Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета благодаря на всички за новите книги и по-специално на Боби, за книгата на Кат Мартин!

Поздравлениа и за Инчето за оформлението на първа страница, мила справила си се страхотно!

По повод на класацията, благодаря ви че сте толкова активни, продължавайте все така, едва ли ще мога да я побликувам в окончателен вид и да задам новата преди уикенда, заради което се извинявам, ще се забавя доста и с поетите от мен книги, за което се извинявам!

Пращам много целувки на Тихи, Йори и Съни, момичета съжелявам че не успяхме да се видим, обещавам, ако нещо не се обърка т.е нищо не обещавам, вече никога няма да си правя планове предварително, но когато мога ще се реванширам, надявам се в най-скоро време!

Хубав ден на всички!

И аз се присъединявам към поздравленията за първата страница,чудесна е, и много благодаря за новите книжки! Пете ти не се притеснявай за нищо, много си те обичкаме и когато можеш ще се видим и без това си се натоварила с не леката задача - класацията! Много целувки пращам на теб и на Тихи!!!!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Мила Тихи, като ти свършат и тези от Дч, те каня най-сърдечно да ми погостуваш. Носи си само скенера, пък аз предоставям скромната си колекцийка на твоето внимание. Има-няма поне 1/3 от мойте не са качени или не са в списъците на някого. :friends1:

:stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

XESI, МИЛА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ЧЕТИ ТОЗИ ПОСТ, НЕ Е ЗДРАВОСЛОВЕН ЗА ТЕБ! :rolleyes:

пс:Искам да благодаря на всички за новокачените книги.

biggrin.gif Готово, само да приключа с моите и тези на Съни и скенера ми е на твое разположение. cool.gif

Edit: Та, за да не пиша ново мнение, пускам линка тук ;) :

"Сара" - Аманда Ашли -- > http://4storing.com/p5ban/01a0ad668041bb35...353ae387c7.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

то форума май стана излишен ;)

съгласна съм cool.gif няма ли да се местим, :friends1: достатъчно го проточихме ,ще напишем новия ни адрес и почваме във форума, laugh.gif

и без това всеки който влезе тук чете всички написани досега мнения

Edit: Та, за да не пиша ново мнение, пускам линка тук :wors: :

"Сара" - Аманда Ашли -- > http://4storing.com/p5ban/01a0ad668041bb35...353ae387c7.html

книгата е невероятна laugh.gif чете се на един дъх laugh.gif много е интересна :wors: почти я привърших cool.gif

благодаря много :speak:

Здравейте момичета,

случайно попаднах днес тук и много ви се зарадвах. Писна ми от сайтове със фантастика. Мога да помогна с превод от английски - имам известен опит в това занимание и известни познания. Нека някой ми изпрати поредната книга и ще се опитам да се направя нещо. Аз лично предпочитам така наречената "чик лит", но и тези книжки ме кефят. Ще чакам линк или писмо.

Здравейте момичета,

случайно попаднах днес тук и много ви се зарадвах. Писна ми от сайтове със фантастика. Мога да помогна с превод от английски - имам известен опит в това занимание и известни познания. Нека някой ми изпрати поредната книга и ще се опитам да се направя нещо. Аз лично предпочитам така наречената "чик лит", но и тези книжки ме кефят. Ще чакам линк или писмо.

Здравей и добре дошла! :)

Прости на мен непросветената, но какво е това "чик лит". :huh:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравей и добре дошла! :)

Прости на мен непросветената, но какво е това "чик лит". :huh:

Цитирам

"Това e нов литературен жанр. Името му идва от английската дума за пиле ("чикън") и от "литература". Звучи екзотично, но към чиклит вече се числят доста световни бестселъри. Като цяло жанрът обхваща творбите на млади неомъжени мацки, които пишат за себеподобни и за проблемите на градската жена в един (все още) патриархален мъжки свят. Дамите споделят професионални драми и трудности във връзките си, като естествено наблягат на последните."

Нещо от рода на Секса и града, Дяволът носи Прада и т.н. Сканирала съм няколко и съм ги пуснала в моята библиотека. Мога да ги пусна и тук.

Нещо от рода на Секса и града, Дяволът носи Прада и т.н. Сканирала съм няколко и съм ги пуснала в моята библиотека. Мога да ги пусна и тук.

