Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми някоя добра аудио система

Featured Replies

• Автор

Ами щом и метъл върви на тия които предложи .. щото и при мене главно това се чува вкъщи .. biggrin.gif ще помисля между тези на креатив,тези които ми предложи и на лоджитек X530 модела .. макарче то голяма разлика няма .. тъй като гледам

На Privileg модела : Satellite: 5 x 10W (RMS)

На Лоджитек модела : Satellites: 45 watts RMS (2 x 7.4 watts front, 15.5 watts center, 2 x 7.4 watts rear)

На Креатив Модела : 18 вата централен сателитен високоговорител - http://store-bg.net/product_info.php/products_id/1312

Аз лично немога да избера .. ако трябва да избирам бих си взел Лоджитек модела .. но ще изчакам още малко .. някой друг съвет .. :yanim:

• Автор

За тези пари с които разполагам това мога да си позволя.И аз искам нещо добро от порядъка на 300-350 лв .. но няма.

Засега мисля между PRIVLEG модела и на Creative но клоня повече към Creative .. говорих сега с един приятел съсед ми е .. има абсолютно същите като тези (http://store-bg.net/product_info.php/products_id/1312) и е много доволен.Отидох да чуя как се чува .. страхотен саунд вадят .. но мисля да поизчакам още малко.

да ти кажа от двата модела лично аз бих си взел креатив-а... НО се огелдах от известно време ей в тези и те ти се вписват в ценовия баланс... пък едното което е, катоя гледам цялата е дървена... за акустиката по-добро от дървото няма... разделени говорители по сателитите... единственото, което не ме кефи в тях е цената от 270 кинта...

• Автор

Ами незнам .. баща ми е бивш музикант 20 години вече станаха .. и той на същото мнение ама .. незнам нещо на Genius не им се доверявам .. абе .. ще взема креатив-а .. а пък и 270 лв ще имам края на тази началото на другата седмица .. но мисля да взема креатива ..

Ама ето тези креатив

http://store-bg.net/product_info.php/products_id/1312

От store-bg.net се обадиха и казаха че нямали в наличност такива .. или това е само за описание .. от 911.бг ли се поръчват?

Редактирано от superfly (преглед на промените)

няма да сгрешиш... креатив са си креатив...

после да кажеш как са...

Ами незнам .. баща ми е бивш музикант 20 години вече станаха .. и той на същото мнение ама .. незнам нещо на Genius не им се доверявам .. абе .. ще взема креатив-а .. а пък и 270 лв ще имам края на тази началото на другата седмица .. но мисля да взема креатива ..

Ама ето тези креатив

http://store-bg.net/product_info.php/products_id/1312

От store-bg.net се обадиха и казаха че нямали в наличност такива .. или това е само за описание .. от 911.бг ли се поръчват?

Ами на мен лично звученето на точно тези Genius (HF-а) ми допада доста повече, отколкото Inspire-a на Creative... За мен Genius-а е най-добрата покупка за тези пари. Евентуално, ако искаш да минеш по-тънко може и тези, а най-евтините, които вадят приличен звук са тези.

• Автор

Ами като гледам характеристиките системата е доста добра .. но не ми се иска много много на сляпо да ги взимам и затова ще потърся из Варна магазини където ги има .. барем съм ги мернал някаде.

А да питам нещо за субуфера.Могат ли без него да работят останалите компоненти на системата?

И трябва ли да си взимам нова звукова карта?Щото моята е вградена .. Avance AC 97 Audio .. четох тук че ще изкарва по добър звук с нова карта .. ама колко е вярно ..

Ами като гледам характеристиките системата е доста добра .. но не ми се иска много много на сляпо да ги взимам и затова ще потърся из Варна магазини където ги има .. барем съм ги мернал някаде.

А да питам нещо за субуфера.Могат ли без него да работят останалите компоненти на системата?

И трябва ли да си взимам нова звукова карта?Щото моята е вградена .. Avance AC 97 Audio .. четох тук че ще изкарва по добър звук с нова карта .. ама колко е вярно ..

