Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Книгите, които ми предстои да сканирам са:

Опасна е нощта, Аманда Блеър

Любов извън закона, Сюзън Джонсън

На Джудит Макнот ми остават петте книжки:

Преди да те срещна,

Уитни, моя любов,

Кралството на мечтите

Ад и рай

Нещо прекрасно

Лорд Найтингел,КАтрин Каултър

Триумф, Хедър Греъм

Вещицата, Кристина Дод.

Ако нещо съм пропуснала, което съм обещала да сканирам, моля да ми напомните - веднага ще се поправя :shake_puter:

В "Разбойникът и зеленооката" на Джоана Линдзи, която качих онзи ден липсвали 2 страници - утре ще я кача наново цялата.Извинявам се за неудобството ohmy.gif

Мила, аз тея дни си намерих "Уитни, моя любов" и я прочетох, много яка книга. Намерих й обаче и продължението, за Стивън, брата на Клейтън, да я сканирам ли (някой ден)?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря, ще чакам.

Изпращам списък на книгите, които трябва да сканирам:

- Перлата на любовта,

- Креолско сърце,

- Дяволско желание.

- Бежната измамница.

- Принцеса Алесандра.

Ако някой е почнал някоя от тях, моля да се обадаи да не се дублираме.

Миличка не се захващай с Перлата на любовта аз ще я пусна утре

Чао и целувки

Миличка не се захващай с Перлата на любовта аз ще я пусна утре

Чао и целувки

Благодаря

• Автор

Ето една хубава книжка "кармата на любовта" от Барбара Картланд. Авторката пише много добре и въпреки, че съм в самото начало на книгата сигурна съм, че ще е много интересна.

http://www.bgshare.com/384200/KARMA.DOC biggrin.gif

Иначе не знам какво да правя, в кой сайт да кача книгите, защото в тея българските ги трият, нищо не мога да направя. Кажете как да ги сложа за да си ги има и ще ги качваме книгите някъде където да не ги трият.

Може да ги изпращате на Борислав Манолов за www.chitanka.info. Само че трябва да бъдат в текстови формат. Така ще са достъпни не само за тези от нас, които са открили този форум. А пък и няма да се губят

Засега съм набелязала да сканирам:

1.Целувката на прокудения

2.Кралят на пиратите

3.Арабският принц

4.Танцуващият дявол

Някой беше споменал, че любима писателка му е Ирис Йохансен, така че ще сканирам и 5.Вихреният танцьор и 6. Вихрената годеница, а м/у временно ще се опитам пак да намеря от някъде сагата за Ирландия на Нора Робъртс :offtopic_s:

То е добре www.chitanka.info, макар че там много много не си падат по любовни романчета :beer:

Аз съм един от младши редакторите там. :speak::offtopic_s:

Въпреки това, мисля, че ще стане, просто трябва да са обърнати в текстови формат и отредактирани книгите, които ще се качат там евентуално и точно това съм се заела да направя. Като ги насъбера петдесетина броя, ще си поговоря с Борислав да открие нов раздел "Любовни романи" :P

Мила, аз тея дни си намерих "Уитни, моя любов" и я прочетох, много яка книга. Намерих й обаче и продължението, за Стивън, брата на Клейтън, да я сканирам ли (някой ден)?

Ааа, да, книжката за Стивън е "Преди да те срещна"- страхооотна книга :P Всъщност това беше първата книга на Джудит Макнот, която прочетох и толкова ми хареса, че реших да си намеря и останалите. laugh.gif

Днес ми върна една приятелка точно нея и Уитни, моя любов. Утре приключвам със сканирането на "Опасна е нощта" и започвам "Преди да те срещна". Миличка, исках да те попитам какво стана със "Страстната робиня на пирата"? Ако не може да се намери, дали ще е нахално да те помоля, когато имаш време да я сканираш :beer:

Ето една хубава книжка "кармата на любовта" от Барбара Картланд. Авторката пише много добре и въпреки, че съм в самото начало на книгата сигурна съм, че ще е много интересна.

