Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета,наистина трябва сериозно да помислим как да съберем всички книги на едно място и да направим нещо като каталог.Благодарна съм на всички които сканират книгите и ни доставят удоволствието да ги четем.Аз имам наистина голяма библиотека и тези книги заемат достойно място в нея.За къжаление не мога да сканирам/нямам скенер/,а и с фотоапарат нещо не се оправям.Надявам се докато успея да си купя скенер да не сканирате всичко което е излизало,за да мога и аз да се включа.

Май се отплеснах!Попаднах преди време на руски сайт.....ох този руски език - изпращам ви линк към него.Невероятно богатство от книги!Дано съм била полезна на някой!Има книги които не са превеждани на български.

http://bookz.ru/authors/djoanna-lindsei.html

http://bookz.ru/authors/djudit-maknot.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

момичета Преди да те срешна която е на първата страница не се отваря кога ще се качват книгите на сайта че и други книги ще се загубят :P:)

Здравейте,

на скоро попаднах на форума и съм меко казано очарована. biggrin.gif

Отдавна се надявах някой да направи нещо подобно

Нора Робъртс - Ключът на смелостта http://4storing.com/zk03c/0b0a6c073f47e991...f556f416af.html

Третата книга от трилогията, втората за съжаления я нямам, а е най-интересната sad.gif

misi_misi, имам и трите книги от поредицата, така че ако не си намерила втората, мога да я "сканирам" с фотоапарат, но съм малко бавничка :wors:

И същевременно искам да помоля ако някой има "Продадена принцеса" и "Пиратска целувка" и има възможност да ги сканира, ще съм много благодарна :lol6: (Понеже ми липсват страници и никъде не мога да ги намеря, за да прочета целите книги :P )

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

момичета Преди да те срешна която е на първата страница не се отваря кога ще се качват книгите на сайта че и други книги ще се загубят ;):speak:

http://www.bgshare.com/get,384959.html

Заповядай, това е линка за "Преди да те срещна", Рална трябва да го погледне и да го оправи, отпред се е залепило още едно "htt://;" и заради това дава грешка. ;)

http://www.bgshare.com/get,384959.html

Заповядай, това е линка за "Преди да те срещна", Рална трябва да го погледне и да го оправи, отпред се е залепило още едно "htt://;" и заради това дава грешка. ;)

много много благодаря почвам да чета

момичета Преди да те срешна която е на първата страница не се отваря кога ще се качват книгите на сайта че и други книги ще се загубят :indian::wors:

Всичко, което съм обработила до момента в текстови файлове е изпратено в www.chitanka.info и е пуснато за последна редакция и валидация. Ще се появят официално качени, когато това стане. Просто, за да добие една книга завършен вид и да се качи, се иска повечко работа и нещата не стават много бързо.

Продължавам да обработвам останалите. Не се притеснявайте, че нещо ще изчезне, имам при мен абсолютно всичко, което сте качили и ще ги обработя, и кача.

Изпратените до момента книжки можете да видите в раздел "Сканиране" на него сайт. Между другото и оттам можете да ги изтеглите, но бих ви препоръчала да изчакате да се качат официално, така ще са в напълно завършен вид.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

И същевременно искам да помоля ако някой има "Продадена принцеса" и "Пиратска целувка" и има възможност да ги сканира, ще съм много благодарна :help: (Понеже ми липсват страници и никъде не мога да ги намеря, за да прочета целите книги :singer: )

Имам и "продадена принцеса" (страхотна книжка ;) ), и "Пиратска целувка" . Мога да ги сканирам, но преди тях имам за сканиране още книжки. Така че ако можеш да изчакаш, ще ги имаш. cool.gif

Всичките исторически любовни романи на Джудит Макнот са малко или много свързани: освен за братята Уестморланд ("Уитни, моя любов" и "Преди да те срещна") останалите са за техни приятели, а "Кралството на мечтите" е за бабата на братята. cool.gif Така и така съм се хванала да сканирам и шестте книжки, ако искате мога да пусна и седмата (тя е кратка новела от 70 страници) за Никола Дьовил- приятелят на Уитни и се казва "Вълшебства" ;)

Всичките исторически любовни романи на Джудит Макнот са малко или много свързани: освен за братята Уестморланд ("Уитни, моя любов" и "Преди да те срещна") останалите са за техни приятели, а "Кралството на мечтите" е за бабата на братята. cool.gif Така и така съм се хванала да сканирам и шестте книжки, ако искате мога да пусна и седмата (тя е кратка новела от 70 страници) за Никола Дьовил- приятелят на Уитни и се казва "Вълшебства" :singer:

да да много е интересна

a някой има ли от по новите Рай ,Някой бди над теб те също са любовни и са много интересни нищо че са съвременни

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Имам и "продадена принцеса" (страхотна книжка ;) ), и "Пиратска целувка" . Мога да ги сканирам, но преди тях имам за сканиране още книжки. Така че ако можеш да изчакаш, ще ги имаш. cool.gif

Благодаря :singer:, благодаря :help:, благодаря ;)

Толкова дълго ги търся, така че няма проблем да изчакам докато имаш възможност да ги сканираш kiss.gif

да да много е интересна

a някой има ли от по новите Рай ,Някой бди над теб те също са любовни и са много интересни нищо че са съвременни

Ок, миличка, ще прибавя в списъка ми за сканиране и "Вълшебства" :clap: , но за съжаление нямам от съвременните й книги нищо.

