Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Zapowqdaite i ot men edna kniga koqto tarsehte Kryv ot rozi -Marsha Kenym

Редактирано от lilia (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Дами моля изчакайте с пренасянето на форума с няколко дни понеже местя нещата на нов сървър и ще си има друго име :angry22:

Благодаря ви :)

Редактирано от cherna_prashka (преглед на промените)

благодаря много а имаш ли първата част Сърце в опасност cool.gifbiggrin.gif

За жалост я нямам търсих я на пазара но не я намерих и на мен ми се иска много да я прочета и ще помоля и аз ако някои я има да я сканира :rolleyes:

Zapowqdaite i ot men edna kniga koqto tarsehte Kryv ot rozi -Marsha Kenym

Изненадана съм от качеството на заснимането.. Браво на теб, мила.. cool.gif Това е най-доброто заснимане, което съм виждала досега във форума.. Дано всичко друго заснимаш със същото качество (и на по-добро не бих отказала де :P ), но мисълта ми е, че това е първата книга от засниманите с фотоапарат, която е годна за преработка в текст.. Наистина те поздравявам :)

Моите извинения към останалите, но.. вече имам над 30 книги заснети с фотоапарат, които за да обърна в текст, трябва просто да ги препиша.. съжалявам, но наистина нямам необходимите нерви за това.. ;)

Книгите стават за четене под формата на pdf, но до там.. sad.gif

Наложи се дори да си направя отделна папка "Невъзможни за обработка" :huh:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Изненадана съм от качеството на заснимането.. Браво на теб, мила.. cool.gif Това е най-доброто заснимане, което съм виждала досега във форума.. Дано всичко друго заснимаш със същото качество (и на по-добро не бих отказала де ;) ), но мисълта ми е, че това е първата книга от засниманите с фотоапарат, която е годна за преработка в текст.. Наистина те поздравявам :)

благодаря всъщност малко го издокарах и на едно фото смених цвета от цветен на черно бял и почертах контраста така буквите изпъкнаха исках да изглежда като сканирано :huh:

За жалост я нямам търсих я на пазара но не я намерих и на мен ми се иска много да я прочета и ще помоля и аз ако някои я има да я сканира :huh:

Уф, пак съм аз. :) Сложила съм я на първо място в невидимия списък, но нямам нищо против отмяна ;) Ако никой не се прежали, като му дойде време на списъка, я имате от мен. biggrin.gif

Уф, пак съм аз. :) Сложила съм я на първо място в невидимия списък, но нямам нищо против отмяна ;) Ако никой не се прежали, като му дойде време на списъка, я имате от мен. biggrin.gif

biggrin.gif благодаря ти не бързам и безтуй в момента съм подхванала две книги да чета biggrin.gifbiggrin.gif а и има още толкова много че немога да се отделя от компютъра

Редактирано от lilia (преглед на промените)

благодаря всъщност малко го издокарах и на едно фото смених цвета от цветен на черно бял и почертах контраста така буквите изпъкнаха исках да изглежда като сканирано ;)

Справила си се страхотно, просто нямам думи.. :)

Справила си се страхотно, просто нямам думи.. ;)

:) мерси щом си доволна ще продължа в този стил дано и другите да стават все така но мисля че му хванах цаката

:) мерси щом си доволна ще продължа в този стил дано и другите да стават все така но мисля че му хванах цаката

Вече я прекарах през Рийдъра, утре ще започна първо нея и ще я очаткам в текст, заслужава си дори само заради качеството на заснимането, а ако и ми хареса и като книга, още по-добре kiss.gif

Направо като видях качеството на снимките и се "влюбих" в теб.. ;)

Вече я прекарах през Рийдъра, утре ще започна първо нея и ще я очаткам в текст, заслужава си дори само заради качеството на заснимането, а ако и ми хареса и като книга, още по-добре kiss.gif

Направо като видях качеството на снимките и се "влюбих" в теб.. :)

Оппа, трябва да внимавам, губя си мястото на любимка cool.gif

Оппа, трябва да внимавам, губя си мястото на любимка cool.gif

Ааа, втора като теб няма, миличка - ти си № 1 laugh.gif

Извинявам се незнам защо така се е получило ще се опитам да я оправя и 6те я кача от ново

Ооо много ти благодаря мила просто ако се поправи ще се чете по лесно

:angry: и сажалявам за създадената работа

Имам голям проблем, някой да помогне!

