Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте на всички!

Аз също чета с удоволствие любовните романи и смея да твърдя ,че всичко което излизаше от Ирис и Бард беше своевременно закупено.За съжаление сега отлежава в библиотеката на вилата ,но вярвайте ми цяло лято се отдавам на тях.Искам да споделя с всички,че книгите на Джудит Макнот са прекрасни и се четат на един дъх.Всички са на издателство Плеяда и доколкото знам до сега са преведени почти всичко излязло в САЩ.Имам ги и наистина си заслужава да ги прочетете.За съжаление не мога да ги сканирам.Надявам се,че някой ги има и ще ги сподели с останалите "фенки".

Ами аз поех ангажимента да сканирам всичките исторически любовни романи на Джудит Макнот. ;) Засега съм сканирала "Сега и завинаги", но през тази седмица очаквам да ми върне една приятелка "Преди да те срещна" и "Уитни, моя любов" - така че те ще бъдат следващите двенки на тепиха.До края на следващата седмица друга приятелка ще ми върне и останалите книжки на Джудит Макнот, така че с малко търпение ще ги кача и тях. cool.gif

Наистина са книжки, които си заслужава да бъдат прочетени. ;)

Доктор Джоан лечителката,има ли нещо общо с доктор Куин?

Ами не, нямат нищо общо. :) За д-р Куин има една тъничка книжка, издавана от Бард, писана по първите серии от сериала cool.gif

Тихи, вчера на Славейков попаднах на "Горещо утро" на Сандра Браун- продължението на "Защото те обичам".Беше на една сергийка дето ги продават тези книжки по 5лв., от към страната на трамвайната линия.

Ето линк за "Затворницата на дракона" на Джоана Линдзи:

http://4storing.com/xkaey/014f0fd792b1e617...7381379502.html

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор

Много много мерси мила, супер си направо, мерси много. biggrin.gif

Тихи, вчера на Славейков попаднах на "Горещо утро" на Сандра Браун- продължението на "Защото те обичам".Беше на една сергийка дето ги продават тези книжки по 5лв., от към страната на трамвайната линия.

О, мисля, че знам коя е сергийката, но на 100% ще изпусна книжката, утре съм на леции до 4, после имам една уговорка за около 5 и половина, а не мога да отида до "Славейков" и да се върна за толкова кратко време, пък и в сряда няма да мога. Едва в Четвъртък евентуално... тцтц, кофти!

Мерси много, че ме отмени за книжката на Дж. Линдзи. И се извинявам на всички, че още не съм почнала да сканирам. Снощи се прибрах от Дч и днес съм като в транс, луда работа, нямам време за нищо sad.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ами не, нямат нищо общо. :P За д-р Куин има една тъничка книжка, издавана от Бард, писана по първите серии от сериала cool.gif

Дам книгата за д-р Куин я имам бая тъничка е,но питам дали двете книги имат като сюжет нещо общо,някой ако я има нека да напише резюмето :) благодаря предварително.

Благодаря за книгата на Джоана Линдзи,сигурно е страхотна като всичко нейно

Момичета старахотни сте. Попаднах случайно на форума и сега почти съм само тук, свлям и чета почти денонощно. Почти нямам книги от този тип, но съм помолила всички около мен да ми търсят и скоро ще имам няколко. Дано да ми донесат ценни за да мога да сканирам и кача нещо, което търсите

Момичета, изключително ме радвате всичките!

Бих искала и аз да се включа с нещичко, но нямам скенер. Виждам че има и преснимани книги това мога да го направя. Ако може накой да ме просветли как да наглася снимките във файла и после да създам линк.

тези ми казаха.

точно тези обаче трябва да качи6 и 30,31,32 ,34,33

а от 10 до 15 си ги има само дето не се 4етат много добре

На Емил Ришбург някой няма ли?

Ето линкове към книгите, които сме сканирали, и такива които сме намерили в нета.

1184210_orig.jpg 1184204_orig.jpg 1184200_orig.jpg

1183950_orig.jpg 1184213_orig.jpg 1184215_orig.jpg

1184219_orig.jpg 1184222_orig.jpg 1184211_orig.jpg

1184224_orig.jpg 1184226_orig.jpg 1184227_orig.jpg

1184228_orig.jpg 1184229_orig.jpg 1184232_orig.jpg

1184235_orig.jpg 1184236_orig.jpg 1184237_orig.jpg

1184203_orig.jpg 1184243_orig.jpg 1183940_orig.jpg

1184249_orig.jpg 1184247_orig.jpg 1184248_orig.jpg

1184244_orig.jpg 1186590_orig.jpg 1186592_orig.jpg

1186610_orig.jpg 1187246_orig.jpg 1188191_orig.jpg

1190030_orig.jpg 1190032_orig.jpg 1190033_orig.jpg

1190037_orig.jpg 1190942_orig.jpg 1193805_orig.jpg

1196749_orig.jpg 1196756_orig.jpg 1196758_orig.jpg

1196802_orig.jpg 1198157_orig.jpg 1198413_orig.jpg

1198573_orig.jpg 1199884_orig.jpg1199249_orig.jpg

1199482_orig.jpg 1199885_orig.jpg 1200710_orig.jpg

1202304_orig.jpg 1202336_orig.jpg 1206943_orig.jpg

1207238_orig.jpg

Алооо

Момичета помогнете sad.gif Имам огромен проблем,сайтът на който качвате книгите няма достъп от чужбина.Не мога да сваля нищо,а много ги искам.Ако някоя има възможност и желание да ми пише на SKYPE/ dj4etora4ko или [email protected].МОЛЯ ВИИИИИ :P;)

По желание на Ralna

А и за всеки, който иска :speak:

Направила съв две от книгите в текстов формат - Лаура и Преданост.