http://www.bgshare.com/384200/KARMA.DOC biggrin.gif

Мерсииии за книжката :speak: А тези новичките на Барбара Картланд - "Невъзможна любов" и "Кръстът на любовта" чете ли ги вече? Дали си заслужават :offtopic_s:

В chitanka. info има раздел любовна литература. Друг сайт за който се сетих преди малко е www.e-bookbg.com, но не съм сигурна дали има лимит. Мисля че няма ама незнам със сигурност. Там файловете са също текстови :offtopic_s:. Стискам палци да стане обаче в chitanka.info

Редактирано от ldo (преглед на промените)

То е добре www.chitanka.info, макар че там много много не си падат по любовни романчета :P

Аз съм един от младши редакторите там. :beer::speak:

Въпреки това, мисля, че ще стане, просто трябва да са обърнати в текстови формат и отредактирани книгите, които ще се качат там евентуално и точно това съм се заела да направя. Като ги насъбера петдесетина броя, ще си поговоря с Борислав да открие нов раздел "Любовни романи" ;)

Би било много хубаво :offtopic_s: Щото безплатните сървъри хич не са надеждни и месец след последното теглене на даден файл от там линка се изтрива. Пък ако се качат на www.chitanka.info мисля, че и повече хора ще имат достъп до книжките. ;)

• Автор
Ааа, да, книжката за Стивън е "Преди да те срещна"- страхооотна книга ;) Всъщност това беше първата книга на Джудит Макнот, която прочетох и толкова ми хареса, че реших да си намеря и останалите. laugh.gif

Днес ми върна една приятелка точно нея и Уитни, моя любов. Утре приключвам със сканирането на "Опасна е нощта" и започвам "Преди да те срещна". Миличка, исках да те попитам какво стана със "Страстната робиня на пирата"? Ако не може да се намери, дали ще е нахално да те помоля, когато имаш време да я сканираш :wors:

Мерсииии за книжката :clap: А тези новичките на Барбара Картланд - "Невъзможна любов" и "Кръстът на любовта" чете ли ги вече? Дали си заслужават :speak:

Ох мила, за книжката, на две места ми казаха, че я имат, но от никъде не ми я дават. Виж какво ще направим, аз ще ти я сканирам, а после ако ти я намеря ще ти я взема. Да знаеш, че ще се оглеждам за нея и за Ромнтична афера, ако си ги купиш кажи ми за да не ги търся.

Иначе двениките книжки, още им се чудя. Разлистих ги и са много интересни, ама не съм седнала да ги чета още.

Мила останаха ми двайсетина страници и ще ти пусна "Съпруга-янки" че стана година откак я чакаш.

Ох мила, за книжката, на две места ми казаха, че я имат, но от никъде не ми я дават. Виж какво ще направим, аз ще ти я сканирам, а после ако ти я намеря ще ти я взема. Да знаеш, че ще се оглеждам за нея и за Ромнтична афера, ако си ги купиш кажи ми за да не ги търся.

Иначе двениките книжки, още им се чудя. Разлистих ги и са много интересни, ама не съм седнала да ги чета още.

Мила останаха ми двайсетина страници и ще ти пусна "Съпруга-янки" че стана година откак я чакаш.

Мнооого ти благодаря, че ми търсиш книжките :speak::clap::wors:

Едва ли ще си ги намеря - знаеш, че Романтична афера я издирвам толкова отдавна, че съм се отчаяла sad.gif

Но ако случайно ги открия веднага ще ти пиша. Стискам палци дано да ти дадат "Страстната робиня", че много ме запали по нея. ohmy.gif

Благодаря за "Съпругата-янки" - ще я прочета с огормно удоволствие ;)

Отново пускам линк за "Разбойникът и зеленооката" - вече пълната книжка. Ужасно съжалявам, че предишния път съм пропуснала две страници sad.gif

http://www.bgshare.com/384238/razbojnikat_i_zelenookata.pdf

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Виждам, че всеки изрежда книгите, които ще сканира, та и аз да посоча бъдещите си проекти:

