Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболен отбор на Калдата

Featured Replies

Кво стана, ще играем ли?

Айде че в София освен движението, другото е голяма скука!

• Отговори 51
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз се цаня за мажоретка само дайте едни помпони и....cheer.jpg"Да им сритаме топките"!! biggrin.gif

Аз също... :speak:

По принцип и аз съм навитак. Даже може да дадем един тласък на дълбоко спотайваната ни демографска омраза laugh.gif : Сф срещу провинцията.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

Аз сериозно говоря, дайте да разцъкаме. За тази седмица Четвъртък го дават хубаво време. Някой да предложи място.

Далечко сте ми ве мааму. Ако не бяхте толкова далеч щях да ви покажа кой е учил Роналдиньо да играе :speak:

• 1 месец по-късно...

На мен също ми допада идеята ! Пък и си мисля че ще съм от полза имам някакви умения , само ivo23 трябва да ме вземе и да ме докара от Габрово хе-хе и ще ви покажа това онова ! cool.gifbiggrin.gif

Аз сериозно говоря, дайте да разцъкаме. За тази седмица Четвъртък го дават хубаво време. Някой да предложи място.

Спортна София или пък в Зала "Христо Ботев"

• Автор
Спортна София или пък в Зала "Христо Ботев"

Защо да се завираме в зала?В Младост 1 на Евромаркет има свободно игрище

Защо да се завираме в зала?В Младост 1 на Евромаркет има свободно игрище

И т'ва е вариант...

• Автор

Ами айде за утре да се уговорим.ostavime каза че има топка,но той май ще ходи до Благоевград за мача

Младежи, невероятно предложение и с огромно желание бих се включил, лошото е че съм на 100 километра на юг / там, де ще ходи ostavime утре /. ИНак с удоволствие ще вляза в ролята на Берлинската стена в центъра на игрището...

Младежи, невероятно предложение и с огромно желание бих се включил, лошото е че съм на 100 километра на юг / там, де ще ходи ostavime утре /. ИНак с удоволствие ще вляза в ролята на Берлинската стена в центъра на игрището...
Влез в ролята на Китайската стена и се премести по-назад ;) Позицията на вратар много ще ти подхожда :) Ще си безценен за отбора.
Влез в ролята на Китайската стена и се премести по-назад ;) Позицията на вратар много ще ти подхожда :P Ще си безценен за отбора.

Ти да не си селекционера на отбора? Как разбра кво ще ми подхожда? За вратар трябва да се търси някой, който е на ти с мрежите cool.gif

По междодругото Оставиме трябва не утре, а днес да е в Благоевград.

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

Тея които не можем да дойдем искаме видео матрял след мача :P

Това е задължително! ;)

Ами айде за утре да се уговорим.ostavime каза че има топка,но той май ще ходи до Благоевград за мача

Иво, от днес за утре не става. Всеки си има планове.

Дайте за след 1-2 седмици ако ще правим нещо.

Иво, от днес за утре не става. Всеки си има планове.

Дайте за след 1-2 седмици ако ще правим нещо.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Жени в отбора приемат ли се?Ако не друго поне ще отвличаме вниманието на противноковия отбор ;)

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Жени в отбора приемат ли се?Ако не друго поне ще отвличаме вниманието на противноковия отбор :P

От сега те пиша ляво крило в моя отбор... да се пощипвате със противниковите защитници ;)

От сега те пиша ляво крило в моя отбор... да се пощипвате със противниковите защитници ;)

Охо ще има щип щи ди ди диб... biggrin.gif

И аз като Aragorn ще искам видео-материал, защото едва ли ще ми дадат отпуска (едва 1 седмица си изпросих от общо 4, а ако си взема болнични после ще ми излезе през... толкова работа ще се натрупа)...Не на последно място си контузих и коляното и не трябва да го напрягам...поне за футбол ;) ...Търсете ми заместник като ляво крило laugh.gif

• 2 седмици по-късно...

ето примерен екип

img2029zr7.jpg

img2030hs7.jpg

мисля , че ще ни отива ахахах

Навит съм да спретнем футболче пишете ме а относно тва игрището в Младост 1 мисля че става ако е това коет си мисля :rolleyes: мога да играя опорен халф Крило или нападател ;)

Редактирано от XStyle (преглед на промените)

• Автор
Навит съм да спретнем футболче пишете ме а относно тва игрището в Младост 1 мисля че става ако е това коет си мисля ;) мога да играя опорен халф Крило или нападател ;)

Вратар,ляв бек и централен защитник търсим и то преди да е затворил трансферния прозорец

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.