Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

трябва да пишеш на български :P а не на латиница

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Здравейте момичета.

Доста време не съм влизала и направо съм изумена колко книги сте качили

Ето нещо скромно и от мен-Шантал-любимата лъжкиня на Мари Кордоние по заявка на Ralna

http://4storing.com/zigd0/516ba42a57808f94...2ad5fd764c.html

Скоро очаквайте и Перлата на любовта и Рубинът на Кристина Скай :P

Чао и целувки

Мерси мноооооого мила, тая книжка е много яка. Особено й обожавам края. Задължена съм ти мерси много.

Боби, ще гледам да ти намеря книгата. Мойта книжарка вика, че я има на 100% ама е много заплесната и все забравя да ми носи нещата които искам. Като ми попадне веднага ще ти я взема.

Аз ще сканирам следните:

"Диво сърце" - Джоана Линдзи

"Венчило с дявола" - Джули Гарууд

"Хубава като пеперуда" - Патриша Грасо

"Смарагдова магия" - Патриша Грасо

"Надарения" - Дара Джой

"Като цвят по течението" - Катлийн Удиуиз

"Тази нощ или никога" - Дара Джой

"Блейз" - Сюзън Джонсън

"Съпруга-янки" (скоро)

момичета в auction.bg има доста интересни книжки на потребителката pref даже такива за които не бях чувала струва си да се погледнат но предупреждавам че са доста скъпи за втора употреба около 8-9 лева за любовно романче

Тва момиче наистина разпродва хубава колекция, ама с малко чакане тея книжки съвесм спокойно може да се намерят по 3лв. Аз напоследък всичко измервам в книги и като гледам ако си купя една книга от нея, от мойта книжарка ще си купя 2 или 3. Ако ме питате не си заслужава. Тя коричната им цена не е толкова. Разбира се, ако напраимер се мерне някоя книга от "Седемте невести" или нещо на Джоана Линдзи, ще си дам парите на драго сърце, защото знам какво да очаквам, но с чужди автори дето и резюмето не знам, само по една хубава корица, не мисля да си купя. Макар, че има и такива книги които съм чела и са много хубави.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Боби, ще гледам да ти намеря книгата. Мойта книжарка вика, че я има на 100% ама е много заплесната и все забравя да ми носи нещата които искам. Като ми попадне веднага ще ти я взема.

Миличка,ако ми я вземеш, ще съм ти мнооооого,много задължена ;) Ще чакам с нетърпение вест от теб :wors:

Аз ще сканирам книгите на Джудит Макнот:

Сега и завинаги (утре или в други ден ще съм готова)

Преди да те срещна

Кралството на мечтите

Ад и рай

Нещо прекрасно

Уитни, моя любов

"Опасна е нощта", Аманда Блеър

Ето и моите проекти до момента:

1."Лили" на Лей Грийнууд

2."Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек

3."Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби

4."Отдай ми любов" на Джоана Линдзи

5."Разбойникът и зеленооката" на Дж. Линдзи

6."Затворницата на дракона" на Дж. Линдзи

7."Табу" на Сюзън Джонсън

8."Розата и херцогът" на Мери Джо Пътни.

9."Джейк" на Лей Грийнууд

10."Бялата графиня" на Сюзън Джонсън

11."Любов извън закона" на Сюзън Джонсън

Ако има ентусиасти попагачи, няма да откажа малко помощ:)

Миличка, мога да взема за сканиране от твоя списък "Разбойникът изеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона" ;) Понеже някои от книжките на Джудит Макнот ще ми ги върнат чак към края на месеца ;)

Уф, много книжки имаш да сканираш (както и другите момичета, дето пуснаха списъци), но понеже съм си досада и нахална, може ли да те помоля, някога като имаш време да сканираш "Вярвай" и "Дивият рай"на Джоана Линдзи :wors::wors: От Виктория Александър имам друга книжка "Идеалната съпруга",която много ми хареса, което ме кара да си мисля, че и "Вярвай" трябва да е готина книжка ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Миличка, мога да взема за сканиране от твоя списък "Разбойникът изеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона" :wors: Понеже някои от книжките на Джудит Макнот ще ми ги върнат чак към края на месеца :baby:

Уф, много книжки имаш да сканираш (както и другите момичета, дето пуснаха списъци), но понеже съм си досада и нахална, може ли да те помоля, някога като имаш време да сканираш "Вярвай" и "Дивият рай"на Джоана Линдзи :P:wors: От Виктория Александър имам друга книжка "Идеалната съпруга",която много ми хареса, което ме кара да си мисля, че и "Вярвай" трябва да е готина книжка :wors:

