сканирам. ;)

Ще те имам предвид, ако срещна някоя от споменатите книги на Аманда Куик. Книжките от "Седем невести" ги почвам веднага след "Пожелай ме, скъпа", тъкмо в момента подготвям снимките за pdf файла и утре ще започна "Дейзи". Иначе много ще се радвам ако наистина сканираш "Уорд". Тя е втората книга от поредицата "Каубои" нали? Защото аз имам "Джейк", която е първата. Но тя остана в Добрич и следващия път като се прибирам (може би в края на тази седмица) ще я взема към София и нея да сканирам. :sobbing:

Много ти благодаря:-)

Ще очаквам книжките от седемте невести с голямо нетърпение.А ако знаеш от колко време издирвам "Джейк"- ще съм ти ужасно благодарна, (когато и да е) ако я сканираш :rolleyes:

Иначе си права - от тази поредица Уорд е втората, а Бък е третата книжка. Дали са издавани други книги от поредицата не знам. Днес ще започна да сканирам Уорд.

• Автор
Днес съм особено продуктивна. :) Заповядайте: "Пожелай ме, скъпа" на Джоана Линдзи -> http://4storing.com/9p3x1/5978f8d10b9485d8...b499cd554c.html

Мерси милооооооооооооооооо, супер си. Ще черпя. А аз с Боби сканирате "Уорд" и "Джейк" направо ще умра от радост. Тея дни никакви книги не съм си намирала, ако не сте вие направо няма да имам нищо. Мерси. :angry:

Радвам се, че помагам:) Тъкмо сега ще почвам "Дейзи". А "Джейк" ще я сканирам като я взема от Добрич, има вероятност в края на тази седмица да се прибера. ;)

• Автор
http://www.bgshare.com/get,370808.html подаръкът дж линдзи

Мале, голяма съм шматка, тва е първата книга която сканирах а дори не съм й сложила линк. Мерси за подсещането laugh.gif

Аз пак ще питам понеже сега има и нови момичета в темата.Някой сеща ли се за един роман в който главните герои се казват Оливър и Вивиан.Само това помня и също,че в заглавието му присъстваше думата "колело".Като например

"Колелото на живота" или нещо подобно,но не съм много сигурна,де,за заглавието.Може и да се лъжа.

Сега зацепвам,че мога с апарата да снимам книжките.Имам една дето си заслужава труда-"Белязаният Макензи".Някой чел ли я е?

Предполагам, че питаш за книжката "Опасна е нощта" на Аманда Блеър.Издавана е от изд.Бард. В нея главния се казва Оливър Грей, херцог на Гренвил, а тя е Вивиан Ленър. :beer: На скоро си я купих и още не съм я чела, но като й чета анонса ми изглежда интригуваща. Искаш ли да я сканирам?

Тази книжка -"Белязаният Макензи" историческа ли е? Кой е автора? Дай малко инфо за нея, ако може. cool.gif

Мерси милооооооооооооооооо, супер си. Ще черпя. А аз с Боби сканирате "Уорд" и "Джейк" направо ще умра от радост. Тея дни никакви книги не съм си намирала, ако не сте вие направо няма да имам нищо. Мерси. :P

Аз вече я почнах Уорд и до два дни ще я кача тук ;) Нещо друго,мила ако искаш да се сканира казвай ;)

И понеже съм голяма досада да те подсетя, когато имаш време да пуснеш "Съпругата=янки" :beer: , че много й се мераклисах ;)

• Автор
Предполагам, че питаш за книжката "Опасна е нощта" на Аманда Блеър.Издавана е от изд.Бард. В нея главния се казва Оливър Грей, херцог на Гренвил, а тя е Вивиан Ленър. :beer: На скоро си я купих и още не съм я чела, но като й чета анонса ми изглежда интригуваща. Искаш ли да я сканирам?

Тази книжка -"Белязаният Макензи" историческа ли е? Кой е автора? Дай малко инфо за нея, ако може. cool.gif

У божке! Че и аз я имам тая, ама още не съм я чела.

1198421_orig.jpg1198420_orig.jpg

Интересна ли е?

Предполагам, че питаш за книжката "Опасна е нощта" на Аманда Блеър.Издавана е от изд.Бард. В нея главния се казва Оливър Грей, херцог на Гренвил, а тя е Вивиан Ленър. ;) На скоро си я купих и още не съм я чела, но като й чета анонса ми изглежда интригуваща. Искаш ли да я сканирам?

