Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ами, момичета, то аз щях да правя само едно списъче на Нора за Деси, та да провери в библиотеката във Варна, но тя стана една. biggrin.gif Взех, че направих една "работна схема" на творчеството й. Та значи това е списъка, който съм публикувала в блога ми, но малко подобрен. Прибавила съм нови бг заглавия, а също направих следното:

В червено оцветих тези заглавия, който вече са сканирани.

В зелено - тези, които сте обявили, че притежавате, но за които не съм 100% сигурна, че сте поели за сканиране (някои заглавия присъстват в повече от един списък).

В синьо - тези, за които знам, че са поети от някого за сканиране.

В оранжево - тези, които има в библиотеката във Варна.

В розово са тези, които аз притежавам, и които ще сканирам, в краен случай, с удоволствие.

И най-накрая съм написала помощен списък с бг заглавия, на които не им знам английското и затова не съм ги написала в основния списък, но и там съм процедирала по същия начин.

Понеже знам, че доста от вас се интересуват от нея, реших да споделя този списък с вас. Прикрепям го, пък който желае, да си го изтегли. cool.gif

ПС:Тъй като списъка ще претърпява корекции, ако е изтрит от този пост, това ще означава че е качен наново в темата, заедно с корекциите и трябва да се търси по-напред ;)

ППС: Списъка се намира вече на този адрес: Нора Робъртс - сканиране

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ами, момичета, то аз щях да правя само едно списъче на Нора за Деси, та да провери в библиотеката във Варна, но тя стана една. biggrin.gif Взех, че направих една "работна схема" на творчеството й. Та значи това е списъка, който съм публикувала в блога ми, но малко подобрен. Прибавила съм нови бг заглавия, а също направих следното:

В зелено - тези, които сте обявили, че притежавате, но за които не съм 100% сигурна, че сте поели за сканиране (някои заглавия присъстват в повече от един списък).

В розово са тези, които аз притежавам, и които ще сканирам, в краен случай, с удоволствие.

И най-накрая съм написала помощен списък с бг заглавия, на които не им знам английското и затова не съм ги написала в основния списък, но и там съм процедирала по същия начин.

Понеже знам, че доста от вас се интересуват от нея, реших да споделя този списък с вас. Прикрепям го, пък който желае, да си го изтегли. cool.gif

За да не стане някакво объркване с поредицата "В смъртта" (че вече и аз не съм много наясно с номерацията :P ), ето един списък и от мен.

Сканирани:

1. Naked in Death – Гола в смъртта

2. Glory in Death – Прослава в смъртта

25. Innocent in Death - Невинни в смъртта

Ще сканирам:

3. Immortal in Death - Безсмъртие в смъртта

4. Rapture in Death - Екстаз в смъртта

5. Ceremony in Death - Ритуал в смъртта

6. Vengeance in Death - Отмъщиние в смъртта

7. Holiday in Death - Празник в смъртта

А1. Midnight in Death/Anthology - Полунощ в смъртта

8. Conspiracy in Death - Заговор в смъртта

9. Loyalty in Death - Вярност в смъртта

10. Witness in Death - Свидетел в смъртта

11. Judgment in Death - Присъда в смъртта

12. Betrayal in Death - Предателство в смъртта

13. Seduction in Death - Прелъстяване в смъртта

14. Reunion in Death - Завръщане в смъртта

15. Purity in Death - Защита в смъртта

18. Remember When - Възкръснало минало

23. Memory In Death - Спомени в смъртта

24. Born In Death - Родени в смъртта

26. Creation in Death - Създадени в смъртта

А тези ако някой друг ги има или може да намери, може ли да помоля да ги сканира, за да съберем цялата поредица: cool.gif

16. Portrait in Death - Портрет в смъртта

17. Imitation in Death - Имитация в смъртта

19. Divided in Death - Разделени в смъртта

20. Visions in Death - Видения в смъртта

21. Survivor in Death - Оцеляване в смъртта

22. Origin in Death

ПС: Ralna, мила може ли да те помоля да ми пуснеш новия списък за сканиране.

