Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей те неисках да ви претиснявам но от доста време се ровичкам във форума и немога да открия една книга дали е сканирана ако някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарна като пепел от вихъра от Катлийн Удиуиз :P

Редактирано от nancheto (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Има всичко на Катлиин на първата страница на темата cool.gif

Здравей те неисках да ви претиснявам но от доста време се ровичкам във форума и немога да открия една книга дали е сканирана ако някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарна като пепел от вихъра от Катлийн Удиуиз :P

Миличка, всички корици на първа страница на темата са всъщност линкове към книгите. Има я и тази, която търсиш.

Но за да те улесня повече при следващо търсене - след последния отговор на всяка страница в темата долу вляво над номерата на страниците има прозорче, на което пише "Въведете ключова дума". Там пишеш това, което те интересува и натискаш "Търси в тази тема". Това е търсачка САМО за тази тема. Така лесно ще откриваш това което търсиш и не е нужно да се ровиш из страниците, ако търсиш нещо определено. Надявам се да съм ти помогнала. cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Мила, с най-голямо удоволствие ще сканирам "Диви нощи" cool.gif

А пък аз исках да те помоля, ако имаш възможност да сканираш "Мечтая за теб" на Лайза Клейпас, т.к. я нямам. :)

Мерсии! ;) А за "Мечтая за теб" нямаш грижи, ще я сканирам, само се надявам да нямаш нищо против, че ще стане чак към края на месеца, началото на Март, защото не е в мен в момента и трябва да я взема от нас. Това е страхотна книга, аз и без това от известно време си мисля да я сканна, за да имат възможност да й се насладят повече хора. cool.gif

Едит: Тцтц, забравих да пусна линк-чето, за което си мислех:

"Предателката" - Хедър Греъм -- > http://4storing.com/bpq2e/3d9eb9f58b7a2959...f29325be35.html

Следващата книжка от списъка ще я сканирам най-рано на 10-ти. ;)

А ето и какъв ми е списъка до момента:

1. "Сара" - Аманда Ашли

2. "Коприна и стомана" - Кет Мартин

3. "Мечтая за теб" - Лайза Клейпас

П.С. Съни, мила, вземи изрови онзи списък с Арлекини, които имам да сканирам за Деси, че не им знам заглавията. Мисля, че ми останаха само тези от "Страст".

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

първата страница е страхотна, cool.gifbiggrin.gif само че на мен само половината ми излизат смалени, нормално ли е? ohmy.gif

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

първата страница е страхотна, cool.gifbiggrin.gif само че на мен само половината ми излизат смалени, нормално ли е? ohmy.gif

Нормално е, Ина, не е смалила още всички, става поетапно.

щом стана въпрос за списъци да питам някой правил ли е списък с романите на Бард,че като влезнах в сайта има доста cool.gifcool.gif

Първа страница е страхотна, но колко ли труд е необходим за нея :yanim: Само да помоля за корекция в книгите ми за сканиране Синеокият Варварин - Джоана Линдзи е в списъка и на Nelg така, че аз ще я махна от моя и ще добавя Аарон и Магдалена на Шърл Хенке видях, че едната от поредицата вече е качена и Торнадо на Сандра Браун.

• Автор

Първо, радвам, се че ви харесва новия облик на първата страница, отдавна се каних да го подновя, после Ели ме понатисна и се заех. Малко бавно става, но до няколко ди ще е готово. Голям зор беше, докато оправя книгите на Нора Робърт, но вече са подредени по поредици, може да забележите, че повечето книги са залепени една до друга, а там където има една малка ивица от фона, това значи, че следващите книги са от друга поредица. Пак искам да помоля ако някой забележи липсваща книга да ми сигнализира, мисля, че с изключение 5-6 книги всичко съм качила, сега ще видя да оправя и тези останалите, поне за които се сещам. Иначе за улеснение и да не се получава така, че винаги някой да търси книга, която вече я има на първата страница, мога да посъветвам най-горе в дясно, на темата има едно копче Опции там в полето Метод на визоализиране избирате Линеен +, така която и страница да отворите, първия пост винаги ще е най-отгоре. Така няма да се налага да ровите из страниците или постоянно да се прехвърлят не първата страница за да се доберете до линковетев на първия пост.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Първо, радвам, се че ви харесва новия облик на първата страница, отдавна се каних да го подновя, после Ели ме понатисна и се заех. Малко бавно става, но до няколко ди ще е готово. Голям зор беше, докато оправя книгите на Нора Робърт, но вече са подредени по поредици, може да забележите, че повечето книги са залепени една до друга, а там където има една малка ивица от фона, това значи, че следващите книги са от друга поредица. Пак искам да помоля ако някой забележи липсваща книга да ми сигнализира, мисля, че с изключение 5-6 книги всичко съм качила, сега ще видя да оправя и тези останалите, поне за които се сещам. Иначе за улеснение и да не се получава така, че винаги някой да търси книга, която вече я има на първата страница, мога да посъветвам най-горе в дясно, на темата има едно копче Опции там в полето Метод на визоализиране избирате Линеен +, така която и страница да отворите, първия пост винаги ще е най-отгоре. Така няма да се налага да ровите из страниците или постоянно да се прехвърлят не първата страница за да се доберете до линковетев на първия пост.

