Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ползвате ли e-pay?

Featured Replies

В страна като нашата, при работно време на трудещият се от 8.30 h до 17.00 h и работно време на банковият служител от 8.30 h до 16.00 h не ти остава нищо друго, освен да се прежалиш и да се регнеш в сайта e-pay. Иначе не всеки работодател би ни търпял да закъсняваме за работа с оправданието "плащах си битовите сметки".

Близо 2.5 години си плащам сметките през тази система. До сега не съм имал проблеми, но от време на време ме гризе съмнението, че някой ден ще си заваря картата източена. Или банката оператор няма да допусне грешка, и да ми спрат тока или телефона ненадейно.

Притесни ме факта, че от скоро e-pay съветват потребителите да си си сменят паролата "за по-голяма сигурност".

Очаквам и Вие да споделите мнение или проблем с този род разплащане.

Не!Няма какво да плащам с електронната система.Излиза и по-скъпо.

• Автор

Не си прав. Можеш да плащаш ток, вода, парно, GSM без такси. За преводи към погасяване на потребителски кредит например таксата е 1.00 лв. А едно отиване и връщане до банката ти е поне 2 билетчета или кило нафта с ядовете за паркиране.

Друг е въпроса, до колко е сигурна защитата на подобна услуга.

Аз също си плащам през нета,но през сайта на банката, вкоято ми превеждат заплатата (няма да я споменавам,за да не й правя реклама :wors: )

И аз се притеснявам някой път да не стане гаф,защото по никакъв начин не можеш да докажеш ,че си платил, но...като сме с работното време на тия, дето си плащаме сметките при тях, или пък ,ако успееш да стигнеш до тях, има километрични опашки... Как да не си плащаш през нета?...

Мм, аз съм доволна от ePay, особено когато си зареждам ваучерите от там, но за битови сметки действам с разплащателна сметка в ДСК, която е отворена и по нея се превеждат пари само за сметките.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз ползвам ePay.bg за разплащане. Чрез тях може да се плаща почти всичко (а и списъка на търговците регистрирани там се увеличава). Някои от плащанията излизат 80-90ст. Е това изобщо не е скъпо (особено - както се каза - в сравнение със сегашното положение).

Мога да кажа, че съм доволен. Някой грижливо ти напомня кога е дошло време за плащането, спестява ти време, както и обичайното изобилие от изнервящи ситуации - сложно паркиране, ароматни опашки, бюрократична инертност и т.н

Освен това - не съм съвсем сигурен с каква документална тежест е - но това съобщение, което е генерирано АВТОМАТИЧНО от системата на ePay.bg може би е някакво доказателство за извършеното плащане.

цитирам:

"Информация за плащането:

Дата/час: 06.04.2007 10:52:48

Получател: "АБВГДЕЖЗИ" ООД

Пояснение: Интернет от ХХХХХХ

Сума: 19.80 BGN

Код на ePay.bg за плащането: 0000000000123456

Код на БОРИКА: 123456"

(цифри и имена са сменени)

Сигурен съм, че този начин на плащане е цивилизован, коректен и гледа към бъдещето...А и много мразим разни дебели лелки, дето редовно рЕдят пасианси в работно време (след изтичане на обедната им почивка), докато аз си броя минутките на опашката. :friends1:

:speak: Хе хе някой юнак да хакне е-пея и да си плаща с моята карта :question:

Абе, то и по улицата когато вървим някой може да ни хакне (с нещо по-тежко). Ако така разсъждаваме...

Когато се плаща с Микросметката, излиза безплатно, иначе зависи от картата, която се използва. С моята ми излиза по 20 ст. плащането на сметки и 1 лв. банковите преводи. За сметка на това си спестявам висенето на опашки и дупченето на билети. За доказване на всяко плащане има бутон, с който може да се разпечата разписка.

Ползвам да. Там си следя кога са ми превели заплатата, зареждам ваучерите на майка ми и баща ми, плащам си единия телефон. Полезно си е доста.

• 2 месеца по-късно...

Здарвейте,имам проблем с ePay.Проблема се състой в това,че днес си преинсталирах Уиндоуса и съответно всички програми.Сега обаче не мога да си влезна в акаунта в ePay,защото бях активирал сертификат за достъпност!Моля ви помогнете ми да се справя с този досаден проблем,защото аз основно от ePay си плащам всички сметки.Благодаря ви предварително!!!

Майка ми ползва еРау за битови сметки. От близо две години всичко така се плаща. Големи разправии бяха преди, особено когато трябваше да си плащаме телефона на Балкана - вилата е в близост до Априлци, но сметките се плащаха в Севлиево.

Доста полезни, удобни и пестящи време функции има еРау.

Още с регистрирането взе да ме изнервя тази тъпня.Щото има и банкомати на които не можеш да потвърдиш регистрацията,а ако нямаш наблизо такъв...

За това си реших проблема по следният начин: Пуснах си молба в банката за електронно банкиране и сега мога да плащам на всеки без никакъв проблем,вадя си копие на платежното нареждане и така

• 1 година по-късно...
  • Автор

Колко са се променили нещата от първият пост :P

Сега има временен SMS код (аз не ползвам серификата).

...искам само да разбера как работи услугата "изпрати пари на друг потебител в e-pay" и дали някой я е ползвал?

В нашата обикновена лан ,до скоро беше възможно да се включиш към неистински gateway.Наричаха го заразяване на даден компютър-изменя си MAC-a и IP-то с тези на оригиналния.E как да си напиша номера на банковата сметка на компютъра?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.