такааа,

аз мълчах , мълчах, но не издържах.

купих си новата на ирис и я почнах. и момичета да ви кажа честно не мога да я оставя-много е готина. то имам да сканирам, да редактирам, да рисувам календарчета, да качвам торенти, и сума ти друга по полезна работа/ а и на работа ходя/,но.......

инка, пиши ми я в списъка за сканиране-

Ограбен копнеж - Кинли Макгрегър

относно поредицата за кордина на нора-имам я , но досега си траех и аз като ганинка с надежда че някой друг ще ме отмени,но.....

инка пиши и тази която остава от кордина.-"Престолонаследникът"

ако може обаче някой да ме светне за заглавието че да го домъкна и да го сканирам.

относно портретът на меган чанс-малко странна книга, по различен стил от типичните ни истории за пирати, разбойници и благородници-но определено интересна.ако друг не се навие-ще домъкна и нея за сканиране.

:P

Редактирано от NELG (преглед на промените)

относно поредицата за кордина на нора-имам я , но досега си траех и аз като ганинка с надежда че някой друг ще ме отмени,но.....

инка пиши и тази която остава от кордина.

ако може обаче някой да ме светне за заглавието че да го домъкна и да го сканирам.

Ели ,тази която липсва от Кордина е "Престолонаследникът". laugh.gif

такааа,

купих си новата на ирис и я почнах. и момичета да ви кажа честно не мога да я оставя-много е готина. то имам да сканирам, да редактирам, да рисувам календарчета, да качвам торенти, и сума ти друга по полезна работа/ а и на работа ходя/,но.......

Ели, душата, що не каза, и аз я имам новата на "Ирис", даже писах за нея едно мнение по-рано днес. Остави ми я на мене, и без това ми отпаднаха едни 6-7 Арлекинчета. :P

• Автор

Нещо не мога да сваля файла, затва давам тук едно мънинко списъче. От наща библиотека в Пловдив съм чела следните книги на Нора:

Бунтът

престолонаследникът

363 ирландската роза

378 в пламъка на страстта

391 единствено моя любов - станисласки

406 Забранения плод

407 катрината

408 островът на цветята

409 от прав поглед

412 фатално привличане

416 жената на съиван

418 с мисъл за теб

424 френска връзка

425 пленена звезда

426 нощен патрул

играй за да спечелиш

отделно има и от по-новите й кримита, дето и в нета могат да се намерят. Но ако някой иска нямя от тея, ако няма от де да се вземат, мога да ги взема аз. За сканирането не се знае кога, но ще се помъча да не бавя.

За новата на Ирис, купих си я оня ден, почнах да я чета, за жалост съм точно на 6-та стрница. Смятам до април да я свърша ;)

Ели, душата, що не каза, и аз я имам новата на "Ирис", даже писах за нея едно мнение по-рано днес. Остави ми я на мене, и без това ми отпаднаха едни 6-7 Арлекинчета. ;)

ok

:clap:;)

Редактирано от NELG (преглед на промените)

409 от прав поглед

418 с мисъл за теб

424 френска връзка

Инче, бих те помолила за тези ;) , ако трябва ще те отменя с някои от твоя списък biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

относно портретът на меган чанс-малко странна книга, по различен стил от типичните ни истории за пирати, разбойници и благородници-но определено интересна.ако друг не се навие-ще домъкна и нея за сканиране.