хаха

айде пък сега аз виновен.беше само предложение-но наистина изглежда по добре така нали?

от моите твърде малко сканове липсва само връщане към живота-сандра браун.

потърси линка в някой от постовете на боби, че на мене тя ми сглобява пдф файла.

боби, благодаря ти за търпението към мене досега и за в бъдеще/ че още ще те тормозя/,мила!

хаха

айде пък сега аз виновен.беше само предложение-но наистина изглежда по добре така нали?

от моите твърде малко сканове липсва само връщане към живота-сандра браун.

потърси линка в някой от постовете на боби, че на мене тя ми сглобява пдф файла.

боби, благодаря ти за търпението към мене досега и за в бъдеще/ че още ще те тормозя/,мила!

Аааа, за нищо, Ели, удоволствие е за мен! cool.gif Стига да мога да помогна с нещо, за мен е радост и удовлетворение laugh.gif

Мерсии! :rolleyes: А за "Мечтая за теб" нямаш грижи, ще я сканирам, само се надявам да нямаш нищо против, че ще стане чак към края на месеца, началото на Март, защото не е в мен в момента и трябва да я взема от нас. Това е страхотна книга, аз и без това от известно време си мисля да я сканна, за да имат възможност да й се насладят повече хора. cool.gif

Благодаря, мила :rolleyes: Никакъв проблем за времето. Когато имаш възможност, тя книжката не е спешна. Сега най-важно е да вземеш изпитите cool.gif

Успех и стискам палци на всички момичета, на които още им предстоят изпити :slap1:

Първа страница е страхотна! Браво на Ralna. :)

Относно класацията :

1. Нора Робъртс - любимка ми е! най-вече с поредицата за Ив Далас.

2. Сандра Браун.

3. Джудит Макнот - започнах да я чета благодарение на форума, страхотна е! Заради нея си свалям книгите на мобилния, да мога да я чета навсякъде.

4. Джоана Линдзи - поредицата за Малори.

:)

Момичета благодаря на всички за новите книги и по-специално на Боби, за книгата на Кат Мартин!

Поздравлениа и за Инчето за оформлението на първа страница, мила справила си се страхотно!

По повод на класацията, благодаря ви че сте толкова активни, продължавайте все така, едва ли ще мога да я побликувам в окончателен вид и да задам новата преди уикенда, заради което се извинявам, ще се забавя доста и с поетите от мен книги, за което се извинявам!

Пращам много целувки на Тихи, Йори и Съни, момичета съжелявам че не успяхме да се видим, обещавам, ако нещо не се обърка т.е нищо не обещавам, вече никога няма да си правя планове предварително, но когато мога ще се реванширам, надявам се в най-скоро време!

Хубав ден на всички!

П.С. Съни, мила, вземи изрови онзи списък с Арлекини, които имам да сканирам за Деси, че не им знам заглавията. Мисля, че ми останаха само тези от "Страст".

Момичета благодаря на всички за новите книги и по-специално на Боби, за книгата на Кат Мартин!

Поздравлениа и за Инчето за оформлението на първа страница, мила справила си се страхотно!

По повод на класацията, благодаря ви че сте толкова активни, продължавайте все така, едва ли ще мога да я побликувам в окончателен вид и да задам новата преди уикенда, заради което се извинявам, ще се забавя доста и с поетите от мен книги, за което се извинявам!

Пращам много целувки на Тихи, Йори и Съни, момичета съжелявам че не успяхме да се видим, обещавам, ако нещо не се обърка т.е нищо не обещавам, вече никога няма да си правя планове предварително, но когато мога ще се реванширам, надявам се в най-скоро време!

Хубав ден на всички!

