Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Английското заглавие е същото т.е"Outlaw".

Благодаря ти мила, значи са една и съща книга. biggrin.gif

Ето и сканирани корици на "Полунощ в смъртта". И аз се позачудих дали не е пореден номер от поредицата, още повече че на задната корица пише, че е десетият поред роман. Доколкото разбрах от сайта й (благодарение на моя "перфектен " :lol6: английски), тези 5 книги са издавани като част от такива сборници като "Коледна магия" или "Горещо лято" на "Арлекин" например. Може би в бг са издадени като пореден роман от поредицата, не знам.

И искам да благодаря сърдечно на всички за новокачените книги :angry:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И така, дами, daffids засне за нас книжката на Нора Робъртс - "Нощни птици (Night Shift)":

--> http://4storing.com/9zgd0/2d1b4fd7163ccc09...acd06f90db.html

Това е първата й книга за форума, да я приветстваме :)

П.С. Така се зачетох в първите страници, че щеше да ми замине на кино ученето. :)

И така, дами, daffids засне за нас книжката на Нора Робъртс - "Нощни птици (Night Shift)":

Това е първата й книга за форума, да я приветстваме :ph34r:

П.С. Така се зачетох в първите страници, че щеше да ми замине на кино ученето. :)

Миличка,книгата сигурно ще е страхотна,но не може да се свали. angry.gif

Нещо става и не мога да я сваля може ли друг линк ohmy.gif:)

ох и втората не става не мага да я сваля :ph34r:

Нещо става и не мога да я сваля може ли друг линк ohmy.gif:)

Може да не е проблема в линка. Понеже следващата книга "Неверница в сарая" също не се сваля. Може и да е някакъв временен проблем във 4storing.

Редактирано от Dobreva (преглед на промените)

Да, и аз нямам проблем със свалянето. Само дето като се опитах да кача книгата в bgshare нещо не можах... много интересно...

изтеглих си ги, специални благодарности на качилия Неверница в сарая biggrin.giflaugh.gif:)

Това е първата й книга за форума, да я приветстваме ;)

:blink::):clap: Много благодаря за книжката и добре дошла. :beer:

Ако все още не си решила за следващата, моля нека да е Бунтът. Мисля че тя е първата за Макгрегър - Rebellion - и досега само в твой списък съм я виждала. Но ако си решила друго, когато й дойде реда.

Поздрави и kiss.gif

Това е първата й книга за форума, да я приветстваме :clap:

П.С. Така се зачетох в първите страници, че щеше да ми замине на кино ученето. :blink:

Благодарско за книжката.Велкоме.

Събрали са се толкова интересни книги,че не знам коя да почна,а и нямам време за четене,та е още по-трудно.

Това е първата й книга за форума, да я приветстваме :beer:

Емии и на мен не ми се сваля.Остана 1/3 до края,отидох до другата стая ,а като се върнах ми казва,че неможе да го запамети,защото липсвал източникът.Опитах пак, но дори не се "отваря" 4storing(свали файл).

Мили момичета моля ако можете да ми помогнете! Направо се побърках да се чудя за една книга,не мога да се сетя как се казва.Мога да ви упътя само с няколко думи от съдържанието! Един шейх беше заловил главния, държеше го в двореца си, главната, която вече беше съпруга на главния тръгна да го спасява и шейха я хвана, като не знаеше че има общо с главния. Нашия беше сляп, а тя със вързани очи, и шейха, ги накара да спят заедно докато ги гледа, докато най- накрая се разпознаят. Те като цяло много перипетии преживяха. Чела съм я много отдавна и не мога да се примиря че не се сещам (обикновено имам добра памет за тези неща) как се казва. Моля ви ако някой се сеща.....да каже. Благодаря предварително!

Мили момичета моля ако можете да ми помогнете! Направо се побърках да се чудя за една книга,не мога да се сетя как се казва.Мога да ви упътя само с няколко думи от съдържанието! Един шейх беше заловил главния, държеше го в двореца си, главната, която вече беше съпруга на главния тръгна да го спасява и шейха я хвана, като не знаеше че има общо с главния. Нашия беше сляп, а тя със вързани очи, и шейха, ги накара да спят заедно докато ги гледа, докато най- накрая се разпознаят. Те като цяло много перипетии преживяха. Чела съм я много отдавна и не мога да се примиря че не се сещам (обикновено имам добра памет за тези неща) как се казва. Моля ви ако някой се сеща.....да каже. Благодаря предварително!

мила книгата е на Сюзън Джонсън и се казва Грешница книгата е една от любимите ми има и продължение Дете на порока също страшно интересна само дето и в двете главните изневериават на жените тъй като не могат да ги забравят,което не се харесва много много cool.gif

имам книгите ако някой от Пловдив иска и може ще му ги дам да ги сканира,хем ще допринеса за общото дело biggrin.gif:sobbing:laugh.gif:huh:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Благодарско за книжката.Велкоме.

Събрали са се толкова интересни книги,че не знам коя да почна,а и нямам време за четене,та е още по-трудно.

Емии и на мен не ми се сваля.Остана 1/3 до края,отидох до другата стая ,а като се върнах ми казва,че неможе да го запамети,защото липсвал източникът.Опитах пак, но дори не се "отваря" 4storing(свали файл).

Ок, тъй като не можах да я кача в bgshare я ъплоуднах другаде. Заповядайте: "Нощни птици" - Нора Робъртс --> http://uploaded.to/?id=rle0e8

Дам мила, Грешницата е, заради тая книга се отказах от Сюзън Джонсън, е поне докато не ме накараш да прочета Любов извън закона :)kiss.gif

Момичета - последен шанс за класацията, който не е гласувал сега е момента, довечера обявавам резултатите и пускам новата!