Гооолямо мерси на всички за книжките, които сте пуснали тези дни :singer:

Благодаря :help:, благодаря ;), благодаря ;)

Толкова дълго ги търся, така че няма проблем да изчакам докато имаш възможност да ги сканираш kiss.gif

Няма никакъв проблем, миличка, разбира се, че ще ги сканирам cool.gif

Аз тъкмо ще почвам да сканирам "Дивият рай" на Джоана Линдзи. Стискайте палци да успея да я свърша тази вечер. :)

а някой има ли от новите книги на Д.Макнот ;) ;) :help wanted:

:lock: :lock:момичета никоя от вас ли няма Бялата графиня на Сюзън Джонсън това ми е любимата книга

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Автор

Мерси за книгите момичета. Супер са.

Аз оправих линка на "Преди да те срещна" на факт си е, че някой книги вече не работят. Много е гадно така. Нямам идея в какъв сървър да пускаме книжките. Но поне се знае какво има и когато някой линк е заличен може поне да си поискаме книгата от някой, който я има. Аз например съм свалила всички книги които сте качили, без значение, че си ги имам в личната колекция. Затова ако някой има нужда от някоя книга, аз ще му я пратя, или ще я кача някъде.

а някой има ли от новите книги на Д.Макнот :angry::speak: :speak:

:lock: :lock:момичета никоя от вас ли няма Бялата графиня на Сюзън Джонсън това ми е любимата книга

Аз я имам, но ще мога да я сканирам чак след около 3 седмици, не по-рано.

Аз я имам, но ще мога да я сканирам чак след около 3 седмици, не по-рано.

ако става въпрос за бялата графиня 6те чакам и 3 месеца много благодаря :lock: :lock: :angry::speak: :speak:

Аз тъкмо ще почвам да сканирам "Дивият рай" на Джоана Линдзи. Стискайте палци да успея да я свърша тази вечер. :)

Ох, миличка, не си давай толкова зор ohmy.gif когато можеш сканирай, те книжките няма да избягат ;)

Гледай да е наред всичко с ученето - успех ти пожелавам cool.gif

Книгата,която търсиш е Скандал на Аманда Куик,скоро едно от момичетата ще я пусне.Аз я имам,но с липсващи последни 60 страници и дори не знам как свършва,но Аманда Куик си е Аманда Куик

мерсиии отново,за съжаление съм забравила как свършва.......

Момичета докопах се в библиотеката до някои книги на Нора Робъртс от по-старите и една от сагата за Ирландия + на Джуд Деверо - Завоевание biggrin.gif;)

Момичета сканирала съм Принцеса Алесандра, Нежната измамница и Дяволско желание. Сега от тях правя .pdf файлове. Аз ли нещо бъркам или действително е толкова бавно: Инсталирала съм PDF reDirekt. Отварям всеки файл, един по един и с принт мениджъра го обработвам за да стане .pdf, после с PDF re Direct-a ги съединявам. Има ли по бърз начин? Предварително благодаря.

Момичета сканирала съм Принцеса Алесандра, Нежната измамница и Дяволско желание. Сега от тях правя .pdf файлове. Аз ли нещо бъркам или действително е толкова бавно: Инсталирала съм PDF reDirekt. Отварям всеки файл, един по един и с принт мениджъра го обработвам за да стане .pdf, после с PDF re Direct-a ги съединявам. Има ли по бърз начин? Предварително благодаря.

Не съм работила с тази програма, но не мисля, че трябва толкова бавно да става. Пробвай да маркираш всички снимки и с десен бутон над първата да избереш от падащото меню Print и така всички заедно да ги вмъкнеш в pdf файл.

Ако и това не проработи, вече ще трябва да помогне някой, който е работил с програмата.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Миличка, така ще се измъчиш ужасно ohmy.gif

Значи предполагаме, че всичките страници на една книга (например Принцеса Алесандра) са ти в една папка. Те са .JPG файлове, нали? Подреди ги по дата, ако си сканирала страниците последователно. След това маркирай всички файлове като започнеш отзад напред (например върху последния файл кликни с ляв бутон на мишката, а върху първия файл кликни едновременно с shift от клавиатурата и ляв бутон на мишката). Тогава подай команда Print и вече ще видиш, ако е нужно в принт менажера да завъртиш картинките. В полето за избор на принтер си избери точно PDF Redirect и като му потвърдиш автоматично ще ти се отвори програмата PDF Redirect, в която трябва само да избереш в коя папка на твоя компютър да запишеш файла, а в полето filename му дай някакво име. cool.gif

Всъщност създаваш само един .PDF файл с цялата книга.

Дано да съм ти била полезна. ;) Ако още нещо те притеснява, питай ще се опитам с каквото мога да помагам cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.