Да, ако имаш желание, пусни ги. cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Цитирам

"Това e нов литературен жанр. Името му идва от английската дума за пиле ("чикън") и от "литература". Звучи екзотично, но към чиклит вече се числят доста световни бестселъри. Като цяло жанрът обхваща творбите на млади неомъжени мацки, които пишат за себеподобни и за проблемите на градската жена в един (все още) патриархален мъжки свят. Дамите споделят професионални драми и трудности във връзките си, като естествено наблягат на последните."

Здравей и от мен! :) Сестра ми е фенка на чиклита, та ако дадеш някое линкче, съм сигурна, че ще ти е благодарна. Също така се радвам, че имаш желание да се присъединиш към групата на преводачите. Може да се свържеш с cheetah или NELG, те са главните действащи лица по въпроса. :huh:

Здравейте момичета,

Здравей и добре дошла!Чела ли си Тайната на Марша Мелоу от Мария Бомон?Ако не -качена някаде около 35-50 стр.За съжаление не помня точно,а нямам възможност да я кача пак.Поне близките 1-2 дни не мога.Иначе книжката е супер,много забавна.

Здравей и добре дошла!Чела ли си Тайната на Марша Мелоу от Мария Бомон?Ако не -качена някаде около 35-50 стр.За съжаление не помня точно,а нямам възможност да я кача пак.Поне близките 1-2 дни не мога.Иначе книжката е супер,много забавна.

Ами всъщност точно аз съм я сканирала и качила в сайта "Моята библиотека" http://www.chitanka.info

Ще пусна които имам, само че ги нямам в pdf форман, а в doc, не знам дали е проблем, а и нямам корицине на всички

Здравейте момичета!!Човек неможе да ви се нарадва направо..Немога да смогна с четенето :) Имам едно въпросче за пореден път..Много ми харесват книгите на Джули Гарууд.В сайта тука намерих само две или три от която едната я имам и честно казано ми е най-любимата книга като цяло,а именно Принцеса Алесандра.Та питам се може ли да съм пропуснала някоя??..

Ха честито на всички печелифши. Вече не мога да слагам линкове на главната страница. Не ми позволява повече снимки.

За да се оправи това положение имам конструктивно предложение. Да се направи втора тема. Там да се сложат всички съвременни романи, включително арлекините и другите малки поредици, от вида на ретро романи, романи с имена на жени и т.н. Може другата тема да я направим само складова. Там ще се трупат само в една страница линковете на романите. Няма да се пише в нея, за да не я затормозяваме, тука ще си говорим и пускаме линкове, там само ще слагаме съвременните романи. Предлагам да изместим тях, защото в началото още си тръгнахме тук с историческите, и повечето исторически автори са ни любими, макра да имаме много любими и от съвременните. Та, ако сте навити пускаме нова тема. Ако някой изявява желание да пусне темата, аз ще му предоставя линковете заедно със снимките. Ако желаещи няма, аз ще пусна довечера като се прибера, новата тема и ще я оправя. ;)

Момичета, какво правим по въпроса :)

Трябва да вземем някакво решение, очевидно първа страница не може да поема повече - нормално при качени над 520 романа вече ;)

Напълно подкрепям Инка да отворим втора тема, в която да прехвърлим и складираме линковете на съвременните, арлекини, ретро и т.н поредици. Като някоя от нас (може и аз, макар че съм съвсем "боса" относно съвременните романи) да отвори втората тема със съвременните, към нея като втори пост друга поема да слага линковете на арлекините и ретро, трета слага трети пост с линковете на Нора Робъртс ... Или нещо подобно, за да се разпредели работата между повече хора. Сега цялата къртовска работа по поддържането на първа страница се пада само на Инка, нека й помогнем. :clap:

Давайте идеи :idea:

...

