Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Помолих всички съседки и приятелки да ми донеса, ако имат, любовни романи. Днес ми дадоха още два -"Принцеса Алесандра" и "Рени". Ще почна да ги скенирам, но съм бавна. А този Цар на пиратите, дали го има някой.

Имам го но в момента нямам много време за сканиране, а имам още 2 книги да сканирам :P Но ако изчакаш малко повечко понеже повечето момичета са затрупани с книги за сканиране ще ти я преснимам тези дни...

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ralna обръщам внимание и на следното.. около десетина от линковете, дадени в началото на темата (на 1-ва страница) не са валидни

Миличка, проверих всички книжки от 1-ва страница една по една при мен проблем има само със свалянето на две: "Ангел на греха" - излиза само картинката(.JPG) и "Годежът". При останалите вс. е ок. Посочи при свалянето на кои точно книги имаш проблем :rolleyes:

Миличка, проверих всички книжки от 1-ва страница една по една при мен проблем има само със свалянето на две: "Ангел на греха" - излиза само картинката(.JPG) и "Годежът". При останалите вс. е ок. Посочи при свалянето на кои точно книги имаш проблем :)

ангел на греха и годежът може да се свалят от dubina.dir.bg

10x за Принцеса Александра - книгата е супер.

Емил Ришбург - Воденичарската усойка 1 и 2, Прокълната Дъщеря, Чародейката, Дамата с черния воал, .... Ако някой може да ги пусне и тях :speak:

Мерси предварително.

Редактирано от selia (преглед на промените)

Момичета,искам да попитам тези книги от поредицата за сем.Малори публикувани ли са на български

Пленик на мойте желания -Prisoner of My Desire

Неговото безмилостно сърце- His Ruthless Heart

Без избор пред съблазънта-No Choice But Seduction

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета,искам да попитам тези книги от поредицата за сем.Малори публикувани ли са на български

само да уточня няколко неща

Prisoner of My Desire-затворница на дракона-няма нищо общо с малори.книгата която може би сте искали да напишете е Captive Of My Desires,която не е преведена все още

His Ruthless Heart-това е книга която обединявя първите 2 от поредицата * LOve Only Once-обичай само веднъж

* Tender REbel-нежен бунт-и двете са издавани но бг език

No Choice But Seduction-тази също не е преведена още

Алооо

Момичета помогнете sad.gif Имам огромен проблем,сайтът на който качвате книгите няма достъп от чужбина.Не мога да сваля нищо,а много ги искам.Ако някоя има възможност и желание да ми пише на SKYPE/ dj4etora4ko или [email protected].МОЛЯ ВИИИИИ :sobbing::help:

Мога да ти ги пускам по Skype само през работно време от 8.30 до 16.30. За съжаление работя с хора и не винаги мога веднага да отговоря, но ако искаш опитай. Skype ми е djina_s_popova.

Здравей,

Prisoner of My Desire е Затворницата на дракона и я има в сканираните тук.

Здравей,

Prisoner of My Desire е Затворницата на дракона и я има в сканираните тук.

Книгата определено е Пленник на мойте желания Сарtive of My Desire и се разказва за Габриела Брукс и Дрю Андерсън,който е брат на Реджина

Извинете за грешката в оригиналното заглавие

момочета знаете ли дали дневника на Бриджит Джоунс е лубовна книга

Дами, ето следващата партида книжки в текстови формат:

Невестата от Шербрук

Пожелай ме скъпа

Последният херцог

http://rapidshare.com/files/157659402/Herc..._Skypa.rar.html

:)

Минавам на следващите, но ако някоя има определени предпочитания за ред на обработка, просто кажете.. :)

Емил Ришбург - Воденичарската усойка 1 и 2, Прокълната Дъщеря, Чародейката, Дамата с черния воал, .... Ако някой може да ги пусне и тях :)

Мерси предварително.

