Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Е,жалко,че не е издадена още sad.gif Надявам се,че все пак ще я издадат!Lindsey,благодаря много за информацията :rolleyes:

За нищо, по-скоро аз благодаря за инфото, не знаех, че се е заформила още една поредица. cool.gif

zdraveite....ne moga da otvorq Begalkata na Hedar Gream,imate li predstava za6to

Просто са се залепили няколко излишни буквички към края на линк-а. Ето го: http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Е,жалко,че не е издадена още sad.gif Надявам се,че все пак ще я издадат!Lindsey,благодаря много за информацията :rolleyes:

Ох, и аз се надявам, че първите две са много интересни. Поредицата е за трима женкари. Първият "изгорял" - Гейбриъл Батхърст - се влюбва в разбойничката, която на два пъти го ограбва, вторият е Рамзи Дънсмор (това е последната засега издадена книга на Кони от Ирис, но още не съм я чела, само четох тук-там, докато я сканирах) и предполагам че третата книга ще е за Люк Уестмор - третият женкар.

Те Ирис ако захапят поредица, рядко не я довършват, поне по мое наблюдение, така че се надявам скоро да я издадат. biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ей милички някой има ли Прелъстен на В.Хенли ?Може ли да ми я сканира моляяяяя :rolleyes:

Миличка, ами не е тази. Този сборник е от три новели и все тока гасне. Първата е на Линда Хауърд, втората на Карол Бък и третата на Сюзън Кери. Издадена е 1994г. Сори ако не съм те отървала с твойта.

Това арлекине "Горещо лято", за което става въпрос от '94 съм го преполовила и скоро ще го пусна.

Но както разбрах не са едни и същи. Така че едното за теб, едното за мен. :rolleyes:

Това арлекине "Горещо лято", за което става въпрос от '94 съм го преполовила и скоро ще го пусна.

Но както разбрах не са едни и същи. Така че едното за теб, едното за мен. :rolleyes:

тоест мила има две 1994?

тоест мила има две 1994?

Не мисля че са. ;)

Тази на elaqq според мен е от 1995 с новелите:Опасно поръчение - Анет Бродерик; Сами сред пустинята - Джаки Мерит; Труден избор - Джъстин Дейвис. Корицата отпред е с гръб на момиче в розов бански, а и книгата е от големия формат.

Тази която е при мен е от 1993, малък формат, синя с мъж и жена на една тераса и розови чадъри отзад. Новелите са Порив - Нора Робъртс; По вълните на любовта - Катлийн Корбел и Любов в Аризона - Даяна Палмър.

И твойта е от 1994.

ПС: Познай кой ще ме отмени за мойта!!! Самата Desi_Zh! :lol6: :lol6: :lol6: Деска, мерси мила, твойта помощ е така неочаквана, не съм си представяла, че ще дойде от твоя страна :laughing5:

Не мисля че са. ;)

Тази на elaqq според мен е от 1995 с новелите:Опасно поръчение - Анет Бродерик; Сами сред пустинята - Джаки Мерит; Труден избор - Джъстин Дейвис. Корицата отпред е с гръб на момиче в розов бански, а и книгата е от големия формат.

Тази която е при мен е от 1993, малък формат, синя с мъж и жена на една тераса и розови чадъри отзад. Новелите са Порив - Нора Робъртс; По вълните на любовта - Катлийн Корбел и Любов в Аризона - Даяна Палмър.

И твойта е от 1994.