Аз вече я почнах Уорд и до два дни ще я кача тук ;) Нещо друго,мила ако искаш да се сканира казвай ;)

И понеже съм голяма досада да те подсетя, когато имаш време да пуснеш "Съпругата=янки" :) , че много й се мераклисах ;)

Проблем нямаш мила, ще я стисна. Ще я правя успоредно със "Шотландска красавица" :beer:

Иначе мила аз точа лиги по книжката на Джейн Ан Кренц, сещаш ли се наскоро говорихме за нея, дето е от поредицата на "Кристалния пламък" и действието се развива в бъдещето. Аз й забравих името, ама ако ти се мерне свиркай. biggrin.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Дами, ето още нещичко и от мен. Приятно четене: "Дейзи (книга първа)" -> http://4storing.com/f2lon/94a697ba0378f75b...c5aa88a496.html

Ще се постарая бързо да сканирам и втората част, утре или вдругиден.

"Опасна е нощта" звучи доста интригуващо.

Ох, аз съм засегнала на около 50-та страница на "Прегърни и завладей" на Дженифър Блейк, хич не ми върви четенето. sad.gif

edit: Най-накрая успях да копна списъка със заглавията от колекцията ми.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Дами, ето още нещичко и от мен. Приятно четене: "Дейзи (книга първа)" -> http://4storing.com/f2lon/94a697ba0378f75b...c5aa88a496.html

Ох, аз съм засегнала на около 50-та страница на "Прегърни и завладей" на Дженифър Блейк, хич не ми върви четенето. sad.gif

Мерси мило, супер си, направо си велика. Мерсиииииииииии. :):lol6:

Благодаря за книгите :)

От списъка ти виждам две книги на Джанел Тейлър-

"Смело сърце" и "Бъди моя завинаги",за които искам да те питам кои са героите в тях,защото търся книгата която предистория на Нежни екстази-в нея герои са Сивия орел и Шали(Алиша)

Мале, голяма съм шматка, тва е първата книга която сканирах а дори не съм й сложила линк. Мерси за подсещането laugh.gif

;) мерси,открих я случайно и реших да сложа линка защото поредицата за сем Малори си заслужава найстина

ще ми сканираш ли Бялата графиня ,Любов извън закона Табу,книгите на Джудит Макнот времето няма значение най много държа на Бялата графиня една прекрасна книга но си я загубих предварително много ти благодаря надявам се и другите да я харесат

Голееми, голеееми благодарности и от мен за Дейзито :clap:

Но колекцията ти от книги направо ме хвърли в тъч. :clap: Много е яка,супер! :angry:

Исках да те питам специално за три от книжките ти: "Вярвай", Виктория Александер, "Дивият рай", Джоана Линдзи и "Пантерата и перлата" на Дорийн Малек. Ако имаш малко време, би ли дала малко инфо за тях? Не са ми попадали и заслужава ли си човек да ги търси :wors:

На Джудит Макнот видях, че имаш "Нещо прекрасно" и "Ад и рай". Това е една от най-най-любимите ми авторки (наред с Аманда Куик и Джули Гарууд) и съм събрала всичките й исторически любовни романи. Те са 6 на брой + 1 новела. Всъщност исках да те попитам, ако я харесваш и не си чела другите книжки от историческите й, дали да ги сканирам?

Става въпрос за "Уитни, моя любов" (според мен тази книга е класика в жанра ;) ), "Преди да те срещна" "Кралството на мечтите", "Сега и завинаги" и новелата "Вълшебства".

Ако някой иска от книжките на Джудит Макнот с удоволствие ще сканирам, т.к. това ми е любима авторка. Но имам само историческите й романи.

П.С. Ако искаш ще сканирам и "Опасна е нощта" - все още не съм я чела,но анонса й е многообещаващ. cool.gif

Проблем нямаш мила, ще я стисна. Ще я правя успоредно със "Шотландска красавица" :P

Иначе мила аз точа лиги по книжката на Джейн Ан Кренц, сещаш ли се наскоро говорихме за нея, дето е от поредицата на "Кристалния пламък" и действието се развива в бъдещето. Аз й забравих името, ама ако ти се мерне свиркай. biggrin.gif

Аааа,да. Питаш ме за "Звезден огън". За съжаление я нямам, но ще я потърся в други ден. като пътувам до Софето ;)

Предлагат ми една книга на Джуд Деверо "Завоевание", дали си струва? Някой чел ли я е? :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.