:speak:

ще се радвам ако я сканираш,благодаря cool.gif

Такаа.. Дами, тъй като в следващите 15 дни няма да имам време да се занимавам с книжки, качвам ви всичко, което аз и екипа ми сме направили и съм успяла да проверя (има още десетина готови, които обаче не успях да прегледам, така че тях не ги качвам):

1.Барбара Бозуел - Сватбен откуп

2.Барбара Делински - Споделена страст

3.Барбара Маколи - Владенията на пумата

4.Бетани Кембъл - Мостове към миналото

5.Боби Смит - Дамата измамница

6.Гленда Сандърс - Неизречени тайни

7.Даяна Палмър - Омагьосани от любов

8.Даяна Палмър - Пагубен чар

9.Даяна Палмър - Пръстенът на Нелсън

10.Дей Леклеър - Шанс за любовта

11.Джейн Фийдър - Неочакваната годеница

12.Джейн Фийдър - Откраднатата годеница

13.Джейн Фийдър - Ти не си за мен

14.Джоана Линдзи – Бриджит

15.Джоана Линдзи - Мъжът на моите мечти

16.Джоана Линдзи - Нежен бунт

17.Катрин Каултър – Измамата

18.Катрин Каултър - Тайната на Валънтайн

19.Катърин Джордж - Утешителна награда

20.Кони Мейсън - Лъвското сърце

21.Кони Мейсън - Спазарената невеста

22.Нора Робъртс - Ключът на познанието

23.Нора Робъртс - Ключът на смелостта

24.Нора Робъртс - Съпруг за Аманда

25.Пени Джордан - Убежище за влюбени

26.Рей Морган - Търси се съпруга

27.Рут Джийн Дейл - Светската Пейдж

28.Сара Уд – Заложница в пустинята

29.Сюзън Джонсън - Френска целувка

30.Хедър Греъм - Златната невеста

31.Хедър Греъм - Робинята на викинга

http://4storing.com/22tl6/0ea20b64480b303a...807226467a.html

Ей, редакторките.. :speak: това не значи, че трябва да спрете с редакциите - скайпа ми е на линия за приемане на готовите книжки и даване на нови задачки.. cool.gif

И едно въпросче накрая.. аз ли съм кьорава, или втората книга от поредицата "В смъртта" - "Прослава в смъртта" - още не е качена, а само е сканирана?

Ей, редакторките.. :) това не значи, че трябва да спрете с редакциите - скайпа ми е на линия за приемане на готовите книжки и даване на нови задачки.. cool.gif

И едно въпросче накрая.. аз ли съм кьорава, или втората книга от поредицата "В смъртта" - "Прослава в смъртта" - още не е качена, а само е сканирана?

Мисля, че някой беше дал линк към Читанката за нея. biggrin.gif

• Автор
Такаа.. Дами, тъй като в следващите 15 дни няма да имам време да се занимавам с книжки, качвам ви всичко, което аз и екипа ми сме направили и съм успяла да проверя (има още десетина готови, които обаче не успях да прегледам, така че тях не ги качвам):

1.Барбара Бозуел - Сватбен откуп

2.Барбара Делински - Споделена страст

3.Барбара Маколи - Владенията на пумата

4.Бетани Кембъл - Мостове към миналото

5.Боби Смит - Дамата измамница

6.Гленда Сандърс - Неизречени тайни

7.Даяна Палмър - Омагьосани от любов

8.Даяна Палмър - Пагубен чар

9.Даяна Палмър - Пръстенът на Нелсън

10.Дей Леклеър - Шанс за любовта

11.Джейн Фийдър - Неочакваната годеница

12.Джейн Фийдър - Откраднатата годеница

13.Джейн Фийдър - Ти не си за мен

14.Джоана Линдзи – Бриджит

15.Джоана Линдзи - Мъжът на моите мечти

16.Джоана Линдзи - Нежен бунт

17.Катрин Каултър – Измамата

18.Катрин Каултър - Тайната на Валънтайн

19.Катърин Джордж - Утешителна награда

20.Кони Мейсън - Лъвското сърце

21.Кони Мейсън - Спазарената невеста

22.Нора Робъртс - Ключът на познанието

23.Нора Робъртс - Ключът на смелостта

24.Нора Робъртс - Съпруг за Аманда

25.Пени Джордан - Убежище за влюбени

26.Рей Морган - Търси се съпруга

27.Рут Джийн Дейл - Светската Пейдж

28.Сара Уд – Заложница в пустинята

29.Сюзън Джонсън - Френска целувка

30.Хедър Греъм - Златната невеста

31.Хедър Греъм - Робинята на викинга

http://4storing.com/22tl6/0ea20b64480b303a...807226467a.html

Ей, редакторките.. ;) това не значи, че трябва да спрете с редакциите - скайпа ми е на линия за приемане на готовите книжки и даване на нови задачки.. cool.gif

