Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съотборници пребиха Фуртадо до кръв в ЦСКА

Featured Replies

Съотборници пребиха Фуртадо до кръв в ЦСКА

9 май 2007 02:28

Футболисти на ЦСКА са се сбили на днешната закрита тренировка на отбора на базата в Панчарево, научи Гонг. Свадата избухнала между капитана Валентин Илиев и нападателя Жозе Фуртадо, по време на двустранна игра.

Илиев и Фуртадо били включени в един отбор, но заради нескопосаните изяви португалецът бил смъмрен от защитника. След размяна на реплики Фуртадо ударил с юмрук в лицето Илиев, но двамата бързо били разтървани преди да се нахвърлят сериозно един върху друг.

Най-лошото се случило в съблекалнята на ЦСКА. Веднага след приключването на тренировката, Фуртадо е бил жестоко пребит от трима свои съотборници – Валентин Илиев, Йордан Тодоров и Илко Пиргов. Никой от останалите футболисти не се притекъл на помощ на тъмнокожия играч, но той успял да се измъкне. Бягайки навън от мястото на инцидента, Фуртадо успял дори да удари с бутонка по главата Илко Пиргов.

Треньорите си смилили над Фуртадо, като взели дрехите и ключовете от колата му от съблекалнята и футболистът напуснал бързо базата по екип, без дори да се изкъпе.

По всяка вероятност това е и последният ден на Жозе Фуртадо като играч на ЦСКА. Той е в немилост отдавна и често си навлича гнева на треньора Стойчо Младенов.

Причина за поредната драма при „армейците” вероятно е фактът, че от месец и половина футболистите не са получавали заплати и обстановката в лагера на отбора е невероятно изнервена, като нерядко се чуват обиди от страна на българи към чужденци.

Очакват се сериозни глоби за всички, взели участие в побоя над Фуртадо днес. Старши треньорът Стойчо Младенов не стана свидетел на случката, тъй като не води заниманията през първите два дни от седмицата, заради пътуването си до Португалия.

Източник: gong.bg

То тва вече не е отбор ... как може 3-ма да отидат и да пребият съотборника си,такова нещо даже и в Заря(Крушари) никога не се е случвало ... angry.gif

Редактирано от ShaDy-SoLdieR (преглед на промените)

:nono:;) ;) те и без това нашите фудболисти не могат да играят тоя спорт ФУTБОЛ поне малко бокс да понаучят . Снимки няма ли на инцидента stanley56 че да се посмеем още ! :speak::lol6::wors:
Причина за поредната драма при „армейците” вероятно е фактът, че от месец и половина футболистите не са получавали заплати и обстановката в лагера на отбора е невероятно изнервена, като нерядко се чуват обиди от страна на българи към чужденци...

Източник: gong.bg

Малко странно твърдение, очевидно истинско - ами някакви милиони се афишираха, шампанско гърмя, пъкаше от надежди за възход на тима.

Нещо май пак не стана, Митал ни се чува, не се вижда, Стойчо се нерви, футболистите се пребиват един друг в тим с претенции за ШЛ...

Къде е г-н Томов? Не вижда ли какво става в тима? Това е позорно, а писле се чудим що за първенство и национален отбор имаме. Никой не печели от тия неуредици, освен може би неколцина, дето трупат активи за сметка на футбола.

За тези простотий е виновно само ръководството на ЦСКА.Тоя Томов само знае да приказва и нищо повече,какво може да се очаква от един политик.Освен че не са им давали заплати не са им изплатили премията от 2000 лева за победата над Локо София,на толкова се равнявала глобата за мача с Берое за купата,така че пари няма да вземат.Мислех си че в статията преувеличават за тупаниците,но всичко се оказа истина:

Новината беше потвърдена и от пресслужбата на клуба чрез информация в официалния сайт на "червените":

В края на занятието вчера следобед на Панчарево е избухнала разправия между капитана на армейците Валентин Илиев и нападателя Жозе Фуртадо, по време на двустранна игра. Двамата са разменили остри реплики и удари, но са растървани от съотборниците си. Продължение на свадата е станало в съблекалнята на ЦСКА и с други играчи, веднага след приключването на тренировката, като от инцидента най-потърпевш е Жозе Фуртадо.

