Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

..Колкото до книгите на Нора Робъртс, мила имаш ли "Сага за Ирландия"..

Съжалявам, единствените нейни книги, които имам са първите 12 от поредицата "В смъртта"

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Съжалявам, единствените нейни книги, които имам са първите 12 от поредицата "В смъртта"

Аз съм чела две или три книги от тази поредица и много ги харесвам. Ще се радвам да ги видя сканирани.

Сагата за Ирландия я имаше в една от библиотеките ще се завъртя да вида дали я имат още + имат още доста нейни по-стари книги...

Намерих в една антикварна книжарница доста нейни, но са по 20 лв. бройката без транспорта...

Сагата за Ирландия я има и в тази книжарница и беше мисля към 50 лв. някъде, бих казала доста солено предвид, че на Хеликона бяха по 7 лв. когато ги имаха в наличност.

За поредицата "Смърт" първите книги са най-интересни поне лично за мен.

• Автор
Сагата за Ирландия я имаше в една от библиотеките ще се завъртя да вида дали я имат още + имат още доста нейни по-стари книги...

Намерих в една антикварна книжарница доста нейни, но са по 20 лв. бройката без транспорта...

Сагата за Ирландия я има и в тази книжарница и беше мисля към 50 лв. някъде, бих казала доста солено предвид, че на Хеликона бяха по 7 лв. когато ги имаха в наличност.

За поредицата "Смърт" първите книги са най-интересни поне лично за мен.

Преди месец се прежалих и си поръчах книгите на по 20 лв, ама никой не ми ги прати, нито ми дадоха адрес за записа. sad.gif

...За поредицата "Смърт" първите книги са най-интересни поне лично за мен.

Направо ще те разцелувам за всичко, което ми качиш от Нора Робъртс :P

Ще ви кача всичките от поредицата "В смъртта", които имам, до 2-3 седмици, директно в текстови формат cool.gif

http://4storing.com/9uc4u/1212e34b9fee42e5...b4d98c8a58.html - Софи от Хедър Кулман

Приятно четене ;)

Сууупер! ;)

Аз тъкмо ще почвам да сканирам "Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек.

http://4storing.com/9uc4u/1212e34b9fee42e5...b4d98c8a58.html - Софи от Хедър Кулман

Приятно четене ;)

Гооолеми благодарности ;);)

Една от най-любимите ми книги, написани със страхотно чувство за хумор ;)

• Автор

Момичета много мерси мерси за Софи, и много мерси мерси за Пантерата и Перлата. Супер сте biggrin.gif;)

Направо ще те разцелувам за всичко, което ми качиш от Нора Робъртс ;)

Ще ви кача всичките от поредицата "В смъртта", които имам, до 2-3 седмици, директно в текстови формат cool.gif

Мила може ли да си поръчам "Пантерата и перлата" и "Перлата на любовта" за преработка в текстов файл, плийс, много ще те обичам. ;)

А някой има ли "Сага за Рейна" - чела съм я като тийн и имам много хубави спомени за нея.

Гледам в нета че са две книгите - Сага за Рейна(Фъргас и Шона) и Сага за Рейна (Шона и Нийл) - Кристин Марион Фрейзър

...Мила може ли да си поръчам "Пантерата и перлата" и "Перлата на любовта" за преработка в текстов файл, плийс, много ще те обичам. :huh:

До четвъртък ще ги имаш, че съм започнала в момента "Затворницата на дракона" и "Годежът". Ще ги пусна четирите заедно cool.gif

Ето, дами, от мен "Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек -> http://4storing.com/1q0z0/78b4df434439197a...a8dea24348.html

Приятно четене cool.gif

Мноооого мнооого благодаря :blow out candles:

Трябва да е страхотно интересна laugh.gif от това, което разказа за нея.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мноооого мнооого благодаря :P

Трябва да е страхотно интересна laugh.gif от това, което разказа за нея.

На мен ми хареса, надявам се, че и на вас ще ви допадне. Ще се постарая тази вечер да пусна "Вярвай" на Виктория Александър", но не обещавам, че обикновено, като си направя някакви планове, те винаги се провалят;)

Тогава да ги мятам книгите на Нора Робъртс? :)

Първо ще сканирам една книга на Сандра Браун - Тайната по желание на krisitiqna ;)

и понеже съм заела от библиотеката на Нора Робъртс - Ключът на светлината и Ключът на смелостта са следващите, но за съжаление нямам Ключът на познанието sad.gif

Еееее, мерси много момичета за това,че сте качили "Опасна е нощта".Точно за тая книжка ставаше въпрос като ви питах дали сте чували нещо за герои Оливър и Вивиан.Е заглавието не съм го запомнила изобщо,но все пак ;)

Тогава да ги мятам книгите на Нора Робъртс? :angry: ...

Мятай ги наред :P

Малии, как ще ви сварвам направо не знам.. :angry:

А между другото говорих вече с един от администраторите на онлайн-библиотеката.

Всичко, което направя в текстови формат, ще бъде качвано и там, така че няма да има опасност от изчезване на книгите, както става при free-сървърите. cool.gif

момичета както сте ги започнали с теа книги не се смогва на четене няколко дни не сам влизала и направо косата ми се изправи като видях браво и благодаря на всички

:speak::huh::speak::clap: :clap: :yanim: :yanim:

а колкото до книгите на робъртс тези дети ги иска Ralna за семействата са страхотни чела сам но не всички така че ако някой ги има да ги дава а така и не разбрах някой имали тази поредица за кралството направо е божествена

и в коя библиотека ще се качват книгите

че не разбрах

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Заповядайте, "Вярвай" на Виктория Александър -> http://4storing.com/hdgpn/5824e287524acaa2...e27f022ab9.html

Приятно четене cool.gif

Скъпа, моите поздравления! :speak: Изключително чисти сканове, тази книжка ще я очаткам точно за три часа, заедно с разпознаването и сглобяването :huh::yanim:

Заповядайте, "Вярвай" на Виктория Александър -> http://4storing.com/hdgpn/5824e287524acaa2...e27f022ab9.html

Приятно четене cool.gif

Хиляди благодарности :speak::huh::yanim: Идва ми да заподскачам от радост biggrin.gif

Мнооого си бърза,страхотно :yanim:

...и в коя библиотека ще се качват книгите

че не разбрах

За библиотеката е рано още, макар че съм изпратила първите 11 книжки вече там, за валидация и последващо качване. cool.gif

Иначе сайта е: www.chitanka.info - това е най-голямата онлайн-българска библиотека :yanim:

Единствения й минус е, че досега жанра "Любовна литература" е застъпен само с 5-6 заглавия, които дори не спадат точно към самия жанр..

Факт, който смятам да променя в полза на "Историческите любовни" романи :beer:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

За библиотеката е рано още, макар че съм изпратила първите 11 книжки вече там, за валидация и последващо качване. cool.gif

Иначе сайта е: www.chitanka.info - това е най-голямата онлайн-българска библиотека :rolleyes:

Единствения й минус е, че досега жанра "Любовна литература" е застъпен само с 5-6 заглавия, които дори не спадат точно към самия жанр..

Факт, който смятам да променя в полза на "Историческите любовни" романи ;)

браво на всички трудещи се така ще се получи една нова библиотека на :wub:;) ;) :clap: любовните романи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.