Еха :)

Инче, бих те помолила за тези ;) , ако трябва ще те отменя с някои от твоя списък biggrin.gif

Ок мило ще ги взема от библиотеката, ти от моя може да вземеш "Блейз", "Среднощен Бродник" и "Годеницата на лъва", че много ги искат, а аз нямам скенер, навита?

Ок мило ще ги взема от библиотеката, ти от моя може да вземеш "Блейз", "Среднощен Бродник" и "Годеницата на лъва", че много ги искат, а аз нямам скенер, навита?

Имаш ги, мила.

Момичета, все се чудя за една книга дали не е ли сканирана.

"Искрени лъжи" на Нора Робъртс. Потърсих в новата тема, но я нямаше, а не мога да се отърся от чувството, че някой май я беше качил. Дали не бъркам?

И ако наистина я няма, да взема да я сканирам аз, при условие, че не фигурира в нечий списък.

момичета прочетох няколко съобщения че една от вас ще сканира девицата и звяра!знаете ли че книгата си има нещо като предисловие - друг роман в който се разказва за начина покойто се сродяват родовете далей/графовете килрун/ и графовете деран!съдейки по някои податки в този роман съм твърдо убедена че съществува и роман в който се разказва за сродяването на деран с благородници от уелс/историята със сигурност се отнася за по малкия брат на килрун и друга жена от рода деран/!романът който притежавам е много интересен и се чудех няма ли начин да я качим в този форум?който желае да се нагърби с тази работа може да се свърже с мен по скайпа ми!!!целувки!!! :wors:biggrin.gif;)

Мила, аз сканирам "Девицата и звяра" на Вероника Хол и утре ще пусна линка за теглене. Би ли казала името на книгата, която имаш? На български от кое издателство е издавана :wors:

Много се извинявам на всички вас и най-вече на редакторките, чиито книги не успях да проверя sad.gif Съжалявам момичета, просто времето не ми стигна.. но обещавам да се заема с пълна сила веднага щом свърши лудницата :wors: до края на месеца ще се справя с всичко, което ми изпратите, плюс тези, които не успях да прегледам в настоящия момент.

Нещо не мога да сваля файла, затва давам тук едно мънинко списъче. От наща библиотека в Пловдив съм чела следните книги на Нора:

391 единствено моя любов - станисласки

Инче, бих те помолила за тези :whist: , ако трябва ще те отменя с някои от твоя списък biggrin.gif

Сладурки аз може ли да помоля за още една смяна.

Ralna аз имам Френска връзка и мога да я сканирам, можеш ли ти вместо нея 391 единствено моя любов - станисласки да поемеш :wors:

Да те попитам, а тя за кой от Станисласки е?

Редактирано от maxin (преглед на промените)

такааа,

инка пиши и тази която остава от кордина.-"Престолонаследникът"

;)

Ооо, Ели, тя и Тихи сподели, че тази новата на Ирис е страхотна книжка - от тези дето се гълтат без да се дъвчат. laugh.gif Слава богу, че си я поръчах и утре ще ми пристигне пратката с книжките.

Ели, ако искаш остави "Портретът" на мен, че твоя списък е ужасно грамадански! Пък и ще те тормозим да сканираш, ако нямаш нищо напротив :whist: за книжки, които никоя от нас няма :wors:

ЦИТАТ(eowina @ 11.02.2009г. в 20:14ч.)

