Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

заглавията ти са много търсени аз си харесах Игра на любов стражна е който не я е чел сега е момента biggrin.gifbiggrin.gif

Добре, обещавам да сканирам "Игра на любов", стига да не бързаш, че както казах съм мнооого бавна :angry:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

О, не знаех, че Майкъл играе отрицателна роля в "Неприлично предложение" (още се мотая и не съм я прочела тази книга от поредицата, както и "Ангелът мошеник", стоят и ме чакат вкъщи). А Стивън, по-големият брат на Майкъл, за когото е "Розата и херцогът" в "Защото вярваш в любовта" има една култова реплика, която страшно много ме кефи, май беше нещо такова: "- Но моля ви, хапя само в краен случай.", когато всички го гледаха изненадано, към края на книгата. Умирам да се смея на този момент, цитирам по памет, та може и да не е точно така.

Не знам дали си чела "Заложница на съдбата", тя също може да се причисли към свързаните с поредицата книги, защото в края й я има сцената, с която започва "Падналите ангели".

Извинявам се, отплеснах се в спомени. :line dance:

П.С. Много ще се радвам на "Триумф" biggrin.gif

Понеже подхванахме Мери Джо Пътни (страхотна авторка - спор няма), препоръчвам ти нейното "Неприлично предложение" най-горещо. laugh.gif В тази книга Майкъл е бил влюбен в първата,невярна съпруга на приятеля си Никълъс.

Исках да попитам и още нещо във връзка с тази авторка. Изд.Хермес в поредицата "Пламъкът на розата" имат издадени две книги от авторка Мери Джо Потън "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго". Чудех се дали не става въпрос за авотрката Мери Джо Пътни и романите й "Ангелът мошеник" и "Падналите ангели", както са ги издавали Ирис. Дали не са едни и същи книги, издавани от различни издателства? Някой дали има или е чел тези две книги - "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго" :)

П.С. Надявам се най-късно до събота да успея да кача "Триумф". ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Понеже подхванахме Мери Джо Пътни (страхотна авторка - спор няма), препоръчвам ти нейното "Неприлично предложение" най-горещо. laugh.gif В тази книга Майкъл е бил влюбен в първата,невярна съпруга на приятеля си Никълъс.

Исках да попитам и още нещо във връзка с тази авторка. Изд.Хермес в поредицата "Пламъкът на розата" имат издадени две книги от авторка Мери Джо Потън "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго". Чудех се дали не става въпрос за авотрката Мери Джо Пътни и романите й "Ангелът мошеник" и "Падналите ангели", както са ги издавали Ирис. Дали не са едни и същи книги, издавани от различни издателства? Някой дали има или е чел тези две книги - "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго" :)

[/quoteМного, много, ама много ще ти благодяря, за Триумф, срам не срам но до скоро не знаех че я има, а ще бъде ли нахално да се примоля и за принцесата на Джуд Девъро. Наскоро ме подсетиха, че съм я чела-една от първите ми книжки, но явно съм я взела на заем тогава. Ще се радвам да си я имам. Смътно си спомням, че беше голям майтап. Дано не бъркам. Ако пък вече е сканирана - от къде да си я смъкна? :huh: Иначе нямам думи за това, което правите. Човек да се неначуди колко поредици има? А аз си мислех, че знам. ;) Новак :line dance:

Синьото острие-http://4storing.com/wdx69/1362a20f1a86f356b39cbec08cb63a2c.html

Гордост-http://4storing.com/lnfh2/8cbbc09bf95a6a60d916ad80b9ac4843.html

Гордост е на Джудит Макнот,съвременна.И двете са много хубави.Заемам се с Рени (издателство Евразия;много я харесвам);Скандал на Бренда Джойс:Сърце от лед и Сърце от пламък на Джуд Деверо,Забранена любов на Лори Хандерланд.Нататък ще ги карам подред cool.gif Освен това искам да се похваля.Просто не мога да се сдържа!Най-сетне имам Неуловимият пламък в книжен вариант.След 8 години ходене по мъките,за 12 лв се сдобих с нея.Много съм щастлива biggrin.gif:clap::yanim:

