Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Немога да мина мисията кадето пада единия хеликоптер и за 1:25 сек, трябва да спася пилота на сваления хеликоптер, или и аз незнам какво точно трябва да се направи за минута и половина. Помагайте! :)

• Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Публикувано изображение Отиваш и заставаш точно до кабината кадето е пилота,натискаш F, за да го изкараш от кабината и го пренасяш до хеликоптера които идва :)

Хахаха, сигурно някой българин в екипа си е направил шега... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Не е българин, а украинец или руснак. Все пак действието се развива в Украйна и както се вижда, ресторант е изписан като ресторан

Проблем ИМАМ Жефорсе 5 5700 много добра попринцип ама играта ми дава трешка че няма алфа блендинг това означава ли че няма да мога да я играя ???

Ами повечето нови игри, ако не и всички, искат поне GF6200. Виж в инфото за играта, какви са изискванията.

Сигурно е паднало Т-то от надписа на кирилица.На латиница си е цял.А незнам дали братушките или другите славянски народи имат думата х*й... :P

Сигурно е паднало Т-то от надписа на кирилица.На латиница си е цял.А незнам дали братушките или другите славянски народи имат думата х*й... :P

И п**ка имат даже ;) Иначе РЕСТОРАН си е точно на руски, а вероятно и на украински. Не българите са измислили еб*нето!

Публикувано изображение Отиваш и заставаш точно до кабината кадето е пилота,натискаш F, за да го изкараш от кабината и го пренасяш до хеликоптера които идва :)

Това добре, но как да стигна до хеликоптера при положение че има адски много вражески войници, докато се покажа и ме свалят а нашите изобщо не ми помагат. Невъзможно е за минута и половина при мен да се стигне до другия хеликоптер, даже незнам каде се намира дали е близко или далече. От два дни съм зациклил на тази мися. :help wanted3:

Това добре, но как да стигна до хеликоптера при положение че има адски много вражески войници, докато се покажа и ме свалят а нашите изобщо не ми помагат. Невъзможно е за минута и половина при мен да се стигне до другия хеликоптер, даже незнам каде се намира дали е близко или далече. От два дни съм зациклил на тази мися. :)

Погледни това
@YouTube.com. Мисля, че доста ще ти помогне. Както ще видиш сам, трябва да го вземеш това разстояние на спринт. Останалите войници чакат теб. Когато ти тръгнеш, и те тръгват заедно с теб, за да те прикриват докато ти спасяаш пилота. След като го вземеш на рамо вече е лесно. Остава само да го отведеш до вашия хеликоптер. Успехи Публикувано изображение

Редактирано от hopepper (преглед на промените)

• Автор

Аз тази мисия я минах за точно 25 секунди от кацането на хеликоптера. Просто слизаш и си слагаш в ръката автоматично оръжие, по възможност даже пистолет (Знам, че не е автоматичен, но се тича бързо.) Тръгваш и натискаш бутона който ти е за спринт. После изобщо не гледаш врагове, войници и прочие - само газ. Стигаш до хеликоптера (близо е до мястото на което каца нашия хеликоптер) и натискаш "F". След като си взел пилота (Пилотката де...) се връщаш с газ пак. Твоите те прикриват и излитате живи и здрави.

Само за малко де - после имаш радостта (така де тъжността) да видиш атомна експлозия непосредствено близо до вас.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Много благодаря на всички които ми помогнахте, но най-вече на hopepper със линка за клипчето, точно за тази мисия ставаше въпрос! То било супер елементарно а аз каде съм отивал, като видях на клипчето се изядох направо. Публикувано изображение Моята грешка е била че този хеликоптер го минавам транзит без да му обърна внимание, завивам покрай него и продължавам нататък, а той как било :) малеееее.

За съжаление си изтрих сейфа и сега я почвам отначало, по нататък ако имам проблем ще пиша.

Още веднъж благодаря!

Играта е невероятна, страхотна графика има, препоръчвам ви я!

Аз пък се сетих, че на руски няма "х" - "гуй"???

Може и българин да е... Публикувано изображение

Все пак става въпрос за украински, а не за руски. На руски има "Х", например се казва "Хо(а)зяин"( стопанин, господар), а не Гозяин или Газяин. В украинския "О" се чете за "О", а не както в руския за "А".