Днес ръководството на ЦСКА и старши треньорът Стойчо Младенов ще разнищят случката и ще вземат решение за съответните наказания на виновните според Правилника за вътрешния ред на клуба.

Да се бият, да се избиват. А после пак да ми взимат негри да играят за нас. И без друго са "невероятно добрите футболисти", ами и пари взимат, на всичко отгоре викат разни черньовци да взимат български пари, все едно нямаме достатъчно добри момчета тук в родината! Ама на, нали връзкарите трябва да лапат...! :speak: А треньорите и началството да се фукат с чужденци...

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Похвално..!! :speak::);)

Решил човекък, да набие капитана на отбора, защото не оценил интелектуалните му достижения на попрището на професионалния футбол..??!?!!

И както му е реда отбора го "порицал"!! ;)

Та се чудя, какво толкова е станало?? .. та чак Търпимост, Расизъм - едва ли не, Вина на ръководството и т.н. Заради това, че някой е глупак.... angry.gif

Виж ми подписа!!

Редактирано от kao (преглед на промените)

Та се чудя, какво толкова е станало?? .. та чак Търпимост, Расизъм - едва ли не, Вина на ръководството и т.н. Заради това, че някой е глупак.... angry.gif

Според думите ти излиза че половината отбор са глупаци.Фуртадо,Валентин Илиев, Йордан Тодоров,Илко Пиргов.Аз за футболистите не знам не съм гледал много интервюта с тях,но наи-големия глупак според мен е Томов.

Изгониха Вальо Илиев и Фуртадо

47618.jpg

Валентин Илиев и Жозе Фуртадо са отстранени от отбора на ЦСКА до второ нареждане. Това стана след спешното заседание на ръководството на "армейците" по повод боя между двамата футболисти. Бранителят и нападателят ще тренират отделно, като се очаква португалецът да не играе повече за "червените", тъй като договорът му на "Армията" изтича през лятото. Двамата са глобени с 30 процента от месечните си заплати, а капитанската лента на Валентин Илиев е отнета.

Другите набедени за "побойници" играчи само са разтървавали Илиев и Фуртадо и не бяха санкционирани.

sportal

т'ва е .... толкова голяма простотия едва има другаде...освен в ЦСКА....на тия има дай само по кръчмите и дискотети и яко селски бой

...Двамата са глобени с 30 процента от месечните си заплати..

sportal

Какви 30%, та нали така или иначе не им ги плащат? Доколкото си спомням, 30% от 0 е точно 0.

Какви 30%, та нали така или иначе не им ги плащат? Доколкото си спомням, 30% от 0 е точно 0.

Това ми хареса. :)

Нещо не виждам коментари на един виден защитник на "червената" кауза. ostavime кажи и ти нещо около отбора,защо се случва това?

Нещо не виждам коментари на един виден защитник на "червената" кауза. ostavime кажи и ти нещо около отбора,защо се случва това?

Иво, няма смисъл да го предизвикваш... Човека надали е на седмото небе от случилото се (надявам се да няма доволни от случката)

Не се сещам за подобни случки в Левски, но предвид как следя родният ни футбол, няма да се учудя ако имало подобни инциденти. Едно не разбирам, за чий са започнали да се млатят... Не им били плащали, ми тогава да ходят да набият ръководството си, не да им дават причини за допълнителни глоби и мъмреня. Нещо се скарали за играта... Е сега съм сигурен, че всичко е наред и всички проблеми в играта на армейците са изгладени!

Надявам се скоро да се поосвестят като отбор... ЦСКА е отбор с история, традиции, милиони фенове. Надявам се армейците бързо да се отърват от кризата, която ги е обхванала наскоро...