Видях че Xesi иска преводача и издателството,ще прегледам всичко което съм качила и ще ги пусна утре.Занапред ще сканирам и тази страница,щом е важна:)

Чао и целувки

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Много, много, ама много ще ти благодяря, за Триумф, срам не срам но до скоро не знаех че я има, а ще бъде ли нахално да се примоля и за принцесата на Джуд Девъро. Наскоро ме подсетиха, че съм я чела-една от първите ми книжки, но явно съм я взела на заем тогава. Ще се радвам да си я имам. Смътно си спомням, че беше голям майтап. Дано не бъркам. Ако пък вече е сканирана - от къде да си я смъкна? :huh: Иначе нямам думи за това, което правите. Човек да се неначуди колко поредици има? А аз си мислех, че знам. Новак ;)

Ами имам и Принцесата на Джуд Деверо.Ако искаш ще я добавя в списъка ми за сканиране ;)

Извинявам се, че забавям книжките, които сканирам, но не винаги имам свободно време :P

Синьото острие-http://4storing.com/wdx69/1362a20f1a86f356b39cbec08cb63a2c.html

Гордост-http://4storing.com/lnfh2/8cbbc09bf95a6a60d916ad80b9ac4843.html

Гордост е на Джудит Макнот,съвременна.И двете са много хубави.Заемам се с Рени (издателство Евразия;много я харесвам);Скандал на Бренда Джойс:Сърце от лед и Сърце от пламък на Джуд Деверо,Забранена любов на Лори Хандерланд.Нататък ще ги карам подред cool.gif Освен това искам да се похваля.Просто не мога да се сдържа!Най-сетне имам Неуловимият пламък в книжен вариант.След 8 години ходене по мъките,за 12 лв се сдобих с нея.Много съм щастлива biggrin.gif

Чао и целувки

Благодаря за книжките :clap:

Не съм чела Гордост на Джидут Макнот,но предполагам, че книжката ще е страхотна, както всичко, което пише тази авторка. :clap:

Ами имам и Принцесата на Джуд Деверо.Ако искаш ще я добавя в списъка ми за сканиране :)

Извинявам се, че забавям книжките, които сканирам, но не винаги имам свободно време :rolleyes:

Ще съм ти много благодарна, когато и да стане :) Една приятелка ми обеща дори да ми я препише, защото аз съм толкова нахална, че я искам в текстови формат, но в момента не е в нея пък и не ми се ще да я тормозя така, така че ще чакам да си я сваля когато и дойде реда. Благодаря ти още веднъж.

Xesi, днес видях в читанката вече публикувани първите 4 книжки от тук качените. Бравос :ph34r: Бързо действаш.

Аз като кажа нещо, го правя :)

Малко позабавих темпото напоследък, но ето ви все пак четири от книжките:

Шотландска кръв

Неочакваната годеница

Преди да те срещна

Уитни, моя любов

http://4storing.com/k9lq8/599a182ee8e1fcfc...fde3ee154f.html

Момичета, имам една молба: Тези, които са сканирали "Шотландска кръв", Уитни, моя любов", "Преди да те срещна" и "Неочакваната годеница" - Моля дайте ми информация за Преводач и Издателство на тези книги, че ми се скараха в Читанката, че не съм качила това инфо, а то го нямаше в скановете. И докато не го добавя, няма да мога да кача книжките там.