Ок, мила, ще ги сканирам, но наистина ще те помоля да се заемеш с "Разбойникът и зеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона", та да ми олекне малко задачата. На тяхно място ще сложа "Вярвай" и "Дивият рай" cool.gif

• Автор
Миличка,ако ми я вземеш, ще съм ти мнооооого,много задължена :P Ще чакам с нетърпение вест от теб :baby:

Ще ти пиша как върви работата. А мила ти наред със "Съпруата-янки" искаш ли и "Укротяването на Шарлот" тя също е много яка книга. Тя е за голямата дъщеря на главния от "Съпругата-янки" (преди да се ожени за наща той си имаше две щерки). Ако искаш ще ти я сканирам и нея някой слънчев ден. cool.gif

Мерси мноооооого мила, тая книжка е много яка. Особено й обожавам края. Задължена съм ти мерси много.

Аз ще сканирам следните:

"Диво сърце" - Джоана Линдзи

"Венчило с дявола" - Джули Гарууд

"Хубава като пеперуда" - Патриша Грасо

"Смарагдова магия" - Патриша Грасо

"Надарения" - Дара Джой

"Като цвят по течението" - Катлийн Удиуиз

"Тази нощ или никога" - Дара Джой

"Блейз" - Сюзън Джонсън

"Съпруга-янки" (скоро)

Тва момиче наистина разпродва хубава колекция, ама с малко чакане тея книжки съвесм спокойно може да се намерят по 3лв. Аз напоследък всичко измервам в книги и като гледам ако си купя една книга от нея, от мойта книжарка ще си купя 2 или 3. Ако ме питате не си заслужава. Тя коричната им цена не е толкова. Разбира се, ако напраимер се мерне някоя книга от "Седемте невести" или нещо на Джоана Линдзи, ще си дам парите на драго сърце, защото знам какво да очаквам, но с чужди автори дето и резюмето не знам, само по една хубава корица, не мисля да си купя. Макар, че има и такива книги които съм чела и са много хубави.

а коя е твоята книжарка ако не е тайна защото и аз съм от Пловдив и си зимам книги от пощата а там избора не е никак голям

• Автор
а коя е твоята книжарка ако не е тайна защото и аз съм от Пловдив и си зимам книги от пощата а там избора не е никак голям

Освен тея зад пощата, и аз ходя доста там, има една приятелка на майка и тя събира и продава книги на читалища и библиотеки. От нея си взимам като изскочи нещо, макар че не е много често. Тя има страшно много книги и докато ги намери ум да ти зайде. sad.gif

Може ли и аз да помоля да ми сканирате една книжка...

Доста е стара и едва ли се намира навсякъде, но ми се ще да я имам. Ако може - на ЛС ще пусна заглавието и автора.

Поздравления за труда ви :rolleyes:

Може би няма да е лошо да прегледаш списъците с колекциите ни и да подскажеш коя от нас евентуално я има въпросната книжка. cool.gif

Здравейте на всички посетители на този форум ;) . Направо немога да Ви кажа колко съм очарована от книгите които сте качили. :ass: Повечето съм ги чела , но има и такива които е просто невероянтно , че ги намерих , защото ги издирвам от много отдавна, като например "Подаръкът" на Джоана Линдзи ( biggrin.gif намерих я даже в Америка на англииски , но не и на български :angry: ) Неможете да си представите колко съм радосна , че я открих. Искам само да попитам , някои има ли и другите книги от поредицата . Вие сте страхотни , просто невероятни ;) поздрави на всички :P

Продавам над 500 любовни романа. За контакти [email protected] tel.0888698199 или ЛС P.S. Всички са на издателство -Бард P.S za kontakti -/SKYPE/ <lubencho222> ili [email protected]

Редактирано от rogero (преглед на промените)

Ще ти пиша как върви работата. А мила ти наред със "Съпруата-янки" искаш ли и "Укротяването на Шарлот" тя също е много яка книга. Тя е за голямата дъщеря на главния от "Съпругата-янки" (преди да се ожени за наща той си имаше две щерки). Ако искаш ще ти я сканирам и нея някой слънчев ден. cool.gif

Стискам яко палци, дано да намериш книжката :P

Иначе искам и "Укротяването на Шарлот", ама взе да ме хваща срам, че само искам и искам sad.gif

Ако можеш и нея да я сканираш, ще съм ти мнооого, мнооого благодарна :angry: Разбира се, когато имаш време ;)

Ок, мила, ще ги сканирам, но наистина ще те помоля да се заемеш с "Разбойникът и зеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона", та да ми олекне малко задачата. На тяхно място ще сложа "Вярвай" и "Дивият рай" cool.gif

Гооолямо благодарско :ass: за "Вярвай" и "Дивият рай".