Ели благодаря за книжката!!!

Хубав ден

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Дам мила, Грешницата е, заради тая книга се отказах от Сюзън Джонсън, е поне докато не ме накараш да прочета Любов извън закона :whist:kiss.gif

Момичета - последен шанс за класацията, който не е гласувал сега е момента, довечера обявавам резултатите и пускам новата!

Ели благодаря за книжката!!!

Хубав ден

Мерси на всички че така бързо ми отговорихте.... аз съм я чела но съм я позабравила, вчера се счупих от мислене и никога нямаше да се сетя че този момент е оттам, от Грешница се сещах все за други моменти и въобще не я свързах и за това я отхвърлих като вариант. Явно трябва да си я припомня....А колкото до Любов извън закона ще те накарам да я прочетеш защото наистина си заслужава.....може би Сюзън Джонсън ще ти стане по симпатична, Грешница си е малко по тежичка, а Дете на порока също не е лоша! Целувки

Чакайте сега и аз да питам за една книга. Много ме дразни че не мога да се сетя ни за авторка, ни за заглавие, а какво остава за издателство :whist: . Тя е съвременна, героинята беше от богато семейство и понеже майка й се държеше много разпуснато, тя напук беше съвсем целомъдрена. Родителите й бяха разведени, баща й се беше оженил повторно. Та милият й татко насила я беше накарал да се омъжи за напълно непознат. Той май се казваше Александър. И новия й съпруг я отведе със себе си, а тя си мислеше че ще я заведе в къщата си. Само че този Александър се оказа че живее в цирк и има само фургон. Тя първо продаваше билети за представленията, а после мъжът й я накара да участва в номера му на сцената. Отначало само се караха, но след това естествено се заобичаха. А се оказа, че баща й я омъжил за Александър, защото си мислел че той е оцелелият престолонаследник на фамилията Романови и му беше фикс идея внукът му да е наследник на кралското семейство и т.н. Та ако имате представа кой е романа, помагайте.

Чакайте сега и аз да питам за една книга. Много ме дразни че не мога да се сетя ни за авторка, ни за заглавие, а какво остава за издателство :baby: . Тя е съвременна, героинята беше от богато семейство и понеже майка й се държеше много разпуснато, тя напук беше съвсем целомъдрена. Родителите й бяха разведени, баща й се беше оженил повторно. Та милият й татко насила я беше накарал да се омъжи за напълно непознат. Той май се казваше Александър. И новия й съпруг я отведе със себе си, а тя си мислеше че ще я заведе в къщата си. Само че този Александър се оказа че живее в цирк и има само фургон. Тя първо продаваше билети за представленията, а после мъжът й я накара да участва в номера му на сцената. Отначало само се караха, но след това естествено се заобичаха. А се оказа, че баща й я омъжил за Александър, защото си мислел че той е оцелелият престолонаследник на фамилията Романови и му беше фикс идея внукът му да е наследник на кралското семейство и т.н. Та ако имате представа кой е романа, помагайте.

Да целунеш ангел-С.Е.Филипс :blink:

Ооо, благодаря! Значи така се казвала книгата. И след милион години нямаше да се сетя.

специално за боби и за всички почитатели на аманда куик

на вашето внимание е

Измама - Аманда Куик

Мииииилиони, милиооооооооони благодарности :clap::);)

Ели, страхотна си :clap: Тази книжка е абсолютно неоткриваема. Толкова дълго време я издирвах под дърво и камък, но съвсем безрезултатно. ohmy.gif

Направо съм щастлива! Един изключителен исторически романс напълно в неподправения стил на Аманда Куик с нестандартни, забавни и ексцентрични герои cool.gif

Много, много kiss.gif

Ето първата книжка от списъка ми - вчера ми я пратиха, а аз сега се направих на много работлива и ви я качих :clap:

Нора Робъртс - Отражения

http://4storing.com/05lgi/163871b37181de16...a276ab5a57.html

Здравейтее ;)

Новият форум е факт вече http://lovesnovels.com biggrin.gif Единствено ще Ви помоля само да се регистрирате наново тъй като не ми дадоха базата данни от фрийто sad.gif но мненията са копирани biggrin.gif

Също така можете да прикачвате файлове и те ще се пазят на сървъра.

Поздрави :):clap:

Ако имате проблеми пишете :clap:

ПС . Съни раздела/Чекмедже/ само за теб, който е заключен с парола е факт и като се регнеш ми пиши, да ти дам достъп, че не всеки ще има :)

П.С 1 : Ще има и начална страница, но за момента мозъка ми е аут и няма начална :)

Редактирано от cherna_prashka (преглед на промените)

Здравейтее ;)

Новият форум е факт вече http://lovesnovels.com biggrin.gif Единствено ще Ви помоля само да се регистрирате наново тъй като не ми дадоха базата данни от фрийто sad.gif но мненията са копирани biggrin.gif

...

Раздел "Редакция", тема "Списъци" - по-добре изтрий мненията, мила, и напиши само нещо от сорта: "Списък на работещите се книги", целта е всеки редактор сам да пише отговори, за да може да си редактира после списъка в дадения отговор, а така, както си го копирала, няма как момичетата да коригират създадения вече списък.

Леле, аз съм мноооого "работлива" днес.. ето ви и втората книжка - току-що ми я изпратиха: Нора Робъртс - "Танцът на мечтите" :P

http://4storing.com/y9ir7/c1b1112b04e0c087...79af5a7270.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.