1."Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек

2."Вярвай" на Виктория Александър

3."Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби

4."Отдай ми любов" на Джоана Линдзи

5."Дивият рай" на Джоана Линдзи

6."Табу" на Сюзън Джонсън

7."Розата и херцогът" на Мери Джо Пътни

Мисля, че някой беше споменал, че ще ме отмени за "Бялата графиня" на Сюзън Джонсън, но не я виждам като зададена, ако съм се объркала кажете, за да може да издействам книгата да дойде при мен до края на седмицата. :)

• Автор
Мнооого ти благодаря, че ми търсиш книжките :):P:P

Едва ли ще си ги намеря - знаеш, че Романтична афера я издирвам толкова отдавна, че съм се отчаяла sad.gif

Но ако случайно ги открия веднага ще ти пиша. Стискам палци дано да ти дадат "Страстната робиня", че много ме запали по нея. ohmy.gif

Благодаря за "Съпругата-янки" - ще я прочета с огормно удоволствие :P

Отново пускам линк за "Разбойникът и зеленооката" - вече пълната книжка. Ужасно съжалявам, че предишния път съм пропуснала две страници sad.gif

http://www.bgshare.com/384238/razbojnikat_i_zelenookata.pdf

Мерси за поправката на книжката мила. "Съпруга-янки" ще я пусна след малко, че трябва да ида до магазина. Вече е готова и се качва.

Колкото до "Романтична Афера" ако не ти я намеря поне ще се оглеждам в библиотеката от където я четох за да ти я преснимам. cool.gif

Аз явно съм най-новичкия и заинтригуван член на този форум. Съжалявачм, но не съм правила опис на купищата книги, които съм купувала, но от това, което прочетох, явно Седемте невести и каубоите на Лей Грийнууд представляват интерес. Имам ги, каубоите , разбира се на английски, и тъкмо започвам да ги превеждам. Повярвайте-страхотни са. Понятие нямам как се сканира, но съм сигурна,че ще ми помогнете да споделя тези съкровища с вас. Невестите са почти в пълен комплект - без Вайълид, но и нея я превеждам в момента. Останалите - питайте : ще ровя.

Аз ще снимам

1.Нежен бунт-Джоана Линдзи

2.Покорителят-Джоана Линдзи

3.Твоята магия-Джоана Линдзи

4.Софи-Хедър Кулман

5.Твой завинаги-Тереза Медейрос

Това е засега от мен,само не мога да кажа кога ще смогна да ги направя.

Благодаря на всички за новите книги :rolleyes:

• Автор

Ето "Съпругата янки"

http://www.bgshare.com/384251/Linda Leal Milar - Sapruga Qnki.pdf

Ето "Съпругата янки"

http://www.bgshare.com/384251/Linda Leal Milar - Sapruga Qnki.pdf

Гооооолямо тенкс :P;);) Иде ми да заподскачам от радост :clap:

Аз явно съм най-новичкия и заинтригуван член на този форум. Съжалявачм, но не съм правила опис на купищата книги, които съм купувала, но от това, което прочетох, явно Седемте невести и каубоите на Лей Грийнууд представляват интерес. Имам ги, каубоите , разбира се на английски, и тъкмо започвам да ги превеждам. Повярвайте-страхотни са. Понятие нямам как се сканира, но съм сигурна,че ще ми помогнете да споделя тези съкровища с вас. Невестите са почти в пълен комплект - без Вайълид, но и нея я превеждам в момента. Останалите - питайте : ще ровя.

Ами от поредицата "Каубои" на Лей Грийнуд намерихме само "Джейк" и "Уорд". Ти кои книги имаш още от тази поредица? Много трудно се намират тези книжки ohmy.gif , иначе наистина са страхотни ;)

По въпроса за сканирането ще помагаме с каквото можем cool.gif

Гооооолямо тенкс ;);):clap: Иде ми да заподскачам от радост ;)

Ами от поредицата "Каубои" на Лей Грийнуд намерихме само "Джейк" и "Уорд". Ти кои книги имаш още от тази поредица? Много трудно се намират тези книжки ohmy.gif , иначе наистина са страхотни ;)

По въпроса за сканирането ще помагаме с каквото можем cool.gif

Всичките без Маверикс, която е за Хоук и Зийк, но я чакам до седмици. Със или без превод??? защото в оригинал мога да ги предоставя веднага, само да не ме затворят :P Повярвайте жестоки са