Аз не искам да го предизвиквам.Просто може да знае нещо повече от това което излиза в медиите...

Фуртадо: Биха ме расисти

Махам се от България, твърд е португалецът

Жозе Фуртадо се изповяда пред португалските медии за боя по време на тренировката на ЦСКА във вторник, който разбуни духовете на "Българска армия".

Нападателят разказа хронологията на събитията и хвърли сериозни обвинения към съотборниците си и организацията в ЦСКА.

"Тренировката вече приключваше, когато при едно разиграване капитанът ми поиска топката, но аз видях друг свободен играч и му я подадох. Илиев дойде да се разправя с мен и започна да ме удря. Аз се защитих, а в този момент заниманието свърши", коментира играчът.

Най-лошото обаче тепърва предстояло.

"Българските футболисти се събраха и ме причакаха в стаята за масажи. Затвориха вратата зад мен и започнаха да ме налагат. Крушета, ритници, всичко. Аз просто се опитвах да се защитя, доколкото мога", допълва Фуртадо, който въпреки побоя се размина само с няколко синини по тялото.

Португалецът уточни, че Стойчо Младенов не е присъствал на въпросната тренировка, а останалите играчи въобще не уважавали помощниците на треньора.

Според него другите чуждестранни играчи в ЦСКА също са имали проблеми, но инцидентите никога не са били толкова сериозни.

"Най-вероятно става въпрос за расизъм", категоричен е нападателят.

"На следващата тренировка никой не пожела да говори с мен. Договорът ми изтича през лятото и ще трябва да потърпя още малко, ако ръководството не предприеме мерки. След това искам да продължа кариерата си в друг отбор и в друга държава", обясни малтретираният Жозе Фуртадо пред медиите в родината си.

sport1

Ако това е вярно, по-скоро става дума не за расизъм, ами за простотия...Останах много изненадан, когато разбрах, че е замесен Вальо Илиев...Явно бг-футбола никога няма да спре да ме учудва..Жалко за Фуртадо, това е прекрасен футболист за нашите стандарти...

бих казал за стандартите на Вихрен,този футболист не е роден за голям футбол

За това играе в БГ все пак...Не виждам с какво го превъзхождат Гийом или Сакалиев да речем?? А и във Въхрен вкара доста голове...В интерес на истината миналата година и португалските медии писаха за добрата му игра в БГ...Така че не е много зле все пак...

Във Вихрен да,за там е добър....иначе не е лош футболист,но не и за по-сериозен футбол.А Сакалиев и Гийом кой е казал,че са добри нападатели?!

Според теб явно няма добри нападатели в БГ....Или ще кажеш , че Левски само има??? Може би Йовов, който не може да умери вратата от голлинията в повечето случаи? Тодор Колев сигурно и той не е добър, понеже рита в Славия, или пък Цветан Генков..? Няма значение къде риташ, а как...А сериозен футбол (за който толкова много пишеш) в България няма, откакто почнахме да продаваме футболисти зад граница...От тогава е по-скоро махленски...След като мачовете едвам събират зрители за една четворка белот...Та днес в Дортмунд имаше над 80-хиляди зрители...Тук ако съберем за целия пролетен дял няма да можем да направим тази цифра...И не минавай с номера , че виждаш ли - то там било в Германия, големите звезди...като са играели Котков, Гунди, Якимов, Бонев стадионите са били пълни...А в Германия по това време пак са играли големите звезди...

Много задълба ми се струва....За Генков,Т Колев,К.Бибишков и още няколко подвизавищи се в наши отбори футболисти нищо лошо не съм казал.Надявам се да има повече като тях,но уви не се намират лесно.За Стойко,Фуртадо и Гийом не ми се говори,то се вижда колко гола имат за ЦСКА

Един трайно контузен и двама с "треньорска контузия" колко гола да имат???

Ако са добри няма да имат треньорски контузии.....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.