Трите книжки "Разбойникът и зеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона", ще ги стисна за гушите да ги сканирам. В момента довършвам "Сега и завинаги" на Джудит Макнот и веднага ги почвам тези тринките. Че все още не са ми върнали другите книжки на Джудит Макнот. ;)

на книгата любов по неволя и липсват страници от 21 до 31 моля качете ги

• Автор
Стискам яко палци, дано да намериш книжката ;)

Иначе искам и "Укротяването на Шарлот", ама взе да ме хваща срам, че само искам и искам sad.gif

Ако можеш и нея да я сканираш, ще съм ти мнооого, мнооого благодарна :beat: Разбира се, когато имаш време :beat:

Гооолямо благодарско ;) за "Вярвай" и "Дивият рай".

Трите книжки "Разбойникът и зеленооката", "Затворницата на дракона" и "Любов извън закона", ще ги стисна за гушите да ги сканирам. В момента довършвам "Сега и завинаги" на Джудит Макнот и веднага ги почвам тези тринките. Че все още не са ми върнали другите книжки на Джудит Макнот. ;)

Да не ти пука, стига да почакаш малко всичко ще сканирам. cool.gif Иначе "Разбойника и зеленооката" и "Заворница на дракона" аз си ги поръчах на Тихи и така ти един вид сканираш мойта поръчка, тъй че сме си квит ;)

Катрин Сътклиф - Чародей Цък (:

Браво мила много си бърза. Направо ме хваща срам колко съм тутава. :wors:

Катрин Сътклиф - Чародей Цък (:

Благодарности за хубавата книжка :beat:

Пускам линк за "Сега и завинаги" на Джудит Макнот - великолепен исторически романс от великолепна авторка:

http://www.bgshare.com/381932/sega_i_zavinagi.pdf

Най-сетне ми остана малко време да си картотекирам книжките :beat: Трябваше да се разболея, за да свърша тази полезна работа. sad.gif Пращам списъка с историческите любовни романи, които имам като прикачен файл.

Да не ти пука, стига да почакаш малко всичко ще сканирам. cool.gif Иначе "Разбойника и зеленооката" и "Заворница на дракона" аз си ги поръчах на Тихи и така ти един вид сканираш мойта поръчка, тъй че сме си квит :wors:

Оооо,ще чакам, колкото трябва - само да не ме забравиш ;)

Моля те, миличка, да провериш и за другата книжка при твоята книжарка, когато имаш възможност ;)

Иначе утре почвам "Затворницата на дракона". cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор
Моля те, миличка, да провериш и за другата книжка при твоята книжарка, когато имаш възможност :lol6:

В понеделник ще ми кажат има ли я книгата или не. cool.gif

П.П. Уф изтрих си предишното съобщение. Мерси за книжката, веднага ще я смъкна. Ако може си пускам във заявка Лорд Наийнтингейл и можеш ли да ми сканираш корицата на Жрицата на Патриша Грасо моля?

Пускам линк за "Сега и завинаги" на Джудит Макнот - великолепен исторически романс от великолепна авторка:

Най-сетне ми остана малко време да си картотекирам книжките ;) Трябваше да се разболея, за да свърша тази полезна работа. sad.gif Пращам списъка с историческите любовни романи, които имам като прикачен файл.

Моля те, миличка, да провериш и за другата книжка при твоята книжарка, когато имаш възможност :wors:

Охо, бързи сте с книжките:) Мерси, мерси :yanim:

Аз съм в Добрич и вече грижливо заделих "Джейк", "Вярвай" и "Дивият рай", за да са готови от рано за път :)

И на фона на изморителния и прецакан ден все пак се намери нещо, което да ми повдигне настроението (без да борим факта, че ще си легна в собственото си легло cool.gif ). Доста трудно се преборих с трафика в София, за да стигна до Централна гара, но усилията ми се отплатиха, мернах една сергийка и книжки и "О, чудо!" на нея намерих "Цената на рая" на К.Каултър. Летя от щастие, за по-малко от месец успях да си допълня две трилогии на авторката biggrin.gif

Боби, колекцията ти е зашеметяваща! Особено ми хареса частта с книгите на Джудит Макнот и Патриша Грасо, надявам се и аз да намеря повечето им книги.