Ето линка:

http://rapidshare.com/files/156246091/Laur...danost.rar.html

Заемам се със следващите :speak:

На Емил Ришбург някой няма ли?

Какво по-точно търсиш от този автор? От майка ми имам някакви негови книги: "Воденичарската усойка" - 1 и 2 том, и май имаше още някакви тънички от тези на изд.Хермес, от поредицата "Забравени романи". Пиши какво точно те интересува ;)

О, мисля, че знам коя е сергийката, но на 100% ще изпусна книжката, утре съм на леции до 4, после имам една уговорка за около 5 и половина, а не мога да отида до "Славейков" и да се върна за толкова кратко време, пък и в сряда няма да мога. Едва в Четвъртък евентуално... тцтц, кофти!

Виж, дори и да не успееш да си я вземеш, ще я сканирам малко по-късно във времето. cool.gif Не се притеснявай, няма никакъв проблем ;) Зор да няма biggrin.gif

По желание на Ralna

А и за всеки, който иска ;)

Ето линка:

Заемам се със следващите :)

Браво :speak::speak: Мноооого си бърза с FineReaderа :speak: Хиляди благодарности :huh:

Виж, дори и да не успееш да си я вземеш, ще я сканирам малко по-късно във времето. cool.gif Не се притеснявай, няма никакъв проблем wink.gif Зор да няма

Мерси:speak: Все пак съм замислила някъде около Петък да отида до "Славейков", пък дано имам късмет.

И като заговорихме за FineReader някой знае ли дали 7-ма версия е съвместима с Виста, защото не мога да намеря от 8-ма или 9-та версия, която да ми се инсталира като хората.

Момичета, изключително ме радвате всичките!

Бих искала и аз да се включа с нещичко, но нямам скенер. Виждам че има и преснимани книги това мога да го направя. Ако може накой да ме просветли как да наглася снимките във файла и после да създам линк.

Щом нямаш скенер и цифровия фотоапарат ще ти свърши работа да снимаш страниците. Ще получиш .JPG файлове, на които може би ще се наложи да намалиш големината(разделителна способност, орязване ... ).За самото сглобяване в един .PDF файл, по-назад в темата са обяснени подробно няколко начина: ако имаш Adobe Acrobat на твоя комп, Ralna е дала подробно обяснение, ако ли нямаш - свали си някоя от програмките за PDF принтер (Bulzip Pdf Printer, PDFRedirect...- те са напълно безплатни) и работи с нея. :speak:

Пиши ми на лични, ако мислиш, че мога да ти помогна, за да не спамим темата.

И като заговорихме за FineReader някой знае ли дали 7-ма версия е съвместима с Виста, защото не мога да намеря от 8-ма или 9-та версия, която да ми се инсталира като хората.

Ами аз ползувам без проблем 9-та на Fine Reader под Виста. За 7-та не знам. Ако искаш ще кача някъде, версията, която аз ползувам, стига да ти върши работа, но е 9-ка. cool.gif

Но може би Xesi ще може да ти даде по-подробен отговор, щото е факир на FineReader. cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Браво :baby::speak: Мноооого си бърза с FineReaderа :clap: Хиляди благодарности :wors:

• Автор
По желание на Ralna

Ето линка:

Много благодаря, наистина си експедтивна. Хиляди благодарности :)

Ако не е нахално може ли да си пожелая и "Пожелай ме скъпа" и "Невестата от Шербрук"? Моля :wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Бях започнала "Затворницата на дракона", но нищо :)

Мятам тези, които ти допадат - ако не са много лоши скановете, ще ги имаш до събота, иначе до понеделник най-късно ;)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Автор
Бях започнала "Затворницата на дракона", но нищо :P

Мятам тези, които ти допадат - ако не са много лоши скановете, ще ги имаш до събота, иначе до понеделник най-късно :idea:

Мерси мерси, някъде бях дала списък с книгите които имам, ако си харесаш някоя ще ти я сканна. :P (с 1000 години закъснение, за което се извинявам)

бихте ли сканирали страница 22 -23 на шотландска кръв, че ги няма

По желание на Ralna

Ето линка:

благодаря много за книгите :rolleyes::Pbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аз имам Abbyy FineREADER v9.0.724 PRO - ако мислиш, че ще ти свърши работа - да ти я пратя?

Имам я изтеглена, но не смея да я инсталирам, колкото пъти пробвам програма с Patch ме заболява главата. Голям съм карък, за два дена смених 4 антивирусни, зараи кракове, пачове и други такива и още толкова различни FineReader-a. Затова ще съм признателна ако кажеш от къде си я теглила и с какъв Patch ти е, за да сравня дали е същия който имам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.