Имаш предвид сателитите дали могат да работят без субууфъра? Ами сигурно може, ако ги включиш към друг усилвател...

Не е задължително да смениш картата, но вероятно с една отделна (особено външна USB) сигурно ще е по-добър звука и без смущения... Най-добре си купи колонките, свържи ги, виж доколко можеш да изстискаш със софтуеърна настройка на звука (ако плейърът ти е Winamp или поддържа плъгините му още по-добре)и тогава ако не си доволен - бягай за някоя Audigy 2-ка до близката железария.

дори бих казал че май ще е по-добре да си взмеш "вътрешна"... във форума има доста теми по въпроса... да ти кажа честно и аз съм с вградената звукова, и нямам особени оплаквания относно качеството... пък и не мисля, че като вземеш която и да е от трите (или там колкото бяха) предложения и ще ти се искаш ад сменяш нещо друго... аз за сега не мисля да сменям нищо по звука, просто щото съм доволен от това което имам... със една креативка или гениус-а ще заспи,...

ама както вече 100 пъти казах, ти си решаваш...

• Автор

В момента съм със Winamp + Izotope Ozone плугин.Чува се идеално но самата уредба е прекалено стара и постоянно се сменят лява дясна тонколона .. смисъл че ту едната бачка ту другата .. просто вътре се е откачила някаква жичка .. вкарах я обаче йок.Другия проблем е че копчето с което се увеличава и намалява от самата уредба е развалено .. като го въртя пращи и от там идва проблема със тонколоните ту едната бачка ту другата.Не ми се занимава да я оправям тъй като мисля че е време да я сменя.За аудио карта от доста време мисля да си взимам нова но чак сега имам средства.

Дано намеря някоя Audigy 2 ка както ми предложи Shuurfak rai Shedler из Варненските магазини.

Ами засега това мога да си позволя да взема ..

http://www.dandg.bg/eshop/product_info.php...oducts_id=10688

Мернах око и на

http://www.dandg.bg/eshop/product_info.php...roducts_id=7662

Ама за нея малко по нататък .. sad.gif

Редактирано от superfly (преглед на промените)

В момента съм със Winamp + Izotope Ozone плугин.Чува се идеално но самата уредба е прекалено стара и постоянно се сменят лява дясна тонколона .. смисъл че ту едната бачка ту другата .. просто вътре се е откачила някаква жичка .. вкарах я обаче йок.Другия проблем е че копчето с което се увеличава и намалява от самата уредба е развалено .. като го въртя пращи и от там идва проблема със тонколоните ту едната бачка ту другата.Не ми се занимава да я оправям тъй като мисля че е време да я сменя.За аудио карта от доста време мисля да си взимам нова но чак сега имам средства.

Дано намеря някоя Audigy 2 ка както ми предложи Shuurfak rai Shedler из Варненските магазини.

Ами засега това мога да си позволя да взема ..

http://www.dandg.bg/eshop/product_info.php...oducts_id=10688

Мернах око и на

http://www.dandg.bg/eshop/product_info.php...roducts_id=7662

Ама за нея малко по нататък .. sad.gif

И аз съм със същата комбинация (Winamp+Ozone) и съм много доволен.

А за тези пари можеш направо да се подплатиш с някоя X-Fi Xtreme Music или Gamer (не че в момента е нещо кой знае колко по-добро за музика, но в бъдеще производителите на игри може и да я взечат предвид). Но пак те съветвам да не скачаш да купуваш нова карта, а да видиш дали и тази няма да удовлетворява нуждите ти.

Само да добавя, че на Привилег НЕ Е дървена кутията - евтина имитация с фурнир.

Хубавите колони за компютър минават и без отделен високочестотен говорител.

3 - Гениуса не съм ги слушал, но поне изглеждат добре.

4 - Луксеон имат невероятно тенекиен звук във евтините модели, дано скъпите не са така.

... - Гореспоменатите Панасоник са САМО САТЕЛИТИ, без усилвател и са модел от Балканската война.

Стига ви толкова за домашно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.