А ще бъде ли много нахално ако помоля да ми сканираш "Триумф" на Хедър Греъм? Вече се обезверих, че ще я намеря, а нали е част поредицата за Флорида...

Благодарности за хубавата книжка :)

Най-сетне ми остана малко време да си картотекирам книжките :speak: Трябваше да се разболея, за да свърша тази полезна работа. sad.gif Пращам списъка с историческите любовни романи, които имам като прикачен файл.

Моля те, миличка, да провериш и за другата книжка при твоята книжарка, когато имаш възможност :)

книгата е страхотна прочетох я на един дъх много благодаря

ПП. колекцията ти е направо невероятна не мога да повярвам от колко време я събираш

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Автор
Охо, бързи сте с книжките;) Мерси, мерси :blink:

Аз съм в Добрич и вече грижливо заделих "Джейк", "Вярвай" и "Дивият рай", за да са готови от рано за път :clap:

И на фона на изморителния и прецакан ден все пак се намери нещо, което да ми повдигне настроението (без да борим факта, че ще си легна в собственото си легло cool.gif ). Доста трудно се преборих с трафика в София, за да стигна до Централна гара, но усилията ми се отплатиха, мернах една сергийка и книжки и "О, чудо!" на нея намерих "Цената на рая" на К.Каултър. Летя от щастие, за по-малко от месец успях да си допълня две трилогии на авторката biggrin.gif

Боби, колекцията ти е зашеметяваща! Особено ми хареса частта с книгите на Джудит Макнот и Патриша Грасо, надявам се и аз да намеря повечето им книги.

А ще бъде ли много нахално ако помоля да ми сканираш "Триумф" на Хедър Греъм? Вече се обезверих, че ще я намеря, а нали е част поредицата за Флорида...

Е честито за "Цената на рая", мила. Радвам се, че я намери. Много хубава книга. Ще чакам с нетърпение "Джейк". biggrin.gif

много моля пуснете страниците на любов по неволя книгата е страхотна но липсват цели 10 страници и не се разбира ни6то :angry:;)

В понеделник ще ми кажат има ли я книгата или не. cool.gif

П.П. Уф изтрих си предишното съобщение. Мерси за книжката, веднага ще я смъкна. Ако може си пускам във заявка Лорд Наийнтингейл и можеш ли да ми сканираш корицата на Жрицата на Патриша Грасо моля?

Миличка, разбира се, че ще сканирам и "Лорд Найтингел" ;) Страхотна книжка е, от тези дето докато не ги прочетеш, не можеш да я пуснеш cool.gif

Пращам ти корицата на "Жрицата" като прикачен файл.

Сега започвам "Затворницата на дракона".

Разбира се, че ще сканирам и "Триумф". ;)

Видях, че имаш "Защото те обичам" на Сандра Браун. Нейно продължение е "Горещо утро" - разказва се за дъщерята на главните герои от "Защото те обичам" cool.gif Според мен, "Горещо утро" е дори по-хубава :rolleyes:

книгата е страхотна прочетох я на един дъх много благодаря

ПП. колекцията ти е направо невероятна не мога да повярвам от колко време я събираш

Радвам се, че ти е харесала. Аз също съм страхотна фенка на Джудит Макнот. Като ми върнат и другите нейни книжки, ще ги сканирам и тях. ;)

Разбира се, че ще сканирам и "Триумф". :P

Видях, че имаш "Защото те обичам" на Сандра Браун. Нейно продължение е "Горещо утро" - разказва се за дъщерята на главните герои от "Защото те обичам" cool.gif Според мен, "Горещо утро" е дори по-хубава :)

Ох, не ме изкушавай:huh: За сега ще я оставим нея за по-нататък.

здравейте,някой може ли да сканира Вещицата на Кристина Дод,ще съм му много благодарна :rolleyes:

Миличка, имам я тази книжка и мога да я сканирам, ама малко по-нататък, че ми се насъбраха доста книжки за сканиране ;) Ако имаш търпение да поизчакаш във времето, ще я имаш cool.gif

Ох, не ме изкушавай;) За сега ще я оставим нея за по-нататък.

Ако не я намериш по сергиите, ще ти я сканирам по-нататък cool.gif

"защото те обичам" наскоро е преиздавана от издателство "Ергон", та дано да пуснат и "Горещо утро" ;)

моми4ета какво стана с любов по неволя цъкнете ги тези страни4ки моляяяяяяяяя

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.