ПС: Познай кой ще ме отмени за мойта!!! Самата Desi_Zh! :lol6: :lol6: :lol6: Деска, мерси мила, твойта помощ е така неочаквана, не съм си представяла, че ще дойде от твоя страна :laughing5:

Що бе то десито злато. скоро всичко ще сбере и ще видим ние. Браво уточнихме ги. Имате я '94. Да е жива и здрава тихи де, че аз на нейния гръб. sad.gif

Що бе то десито злато. скоро всичко ще сбере и ще видим ние. Браво уточнихме ги. Имате я '94. Да е жива и здрава тихи де, че аз на нейния гръб. sad.gif

Злато, та злато, да ни е жива и здрава, не се отказва. Пък накрая може и да ги съберем всички в електронен вариант... за радост на Xesi. :laughing5:

Слънчо, точно това Арлекинче си е на мой гръб. Мисля, бях ти казала, че него го имам, не е нужно да ми го даваш. cool.gif След като ти така ласкаво се изказа за книжката преди време, като я мернах на Славейков, познай колко се колебах преди да си я купя.

Не мисля че са. ;)

И твойта е от 1994.

ПС: Познай кой ще ме отмени за мойта!!! Самата Desi_Zh! :lol6: Деска, мерси мила, твойта помощ е така неочаквана, не съм си представяла, че ще дойде от твоя страна :)

Ти, мила, май бързаш да ме ядосваш още преди да съм те отменила с Арлекинчето :angry22: Все пак твоята помощ в сканирането на Арлекините ми е неоценима, така че този път ще ти простя :jeer: и можеш да спиш спокойно тази вечер :bedtime2::lol6:

Съни, с твоите дарения на Арлекини, които често ми правиш, наистина съм много по-близко до запълването на колекцията, особено Романс. Мерси много и на Петя и на Инка, които също много ми помогнаха с книжки от Пловдив и София :wors::beer:kiss.gif

А ето и от мене тази, която каза че нямаш, макар да е двадесет и някоя си подред cool.gif

Нора Робъртс - Невинни в смъртта

Ето и първата книга от поредицата "В Смъртта" на Нора Робъртс: Гола в смъртта.

Приятно четене!

• Автор
За нищо, по-скоро аз благодаря за инфото, не знаех, че се е заформила още една поредица. cool.gif

Просто са се залепили няколко излишни буквички към края на линк-а. Ето го: http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

Побърквам се, защото като пусна нов линк и веднага му написва едно Qute отзад, не знам защо така става. Моля гледайте ако след html изпише нещо да го триете и линка ще тръгне, писна ми да ги оправям итва все да излиза.

Ти, мила, май бързаш да ме ядосваш още преди да съм те отменила с Арлекинчето :bedtime2: Все пак твоята помощ в сканирането на Арлекините ми е неоценима, така че този път ще ти простя :lol6: и можеш да спиш спокойно тази вечер :):wors:

Съни, с твоите дарения на Арлекини, които често ми правиш, наистина съм много по-близко до запълването на колекцията, особено Романс. Мерси много и на Петя и на Инка, които също много ми помогнаха с книжки от Пловдив и София :beer::angry22:kiss.gif

Мило, носи си списъчето с тебе, че ако успея утре отивам на лов. Казаха ми, че на една сергийка имало двайсетина-трийсет парчета :lol6:

Мило, носи си списъчето с тебе, че ако успея утре отивам на лов. Казаха ми, че на една сергийка имало двайсетина-трийсет парчета :angry22:

Охооооо, Мила, ти когато ходиш на лов, никакви книжки не могат да се скрият от теб :bedtime2::)cool.gif

• Автор
Охооооо, Мила, ти когато ходиш на лов, никакви книжки не могат да се скрият от теб ;);)cool.gif

Ми нали съм си Дзвер, няма къде да идат. Макар, че тва де го търся все го няма. sad.gif

Слънчо, точно това Арлекинче си е на мой гръб. Мисля, бях ти казала, че него го имам, не е нужно да ми го даваш. cool.gif След като ти така ласкаво се изказа за книжката преди време, като я мернах на Славейков, познай колко се колебах преди да си я купя.

Олеле! Вредно влияние а? Е мойта бая разпарчосана от четене така че добре си направила. Иначе нали знаеш тандема е страхотен. Не спираме. Но по книжка на ден - присъединявам се. Другото после.

Целувки от мен.