момичета прочетох няколко съобщения че една от вас ще сканира девицата и звяра!знаете ли че книгата си има нещо като предисловие - друг роман в който се разказва за начина покойто се сродяват родовете далей/графовете килрун/ и графовете деран!съдейки по някои податки в този роман съм твърдо убедена че съществува и роман в който се разказва за сродяването на деран с благородници от уелс/историята със сигурност се отнася за по малкия брат на килрун и друга жена от рода деран/!романът който притежавам е много интересен и се чудех няма ли начин да я качим в този форум?който желае да се нагърби с тази работа може да се свърже с мен по скайпа ми!!!целувки!

Мила, аз сканирам "Девицата и звяра" на Вероника Хол и утре ще пусна линка за теглене. Би ли казала името на книгата, която имаш? На български от кое издателство е издавана :whist:

Аз мисля че става дума за "Прегръдката на вълка" от Гейл Линк. Поне доколкото си спомням там имаше Далей и Деран - Ролф Далей отвлича дъщерята на Деран за да му отмъсти за отвлечена своя роднина (ама сестра ли беше или нещо друго не помня), която всъщност изобщо не се оказа отвлечена ами избягала за да се ожени за Деран.

Дано да съм помогнала.

ЦИТАТ(eowina @ 11.02.2009г. в 20:14ч.)

момичета прочетох няколко съобщения че една от вас ще сканира девицата и звяра!знаете ли че книгата си има нещо като предисловие - друг роман в който се разказва за начина покойто се сродяват родовете далей/графовете килрун/ и графовете деран!съдейки по някои податки в този роман съм твърдо убедена че съществува и роман в който се разказва за сродяването на деран с благородници от уелс/историята със сигурност се отнася за по малкия брат на килрун и друга жена от рода деран/!романът който притежавам е много интересен и се чудех няма ли начин да я качим в този форум?който желае да се нагърби с тази работа може да се свърже с мен по скайпа ми!!!целувки!

Аз мисля че става дума за "Прегръдката на вълка" от Гейл Линк. Поне доколкото си спомням там имаше Далей и Деран - Ролф Далей отвлича дъщерята на Деран за да му отмъсти за отвлечена своя роднина (ама сестра ли беше или нещо друго не помня), която всъщност изобщо не се оказа отвлечена ами избягала за да се ожени за Деран.

Дано да съм помогнала.

Ооо,да, мила, благодаря laugh.gif Наистина става въпрос за "Прегръдката на вълка". Имам я тази книжка, но все не ми остава време да я прочета, но ще види тя някой ден. biggrin.gif

• Автор
Сладурки аз може ли да помоля за още една смяна.

Ralna аз имам Френска връзка и мога да я сканирам, можеш ли ти вместо нея 391 единствено моя любов - станисласки да поемеш :angry:

Да те попитам, а тя за кой от Станисласки е?

Не помня със сигурност, май беше за доведената щерка на наташа Фреди Кимбълк се казваше нали? А Главния е Ник Лебек, той имаше нещо общо с поредицата О'Хара, защото помня, че я водеше на семеен обяд в дома си, и там бяха героите от "Всичко което блести" и другите книги. Само да я засека в библиотеката и веднага я взимам. cool.gif Френска връзка ще ти я пиша на сметката :P

Здравейте мацки

Имам въпросче biggrin.gif Дали може да сваля всички книги до момента и да ги кача в форумчето ?

Ще си пише, че са от тука biggrin.gif

Поздрави:)

Не помня със сигурност, май беше за доведената щерка на наташа Фреди Кимбълк се казваше нали? А Главния е Ник Лебек, той имаше нещо общо с поредицата О'Хара, защото помня, че я водеше на семеен обяд в дома си, и там бяха героите от "Всичко което блести" и другите книги. Само да я засека в библиотеката и веднага я взимам. cool.gif Френска връзка ще ти я пиша на сметката :)

Лелеее супер, даже не знаех, че я има на бг тая книжка biggrin.gif

А Френска връзка вече съм я приготвила :laughing5:

Дами, от мен още една книжка за Елизабет Лоуел:

"Тъмни страсти" --> http://4storing.com/toe52/549d94aacf8b1561...855524926e.html

Приятно четене! cool.gif

Много ти благодаря миличко biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.