Напълно подкрепям Инка да отворим втора тема, в която да прехвърлим и складираме линковете на съвременните, арлекини, ретро и т.н поредици. Като някоя от нас (може и аз, макар че съм съвсем "боса" относно съвременните романи) да отвори втората тема със съвременните, към нея като втори пост друга поема да слага линковете на арлекините и ретро, трета слага трети пост с линковете на Нора Робъртс ... Или нещо подобно, за да се разпредели работата между повече хора. Сега цялата къртовска работа по поддържането на първа страница се пада само на Инка, нека й помогнем. :)

Давайте идеи ;)

На мен лично ми се струва, че на Инка й доставя удоволствие да се занимава с това, затова предлагам тя да се заеме с отварянето на втората тема и поддръжката на първата страница.. а и в крайна сметка тя е нашия шеф и специалист, така че в нейните вещи ръце, нещата ще вървят без засечки cool.gif

Момичета, какво правим по въпроса ;)

Трябва да вземем някакво решение, очевидно първа страница не може да поема повече - нормално при качени над 520 романа вече :clap:

Напълно подкрепям Инка да отворим втора тема, в която да прехвърлим и складираме линковете на съвременните, арлекини, ретро и т.н поредици. Като някоя от нас (може и аз, макар че съм съвсем "боса" относно съвременните романи) да отвори втората тема със съвременните, към нея като втори пост друга поема да слага линковете на арлекините и ретро, трета слага трети пост с линковете на Нора Робъртс ... Или нещо подобно, за да се разпредели работата между повече хора. Сега цялата къртовска работа по поддържането на първа страница се пада само на Инка, нека й помогнем. :idea:

Давайте идеи ;)

Аз съм "за" на идеята да се разпределят линковете по категории и да се поеме работата от повече хора, че на милата какво ли й е? kiss.gif Ама ни вопъл, ни стон от нея, мъжко момиче! Кой ще се наеме да я отвори? :)

...

;):clap::idea:;):stop:

XESI, МИЛА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ЧЕТИ ТОЗИ ПОСТ, НЕ Е ЗДРАВОСЛОВЕН ЗА ТЕБ! :)

...

Не температура, а артрит на пръстите ще хванаааа.. ама засега ще ви зарежа всичките, поне до 25-ти - докато ми свърши сесията.. и дотогава не искам да ви виждам и чувам, освен за да ми трупате новите редакции и да ви давам други.. после ще му мисля как ще ви насмогвам.. ;)

Момичета хелп. Аз нали съм образована и учена та се оказа че на елизабет лоуъл една поредица съм я изтървала на цяло моли ви, ама много се моля нещо от това да е издавано и да знаете за него. Поредицата била разкошна. Ето я в оригинал:

Elizabeth Lowell, “Amber beach

Elizabeth Lowell, “Jade island”,

Elizabeth Lowell, “Pearl cove”,

Elizabeth Lowell, “Midnight in Ruby Bayou

На български я наричат поредицата донован. Аз не чел. Дано вие сте я чели.

блг на всички предварително.

Здравейте момичета!!Човек неможе да ви се нарадва направо..Немога да смогна с четенето ;) Имам едно въпросче за пореден път..Много ми харесват книгите на Джули Гарууд.В сайта тука намерих само две или три от която едната я имам и честно казано ми е най-любимата книга като цяло,а именно Принцеса Алесандра.Та питам се може ли да съм пропуснала някоя??..

О, Джули Гарууд пише страхотно наистина, и на мен "Принцеса Алесандра" ми е любима книга. Доколкото аз знам има само три нейни исторически романи, които са издадени на бг, т.е. тези, които са качени тук. Иначе "Хермес" издаде една нейна съвременна поредица "Бюканън - Ренард". Тя е общо от 6 книги. За момента съм чела само първата, за другите още не ми е останало време. Все пак ми хареса, определено го има хумора, присъщ за авторката, макар книгите да са с криминален привкус. ;)

Момичета, какво правим по въпроса :)

Трябва да вземем някакво решение, очевидно първа страница не може да поема повече - нормално при качени над 520 романа вече ;)

Напълно подкрепям Инка да отворим втора тема, в която да прехвърлим и складираме линковете на съвременните, арлекини, ретро и т.н поредици. Като някоя от нас (може и аз, макар че съм съвсем "боса" относно съвременните романи) да отвори втората тема със съвременните, към нея като втори пост друга поема да слага линковете на арлекините и ретро, трета слага трети пост с линковете на Нора Робъртс ... Или нещо подобно, за да се разпредели работата между повече хора. Сега цялата къртовска работа по поддържането на първа страница се пада само на Инка, нека й помогнем. :clap:

Давайте идеи :idea:

Да, къде ми е умът?! Пропуснах да кажа, че и аз съм ЗА идеята да се направи още една тема. А иначе Инчето само трябва да каже ако има нужда от помощ, че то всичко на нейн гръб. С удоволствие бих помогнала, макар че и аз като Боби съм зле информирана за съвременните романи, тъй като си предпочитам историческите. ;)