Ами майка ми има "Воденичарската усойка" 1 и 2 и "Дамата с черния воал", така че ще мога да ти ги сканирам, но малко по-нататък във времето. Че имам да сканирам около 10 книги ;) Ако искаш да почакаш, ще ги сканирам cool.gif

Невестата от Шербрук

Пожелай ме скъпа

Последният херцог

;)

Минавам на следващите, но ако някоя има определени предпочитания за ред на обработка, просто кажете.. :)

Мнооого благодаря :)

Ако може по някое време да обработиш "Лили", ще ти бъда много задължена. :) Че искам да си я разпечатам :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Невестата от Шербрук

Пожелай ме скъпа

Последният херцог

;)

Искам да поптам дали ще можеш да ги превърнеш в текстови формат книгите ако са снимани с цифров фотоапарт...Измъчих се с този скенер става адски бавно и изнервещо, но качествето от цифров не винаги е много добро и само те заболяват очите от размазаните букви или "вдлъбнатите" страници.Ако става ще страхотно :rolleyes:

bobych нямаш проблеми, започвам от "Лили" :P

misi_misi всичко, що е снимано, може да се превърне в текст, но ако искаш, обади ми се първо в скайпа и ми изпрати 1-2 странички - stihiqta_f

:mark:

Книгата определено е Пленник на мойте желания Сарtive of My Desire и се разказва за Габриела Брукс и Дрю Андерсън,който е брат на Реджина

Извинете за грешката в оригиналното заглавие

Извини ме за дето не се доизказах че Затворницата на дракона не е от поредицата за сем. Малори, но оригиналното й заглавие е Prisonner of my desire. Наистина книгите са със сходни имена. Разтърсих из нета и намерих тази която търсиш Captivе of my desires на английски ako ти върши работа ще се радвам да съм ти била полезна :mark:

Johanna_Lindsey___Malory_Family_08___Captive_Of_My_Desires.pdf

Извини ме за дето не се доизказах че Затворницата на дракона не е от поредицата за сем. Малори, но оригиналното й заглавие е Prisonner of my desire. Наистина книгите са със сходни имена. Разтърсих из нета и намерих тази която търсиш Captivе of my desires на английски ako ти върши работа ще се радвам да съм ти била полезна :mark:

Мерси,и аз я намерих на руски ако някой има желание да я прочете

http://lib.aldebaran.ru/author/lindsei_dzh..._moih_zhelanii/

Ето линк за първата книга за семейство Малори и моя любима-"Обичай само веднъж" http://4storing.com/5zkst/bb938fc75be65119...ad95611693.html

има малък проблем с нея,като си отворите файла върху първата снимка-десен ботон на мишката и натискате няколко пъти Rotate Clockwise докато снимаката се завърти на 270 градуса и стане удобно за четене,като се оправи първата снимка и другите се подреждат след нея,извинявам се за дефекта но не можах да го оправя

По средата на седмицата ще пусна и "Нежен бунт" :)

Ето линк за първата книга за семейство Малори и моя любима-"Обичай само веднъж" http://4storing.com/5zkst/bb938fc75be65119...ad95611693.html

има малък проблем с нея,като си отворите файла върху първата снимка-десен ботон на мишката и натискате няколко пъти Rotate Clockwise докато снимаката се завърти на 270 градуса и стане удобно за четене,като се оправи първата снимка и другите се подреждат след нея,извинявам се за дефекта но не можах да го оправя

По средата на седмицата ще пусна и "Нежен бунт" :)

Чудна си!

:)

Извинявай за нахалството, но беше споменала за някаква книжка "Софи"ако не се лъжа на Хедър Кулман. Ако имаш възможност и време би ли я сканирала?

Чудна си!

:P

Извинявай за нахалството, но беше споменала за някаква книжка "Софи"ако не се лъжа на Хедър Кулман. Ако имаш възможност и време би ли я сканирала?