Играта, честно казано, ми е абсолютно неясна. Не разбирам английски , но мисите ми се струват суперелементарни и безинтересни. Стигнах до мисията, в която трябва да се бомбардира нещо си, но така и не разбирам какво. Върви си с максималните кадри (75), но това не ме топли ни най-малко. Графиката ми се струва безинтересна, а пуцалката си е пуцалка. Общо взето, очаквах много повече от тая игра, след като изиграх демото. Абсолютна тъпотия е според мен самата игра и не заслужава вниманието ми!

Всеки има право на собствено мнение! Ето ти един пример то мен .....Call of Duty 4-124248 сваляния а Crysis-5934 това е от Арена.

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Извинявам се предварително ако нее тук мястото да питам за това, но имам проблем с call of duty2...Днес си я инсталирах,вкарах и сериен номер,но като опитам да пусна single player и ми изписва "моля посочете правилният dvd rom, натиснете ок и рестартирайте" и това всеки път, а мултиплейъра си трагва без проблеми.Ако някой знае от какво може да се получава така, ще се радвам да го сподели;)

Важното беше да ми кажете от какво имам нужда...Мерси много,аз крак ще си намеря;)

• 1 месец по-късно...

Привет на всички. Инсталнах си Call of duty 4 с Windows Vista съм и не ми тръгна, изписва ми "This aplication has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. Инсталнах си и dx 9.0c и незнам още какво да правя? Помогнете ми.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, помогнете моля как да мина втората мисия след кораба! Стигам до един двор и ми казва да взривя с РПГ-то бронираните машини на моста, но не мога да се кача на този мост. Как се стига на него. иначе от дворчето и покрива само си хабя патроните да избивам навлеците? Благодаря предварително!!! :)

Здравейте, помогнете моля как да мина втората мисия след кораба! Стигам до един двор и ми казва да взривя с РПГ-то бронираните машини на моста, но не мога да се кача на този мост. Как се стига на него. иначе от дворчето и покрива само си хабя патроните да избивам навлеците? Благодаря предварително!!! :speak:

Като земеш РПГ(Javelin е, но карай)-то и си с лице към моста, вляво остава една сграда. Влез и се качи на втория етаж. Та значи, ако искаш, с М-ката ги избий (не е задължително). Избери Джавелина и се прицели (десен бутон). Ще ти излезе едно екранче със зелени правоъгълници и стрелки. Прицели се към някой правоъгълник (танк) и натисни ляв бутон. Ако изпише Lock-on Required, продължавай да натискаш, докато стане. Направи го и с останалите и се наслаждавай на фойерверките!

Дано съм помогнал!

Като земеш РПГ(Javelin е, но карай)-то и си с лице към моста, вляво остава една сграда. Влез и се качи на втория етаж. Та значи, ако искаш, с М-ката ги избий (не е задължително). Избери Джавелина и се прицели (десен бутон). Ще ти излезе едно екранче със зелени правоъгълници и стрелки. Прицели се към някой правоъгълник (танк) и натисни ляв бутон. Ако изпише Lock-on Required, продължавай да натискаш, докато стане. Направи го и с останалите и се наслаждавай на фойерверките!

Дано съм помогнал!

Благодаря, всичко е ОК. Благодаря!!!

Още въпроси? Превъртал съм я няколко пъти, питайте!

Здравейте! Ликвидирах със снайпера Захиров. Стигнах с ранения ми капитан до едно виенско колело между блоковете след радиоактивната поляна и няма минаване. Идват освен всичко и два руски хеликоптера МИ 17 и ми изсипват още две въжета спец-части. какво да правя? Благодаря в аванс.

• Автор

Минаването е с много трепане - препоръчвам ти още преди да почнат да идват гадовете да заложиш C4 и мини.

Скрии се при блъскащете се колички и се запаси с патрони. Моли се и трепи се Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
Видяхме я, видяхме я! Яко е... Но ти май си доста добър - как може да ги гърмиш със пищова...

:headphones:

Редактирано от gmartinov (преглед на промените)

• Автор

Видяхме я, видяхме я ве! Яко е... Но ти май не си в ред - как може да ги гърмиш със пищова...

:)

Не, в ред съм ама аз превъртях играта само с патлак - любимото ми оръжие :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.