Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, направо съм като тресната с чук по главата от тази колекция, която видях тук :huh: . Изтеглих абсолютно всичко, което сте качили. Единственото, което не ми хареса е, че почти всичко е под формата на сканове. Тук обаче мога да се намеся.. Имам опит в превръщането на сканирани книги във формати удобни за четене - .doc; .rtf; .txt - така файловете ще са в пъти по-малки и много удобни за четене. Тъй като така или иначе ще го направя за себе си, ако имате желание след това ще ви кача всички книги, които сте предложили тук в някой от посочените формати.

P.S. За съжаление нямам такива книги, макар че обичам да ги чета, така че със сигурност ще следя този форум от тук нататък :wors:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте момичета, имам въпросче - как ги сканирате тези книги защото аз направо се ошашавих. Не става и това е ;)

търся ''графиня просекиня '' том 2 от поредицата знаменити романи издателство ''калпазанов''габрово както и другите книги от поредицата ''любов страдание и лудост'' ''трагедия и опиянение в любовта'' ''тайните на един гроб''моля ако някой ги има да ми пише на [email protected] толкова време ги търся

ще ги кача,но просто нямам грам време имах страшно много да уча,ще гледам утре да ги кача,извинявам се много.

• Автор
Момичета, направо съм като тресната с чук по главата от тази колекция, която видях тук :jumping11: . Изтеглих абсолютно всичко, което сте качили. Единственото, което не ми хареса е, че почти всичко е под формата на сканове. Тук обаче мога да се намеся.. Имам опит в превръщането на сканирани книги във формати удобни за четене - .doc; .rtf; .txt - така файловете ще са в пъти по-малки и много удобни за четене. Тъй като така или иначе ще го направя за себе си, ако имате желание след това ще ви кача всички книги, които сте предложили тук в някой от посочените формати.

P.S. За съжаление нямам такива книги, макар че обичам да ги чета, така че със сигурност ще следя този форум от тук нататък :lol6:

Попринцип преобразуването на файла отнема доста време, а едните не им се чака, а другите дето сканират имат още за сканиране и не им се занимава. АКо на теб ти се занимава аз лично нямам против да ги правиш, в doc файл например. ;)

Попринцип преобразуването на файла отнема доста време, а едните не им се чака, а другите дето сканират имат още за сканиране и не им се занимава. АКо на теб ти се занимава аз лично нямам против да ги правиш, в doc файл например. :speak:

Никакъв проблем, имам и време и желание :P

• Автор
Никакъв проблем, имам и време и желание :)

Добре тогава, запрятай ръкави. Ако можеш почни от Лаура, че искам да си я изпринтирам ;)

За всички фенове на Джули Гарууд - http://4storing.com/h0ov8/ab700b79ef33a8ca...f85c051920.html - Брачна авантюра.

Специални благодарности на Lindsey,която сглоби книгата :):)

Благодаря ти.Много е яка книжката. :)

Момичета,за всички софиянки,ако търсите романи,но по съвременни открих една сергийка на която предлагаха книги на Хермес,от типа "Любовни романи с имена на мъже/жени","31 ЗАБРАВЕНИ ЛЮБОВНИ РОМАНА" и други такива по 1 лв парчето,имаше и от книгите на Бард и Ирис,но вече няма щото аз направих много силен пазар :angry: ,та сергийката се намира срещу театър София при спираката на 20 и 22 посока подуене.

Момичета искам да попитам Дивата котка на Хедър Греъм част от поредица ли е,или само така ми се струва.

И ако е от поредица,кой са другите книги?

Момичета искам да попитам Дивата котка на Хедър Греъм част от поредица ли е,или само така ми се струва.

И ако е от поредица,кой са другите книги?

Дам поредица е,другите книги са Любовницата на корсаря и Не предавай любовта,само че действието между трити гниги е разгърнато във времето,доколкото си спомням в Дивата котка,героите отиват в Америка още 1620-30 пък действието в Не предавай любовта,се развива по време на войната за освобождение от англичаните демек 1776,изобщо много яки книги,особено Любовницата на корсаря,тя ми е една от любимите изобщо,но преди време ми я свиха :angry:

Дам поредица е,другите книги са Любовницата на корсаря и Не предавай любовта,само че действието между трити гниги е разгърнато във времето,доколкото си спомням в Дивата котка,героите отиват в Америка още 1620-30 пък действието в Не предавай любовта,се развива по време на войната за освобождение от англичаните демек 1776,изобщо много яки книги,особено Любовницата на корсаря,тя ми е една от любимите изобщо,но преди време ми я свиха :angry:

а тази поредица някой имаа ли я ако да може ли да я пусне :speak::help:

книгата е страхотна прочетох я на един дъх много благодаря

ПП. колекцията ти е направо невероятна не мога да повярвам от колко време я събираш

Здравейте на всички!

Аз също чета с удоволствие любовните романи и смея да твърдя ,че всичко което излизаше от Ирис и Бард беше своевременно закупено.За съжаление сега отлежава в библиотеката на вилата ,но вярвайте ми цяло лято се отдавам на тях.Искам да споделя с всички,че книгите на Джудит Макнот са прекрасни и се четат на един дъх.Всички са на издателство Плеяда и доколкото знам до сега са преведени почти всичко излязло в САЩ.Имам ги и наистина си заслужава да ги прочетете.За съжаление не мога да ги сканирам.Надявам се,че някой ги има и ще ги сподели с останалите "фенки".