Олеле! Вредно влияние а? Е мойта бая разпарчосана от четене така че добре си направила. Иначе нали знаеш тандема е страхотен. Не спираме. Но по книжка на ден - присъединявам се. Другото после.

Целувки от мен.

Тъй тъй, по книга на ден. :hush: Че то иначе много бързо щеше да ми се стопи списъка. :P Но така, както сме тръгнали тандема, скоро ще се изчепаме и ще се носят книги от Дч... ако преди това Xesi не ме убие собственоръчно, заради скоростта ми на сканиране. biggrin.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте, момичета ;)

Поздравявам ви с два Ретро любовни романа:

"Съдбовно писмо" - първа кнга от поредица "Любовен роман в бяло"

http://4storing.com/lb7zw/0e1b4d6b27051ca0...5d68cf1afd.html

Ако някой има случайно и друга книжка от поредицата ще му бъда благодарна ако я сканира biggrin.gif

"Имение в планината" от поредица "Ретро"

http://4storing.com/tvhvr/c65834e468efc5e3...b6c72aacdc.html

Да се възползвам от възможността да благодаря на Боби, че беше така добра да ми подари доста ретро книжки, с които солидно попълних колекциите си kiss.gif;)

Поздрави на всички и лека вечер cool.gif

Здравейте, момичета :)

Поздравявам ви с два Ретро любовни романа:

"Съдбовно писмо" - първа кнга от поредица "Любовен роман в бяло"

http://4storing.com/lb7zw/0e1b4d6b27051ca0...5d68cf1afd.html

Ако някой има случайно и друга книжка от поредицата ще му бъда благодарна ако я сканира biggrin.gif

"Имение в планината" от поредица "Ретро"

http://4storing.com/tvhvr/c65834e468efc5e3...b6c72aacdc.html

Да се възползвам от възможността да благодаря на Боби, че беше така добра да ми подари доста ретро книжки, с които солидно попълних колекциите си kiss.gif:wors:

Поздрави на всички и лека вечер cool.gif

Ааа, Деси, за нищо,мила laugh.gif Жалко, че нямах повече, за да попълниш фул колекциите. cool.gif

Благодаря за сканираните книжки! Тези не съм ги чела :clap:

• Автор

Ха честито на всички печелифши. Вече не мога да слагам линкове на главната страница. Не ми позволява повече снимки.

За да се оправи това положение имам конструктивно предложение. Да се направи втора тема. Там да се сложат всички съвременни романи, включително арлекините и другите малки поредици, от вида на ретро романи, романи с имена на жени и т.н. Може другата тема да я направим само складова. Там ще се трупат само в една страница линковете на романите. Няма да се пише в нея, за да не я затормозяваме, тука ще си говорим и пускаме линкове, там само ще слагаме съвременните романи. Предлагам да изместим тях, защото в началото още си тръгнахме тук с историческите, и повечето исторически автори са ни любими, макра да имаме много любими и от съвременните. Та, ако сте навити пускаме нова тема. Ако някой изявява желание да пусне темата, аз ще му предоставя линковете заедно със снимките. Ако желаещи няма, аз ще пусна довечера като се прибера, новата тема и ще я оправя. :)

Тъй тъй, по книга на ден. ;) Че то иначе много бързо щеше да ми се стопи списъка. :) Но така, както сме тръгнали тандема, скоро ще се изчепаме и ще се носят книги от Дч... ако преди това Xesi не ме убие собственоръчно, заради скоростта ми на сканиране. biggrin.gif

Мила Тихи, като ти свършат и тези от Дч, те каня най-сърдечно да ми погостуваш. Носи си само скенера, пък аз предоставям скромната си колекцийка на твоето внимание. Има-няма поне 1/3 от мойте не са качени или не са в списъците на някого. :rolleyes:

:cheers::blink::):stop:

XESI, МИЛА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ЧЕТИ ТОЗИ ПОСТ, НЕ Е ЗДРАВОСЛОВЕН ЗА ТЕБ! :rolleyes:

пс:Искам да благодаря на всички за новокачените книги.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.