Xesi, стискам палци за сесията! ;) На мен ми останаха още два изпита и свършвам малко преди теб (на 20-ти), та после ще си показваме книжките. :stop:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета днес явно ми е ден и то все заради елизабет лоуъл. Този път "Зовът на сърцето", но мога ли да помоля който я е сканирал или снимал да види от 1 до 165 страница че при скана или снимането са отрязани последните редове и не е възможно да се прочете. А е любима книжка. Просто не помня кой я е правил, за да се обърна лично и затова ви занимавам.

Момичета, какво правим по въпроса ;)

Трябва да вземем някакво решение, очевидно първа страница не може да поема повече - нормално при качени над 520 романа вече :clap:

Давайте идеи :clap:

Боби, напълно си права с това, че трябва да помогнем на Инка, а проблемът с първа страница наистина рано или късно щеше да се появи laugh.gif .

Аз, лично, с удоволствие ще се заловя с Арлекините и Ретро книгите, даже може тях да ги сложим в отделна тема, защото са си доста бройки и те. Арлекините общо би трябвало да са около 400 бр.

Не съм запозната за момента как се процедира при слагането и подреждането на кориците в страницата, но се надявам Инка да ми помогне с вещи съвети ако приеме да поема аз тази част :clap:

Поздрави!

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Деси скъпа ето и последния арлекин от списъка ми, дано да ти хареса ;)

Серия "Романс"

№ 139 Роз Дени - Баща под наем

Приятно четене! cool.gif

PS: Идеята за нова тема е супер, подкрепям с две ръце.

• Автор
Здравейте момичета!!Човек неможе да ви се нарадва направо..Немога да смогна с четенето ;) Имам едно въпросче за пореден път..Много ми харесват книгите на Джули Гарууд.В сайта тука намерих само две или три от която едната я имам и честно казано ми е най-любимата книга като цяло,а именно Принцеса Алесандра.Та питам се може ли да съм пропуснала някоя??..

Само тези исторически книги са издадени у нас. На Джулито има и една много хубава крими поредица. Те са шест книги, със съвременен крими сюжет. Чела съм ги и шестте, и макар авторката да се опитва да направи историята малко по зловеща, заради убийствата, още много силно й се усеща романтичната част на книгите, тъй, че те са си напълно в стил Джули. Още не сме ги сканирали. ;)

Иначе с Боби се разбрахме. Пускам нова тема, на пъвия пост качвам Нора, Сандра и още може би една, най-много две авторки. После на следващ пост пускаме арлекините, а на трети останалото. В другата тема ще слагаме само линкове, няма да коментираме за да не я тварим излишно. Линковете ще си се пускат тука, а после ние ще си ги разпределяме. Ще пусна и линк за новата страница в първата тук. :P

• Автор

Новата тема вече е факт.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=110819 :rolleyes:

На мен лично ми се струва, че на Инка й доставя удоволствие да се занимава с това, затова предлагам тя да се заеме с отварянето на втората тема и поддръжката на първата страница.. а и в крайна сметка тя е нашия шеф и специалист, така че в нейните вещи ръце, нещата ще вървят без засечки cool.gif

И аз имам такова усещане ;) .

Момичета хелп. Аз нали съм образована и учена та се оказа че на елизабет лоуъл една поредица съм я изтървала на цяло моли ви, ама много се моля нещо от това да е издавано и да знаете за него. Поредицата била разкошна. Ето я в оригинал:

Elizabeth Lowell, “Amber beach

Elizabeth Lowell, “Jade island”,

Elizabeth Lowell, “Pearl cove”,

Elizabeth Lowell, “Midnight in Ruby Bayou

На български я наричат поредицата донован. Аз не чел. Дано вие сте я чели.

блг на всички предварително.

Хм.Незнам дали всички са излезли в бг,но предполагам че има поне 1-2.Аз имам доста книжки на ЕЛ ,за съжаление не и от тази поредица.Всъщност новото което излиза е за Реаритис ънлимитид и някаква ст. Килда.Имам част от тях и във повечето се споменава сем.Донован.

Въпросът ми е харесват ли ви тези нови романи на Е.Лоуъл?Ако да-защо,ако не-пак защо :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.