Не се притеснявай, мила, никой не иска така да става, но в повечето случаи не може да контролираме нещата. Надявам се всичко да се оправи. И също така скоро да се видим. Целувки и от мен.

П.С. Мерси, Съни. :rolleyes:

Така, ето ги и арлекинчетата, които ще сканирам:

Полетът на ястреба -Анет Бродерик

Невероятна афера- Барбара Маколи

Горска магьосница - Линдзи Макена

Диво цвете - Лора Тейлър

Любовен сезон - Кейт Лондон

Сътворено в рая - Анет Бродерик

Дяволска клопка - Джейн Ан Кренц

"Горещо лято" - сборник

Ако дублирам с някого, моля да се обади, за да си редактирам списъка при нужда. А и за последната - "Горещо лято" - имам смътен спомен, че май някой беше споменал, че ще се заеме с нея... за сега я оставям, кажете, ако трябва да я махна. :baby:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ето от мен още едно арлекинче...

Серия "Романс" №126

Кейт Проктър - Брак с непознат

Приятно четене! cool.gif

Благодаря ти за пореден път за поредното Арлекинче от твоя списък, maxin kiss.gif

Тихи, на теб мерси предварително :baby: Замислих се, да не те уплашим с тези 7 арлекина наведнъж :rolleyes: , но Съни ме успокои, че тях ги мяташ безпроблемно cool.gif

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Благодаря ти за пореден път за поредното Арлекинче от твоя списък, maxin kiss.gif

Тихи, на теб мерси предварително :baby: Замислих се, да не те уплашим с тези 7 арлекина наведнъж :rolleyes: , но Съни ме успокои, че тях ги мяташ безпроблемно cool.gif

За нищо, мила. Арлекинчетата са ми за отмора, едно става за 30-40 минути, направо са песен. Въобще не ме стряскат, но нали знаеш, че имам лимит от по една книга на ден, та няма да мога да пускам по няколко наведнъж, докато не ми свърши сесията. Пък аз до тогава ще съм ги сканирала всичките. cool.gif

Ако дублирам с някого, моля да се обади, за да си редактирам списъка при нужда. А и за последната - "Горещо лято" - имам смътен спомен, че май някой беше споменал, че ще се заеме с нея... за сега я оставям, кажете, ако трябва да я махна. ;)

Тихи, ако става въпрос за Горещо лято '93 (една от новелите е на Нора), аз съм я писала в моя списък, но нямам нищо против отмяна :P Ох, дано да е тя :yanim:

Тихи, ако става въпрос за Горещо лято '93 (една от новелите е на Нора), аз съм я писала в моя списък, но нямам нищо против отмяна :P Ох, дано да е тя :yanim:

Миличка, ами не е тази. Този сборник е от три новели и все тока гасне. Първата е на Линда Хауърд, втората на Карол Бък и третата на Сюзън Кери. Издадена е 1994г. Сори ако не съм те отървала с твойта.

Миличка, ами не е тази. Този сборник е от три новели и все тока гасне. Първата е на Линда Хауърд, втората на Карол Бък и третата на Сюзън Кери. Издадена е 1994г. Сори ако не съм те отървала с твойта.

Жалко sad.gif , но нищо, мила, може докато й дойде времето някой да ме отмени. kiss.gif

здравейте,момичета.искам да ви попитам за една книга на кони мейсън-"the last rouge",не знам заглавието на български.казаха ми,че е последната книга от трилогия,другите 2 книги са "женкарят и разбойничката" и "съблазнена от един женкар".ще съм мнго щастлива,ако някой ми каже дали е из давана в бг и под какво заглавие :yanim: П.С.първата страница е идеално оформена!

здравейте,момичета.искам да ви попитам за една книга на кони мейсън-"the last rouge",не знам заглавието на български.казаха ми,че е последната книга от трилогия,другите 2 книги са "женкарят и разбойничката" и "съблазнена от един женкар".ще съм мнго щастлива,ако някой ми каже дали е из давана в бг и под какво заглавие :P П.С.първата страница е идеално оформена!

Гледай ти, не знаех, че "Женкарят и разбойничката" и "Съблазнена от един женкар" са от поредица. Супер! Поразрових се и според мен не е издадена третата книга. Все пак тя е от 2004-та година, а само "Ирис" в последно време издава авторката. До сега са пуснали първите две книги, остава ни единствено да се надяваме, че скоро ще ни зарадват и с "The Last Rouge". :)

Е,жалко,че не е издадена още sad.gif Надявам се,че все пак ще я издадат!Lindsey,благодаря много за информацията :blow out candles:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.