Ето ви още две от книжките в текстови формат дами.. :P

Лили

Индия

http://rapidshare.com/files/158137229/Lili_Indiq.rar.html

Продължавам със следващите, ако някоя иска дадена книжка да е по-напред, нека каже :clap:

• Автор
Ето ви още две от книжките в текстови формат дами.. ;)

Лили

Индия

http://rapidshare.com/files/158137229/Lili_Indiq.rar.html

Продължавам със следващите, ако някоя иска дадена книжка да е по-напред, нека каже ;)

Браво мила, супер си. Аз искам ако може "Уорд" и "Джейк" та да си ги принтна :wors: А и мила, да те похваля, суперски ги правиш, как са в три формата със снимка и всичко, майстор, много благодаря.

Гооооолямо тенкс ;):wors::clap: Иде ми да заподскачам от радост :clap:

За нищо мила, извинявай за забавянето. sad.gif

Всичките без Маверикс, която е за Хоук и Зийк, но я чакам до седмици. Със или без превод??? защото в оригинал мога да ги предоставя веднага, само да не ме затворят :P Повярвайте жестоки са

Аз ако не съм нахална, бих се радвала на превода, че от библиотеката си взех няколко книги на английски и една съм я загризала зверски, ама пак ми е голям зора да я чета. Друго си е на Български. Ще чакам колкото е нужно biggrin.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Браво мила, супер си. Аз искам ако може "Уорд" и "Джейк" та да си ги принтна :P А и мила, да те похваля, суперски ги правиш, как са в три формата със снимка и всичко, майстор, много благодаря.

За нищо мила, извинявай за забавянето. sad.gif

Аз ако не съм нахална, бих се радвала на превода, че от библиотеката си взех няколко книги на английски и една съм я загризала зверски, ама пак ми е голям зора да я чета. Друго си е на Български. Ще чакам колкото е нужно biggrin.gif

Не съм ги започнала още така че какво искате първо? Бък, Чет Щон, Мат (удивителна!) или може би Дру? Ако ги искате по хронология първата ще е Бък

Радвам се, че няма да ги превеждам само за себе си и ще ви подаря поне две за коледа

• Автор
Не съм ги започнала още така че какво искате първо? Бък, Чет Щон, Мат (удивителна!) или може би Дру? Ако ги искате по хронология първата ще е Бък

Радвам се, че няма да ги превеждам само за себе си и ще ви подаря поне две за коледа

Ако питаш мен, по хронология, обичам нещата да са подред. А защо е удивителната, ти Мат ли харесваш най-много? :) Да питам, можеш ли да ми напишеш как са книгите подред за да си ги имам, и да знам кое кога да чета, че се бях наканила на Уорд, ама ще го изоставя за малко. ;)

Ако питаш мен, по хронология, обичам нещата да са подред. А защо е удивителната, ти Мат ли харесваш най-много? ;) Да питам, можеш ли да ми напишеш как са книгите подред за да си ги имам, и да знам кое кога да чета, че се бях наканила на Уорд, ама ще го изоставя за малко. ;)

той не ги е писал по ред и сам си признава, че е малко объркано, но ако ги имаш всичките не е проблем. Реда е следния Джейк, Уорд, Бък, Дрю, Шон, Чет, Texan's Honor (Брет), Мат, Пит, Уил ( Texas Tender), Люк, The Maverics (Хоук и Зийк) и накрая Texas Loving( за Идън - дъщерята на Джейк и Изабел) Не знам, кой ми е любимеца - може би Хоук, но пък тази още не съм я чела. Просто тази за Мат много ми хареса.

Здравейте,момичета

Пускам ви Перлата на любовта на Кристина Скай-http://4storing.com/o2zhs/5fbb157a492bf4fcb364fbdbbadbc693.html

Заела съм се с друга книга на Кристина Скай-Рубинът;Изкусителката на Джуд Деверо;Прелъстяване на Аманда Куик

Аз от своя страна търся Скандал на Аманда Куик.Ако някой я има много моля :) Да ми я сканира

Чао и целувки

P.S.Много благодаря за страхотните книги

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.