Снимах книгите но не мога да ги направя във PDF формат, защото нямам Акробата, а и не мога да си го изтегля! Някой да помогне че искам да кача книгите :angry:

Миличка, ако все още не си намерила отговор на проблема си, погледни си скайпа. :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ооо много ти благодаря мила просто ако се поправи ще се чете по лесно

:headphones: и сажалявам за създадената работа

Няма защо да се претисняваш добре че бях запазила снимките та ги подредих наново и саздадох фаила пак Кръв от рози ето го надявам се този път да е наред :P

Момичета просто сте невероятни, като един кошер с пчелички сте и всеки върши работа. Нямам много време напоследък и като вляза просто не успявам да наваксвам със страниците, които сте изписали. Благодаря на всички Ви за качените и обработени книги!!! biggrin.gif

Най накрая и аз да успея да кача нещо. Мислех даги пусна направо в текстов формат, че скановете не са много хубави, но нямам време да ги обработя. Започнала съм ги и двете книги, но незнам кога ще ги завърша. Понеже наскоро някой питаше за едната реших да не се бавя и да ги кача засега така. Извинявам се за лошото качество, но вече на работа има друг скенер :) и с него ще се работи по лесно. Тъкмо ще успея да наваксам книжките от списъка си. Дано не съм накарала някоя от вас да чака много. sad.gif

Ритуалът на нощта - Джанет Дейли

Зимни огньове - Джоана Линдзи

аз питах за "Зимни огньове" :comp_virus: ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ :speak: книгата е страхотна :P

Тихи,

Честит рожден ден и от мен!

Да си жива, здрава и много щастлива!!!

Ето и подарък от мен за всички

Катлийн Удиуиз - Като пепел във вихъра

Един завладяващ роман, който ще прочетете на един дъх. /Повтарям се, ама какво да се прави, тази авторка пише невероятно - поне според мене./ cool.gif

Приятно четене!

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Здравейте,момичета,сетих се за новия форум и ми хрумнаха някои нещица.Съгласна съм,че разделите за които говорите трябва да ги има,но защо да няма и други работи?

Като ще е цял форум ,няма ли да е добре да има повече неща?Имам предвид да е форум за книги(не само любовни романи),защо да няма и други жанрове?Предполагам,че много от нас четат и друго-крими,трилъри,хумор и т.н.Така форума ще се посещава от повече хора.

Уф,малката ме подлудява :rolleyes: ,ще продължа по-късно.А иначе каво мислите за предложението ми?

Ето и подарък от мен за всички

Катлийн Удиуиз - Като пепел във вихъра

Един завладяващ роман, който ще прочетете на един дъх. /Повтарям се, ама какво да се прави, тази авторка пише невероятно - поне според мене./ cool.gif

Приятно четене!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Това линк ли е?Защото не бачка,иначе хубава книжка.

Оправих го и вече работи.

Може да сваляте без проблем.

Пожелавам ви приятни мигове с

43ba052ec16486eb.JPG"Фантазия" на Сандра Браун.

Това е книгата която предхожда "връщане към живота".

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Пропуснах да спомена за обновлението на списъка ми за сканиране. Ето го целия с поправките :) :

1. "Бегълката" - Хедър Греъм

2. "Бунтарката" - Хедър Греъм

3. "Предателката" - Хедър Греъм

4. "Сладък лъжец" - Джуд Деверо

5. "Сара" - Аманда Ашли

6. "Пленница на вятъра" - Кит Гарланд

7. "Коприна и стомана" - Кет Мартин

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Пропуснах да спомена за обновлението на списъка ми за сканиране. Ето го целия с поправките :) :

1. "Бегълката" - Хедър Греъм

2. "Бунтарката" - Хедър Греъм

3. "Предателката" - Хедър Греъм

4. "Сладък лъжец" - Джуд Деверо

5. "Сара" - Аманда Ашли

6. "Пленница на вятъра" - Кит Гарланд

7. "Коприна и стомана" - Кет Мартин

8. "Отдаването 1,2" - Аманда Куик

тихи,

"отдаването" е в моя списък.

аз я имам в една книга и съм я нагласила.сигурна съм че ще я сканираш по бързо от мен, но ще съм я разнасяла напразно. така че ако не те притеснява, ще те отменя за нея.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.