Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Извинявам се, не се изразих правилно, нямах предвид точно черно бяло, а в скалата на сивото. Просто по инерция така го написах. Но си права, наистина зависи от скенера, просто не предполагах, че въобще липсва като опция.

И след вълненията на земетресението, по време на което компа ми съвсем невъзмутимо състави pdf файла, представям на вашето внимание "Отдай ми любов" на Дж. Линдзи -> http://4storing.com/dx4fl/c8463d4edc7ecc7d...2f67f56923.html

оле мила браво на теб страшна си biggrin.gifbiggrin.gif

Ето линк за "Вещицата" на Кристина Дод с месец закъснение, извинявам се за което:

http://www.bgshare.com/388761/veshticata.pdf

благодаря cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

момичета помогнете не мога да си свалям фаиловете от 4storing дава ми че друг тегли и не само на новата книга на Джоана Линдзи ами и на тези отпред какво да правя :);)

може ли да ми прати някой тези книжки че не се свалят Пантерата и перлата,Нежен вихър и Тайната

скайпа ми е paollli

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте и от мен!

Отдавна не съм влизала във форума и виждам че сте доста напреднали. Браво!!! :clap::clap::clap:

Благодаря за линка към "Неуловимия пламък" /търся я почти 2 год./, но имам малък проблем и не мога да я изтегля. Ако някой може да ми я прати по скайпа /gaytanka/, по пощата /[email protected]/ или по някакъв друг начин ще му бъда много благодарна. :wors::wors:

А аз от своя страна ще ви пратя списък с моите книги и ще пробвам да сканирам някои и да ги кача.

Предварително ви благодаря.

Миличка, ще ти бъда много благодарна,ако се заемеш да сканираш тези двете книжки :) Тъкмо ще станат готови по-навреме, иначе аз има да ги трътлям сигурно месец докато ги сканирам. :huh: От което ми е страшно неудобно :)

А може ли да те попитам, ако не е много нахално, какви книжки други имаш? Имаш ли нещо на Аманда Куик? Търся си три нейни книжки от страшно много време: "Романтична афера", "Любов и грях" и "Измама". Проглуших ушите на всички тук във форума с тях, ама така и не ги открих ohmy.gif

Съжалявам мила, но на Аманда Куик имам само "Красавицата и звярът", ако нея някой я иска да каже.

pp: Благодаря много за новите книжки laugh.gif

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Огромно БЛАГОДАРЯ на отзовалите се за "Неуловимия пламък" :huh::wors::wors:

Сега сядам да я чета.

А на Аманда Куик само Красвицата и зварът и Прелъстяване, която вече е сканирана /ако не се лъжа/.

Съжалявам мила, но на Аманда Куик имам само "Красавицата и звярът", ако нея някой я иска да каже.

pp: Благодаря много за новите книжки laugh.gif

оле ти я имаш ще я сканираш ли много е х biggrin.gifbiggrin.gif убава

Ето го и моя първи опит :)

Кони Мейсън - Обичай ме страстно

Мнооого благодаря, миличка :P Страшно си бърза :)

На Аманда Куик имам: Красавицата и звяра,Рицарят,Любов по неволя,Отдаването 1 и 2 част,Рандеву,Скандал, Прелъстяване. Ако нещо си харесаш от тях, което все още не е сканирано и имаш малко търпение, с удоволствие бих го сканирала. ;) Това е една от любимите ми авторки. laugh.gif

Извинявам се, не се изразих правилно, нямах предвид точно черно бяло, а в скалата на сивото. Просто по инерция така го написах. Но си права, наистина зависи от скенера, просто не предполагах, че въобще липсва като опция.

И след вълненията на земетресението, по време на което компа ми съвсем невъзмутимо състави pdf файла, представям на вашето внимание "Отдай ми любов" на Дж. Линдзи -> http://4storing.com/dx4fl/c8463d4edc7ecc7d...2f67f56923.html

Много благодаря за книгата, много отдавна я търся.

• Автор

Много мерси за книжките. Супер са. И аз от много време исках да имам "Отдай ми любов". Много се радвам и на "Обичай ме страстно" невероятна книга. "Вещицата не съм я чела още, но Кристина Дод пише добре, та мерси и за нея. biggrin.gif

Много мерси за книжките. Супер са. И аз от много време исках да имам "Отдай ми любов". Много се радвам и на "Обичай ме страстно" невероятна книга. "Вещицата не съм я чела още, но Кристина Дод пише добре, та мерси и за нея. biggrin.gif

Напълно те подкрепям, благодаря за книжките момичета

Ralna ако може добави ме към списъците за сканиране, че ще сканирам:

Кони Мейсън - Обещай ми вечността

Аманда Куик - Красавицата и звярът

... да не стане дублиране.

Предварително благодаря ;)

• Автор
Ralna ако може добави ме към списъците за сканиране, че ще сканирам:

Кони Мейсън - Обещай ми вечността

Аманда Куик - Красавицата и звярът

... да не стане дублиране.

Предварително благодаря :huh:

Още одеве те сложих мила, не се притиснявай. ;)

Специално за Боби, и за всики, които си падат по пиратски истории Робин Гидиън - Стрстната робиня на пирата http://www.bgshare.com/388930/Robin Gidian - Strastnata robinq na pirata.pdf

Нямаш никакъв проблем cool.gif

Ето го и моя първи опит ;)

Кони Мейсън - Обичай ме страстно

браво страшно си бърза biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Още одеве те сложих мила, не се притиснявай. ;)

Специално за Боби, и за всики, които си падат по пиратски истории Робин Гидиън - Стрстната робиня на пирата http://www.bgshare.com/388930/Robin Gidian - Strastnata robinq na pirata.pdf

много е интереснА благодаря cool.gifcool.gif

На Аманда Куик имам: Красавицата и звяра,Рицарят,Любов по неволя,Отдаването 1 и 2 част,Рандеву,Скандал, Прелъстяване. Ако нещо си харесаш от тях, което все още не е сканирано и имаш малко търпение, с удоволствие бих го сканирала. :) Това е една от любимите ми авторки.