И една молба към всички сканиращи - Сканирвайте и страничката с инфото за Преводач и Издателство - много ме калайдисват за това инфо в Читанката cool.gif

http://4storing.com/f7qo5/c6228cfb22504407...25e3feb2e6.html Кристина Дод - Моята любима годеница

Много, много благодаря за тази книга, нямам търпение да я прочета, изглежда ми адски интересна, но скръндзотията ми си каза думата и не си я купих, кажи някакво мнение за нея, хареса ли ти laugh.gif

• Автор
http://4storing.com/f7qo5/c6228cfb22504407...25e3feb2e6.html Кристина Дод - Моята любима годеница

Много мерси за книжката. Много е хубава. biggrin.gif

• Автор

Дара Джой - Тази нощ или никога http://www.bgshare.com/388190/Dara Joy - Tazi ni6t ili nikoga.pdf

Дара Джой - Тази нощ или никога http://www.bgshare.com/388190/Dara Joy - Tazi ni6t ili nikoga.pdf

благодаря много за книгата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

много е интересна половината вече я прочетох :rolleyes::Plaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Ще съм ти много благодарна, когато и да стане :) Една приятелка ми обеща дори да ми я препише, защото аз съм толкова нахална, че я искам в текстови формат, но в момента не е в нея пък и не ми се ще да я тормозя така, така че ще чакам да си я сваля когато и дойде реда. Благодаря ти още веднъж.

Няма проблем- включвам я в списъка за сканиране ;) Утре се заемам с "Триумф". cool.gif

Малко позабавих темпото напоследък, но ето ви все пак четири от книжките:

Шотландска кръв

Неочакваната годеница

Преди да те срещна

Уитни, моя любов

http://4storing.com/k9lq8/599a182ee8e1fcfc...fde3ee154f.html

Момичета, имам една молба: Тези, които са сканирали "Шотландска кръв", Уитни, моя любов", "Преди да те срещна" и "Неочакваната годеница" - Моля дайте ми информация за Преводач и Издателство на тези книги, че ми се скараха в Читанката, че не съм качила това инфо, а то го нямаше в скановете. И докато не го добавя, няма да мога да кача книжките там.

И една молба към всички сканиращи - Сканирвайте и страничката с инфото за Преводач и Издателство - много ме калайдисват за това инфо в Читанката cool.gif

Благодарности ;)

За двете книжки на Джудит Макнот "Уитни,моя любов" и "Преди да те срещна" издателството е Плеяда,а преводач и на двете е Мария Петрова.

И понеже днес е ден за пускане на колкото може повече книжки, нека и аз да се включа с един линк на "Лорд Найтингел" на Катрин Каултър ;)

http://4storing.com/1jh6a/e7be82700cb2654e...e76de0a561.html

Ralna, добави моля те в моя списък за сканиране още следните книги, които съм обещала:

Смела любов",Кони Мейсън

"Продадена принцеса", Арнет Лем

"Пиратска целувка", Сабрина Джефрис

"Красавицата и звяра", Хана Хауъл

"Воалът на нощта", Лидия Джойс

"Обещанието на Тъндър", Кони Мейсън

"Вълшебства", Джудит Макнот

Ако съм пропуснала книга, за която съм поела ангажимент да сканирам, моля да ме допълните.Не е било съзнателно :)

Изд.Хермес в поредицата "Пламъкът на розата" имат издадени две книги от авторка Мери Джо Потън "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго". Чудех се дали не става въпрос за авотрката Мери Джо Пътни и романите й "Ангелът мошеник" и "Падналите ангели", както са ги издавали Ирис. Дали не са едни и същи книги, издавани от различни издателства? Някой дали има или е чел тези две книги - "Измамник с ангелско лице" и "Коварната Марго" ;)

абсолютно еднакви са мила. само преводачите са различни. аз имам всичките 40 книги/май че толкова бяха/ на пламъкът на розата и поне половината са издавани и от ирис.

благодарности за "триумф".очаквам я с нетърпение.