Имам я,много е интересна,но почти нямам никакво време, ще ти я направя,няма проблеми,само ако можеш да почакаш :whist:

По средата на седмицата ще пусна и "Нежен бунт" :P

О, отменяш ме? Мерси, значи на сестра ми ще й се размине мъкненето на книгите до София:P

Аз днес ще почвам "Джейк", предполагам, че до вечерта ще е готова.

• Автор
Ralna, няма ли да е по-добре в първия ти пост, след сканираните до момента книги, да се сложат и списъците на книгите, които ще се сканират от различните момичета? За да не се получава дублаж ohmy.gif Доколкото си спомням "Перлата на любовта" на Кристина Скай като че ли Stontontina ще я сканира, ако нещо не бъркам, че темата стана бая гоооляма. ;)

Ми добре мила, айде всеки пак да каже какво ще сканира. Иначе не знам какво да правя, в кой сайт да кача книгите, защото в тея българските ги трият, нищо не мога да направя. Кажете как да ги сложа за да си ги има и ще ги качваме книгите някъде където да не ги трият.

Ами ако се качат всичките в http://www.box.net/ Там примерно аз си качвам музика и става лесно и бързо.

hol_back_girl мерси за книжката!

Благодаря ви на всички за всички книжки колкото и пъти да го кажа ще е малко! ;)

Редактирано от alanna (преглед на промените)

Ми добре мила, айде всеки пак да каже какво ще сканира. Иначе не знам какво да правя, в кой сайт да кача книгите, защото в тея българските ги трият, нищо не мога да направя. Кажете как да ги сложа за да си ги има и ще ги качваме книгите някъде където да не ги трият.

Книгите, които ми предстои да сканирам са:

Опасна е нощта, Аманда Блеър

Любов извън закона, Сюзън Джонсън

На Джудит Макнот ми остават петте книжки:

Преди да те срещна,

Уитни, моя любов,

Кралството на мечтите

Ад и рай

Нещо прекрасно

Лорд Найтингел,КАтрин Каултър

Триумф, Хедър Греъм

Вещицата, Кристина Дод.

Ако нещо съм пропуснала, което съм обещала да сканирам, моля да ми напомните - веднага ще се поправя ;)

В "Разбойникът и зеленооката" на Джоана Линдзи, която качих онзи ден липсвали 2 страници - утре ще я кача наново цялата.Извинявам се за неудобството ohmy.gif

А иначе за безплатните сайтове за качване на книги-според мен няма какво да се направи :speak:

Всички безплатни сайтове (и BG, и чужди) имат лимит на времето за съхранение на файловете - доколкото ми е известно :P

Като средно продължителността на поддържане на файловете е 30 дни от последното теглене на файла. Толкова е в 4storing.com sad.gif За сега, докато се теглят книгите, линковете ще са активни ;)

Ако някой е попадал на безплатен сървър без лимит във времето, много моля да го сподели :wors:

Ето дами, най-накрая. Закъснявам по график, но доста ме прекъсваха.

"Джейк" на Лей Грийнууд -> http://4storing.com/f4gnv/a4ed25e09c0690bd...c64f54c06a.html

Урааааа :clap: Гооооолеми благодарности :wors:

Ако знаеш колко време съм я търсила тази книга. ;)

Ами ако се качат всичките в http://www.box.net/ Там примерно аз си качвам музика и става лесно и бързо.

На този сайт има ли лимит на времето за съхранение на качените файлове?

Имам го но в момента нямам много време за сканиране, а имам още 2 книги да сканирам :P Но ако изчакаш малко повечко понеже повечето момичета са затрупани с книги за сканиране ще ти я преснимам тези дни...

Благодаря, ще чакам.

Изпращам списък на книгите, които трябва да сканирам:

- Перлата на любовта,

- Креолско сърце,

- Дяволско желание.

- Бежната измамница.

- Принцеса Алесандра.

Ако някой е почнал някоя от тях, моля да се обадаи да не се дублираме.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.