мила може ли малко инфо за Рицарят,Любов по неволя,Отдаването 1 и 2 част,Рандеву,Скандал, Прелъстяване.Не съм ги чела а пък изглеждат много интересни biggrin.gif

Ralna, лагодаря за Страстната робиня. Мисля , че това беше първата книга от любовните романи, която беше издадена у нас. С удоволствия ще я прочета пак. ohmy.gif

Лелееее,миличка, много те обичкам :P Направо ще затанцувам от радост под съпровода на чаткането по клавишите :line dance: Yes,yes,yes :P

Боби благодаря за Вещицата

Ааа, за нищо,миличка.Извинявай, че ти я забавих толкова. Отдавна ти я бях обещала. cool.gif

мила може ли малко инфо за Рицарят,Любов по неволя,Отдаването 1 и 2 част,Рандеву,Скандал, Прелъстяване.Не съм ги чела а пък изглеждат много интересни

Любов по неволя и Прелъстяване вече са сканирани тук. :inlove1: Скандал ще я пусне следващата седмица hol_back_girl . "Рицарят" се разказва за млада лейди, която има нестандартно хоби - колекционира старинни ръкописи. Тя се свързва с Главния, който има същото хоби, защото се нуждае от помощ при купуването на такъв ръкопис. Безрасъдно смела е и непрекъснато попада в странни ситуации, а той първоначално е решен да съсипе семейството й, заради събития от миналото.Но.... след запознанството му с Фийби,решава че трябва да избави родителите й от самата нея. Мнооого сладка книжка, невероятно забавна. laugh.gif

"Отдаването" е също за млада и богата лейди с нестандартни интереси, търсеща среднощни лудории и лунни разходки. Която се мисли за опитна в отблъскването на зестрогонци. Докато не попада на младия и вълнуващ граф , който решава да удовлетвори всичките й лудории.

Ох, всички книжки на Амнда Куик според мен са изключително занимателни и интересни - за героини с нестандартни интереси и хобита. Но аз съм пристрастена, т.к. обожавам стила на тази авторка и съм й луда фенка. :computer2:

Уф, улях се в писане и щях да забравя линка за "Смела любов" на Кони Мейсън:

http://www.bgshare.com/389061/smela_lubov.pdf

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Щастлива съм, че ви зарадвах с "Страстната робиня на пиата". Тва ми беше първия роман който прочетох и тя ме запали по романите изобщо. Много я обичам и аз.

Иначе може ли някой да ми качи Кони Мейсън - Обичай ме страстно в bgshare.com, че от 4storing.com не мога да я сваля и ми се реве. Тъпия сайт не знам що ми засича, че в момента свалям нещо, а не свалям нищо. Плийс качете ми я другъде. :shy11:

А и Боби, много мерси за "Смела любов", много хубавка книжка. От трилогията, тя май-най много ми харесва. Мерси. :whist:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Иначе може ли някой да ми качи Кони Мейсън - Обичай ме страстно в bgshare.com, че от 4storing.com не мога да я сваля и ми се реве. Тъпия сайт не знам що ми засича, че в момента свалям нещо, а не свалям нищо. Плийс качете ми я другъде. :)

Заповядай: :speak:

Кони Мейсън - Обичай ме страстно - bgshare.com

Редактирано от maxin (преглед на промените)

И от мен Кони Мейсън - Танцуващият дявол :)

http://4storing.com/1woca/956a59e66d0924c3...6741cd4680.html

тази книга е невероятна аз я имам и съм я чела милион пъти приятно четене на всички :) :) ;)

А може ли да те попитам, ако не е много нахално, какви книжки други имаш? Имаш ли нещо на Аманда Куик? Търся си три нейни книжки от страшно много време: "Романтична афера", "Любов и грях" и "Измама". Проглуших ушите на всички тук във форума с тях, ама така и не ги открих ohmy.gif

здравей

имам и трите книжки на аманда киук които искаш.само че аз съм от онази по-глупавата генерация, която няма нито скенер нито апарат в къщи.но въпреки това много много искам да помогна на колектива, който ни доставя хубави книжки за четене. и съм се хванала да ги преписвам. до момента имам заявка за 5. ако имаш търпение да чакаш докато ги свърша, ще започна с твоите 3 на А.Куик.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Автор

много много много мерси. :hush:

И от мен Кони Мейсън - Танцуващият дявол :ph34r:

http://4storing.com/1woca/956a59e66d0924c3...6741cd4680.html

Ау тая е една от най-хубавите книжки на Конито, мерси. :ph34r:

post-69432-1223657245_thumb.jpgМомичета аз също реших да свърша малко работа с апарат,вижте какво се получи,според мен се чете без проблем, така че ако някой желае мога да му снимам някоя книга,следва списък на това което имам:

Съпругата без брачна нощ-Макс Дьо Вьози

Само една нощ-Макс Дьо Вьози

Здравей,

Имаш наистина колекция от хубави книги. Много се раздвам ако включиш в сайта двете книги на Макс дьо Вьози "Съпруга без брачна нощ" и "Само една нощ" . Той е един от любимите ми автори и имам доста негови книги, но точно тези ми липсват.

Благодаря предварително.

Ще съм ти много признателна :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.