Лорд Наитингел ми дава гре6ка влизам в 4storing натискам свалям фаил и после ми изписва гре6ка не иска да се зареди ;) ;) ;):speak:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Здравейте,момичета

Рени-http://4storing.com/tvwmi/7782486eede979f18e74231262f31a18.html

Надявам се да ви хареса.Добавям още една книга за сканиране :По-силна от магия-Хедър Коулман,Бард

Тя специално много ми харесва

Доста страници липсват и почти не може да се чете.Моля те прегледай я,просто не може да са 63 скана,а книгата да е над 200 страници ohmy.gif

Лорд Наитингел ми дава гре6ка влизам в 4storing натискам свалям фаил и после ми изписва гре6ка не иска да се зареди :speak: :speak: :speak: :speak:

Качих "Лорд Найтингел" и в bgshare.com .Опитай да го изтеглиш от тук: ;)

http://www.bgshare.com/388301/lord_najtingel.pdf

абсолютно еднакви са мила. само преводачите са различни. аз имам всичките 40 книги/май че толкова бяха/ на пламъкът на розата и поне половината са издавани и от ирис.

благодарности за "триумф".очаквам я с нетърпение.

Много ти благодаря за информацията ;) И аз имах такова подозрение, че книгите са едни и същи. :P

От поредицата "Пламъкът на розата" от доста време си търся "Бяло цвете" на Жаклин Рединг (много я харесвам тази авторка) и "Принцеса Сесил" на Сюзън Симънс. Ако не е много нахално от моя страна, може ли да те помоля да ги сканираш? :shy11: Ако имаш таква възможност :wors:

Доста страници липсват и почти не може да се чете.Моля те прегледай я,просто не може да са 63 скана,а книгата да е над 200 страници ohmy.gif

абсолутно всички страници са там,лично съм ги преброила сега.Съжалявам но по хубаво от това не мога,все пак скенера мие развален.Моля те преди да хвърляш някакави обвинения провери.Всички страници са там!!!!!!!!

абсолутно всички страници са там,лично съм ги преброила сега.Съжалявам но по хубаво от това не мога,все пак скенера мие развален.Моля те преди да хвърляш някакави обвинения провери.Всички страници са там!!!!!!!!

Мила,извинявай ако съм те засегнала,но я изтеглих дори 2 пъти,а все е с 63 снимки,а накрая пише 248страници.(Затова писах,че почти не се чете,трудно се улавя смисъла)Само аз ли имам този проблем,дали някой може да каже.Относно качеството,нямам претенции,чете се и това е важното

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Много ти благодаря за информацията ;) И аз имах такова подозрение, че книгите са едни и същи. :P

От поредицата "Пламъкът на розата" от доста време си търся "Бяло цвете" на Жаклин Рединг (много я харесвам тази авторка) и "Принцеса Сесил" на Сюзън Симънс. Ако не е много нахално от моя страна, може ли да те помоля да ги сканираш? :lol6: Ако имаш таква възможност :lol6:

имам ги със сигурност, но понеже нямам техниката за сканиране-нито скенер нито фотоапарат, мога само да ти ги препиша.по принцип пиша бързо, но сега съм се заела със 3 други книги.ако докато ги свърша не си си ги набавила ще продължа с тях и ще ги имаш направо в текстов формат

:)

Zdraveite na vsichki...

Taka se radvam che vi otkrih...

Az ne jiveya veche ot 6 godini v Balgaria, no v svobodnoto si vreme mnogo obicham da cheta knigi... i da si priznaia chestno ot dosta vreme veche se macha da nameria sait ot koita da si svaliam knigi na balgarski i nai - nakraia o shtastie :))))

İskam da blagodaria na vsichki vi za prekrasnite i i nteresni knigi...

Mnogo pozdravi ot edno prekrasno miasto na koeto oshte ne e nastapila zimata...

Мила,извинявай ако съм те засегнала,но я изтеглих дори 2 пъти,а все е с 63 снимки,а накрая пише 248страници.(Затова писах,че почти не се чете,трудно се улавя смисъла)Само аз ли имам този проблем,дали някой може да каже.Относно качеството,нямам претенции,чете се и това е важното

просто на страница са по две снимки.извинявай че реагирах така,ама деня беше малко гаден.а се извинявам за каеството

Качих Принцеса Алесандра. Има няколко разбъркани страници, но мисля, че всички са излазли.

Това е линка

http://4storing.com/jkbed/dd238293fbbd9cc0...ccd59862da.html

Приятно четене

благодаря стра6на си laugh.giflaugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.