и някой случайно дали има До края на света на Елизабет Лоуел :lock: :lock: :ph34r::help:

Здравейте на всички!

Аз също чета с удоволствие любовните романи и смея да твърдя ,че всичко което излизаше от Ирис и Бард беше своевременно закупено.За съжаление сега отлежава в библиотеката на вилата ,но вярвайте ми цяло лято се отдавам на тях.Искам да споделя с всички,че книгите на Джудит Макнот са прекрасни и се четат на един дъх.Всички са на издателство Плеяда и доколкото знам до сега са преведени почти всичко излязло в САЩ.Имам ги и наистина си заслужава да ги прочетете.За съжаление не мога да ги сканирам.Надявам се,че някой ги има и ще ги сподели с останалите "фенки".

тук вече има Сега и завинаги на Джудит Макнот ако искаш си я дръпни от началото

търся ''графиня просекиня '' том 2 от поредицата знаменити романи издателство ''калпазанов''габрово както и другите книги от поредицата ''любов страдание и лудост'' ''трагедия и опиянение в любовта'' ''тайните на един гроб''моля ако някой ги има да ми пише на [email protected] толкова време ги търся

Здравей, майка ми има цялата поредица, мисля, че не се бъркам, защото започва с "Графиня просякиня" и даже преди време ми беше предложила да ги продам на старо, но на сергията в Дч не ги искаха. Ако искаш мога пак да говоря с нея по въпроса за продаване. Само дето книгите са в Добрич, а пък аз съм в София и няма да стане много бързо. Иначе са като нови, не си личи, че са четени.

Момичета имам два въпроса,първо книгата на Ирис Иохансен-Златния варварин и Богатият варварин на Айрис Йохансен една и съща книга ли са и второ,Доктор Джоан лечителката,има ли нещо общо с доктор Куин?

Момичета имам два въпроса,първо книгата на Ирис Иохансен-Златния варварин и Богатият варварин на Айрис Йохансен една и съща книга ли са и второ,Доктор Джоан лечителката,има ли нещо общо с доктор Куин?

Само за първия въпрос мога да кажа, че просто българския превод не само за книгите, а и за много филми направо убива рибата biggrin.gif А иначе да, това е една и съща книга преведена с друго заглавие :)

Здравей, майка ми има цялата поредица, мисля, че не се бъркам, защото започва с "Графиня просякиня" и даже преди време ми беше предложила да ги продам на старо, но на сергията в Дч не ги искаха. Ако искаш мога пак да говоря с нея по въпроса за продаване. Само дето книгите са в Добрич, а пък аз съм в София и няма да стане много бързо. Иначе са като нови, не си личи, че са четени.

а проблем ли е да ги сканираш така всички ще им се радваме

Дам поредица е,другите книги са Любовницата на корсаря и Не предавай любовта,само че действието между трити гниги е разгърнато във времето,доколкото си спомням в Дивата котка,героите отиват в Америка още 1620-30 пък действието в Не предавай любовта,се развива по време на войната за освобождение от англичаните демек 1776,изобщо много яки книги,особено Любовницата на корсаря,тя ми е една от любимите изобщо,но преди време ми я свиха :)

Мерси за отговора ,мисля ,че съм ги чела но по различно време и сега се опитах да направя връзката.

Книгите са найстина страхотни,но съм ги позабравила и мисля да си ги набавя и да ги прочета отново ;)

Здравейте,

някой може ли да каже как продължава поредицата за семейство Деламиър на Кристина Скай. Първата е за най големия брат Люс ( или Люк в някои преводи) и книгата се казва "Открадни сърцето ми", втората е за сестра му Индия в книгата "Индия". Коя е следващата книга и имате ли представа колко книги е цялата поредица.

• Автор
Здравейте,

някой може ли да каже как продължава поредицата за семейство Деламиър на Кристина Скай. Първата е за най големия брат Люс ( или Люк в някои преводи) и книгата се казва "Открадни сърцето ми", втората е за сестра му Индия в книгата "Индия". Коя е следващата книга и имате ли представа колко книги е цялата поредица.

За жалост само тея двенките са. Няма други. sad.gif

а проблем ли е да ги сканираш така всички ще им се радваме

О, съжалявам, мила, но те са към 20 книги, а аз вече имам 10-11 за сканиране, а и за сега вървят нещата към покупка. Иначе да те предупредя, че те са по-различна поредица, пак историческа, но е залегнала повече драмата отколкото романтиката като че ли, не съм ги чела, но съм прелиствала и не ми допаднаха.

О, съжалявам, мила, но те са към 20 книги, а аз вече имам 10-11 за сканиране, а и за сега вървят нещата към покупка. Иначе да те предупредя, че те са по-различна поредица, пак историческа, но е залегнала повече драмата отколкото романтиката като че ли, не съм ги чела, но съм прелиствала и не ми допаднаха.

[/quot

не ме разбра става вапрос само за трите книги действието на които се развива в америка Любовницата на корсаря,Дивата котка и Не предавай любовта само тях а не всички книги

не ме разбра става вапрос само за трите книги действието на които се развива в америка Любовницата на корсаря,Дивата котка и Не предавай любовта само тях а не всички книги

Оу, извинявам се, не съм дочела.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.